Mamici de sept-oct 2006 (56)

Raspunsuri - Pagina 23

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns pufymic spune:

Carmen eu nu am greturi nu stiu ce...nici la inceput n-au fost nasoale rau....dar arsurile sunt groaznice!
Si noi inca negociem numele lui bb!

Pupici!

Ioana(33+) & Alesio(08.10.2004)
Pagina Alesio
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50933" target="_blank">Povestea bazucului
www.alesio.myou.ro/model/page.html" target="_blank">Fotomodelul nostru
Poze Yahoo
Ingerasul mic din burtik

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mi-Ka spune:

fetele!!!
Am fost si noi azi la eco sa o vedem pe printesa lu'tata si totul este bine. Este grasuta - dupa cate zice dr.- are 1056 gr., placenta este de gradul II si este deja pozitionata cu capul in jos. DBP ne-a iesit azi ca si intotdeauna mai mare, sper sa nu fie capoasa ca muma-sa . Cat timp ne-a connsultat dr. a lovit intruna din picioruse...sau manute? , deh nu-i place sa-i fie violata intimitatea...
In rest se pare ca colul este inchis, dar cu toate astea mi-a dat de maine concediu medical 3 saptamani obligatoriu(dupa care va urma prenatalul)timp in care trebuie sa stau cat mai mult in pat si sa nu fac mai nimic. Destul de grijuliu dr. meu, cred ca nu vrea sa riste nimic cu mine stiind ca este o sarcina asa greu obtinuta, respectiv prin FIV+ ICSI.

Na ca dadui si eu in sfarsit raportul!!!

microbu, nu are nimic pozitia de pe lista, dar vroiam si eu sa fiu ceva mai sus, ca zau nu mai am rabdare...macar 32 de sapt. de as avea si eu acum......dar toate la timpul lor...

Va pupacesc cu drag pe toate

Mi-ka
www.snugglepie.com/tickers/tdb.php?tid=478145&ignore=1" target="_blank">bebelusul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Susa spune:

Pufy parca tu dadusei reteta de pui pe sare in cuptor...din cat i-mi aduc aminte puneai in tava un strat de sare si puiul peste fara nimic altceva? nu se arde sarea aceea?
am vorbit si eu cu Ignatica pe SMS o sa ma vad cu ea miercuri cand merg la vizita in maternitate...
va pup

Silvia33+
Lukas-Daniel
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns floricika spune:

mephala si eu am greturi, si fac parte din categoria gravidelor care nu au avut greturi deloc in primul trimestru.
inni, mi-am adus aminte ce vroiam sa te intreb. Tu pana cand iei gynipral? pana in ce sapt?

Floricika 34+ cu David
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inni spune:

Microbu .la Cantacuzini se face clisma
Flory asta este ultima saptamana cu Gynipral...mi-a zis pana in sapt 36 inclusiv...DUMINICA e ultima zi de palpitatii . De luni sunt free ..fara No-Spa..fara nimic.
Sincer nu stiu cum o sa fie pt. ca eu cu 3 Gynipral/zi si tot aveam vreo 10 contractii..dar cand nu o sa mai iau nimic...

Poze

Inni 35+ cu ....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns floricika spune:

mie mi-a zis pana in saptaman 37 si acum sunt in dilema: sa iau pana intru in sapt 37 sau pana implinesc 37 sapt? stiu, si eu abia astept sa scap de palitatii si de tremurici, si cred ca....urmeaza bebe dupa ce terminam.....

Floricika 34+ cu David
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Susa spune:

pai Inni probabil ca vei fi a doua cu BB in brate(daca nu ti-o ia roxana01 inainte ) oricum ar fi sanatosi sa fim cu totii mamici si bebici.

Silvia33+ cu Lukas-Daniel
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amarantina spune:

Pufy, ti-am zis mai demult ca sunt tare curioasa daca bebele asta o sa se intoarca. Pot sa-ti raspund acum ca n-are nici cea mai vaga intentie! Sta exact ca primul bb, cu funduletul inspre "iesire", cu capul pe langa buric. Si mi-a zis medicul ca nu o sa se intoarca, asta din experienta lui. Si mai are si niste craci luuungi - femur de sapt.34, iar la momentul ecografiei aveam 32w4d. Al tau am citit ca s-a intors, dar cred ca tot prin cezariana nasti, nu?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adameasca spune:

Inni, parca te vad ca-ti trece si DNP si tot si tu nu nasti .

Ileana
poze,poze si iar poze...
Luca (2 octombrie 2003) si Ilinca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amarantina spune:

Nu cred Ileana, in max. 3 sapt naste. Dar cred ca o sa mai apara ceva bebei pana atunci.

Mergi la inceput