Mamici de sept-oct 2006 (56)
Raspunsuri - Pagina 21
alessia80 spune:
ILEANA & MIRABELAC- multumesc mult de raspunsuri
Incepusem sa cred ca nu 'ma vede mimeni!
MIRABELAC- si pe mine ma apasa bb pt ca e pozitionat f jos! ieri nu puteam merge pt ca aveam senzatia ca va cadea
RALU_ -super idee cu sms
/ Iti trimit PM cu nr de tel
ILEANA- la 29 sapt mi-a spus ca e mai mare cu o sapt.
Mi-e frica, virgula, ca nu a mai crescut pt ca burtik mea nu e mare!
ALESSIA80
32 
poze
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20716;29/st/20060925/k/fb69/preg.png[/image]
Mirabelac spune:
microbu Floucinolonul are o doza mica de antibiotic dar nu e contraindicat in sarcina si oricum nu trebuie exagerat. Eu il folosesc pt. iritatii si e de ajuns odata sa ma dau si trece.
Mirabela sapt. 32
POZE
Doar sufletul mamei poate sa multiplice iubirea si nu sa o imparta intre copii ei.
microbu spune:
Adriana, zicea Itzy ceva de mag titan la cap trecut parca. dar la parter sunt cam 2-3 standuri pt bebei, nu e greu sa intrebi la fiecare. Si uite si un site cu ce am gasit eu http:// www2 .chic bebe.ro/product/details/1554 (fara spatii libere), ei iti pot face si la comanda, la 88ron.
Sandra
30+
poze
varsta bebe
la mare
POZA BEBE 28sapt
Mirabelac spune:
Alessia aceeasi problema o am si eu cu IR-urile marite care poate da retard de crestere, insa la echo bebe e tot timpul mai mare, asa ca nu trebuie sa ne facem probleme.
Mirabela sapt. 32
POZE
Doar sufletul mamei poate sa multiplice iubirea si nu sa o imparta intre copii ei.
mephala30 spune:
Inni, Mirabela, Martha, multumesc si sper sa vin cu vesti bune de la eco. Pana sambata mai e putin.
Martha, felicitari pentru vestile bune de la eco.
Camisol, 'La multi ani fericiti impreuna!'
Eli, ce-a avut Shion?
Ioana, te mai bizui sa iesi singurica cu Alesio afara? Esti curajoasa....
Carmen
(32+) si
Iustin (5.06.2004)
Album Iustin
alessia80 spune:
TASIA_ Ti-am trimis PM![]()
ALESSIA80
32 
poze
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20716;29/st/20060925/k/fb69/preg.png[/image]
microbu spune:
Raluca, foarte buna ideea ta cu sms pt Ignatica. Eu chiar ma gandeam cui voi da eu sms din spital sa va anunt ca nasc, dar io mai am timp...![]()
Sandra
30+
poze
varsta bebe
la mare
POZA BEBE 28sapt
pufymic spune:
Tina inca astept pozele!
Cum se mai simte Shion?
Carmen mai ies singura cu el cateodata ca n-am incotro...Ovi vine tarziu de la servici, e obosit....
Adevarul e ca abia astept sa intram in casa...si cand ajungem sus sunt transpirata leoarca de cat "alerg" si strig dupa el....e foarte neastamparat....
!
Pupici!
Ioana
(33+) &
Alesio(08.10.2004)
Pagina Alesio
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50933" target="_blank">Povestea bazucului
www.alesio.myou.ro/model/page.html" target="_blank">Fotomodelul nostru
Poze Yahoo
Ingerasul mic din burtik
mephala30 spune:
Ioana, inteleg...eu nu mai ies singurica cu el...se intampla sa mi se faca rau din senin si nu vreau sa cad pe strada.
Si sotul meu ajunge destul de tarzior, dar se sacrifica pentru Iustin si il scoate zilnic de la 8 la 9 seara.
Probabil Ovi ajunge mult mai tarziu acasa.
Apropos, mai ai greturi? De cateva zile observ ca am o stare de greata. E normal?
Carmen
(32+) si
Iustin (5.06.2004)
Album Iustin