Mamici de sept-oct 2006 (56)

Raspunsuri - Pagina 27

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns adameasca spune:

Ioana, dar poti sa le impui de la inceput ca TU te ocupi de bebe. Daca vor sa fie de ajutor, sa-ti gateasca, faca curat, plateasca facturi, etc. Astea-s cele mai bune ajutoare la inceput.

Ileana
poze,poze si iar poze...
Luca (2 octombrie 2003) si Ilinca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inni spune:

Dar nici eu nu am nimic de comentat despre fetele "fecioare'...sunt toate super ok si ambitioase si frumoase pe deasupra. Asta fara doar si poate...la fel si cele din leu..dar am obs ca se cam chinuie cu barbatii lor...in sensul ca ele sunt alea care ii trag dupa ele...ii mobilizeaza...ii mana de la spate...

La "leu" am gasit o explicatie...in lumea animala ..stiti cum sunt turmele de lei..leul sta si o freaca si leoaicele muncesc de rup si pt. ele si pt. trantorul de leu..cam asa le vad eu si in viata personala..umana .

Poze

Inni 35+ cu ....

Mergi la inceput

Viata mea personala e buna si frumoasa. Ma simt implinita si fericita, am o casnicie frumoasa, parinti buni si o gasca de prieteni excelenti. N-as putea spune ca-s realizata profesional, dar nu sunt o persoana de cariera, mai degraba as sta acasa cu copiii decat sa merg la serviciu. Dar cum ne mai trebuie si bani, mai merg si pe la serviciu.
Simona, stii foarte bine ca oricat ai incerca s-o protejeti, tot n-o sa reusesti. Mai bine o inveti sa fie o persoana echilibrata si stapana pe ea... Si sa stii ca n-am suferit deloc in adolescenta cand ma intreba cineva in ce zodie sunt.
Ioana, si eu trag de sotul meu de multe ori, dar nu ma enerveaza deloc. Ca daca e serioasa treaba se mobilizeaza imediat, dar la chestiile astea marunte cum ar de reparat ceva prin casa, trag de el, recunosc.

Ileana
poze,poze si iar poze...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amarantina spune:

Pe mine nu o sa ma ajute nimeni, ca nu vreau. Vreau sa ma lase in pace. Si cu fi-miu am fost la fel, nici nu i-am lasat sa-l ia in brate, l-au vazut numai de la distanta... Veneau in vizita si intr-un final cand deschideam usa (ca de multe ori "nu auzeam" interfonul) le ziceam ca bb doarme (v-am zis ca dormea foarte mult) si ca daca vor sa-l vada - la botez. V-am spus ca am ceva probleme psihice...

Mergi la inceput

Simona trebuie sa-i insufli de mica (nu mica de tot) o doza de a sti sa ironizeze si sa se apere..ajuta mult si cu siguranta ca vor aparea comentarii.
Sotul meu e asa..sau era..cand faceau copii misto de el...de ex..cu ochelarii...stia ce sa le spuna de-i facea pe-aia sa taca chitic. Sper ca fie-mea sa semene cu el.
Am incercat si eu si nu intotdeauna mi-a iesit...ca io stau ca o balanta si ma gandesc 'nspe mii de ani..daca sa spun sau nu...insa de cate ori am grait...am fost multumita de rezultat.

Poze

Inni 35+ cu ....

Mergi la inceput

Ileana, da, stiu.
Ma bucur ca esti asa fericita si sigura pe tine. Si ca nu te-a afectat zodia in nici un fel.
Oricum eu nu prea cred in zodiile astea. De ex. cati copii orfani/aurolaci care traiesc prin canale or fi in zodia Leu? Si daca sunt nascuti in zodie considerata buna ce-au rezolvat?
Conteaza multe alte lucruri in viata. Zodia deloc.

Mergi la inceput

Si nu s-a suparat nimeni ? (sim)

Poze

Inni 35+ cu ....

Mergi la inceput

Ioana, ai dreptate cu doza. Face foarte bine.

Mergi la inceput

Adevarul este ca si pe mine ma lasa cam rece chestiile cu zodiile. Poate ptr ca tarziu am inteles si mi s-a explicat ca am ascendentul mai puternic decat zodia in sine si de aia horoscoapele nu mi se potrivesc. Eu cred ca norocul si-l mai si face omul cu mana lui, nu sta numa in zodie.

Ileana
poze,poze si iar poze...

Mergi la inceput

Da bineinteles ca totul depinde de persoana in sine...si de cum isi croieste drumul in viata, nu de zodia careia apartine.

Poze

Inni 35+ cu ....

Mergi la inceput