Mamici de sept-oct 2006 (56)
Raspunsuri - Pagina 18
itzy-bitzy spune:
Microbu bine ai revenit din concediu. Cred ca a fost taree bine.
Osna mersi pt raspuns. Da am vazut ca a aparut deja si pe la noi Bubchen. eu concret nu am vazut decat o picaturacare sa curga asa fara sa strang. In rest am vazut pe sutien urme...
Itzy-Bitzy
32+ cu
Ana-Maria
POZE
Mirabelac spune:
Unde se gaseste Jurnalul Nou-nascutului ca as vrea si eu. La librarie oare?
Mirabela sapt. 32
POZE
Doar sufletul mamei poate sa multiplice iubirea si nu sa o imparta intre copii ei.
tasia spune:

Sunt foarte fericita ca Ignatica a dat startul nasterilor
abia astept sa nasc si eu, il visez mereu pe bebelusul meu
Pe de alta parte ma tot gandesc la Try, sper din tot sufletul sa fie bebe puternic si sa treaca peste toate 
Roxana01 Dupa saptamana 30 se mai face o ecografie biometrie/doppler asa mi-a zis doctorul ca se cheama. Daca vrei pot sa-ti recomand doctora si centrul unde o sa-mi fac eu eco, e o super doctora care a facut studiile afara, e si un pic cam scump dar zic ca bebe merita.
anangel_lexi nu e absurda ideea ta, cel putin nu ti se intampla numai tie
si eu am obsesia sa nu cumva sa imi schimbe cineva bebeul la maternitate
am si visat de multe ori k mi-au adus alt copil ![]()
bb ralukutza Esti tare, e buna ideea cu mesajul pt Ignatica
Si ma bucur ca Ignatica si bebe sunt bine
eloise Nu am mai fost de 100 de ani la Iasi dar tare mult mi-ar place sa vin si eu la intalneala voastra mai ales la Corso, unde imi placea mult sa merg cu prietenii ieseni

31 + 
pozele noastre
bebe
floricika spune:
roxana, cele 40 de saptamani ale sarcinii se calculeaza incepand cu prima zi de mentruztie, asadar tu esti in saptamana 38 acum, si cum bebelina ta avea saptamana trecuta 3300gr, eu zi sa te pregatesti de maternitate nu de munte!
te pup
Floricika
34+ cu
David
Poze
anangel_lexi spune:
Itzy-bitzy, eu daca ar fi sa-mi aduca cineva cosmetice din Germania pt. bebe l-as ruga sa-mi aduca din gama Penaten. Am avut odata mai demult o crema din aceasta gama. trebuie sa spun ca a fost cea mai buna crema pe care am avut-o vreodata. Si era de bebelusi. Din pacate la noi n-am vazut decat pe un site de unde poti comanda, dar nu aveau gama completa.
Osna si adameasca, multumesc pt. raspunsul referitor la scaunul de masina. Mie una mi-e frica sa-l las pe bebe pe scaunul din fata, indiferent in ce l-as pune. Deci varianta asta cade din start.
33+ I wish I were an angel...
Poze diverse
Poze cu bebe si burtica
http://tickers.baby-gaga.com/p/dev256pr_.png
_Ralu_ spune:
ma bucur ca v-a placut ideea mea! cred ca s-a bucurat ignatica! eu una, stiu sigur ca m-as bucura!
in aceasta idee, vreau sa le reamintesc tuturor fetlor care nu si-au pus nr in notepad si care si-ar dori acest lucru si nu se pricep sau li se pare prea greu, ca-mi pot trimite mie sau oricui se mai ofera pe pm de exemplu, nr de tel, adresa de mail si le punem noi in notepad!
raluca
34+
cu
alexia-maria
pozishoare
...vine
alexutza
itzy-bitzy spune:
quote:
Originally posted by anangel_lexi
Itzy-bitzy, eu daca ar fi sa-mi aduca cineva cosmetice din Germania pt. bebe l-as ruga sa-mi aduca din gama Penaten. Am avut odata mai demult o crema din aceasta gama. trebuie sa spun ca a fost cea mai buna crema pe care am avut-o vreodata. Si era de bebelusi. Din pacate la noi n-am vazut decat pe un site de unde poti comanda, dar nu aveau gama completa.33+ I wish I were an angel...
Poze diverse
Poze cu bebe si burtica
http://tickers.baby-gaga.com/p/dev256pr_.png
Aha mersi mult. Uite poate ii dam o idee si Osnei ca tot nu se hotarase...
Itzy-Bitzy
32+ cu
Ana-MariaPOZE
inni spune:
Valeeeeeeeeeeeeu Roxana...esti in sapt. 38. Ia de buna data rezultata in functie de prima zi a ultima menstruatii..nu aia dupa masuratori.
Tu vrei sa nasti pe DN 1 ? Poate te vedem in direct la Tv prin aparatele radar.![]()
![]()
![]()
Pe bune Roxana nu pleca nicaieri ...ESTI IN SAPTAMANA 38. Stai locului cuminte si fa-ti bagajelul.Vorbesc serios.
Hai ca de joi se termina cu caldura...asa au anuntat.
Poze
Inni
35+ cu
....