Mamici de sept-oct 2006 (56)
Raspunsuri - Pagina 25
amarantina spune:
Susa, bebeul incape f bine in cadita aia, in primele 6 luni se pune intr-o parte a ei, urmatoarele 6 in cealalta parte. Dar oricum poate fi folosita si dupa varsta de 1 an, pentru ca bb poate sa stea in ea ca intr-o cadita normala.
amarantina spune:
Tasia, atat costa, poate s-au facut 200.000 intre timp, dar oricum pana la 2 mil e cale lunga. Eu inainte sa-l nasc pe David voiam sa-mi iau o burtiera de la Chicco, tin minte ca era aproape 1 mil acum 3 ani. Dar cand sa-mi iau n-am stiut ce masura, ca nu stii exact cu cata burta ramai... Asa ca mi-am luat de la maternitate a doua zi dupa ce am nascut. Am probat pana mi-am ales marimea (sunt in cm marimile). Ca nu trebuia nici sa fie larga, nici prea stramta sa ma stranga de operatie (eu am facut cezariana).
inni spune:
Vai de mine Ileana...zii Doamne fereste...eu nu vreau sa stau pana la 40 sapt. As dori maxim 38 ![]()
Asa m-am gandit si eu ca si Flory ca daca termin cu medicamentu'...hop si bb..Sper sa nu fie doar un vis frumos.
Si...vorba Simonei...vor mai aparea alti bebei inaintea mea.
Eu pe Roxana o vad ..urmatoarea.
Poze
Inni
35+ cu
....
inni spune:
In orice caz eu sunt hotarata ca daca ajung in sapt 38 si nu am nascut ..ma apuc de urcat si coborat scari ![]()
Poze
Inni
35+ cu
....
amarantina spune:
Ei, daca vrei sa nasti mai repede sunt alte metode... mai sigure si mai simple.![]()
De ex. o baie fierbinte si lunga... imediat se deschide colul. Sau uleiul de ricin - am auzit ca daca iei intri imediat in travaliu.
Stiu ca glumesti Ioana, si eu la fel. Dar acum vorbind serios: sper sa ajung in sap.39 si sa nasc atunci.
inni spune:
A da, uleiul de ricin..uitasem de el.
Si mai e..o partida de sex zdravana....![]()
![]()
![]()
Eu vreau maxim pana in sapt. 38.Daca se poate.
Poze
Inni
35+ cu
....
amarantina spune:
Eu mi-am programat o ecografie in sap.37, sa vad cat cantareste bb. Daca e mic iti dai seama ca o sa-l tin cat mai mult, depinde si de asta. In cazul tau fiindca nasti vaginal bebelina trebuie sa fie nici prea mica, dar nici prea mare sa te chinui cu ea. Asa ca mai vorbim atunci. Cand ajungi tu in sap.37? Tu vrei sa o nasti leu neaparat, nu-i asa?![]()
inni spune:
Saptamana viitoare va fi a 37-a.
Nu tine de zodie...nu prea sunt pe placul meu nici una din ele. Poate pt. ca in jurul meu am multi din zodiile respective si..fete mai ales si dintre ele cunosc foarte putine cu "noroc" ca sa spun asa. Adica de bani au avut noroc cu carul, dar viata personala...e cam naspa.Si pt. ca ma urmareste ideea asta nu spun cu mana pe inima ca sunt mandra ca fetita mea se va naste in perioada asta.
Dar..cum speranta moare ultima...poate ea o sa fie exceptia sau hai sa nu fiu privita ca o egoista...poate toate fetitele de aici vor fi exceptiile.
Eu tin sa nasc mai repede dim motive de mila...fata de mine ![]()
![]()
...ca nu vreau sa creasca bb prea mult ca sa ma chinui.
Din p meu dv sapt 38 e ideala sa nasti un bb gandindu-ma si la bb in acelasi timp.
Poze
Inni
35+ cu
....
adameasca spune:
Buhuhu, care sunteti p-aci? Normal, am dormit o ora jumate si m-am ridicat din pat la baie si adio somn. Am incercat vreo juma de ora sa adorm si am renuntat. La ce sa ma mai umplu de nervi? Iar mi se pare cald in noaptea asta, mai cald ca aseara...
Ileana
poze,poze si iar poze...
Luca (2 octombrie 2003) si Ilinca