Mamici de sept-oct 2006 (56)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns itzy-bitzy spune:

quote:
Originally posted by inni

Vreau si eu detalii despre acel jurnal...va rog...

Poze

Inni 35+ cu ....

Il gasesti il librarii, cora, carrefour, sau sala Dalles. Este mai frumos si mai complet cel de la Teora parca. este albastru si gros. Celelalte sunt cu coperta roz sau bleu si cu un iepuras parca, dar nu e asa de complex. Costa cam 500.000

Itzy-Bitzy
32+ cu Ana-Maria
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CamiSol spune:

quote:
Originally posted by Mirabelac

Unde se gaseste Jurnalul Nou-nascutului ca as vrea si eu. La librarie oare?

Mirabela sapt. 32 POZE
Doar sufletul mamei poate sa multiplice iubirea si nu sa o imparta intre copii ei.

Mirabela cred ca la librarie se gaseste.Aici in Galati sunt foarte multe tarabe cu carti...si acolo am vazut...chiar si pe la standurile Rodipet.

Cami 31+ cu Luca-Ionut
Pozici cu burticutza
Inca putin pana la

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amarantina spune:

Mirabelac, merci pentru info legate de sughit. Stiu ca se mai discutase aici, dar nu am retinut de ce e rau daca bb sughite si dupa sapt. 37. Tu stii?
De ce jurnal zici? De cartile alea gen "Minunea in roz?" Eu le-am vazut si la supermarket (Cora) si la standurile cu ziare. Mi-am luat "Albumul bebelusului meu" - mi s-a parut ca e cel mai bine facut. Banuiesc ca le au si la librarii.

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by inni

Vreau si eu detalii despre acel jurnal...va rog...

Poze

Inni 35+ cu ....

Asa este Inni , in Buc se gaseste cam peste tot.Eu am vazut la carrefour diferite edituri.Ce am primit eu este de la editura Disney si e foarte dragut

Cami 31+ cu Luca-Ionut
Pozici cu burticutza
Inca putin pana la

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Susa spune:

Buna fetele...
Mie inca nu mi-a trecut socul ca a nascut Ignatica, fusese cu doua zile inaintea mea la eco (suntem la acelasi medic) iar in ziua cand eram eu la eco ea sa internat ....Sa traiasca bebelusul David si parintii pe langa el sanatosi si fericiti...Noi avem vizita in maternitate pe 2 August cu scoala de mamici si poate reusesc sa o vad...ar fi fain. Cand am inceput scoala de mamici noi am am mers impreuna dar s-au facut trei grupuri, ea era intre grupul de sarcina mai avansata si grupul meu...a ales cel de avasansate ca se termina mai repede si iata ca a stiut de ce..a terminat cursul inainte de a naste..daca era cu mine in grupa mai avea de facut vizita in maternitate doar ca ea era cu BB in brate deja in maternitate...si nu stiu daca mai tineti minte ca ea tot intreba pe la inceputul odiseei la cate saptamani are BB-usul sanse de supravietuire ca ea simte ca naste mai repede...
Eu de cand am luat caruciorul merg cu el in portbagaj si il arat la toata lumea parca as fi cumparat ce stiu eu ce.....oricum vreau sa-mi fac si eu bagajelul cu toate ca nu cred sa am vreo surpriza mai devreme de inceputul lui septembrie...
am uitat sa va spun ca si noi pe 26 Iulie am sarbatorit 1 an de la casatoria civila dar era ultima seara a sotului acasa si nu ne-am prea bucurat de sarbatorire ca la 2 dimineata am plecat spre aeroport cu inimile stranse ...pe cea religioasa 18 Septemnbrie(cand e si DPN-ul meu) o sa o sarbatorim separat eu poate cu BB LuKas in brate...
Scuze ca nu am citit din urma tot sa pot raspunde...va pup si sanatate la toata lumea...
Roxana sa incepem galeria???Daca mergi la Sinaia poate vii la Maternitatea din Brasov ca e mai aproape...

Silvia33+
Lukas-Daniel
POZE

Mergi la inceput

Acesta de la editura Disney se numeste Primii mei ani-Jurnal

Cami 31+ cu Luca-Ionut
Pozici cu burticutza
Inca putin pana la

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eloise spune:

Itzy-Bitzy !
Tasia pai... te asteptam ... (daca s-ar fi descoperit aparatul de teleportat...)
Roxana chiar asa, stai acasa cuminte. Mie acum mi-e frica sa plec in vacanta, la 38 de saptamani nici n-as visa!
Eu sambata mi-am cumparat Dr. Spock, ingrijirea sugarului si a copilului si am inceput s-o lecturez. E foarte placut scrisa si cu mult bun simt, de asemeni foarte completa si complexa, acoperind aproape toate problemele si aspectele imaginabile ale cresterii unui copil pana la 18 ani. V-o recomand cu drag! (stiu ca s-a mai discutat)

Eloise 28+ cu
EU
Virsta bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirabelac spune:

Amarandina nici eu n-am retinut ce se intampla dupa sapt. 37 insa nu e cazul sa-ti faci griji, eu tot ce am citit despre asta spune ca nu este nimic anormal. Poate sughita cat de mult.
De jurnal intrebam si eu, vad ca au raspuns fetele, multumim.

Mirabela sapt. 32 POZE
Doar sufletul mamei poate sa multiplice iubirea si nu sa o imparta intre copii ei.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Zina spune:

Fetelor, care dintre voi au avut colul scurtat, dar inchis? Eu sunt in saptamana 26 si asta mi s-a spus la controlul de astazi. Colul e scurtat, dra inchis. E vreo problema? Mi s-a spus sa stau mai mult in repaus si cu No-Spa, asta deoarece simt cum mi s eintareste burtica. Sunt ingrijorata. V-ati confruntat cu asa ceva?
Felicitari celor care au nascut deja!!!!

Zina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adameasca spune:

Susa, esti haioasa cum te plimbi tu cu caruciorul in portbagaj . Ma suntem in concurs la kilograme? Eu raportez cca 20-21 , de ma ia deja cu lesin nu alta. Hai, spune-mi ca n-ai mai putine, mai ridica-mi si mie moralul.
Mai e careva p-aci care a ajuns la 90 de kile? Si io de curiozitate intreb, ca sa faceti voi, alea slabe, misto de mine.

Ileana
poze,poze si iar poze...
Luca (2 octombrie 2003) si Ilinca

Mergi la inceput