Mamici de sept-oct 2006 (56)
Raspunsuri - Pagina 22
alessia80 spune:
MIRABELAC- care e valoarea IR-urilor tale. Eu am ir dr-0.49 si ir sg 0.37. Scuze, poate ai mai spus dar nu mai stiu!
ALESSIA80
32 
poze
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20716;29/st/20060925/k/fb69/preg.png[/image]
eli26 spune:
Mephala Shion a avut diaree ,a bagat in gura niste medicamente pt.flori(noroc ca am vazut repede) acum am mutat toate florile sa nu se mai intimple accidentul!!! multumesc de intrebare!
Shion acum e mai bine (a revenit la obrazniciiTina
32 +
POZE
Mirabelac spune:
ALessia le ai f. bune, eu aveam in jur de 0.7 apoi au mai scazut la 0.63, dar tot mari sunt. Insa placenta mea era mai buna si se compenseaza. Eu sunt linistita ca merg la echo la 2-3 sapt. si daca bebe creste, nu am de ce sa-mi fac griji.
Pentru fetele care se plictisesc in concediu, intrati pe http://doizece.neogen.ro/ si jucati wist in retea, e super, trebuie doar sa te inregistrezi.
Mirabela sapt. 32
POZE
Doar sufletul mamei poate sa multiplice iubirea si nu sa o imparta intre copii ei.
eli26 spune:
Mephala si eu am niste greturi
dimineata cel putin ....nici eu nu stiu daca e normal..duminica ma duc la doc.si il intreb ,eu acum maninc lamai dar tot degeaba,daca gasesti vreun remediu care sa treaca sa-mi spui si mie ![]()
Tina
32 +
POZE
Susa spune:
buna seara gravidute..
Ileana mai facem concurs cum nu...pe mine nu aveti cum sa ma depasiti de nici un fel...am 23kg luate si am plecat in sarcina de la 93..asa ca va dati seama cata sunt...am un 172cm si am facut inot deci osatura si musculatura bine dezvoltata dar stratul de grasime se face simtit din ce in ce mai tare...asta e...ma simt bine si sper sa reusesc sa dau cat mai mult jos dupa ...asa ca nu va mai faceti atatea probleme ca sunteti mari ca eu sunt mai mare...si merg toata ziua pe afara si ma intalnesc cu prieteni...sunt fericita de sarcina si gata...
va pup
Silvia
33+
Lukas-Daniel
POZE
adameasca spune:
Ramona, m-ai mai linistit cu greutatea, pe cuvant. Ma mai apuca si pe mine deprimarile cand aud gravide in luna a opta la 60 si ceva de kg. Io nici gravida n-am asa putine kile. Si cand ma urc pe cantar si vad acul ala care se balangane la 90 de kile... 
Laliq, ma bucur ca ne mai dai de veste. Eu mereu ma gandesc la tine cu Rhul tau negativ si anticorpii prezenti... Ca as fi putut fi si eu in locul tau...
Alessia, pai daca bebe nu era in urma la ultima eco, nu cred ca e cazul sa-ti faci griji... Si stii foarte bine ca marimea burtii nu e un criteriu de dezvoltare al lui bebe.
Mephala, sa stii ca si eu ies singura cu Luk, frecvent inca. Am nevoie de miscare si eu, el are nevoie de timp petrecut cu mama lui, deci inca ma descurc. Dar e baiat destul de cuminte afara si ne intelegem rezonabil. Sa stii ca am mai auzit gravide cu greturi in ultimul trimestru, deci nu esti singura.
Ileana
poze,poze si iar poze...
Luca (2 octombrie 2003) si Ilinca
adameasca spune:
Susa, deci n-am reusit sa te depasesc, dar ma tin dupa tine sa nu care cumva sa te scap din ochi
.
Ileana
poze,poze si iar poze...
Luca (2 octombrie 2003) si Ilinca
mephala30 spune:
Ileana, ma bucur pentru voi, cele care mai puteti iesi afara cu copilasii. Pe mine m-au lasat puterile ![]()
Luk e si marisor, are cine sa te inteleaga.
Eli, Slava Domnului ca ai vazut la timp si ai actionat repede. 
...
eu am greturi seara...
Fetelor, mai e cineva in situatia mea? Inca n-am gasit numele potrivit pentru bebe2.
Carmen
(32+) si
Iustin (5.06.2004)
Album Iustin
anangel_lexi spune:
quote:
Originally posted by mephala30
Fetelor, mai e cineva in situatia mea? Inca n-am gasit numele potrivit pentru bebe2.
Carmen(32+) si
Iustin (5.06.2004)
Album Iustin
Eu sunt in aceeasi situatie, daca vom avea baietel. Nu reusim deloc sa cadem de acord la un nume de baietel. Mai negociem...
33+ I wish I were an angel...Poze diverse
Poze cu bebe si burtica
http://tickers.baby-gaga.com/p/dev256pr_.png