Mamici de sept-oct 2006 (56)
Raspunsuri - Pagina 26
adameasca spune:
Ia mai lasati nasterea in sapt 38, de ce nu 40? Daca ar fi dupa mine eu as orefera clar in sapt 40, plus o zi doo, eventual, s-o fac balanta. Termenul meu e 24-25 sept, asa ca io vreau la termen. O vreau balanta ca pe restul familiei.
Luk e pe 2 octombrie, mama pe 3, soacra-mea pe 11 si sotzul meu pe 16 oct.
Ileana
poze,poze si iar poze...
Luca (2 octombrie 2003) si Ilinca
inni spune:
Cand am fost sa cautam cadita am mers la un magazin vis-a-vis de Liceul Dimitrie Cantemir. Nu stiam acel mag..mi-a fost recomandat. Are multe chestii pe acolo.Aveau 4 tipuri de cadite fiecare cu suportul ei.
2 dintre ele erau prea mici.
Celelalte erau ..una cu niste gauri (4) in capete...nu le-am inteles rostul..nu mi-a placut..iar alta avea ca un inaltator unde sta bb cu capul si mai avea o ridicatura maare intre picioarele lui bb..cum ar veni...Ma rog ...nu asta vroiam sa povestesc..dar am facut o introducere..vanzatoarea s-a tot fatait pe langa noi..chiar a fost foarte draguta...ni le-a prezentat pe toate...desi noi nu i-am zis nimic ca am cumpara ceva sau nu.
Si la sfarsit cand sotul meu i-a spus "trebuie sa ne mai gandim"...efectiv a intors spatele si a plecat...nici "la revedere" nimic...Am ramas stane de piatra amandoi. Nu ne-a venit sa credem.
Urat..foarte urat.
Poze
Inni
35+ cu
....
inni spune:
Si io sunt Balanta ![]()
Intre Leu si Fecioara as prefera de 1000 de ori Balanta...dar acum nu mai am ce face...nici sa nasc cum s-a nascut Eloise la 42 sapt..nu am sanse sa fie Balanta.
Poze
Inni
35+ cu
....
adameasca spune:
Eu am de la Luk o caditza din aia normala, fara suport, fara forme si am supravietuit cu ea. Si asa n-o sa am loc de soacra-mea la spalat copil vreo luna, doua, asa ca nici nu ma mai chinui sa iau alta mai smechera
.
Ileana
poze,poze si iar poze...
amarantina spune:
Draga Ioana, dar traim in Romania!!! Nu te mai mira. Eu sunt asa uracioasa cu vanzatoarele... poate pentru ca prea putine se poarta civilizat.
adameasca spune:
Da' ce aveti cu zodia fecioarei? Io-s fecioara, asa ca mai putine comentarii, va rog.
Daca eram fata simpatica si ma nasteam la termen, tot balanta ieseam si eu, dar eu m-am grabit, am iesit la 7 luni jumate.
Ileana
poze,poze si iar poze...
inni spune:
Uite eu sunt un pic reticenta cu ajutorul asta de la mama si soacra. Nu am sa scap de nici una.
Amandoua abia asteapta..dar cand le vad asa nerabdatoare bucuria mea cam dispare. Mi-e teama ca o sa fie toata ziua buna-ziua pe capul meu si..pt. inceput as prefera sa fi eu cea care sta asa cu copilul. Sa le fac eu pe toate...sa-i fac eu baita (cu sotul meu) sa o imbrac eu sa o dezbrac eu..sa ies eu cu ea la plimbare...si abia mai tz sa apara si bunicile.
Nu stiu daca gandesc corect. Dar am obs ca asta simt. Le vad ca se bucura asa tare si ca abia asteapta...dar in acelasi timp parca imi vine sa le zic sa stea cuminti deocamdata.
Poze
Inni
35+ cu
....
amarantina spune:
Nu zic nimic de zodie, Ileana, ca am cunoscut "fecioare" super. Bunica-mea (Dumnezeu s-o ierte) a fost in zodia asta si pot sa zic ca a fost o femeie extraordinara. Mi-e de fi-mea, cel putin in adolescenta e nasol sa fii intrebata ce zodie esti si sa raspunzi asa. Stiu ca oricum sunt prostii... dar vreau ca fi-mea sa nu sufere deloc, as vrea s-o protejez impotriva tuturor "misto-urilor" ref la zodie.
M-am facut inteleasa cat de cat?
inni spune:

si cum e viata ta personala ? e buna ? ![]()
![]()
![]()
Nu esti obligata sa raspunzi...
Poze
Inni
35+ cu
....