Mamici de sept-oct 2006 (56)
Raspunsuri - Pagina 20
CamiSol spune:
quote:
Originally posted by Zina
Fetelor, care dintre voi au avut colul scurtat, dar inchis? Eu sunt in saptamana 26 si asta mi s-a spus la controlul de astazi. Colul e scurtat, dra inchis. E vreo problema? Mi s-a spus sa stau mai mult in repaus si cu No-Spa, asta deoarece simt cum mi s eintareste burtica. Sunt ingrijorata. V-ati confruntat cu asa ceva?
Felicitari celor care au nascut deja!!!!
Zina
Zina nu ai de ce sa iti faci probleme prea mari.Daca stai in repaus la pat totul o sa fie in regula.Cu aceiasi problema ma confrunt si eu dar tre` sa stam cumintele si sa nu facem efort .Mie mi-a zis medicul ca nu am voie nici
. Asta este
...noi sa fim bine.
Cami
31+ cu
Luca-IonutPozici cu burticutza
Inca putin pana la

inni spune:
Zina eu am avut colul din ce in ce mai scurt. la eco de 21 sapt era 2.87...fata de 4.7 cat l-am avut la eco de 6 sapt. Contractiile scurteaza colul in timp.De-asta ti s-a si dat No-Spa si probabil ti s-a si recomandat repaus la pat.
Nu te ingrijora. Daca vei sta mai mult in pat nu va fi problema. Uite-ma pe mine...am ajuns la a 36-a saptamana.Si sunt convinsa ca dimens. colului meu sunt mult mai mici acum.
Multumesc pt. raspunsuri legate de jurnal 
Am sa-mi iau si eu.
Poze
Inni
35+ cu
....
aramona spune:
quote:
Originally posted by adameasca
Mai e careva p-aci care a ajuns la 90 de kile? Si io de curiozitate intreb, ca sa faceti voi, alea slabe, misto de mine.
Ileana
poze,poze si iar poze...
Luca (2 octombrie 2003) si Ilinca
Ileana, stai linistita!

Eu am luat deja 20-21, nu am 90 dar am 86, tot pe acolo...Ce-i drept, am 1,73 si arat doar a dama "bine" hranita, cu o burta tzuguiata...ca de gemeni... Si la Maysa pana in final am pus 30 si am reusit in mare sa dau jos cam 25...Se poate, dar cu efort.
Asta e organismul meu...Ma ingras cu aer!
Noi sa fim sanatoase...Dar parca tot mi-ar place sa fiu mai putin "elefantzica"...
Ramona (sapt. 30, pentru a doua oara mamica!!!)
Ramona si
Maysa (27 ianuarie 2004)Poze cu Maysa-"Duracell"
microbu spune:
Am revenit. Imi cer scuze, stiu ca unele raspunsuri vin putin cam tarziu (eu am lipsit de joi pana azi), dar voi sunteti asa dulci si dragute si o sa-mi iertati intarzierea sigur 

.
Lullabay, ziceai ca azi faci testul de toleranta la glucoza? Cum a fost? Ai rezultatele?
Acai, imi pare rau ca ai probleme.
Pt toate fetele cu mici/mari probleme in sarcina gen col inchis, tratamente de sustinere, stat in pat nonstop, tensiune, etc (Mirabela, Acai, Ignatica care a scapat, Ralu, Itzy, Lullabay, Tanima, Adameasca SPER CA NU AM OMIS PE CINEVA) : o sa fim toate bine si o sa ne vedem cu bebeii in brate, la termen. Treuie sa fim optimiste si sa avem credinta. Cate un pupic pt fiecare
.
Inni, felicitari ca ai reusit si tu in sfarsit sa dormi!
Eloise, nici la mine nu s-a mai vazut mare lucru la 28sapt la 3D. Am o singura poza "chinuita" cam juma' de ora de dr sa iasa si asa...BB creste si calitatea pozelor nu mai e la fel ca la 22-24sapt.In privinta miscarilor nu trebuie sa fii deloc ingrijorata. Sunt 2 motive pt care il simti mai "usurel" pe BB. Unul ar fi pozitia, si a mea sta cu funduletul si spatele inspre exterior, cum zici tu si atunci miscarile (a mea e foarte activa cu manutele si miscari ale capului, am observat mai putine suturi) le simt oarecum infundate cum descria si inni, dar la fel de dese ca inainte. Difera doar intensitatea, asta am inteles si de la tine. Al doilea motiv si pe buna dreptate, BB creste f repede, este deja maricel si nu mai are loc sa zburde, sa se invarta ca pana acum. Deja miscarile vor fi mai "dureroase" pt tine dar nu f ample, sper ca intelegi ce vreau sa spun.
Pufymic, nici eu nu reusesc sa scap de pacatoasele arsuri. Tu cum le mai dregi? La mine treceau cu apa sau lapte rece, acum DELOC.
Am intrebat dr si zice ca pozitia lui BB cu capul in sus, apasa pe nu-stiu-ce si rezulta arsurile...adevarul e ca ma mai lasa arsurile (nu chiar de tot
) cand gagica se suceste cu capul in jos...o fi stiind si dr asta ceva
.
Itzy-bitzy
, felicitari pt vestile minunate de la eco. Ma bucur ca sunteti ok si colul s-a inchis. Vezi ca nu am stat de geaba in pat? Si mie mi s-a inchis dupa 6sapt de "domiciliu fortat".
Cat despre salteluta pt patutzul pliant (si eu as pune extra pt ca nu ajunge cea de max 2cm inclusa in pret), exista magazine care fac pe comanda. Chiar tu ziceai parca in mag Titan, mai stiu eu un site (il caut si te anunt).
Chiar, stie cineva daca la Cantacuzino se face clisma ??!! Ca tot citesc despre experiente de tot felul...![]()
Scumpik, bine ai venit!
Mamilili, minunate vesti de la eco, felicitari!
Sephora si Mirabela, eu una nu raspund decat la ceea ce stiu. Decat sa incurc, cred ca e mai bine sa las altele mai "pricepute" sa raspunda la unele intrebari. Cate un
pt fiecare. Si la mine se mai intampla (ca si AZI) sa fiu plecata, citesc prea tarziu intrebarile si e cam ciudat sa mai raspund cot la cot cu celelalte...
Sephora, felicitari pt pozitia bebelusului. Ce bine ar fi sa fie asa de ascultator si cand va fi mai mare, nu
? Cat despre cluburi...eu una nu suport muzica data la maxim, bebitza mea face nusite tumbe la basii de la muzica...si nu mai bea nestea, are cofeina! Incearca si tu lipton.
Susa, bine ai revenit! foarte dragut caruciorul.
Lexi, exact patutzul asta il voi lua si eu (chiar am pus link mai demult pe forum
) insa va fi alta culoare: cires. Foarte dragut.
Putzuruca, patutul din poza lui lexi este 2,6mil KUBA la dimensiunile 120x60 iar cel mai maricel este 3,3mil ANIA cu 140x70 si se transforma si in pat-junior. Eu am stat ceva timp pana m-am hotarat ce model voi lua.
p.s. am vazut ca ulterior ai rectificat pretul, dar io deja m-am grabit
cu explicatiile si diferentele...scuze
.
Mirabela, daca te referi la Flucinolon pt iritatia Alessiei, eu stiu ca are antibiotic si nu ar fi recomandat in sarcina. Sper sa ne lamureasca Inni mai bine.
Mi_ka, ce importanta are pozitia ta pe listuta? Ne poti spune orice despre tine, doar suntem la gramada mamici de sept-oct...
. Uite intre noi 2 sunt doar 2-3sapt diferenta...ai 27+, nu?
Zina, ceeea ce simti tu sunt contractii. E bine sa iei no-spa si sa stai cumintica fara sa faci efort, dar trebuie sa vorbesti cu medicul care iti urmareste sarcina.
Nicolstoy, bine ai venit de la mare si distractie placuta la munte!
Roxana01, felicitari pt cele 36+ dar vad ca fetele zic ca esti in 38sapt. Chiar nu stiu cum ai curaj sa pleci asa departe de casa...dar tu hotarasti
.
Acai, te asteptam cu vesti bune dupa externare
.
Amarantina, felicitari pt BB si eco.
Sandra
30+
poze
varsta bebe
la mare
POZA BEBE 28sapt
laliq spune:
,
Hop si noi, cei lenesi la scris, dar harnici la citit![]()
Sephora , Cami, Susa -
La multi ani, multe bucurii pentru fiecare ,alaturi de sot si copilashi sanatosi!
Mexxa, ma bucur si eu pentru ultimele vesti despre mama ta. O sa fie bine!
Roxana, sper sa nu te superi, dar si eu zic ca te hazardezi cu plecarea la munte. Mai gandeste-te.
Raluca, minunata ideea cu sms-ul pt Ignatica. Bravo!
Daca vrei sa vedetzi Marea Neagra in ipostaza maron si cu valuri, am pus si eu cateva pozici din vacantza (album La Mare+Campulung), la o luna dupa... deh, nu-s prea harnica.
Vestile despre noi nu sunt tocmai roz: titrul de anticorpi anti D este 1/128, iar la ultima ecografie dr. a zis ca vede un edem mic pe pielea spatelui + placenta e cam groasa - 38.8 mm. Altfel bebe e bine dezvoltat pt varsta sarcinii (1063 gr), inimioara bate cum trebuie si fluxurile sunt bune. Ma rog la Dumnezeu sa il pazeasca si sa mai pot sa-l tzin in burtica macar 4 saptamani, sa ajungem si noi cu bine in saptamana 32.
Eu de ce nu am colostru?![]()
Larisa
27+
Horia Matei
http://pg.photos.yahoo.com/ph/larisa_bucur/my_photos
microbu spune:
Sincer, imi pare nespus de rau pt Try. Dar si mai rau imi pare ca a decis sa nu mai scrie la acest subiect, si nu stiu daca toate rugaciunile nostre ajung la ea. Sa speram ca nu mai este asa de suparata pe noi, si macar citeste din cand in cand postarile nostre. Suntem alaturi de tine si BB, Try!
Inni, ai mare dreptate: daca era in Ro se spunea ca mizeria e cauza dar in strainatate este eroare medicala, mereu. Eu nu inteleg, odata ce exista ecograf 3D/4D de ce nu este recomnadat in Usa/Canada (asa zicea si Oanac, nu?) ? Inteleg sa nu fie suportat de asigurari, dar de ce nu-l recunosc medicii lor nu mai pricep...
Eu am "capatat" prin vaccin antitetanos o hepatita B, cu antigen. dar eram in '89, cand stiti si voi cum se sterilizau acele....acum parca ne-am mai ridicat nivelul.
Sandra
30+
poze
varsta bebe
la mare
POZA BEBE 28sapt
microbu spune:
Sephora, felicitari si casa de piatra! 

Sa fiti fericiti, sa va iubiti mult si toata viata, sa va bucurati de venirea
!
Sandra
30+
poze
varsta bebe
la mare
POZA BEBE 28sapt
GETY spune:
Fetele din Iasi, eu saptamana asta sunt cu varuitul si trbuie sa fiu de fata sa-mi dau cu parerea. Vad ca nu sunt singura si mai sunt mamici care improspateaza aerul pentru bebelushi.
Eu abia pe la mijlocul saptamanii viitoare sunt disponibila.
Da, pe Ignatica o mai tin in spital sa ajunga bebeul la o anumita greutate. Pana atunci, stau amandoi acolo.
Mexxa, imi pare bine ca totul decurge bine cu sarcina ta! Si cred ca si mama ta se va recupera mai repede, datorita bucuriilor pe care le traieste odata cu tine si sarcina ta! Sa-i dea Dumnezeu multa sanatate!
MamiLili, cu toata rusinea, sa stii ca n-am reusit sa urc in spital sa vad o rezerva. Abia am reusit sa raman in concediu o saptamana. Iar inainte de asta, am avut o saptamana foarte incarcata la servici, de-mi venea sa ma urc pe pereti ca nu se mai termina. Eram si stresata. De lunea cealalta mai merg o saptamana la servici, mai lejer si promit sa nu raman in concediu de maternitate fara relatiile necesare.OK?
GETY
29 +
MARIA-DIANA
VARSTA BEBELINA
http://bd.lilypie.com/1owFp3/.png
pufymic spune:
Sandra si eu ma lupt din greu cu arsurile astea pacatoase pentru care n-am leac....nu am efectiv ce sa le fac sa-mi treaca....asa ca astept sa nasc....
Azi merge Try la control....am emotii....sper sa fie bine bb mic....
!
Pupici!
Ioana
(33+) &
Alesio(08.10.2004)
Pagina Alesio
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50933" target="_blank">Povestea bazucului
www.alesio.myou.ro/model/page.html" target="_blank">Fotomodelul nostru
Poze Yahoo
Ingerasul mic din burtik
eli26 spune:
Salutari la burticute si proaspata mamica!
Sphora si Camisol va urez casa de piatra si multa fericire in continuare alaturi de soti si bb!!!.Itzy_Bitzi eu am folosit sterilizator pt.microunde si sa stii ca e foarte practic,si rapid...ce mai ,pt.mine a fost ok!.Microbu bine ai revenit din vacanta
Ioana
(sa stii ca mi-a mai crescut burtica Tina
32 +
POZE