Mamici de sept-oct 2006 (56)

Raspunsuri - Pagina 24

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns pufymic spune:

Amarantina da, la ultima ecografie era intors cu capul in jos....dar de atunci muuuuuuuulte miscari de trupe am prin burtica.......asa ca nu sunt sigura ca va si ramane in pozitia asta....
Dar oricum ar sta tot prin cezariana voi naste(din pacate medicul meu nu vrea sa riste sa incercam nasterea vaginala....ca eu sunt destul de nebuna sa incerc)...

Susa nu se arde sarea....se face mai neagra sub carne, cred ca de la untura care curge din carne, dar in rest ramane alba. Si iese f gustoasa carnita prajita/coapta asa!

Oare ce-o fi cu Try si cu bb mic???....tot la ei ma gandesc!

Ma duc si eu la culcare ca sunt putin cam obosita....si ma chinuie arsurile(Ignatica a scapat de ele!)!Noapte buna si somnoroasa va doresc....si fara surprize!

Pupici!

Ioana(33+) & Alesio(08.10.2004)
Pagina Alesio
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50933" target="_blank">Povestea bazucului
www.alesio.myou.ro/model/page.html" target="_blank">Fotomodelul nostru
Poze Yahoo
Ingerasul mic din burtik

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns floricika spune:

eu pun pariu ca urmatorul este al lui roxana

Floricika 34+ cu David
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Susa spune:

Ileana acum ma uitam la pozele tale si tare frumusel si smecherut e Luca al tau...seamana cu tine (la fizionomie ma refer)
Eu sper ca al meu baiat sa semene si cu taicasau putin ori trebuie sa-i fac o fata pentru asta?
Intrebare: care dintre voi a folosit cada din aceea cu suport(si daca e practica) ori suport pt BB ontr-o cada mai mare pe care sa o folosesti pana mai in colo?

Silvia33+ cu Lukas-Daniel
POZE

Mergi la inceput

maine fac si eu puiul pe sare la cuptor Pufy...chiar daca sotul nu e(cred ca se observa ca sunt doar pe calculator)
Punem si pariuri pt cine e urmatoarea la nastere?

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mini_me spune:

Buna seara, fetelor
Am intrat repede sa va salut. Sunt la Sinaia cu sotul meu si ne intoarcem abia joi seara. Vremea a fost superba azi,iar acum seara este chiar racoare (purtam amandoi jachete). Eu am picioarele foarte umflate. Maine dimineata mergem pana la salina la Slanic (prima data).
O sa va dau de stire dupa ce ma intorc.
V-am pupat.

mini_me 30+
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tasia spune:

Nu se anunta nici o bufnita in seara asta?

mini_me distractie frumoasa la munte, sa ne povestesti cum a fost

alessia80 ti-am raspuns la PM

Fetelor am si eu o intrebare, nu stiti unde gasesc si eu o burtiera? am inceput sa mai iau cate ceva pt bagajul de spital. Burtiera vreau neaparat k mie frica de burtica care va ramane dupa aceea. Am vazut una la rocco la 2.100.000 Rol da nu stiu cat de buna e. Cele care ati mai nascut poate stiti mai bine. Merci

31 +
pozele noastre
bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amarantina spune:

Tasia burtiere se vand in orice maternitate si costa 100.000lei.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amarantina spune:

Susa, eu am cadita cu forma pentru bb si a fost foarte buna. Fi-miu si acum la 3 ani face baie in ea daca are chef. Oricum dupa balaceala si sapuneala il clatesc cu dusul.

Mergi la inceput

mersi amarantina de raspuns..mie mi se par un pic micute ori sunt si ele pe masuri(cele cu forma de BB)ca al meu BB gigant nu stiu cat va incapea in ele.

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tasia spune:

amarantina 100.000? doar atat? si e buna? E chiar mare diferenta dintre cele de la maternitatea si cea pe care am vazut-o. Atunci las' pe atunci sa iau din maternitate, imi iau vre-o 3, sa am si rezerva

31 +
pozele noastre
bebe

Mergi la inceput