Mamici de sept-oct 2006 (56)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns pufymic spune:

Cami felicitari si voua pentru prima aniversare!Sa va iubiti si sa fiti fericiti!!!

Chiar ca sta destul de mult Ignatica cu bb in spital....poate a facut icter de ii tin atata....oricum ma bucur ca e bine!

Ralu ai avut o idee super cu emailul si SMS-ul pentru prima mamica!

Eu m-am apucat sa-i aranjez jurnalul lui Alesio si i-l trimit la frate-meu sa mi-l listeze ca vreau sa-l leg(pana la 2 ani ai lui goanga)...deci am treaba multa

Pupici!

Ioana(33+) & Alesio(08.10.2004)
Pagina Alesio
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50933" target="_blank">Povestea bazucului
www.alesio.myou.ro/model/page.html" target="_blank">Fotomodelul nostru
Poze Yahoo
Ingerasul mic din burtik

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana01 spune:

Draga Inni,

La mine chestiile cu socotelile sunt mai ciudate. niciodata nu am avut ciclu regulat, asa incat nu s-a putut calcula exact data conceperii. tot ce stiu este ca schimb sapatamana in fiecare sambata. daca ar fi sa luam dupa data ultimei menstruatii, DNP-ul meu ar fi undeva pe 16 august. daca e sa luam dupa dimewnsiunile micutei la ultima eco la Dr iosup DNP-ul este 03 sept.
Nu vreau sa ma gandesc ca deja as putea fi aproape in 38 sapt daca as tine cont de menstruatie!

Cred ca te-am zapacit mai mult decat sa te lamuresc. dar intotdeauna am socotit schimbarea saptamanii sambata, fara sa ma gandesc foarte mult la DNP, care, ti-am zis, este foarte improbabil. Mi-a zis o data Iosup ca schimb data sambata si ca sunt in saptamana cutare, am luat-o de buna si am mers mai departe cu ea.

Fetelor, azi se pare ca ma doare rau de tot spatele si simt o presiune ... jos..., mai ales cand ma ridic in picioare. Incep sa ma indoiesc ca ar trebui sa mai plec la Sinaia...

Va pup

Roxana, +36 sapt, cu Daria Elena

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amarantina spune:

Valeu, Roxana, tu chiar esti in sap.38!! Si vrei sa pleci la Sinaia? Esti tare curajoasa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amarantina spune:

Inni, ti-am scris un PM luuuuuuuung.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns osna spune:

lexi tu parca ai intrebat de scaun de masina.aici in germania este obligatori si chiar acum m-am uitat in debara la cel cumparat de noi ,se prinde cu centura.
din cate stiam de la sot(care a facut acum vreo 6 luni scoala de soferi si aici) nu avem voie sa-l tinem pe scaunul din fata de la masina,dar 100% sigura nu sunt.mai bine intrebi la service daca nu iti pot pune centura si in spate la masina.
ralu super ideea cu sms-ul si felicitarea.sunt sigura ca s-a bucurat enorm sa stie ca ne gandim la ea.

eu tocmai am terminat de facut mancarea si acum ma duc sa ma intind.diseara cand vine sotul vreau sa mergem putin prin magazine.

33+

http://community.webshots.com/user/svetlana_79

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns itzy-bitzy spune:

Hei burtici!

Noi suntem bine, si bucurosi ca am cumparat deja patutul. Dupa indelungi deliberari am optat pt unul pliant de la Neonato. ese ff drgaut si haios. Abia asteptam sa o vedem pe bebelina in el.

Am o intrebare pt voi. ce sterilizator ar fi mai indicat? Unul la un pret mai normal asa, nu la 3-4 milioane. Sa fie cu aburi, electric ? sau pt microunde? Ce marca? Multumesc anticipat.

Osna si pt tine am o intrebare pt ca locuiesti in Germania. Am ocazia sa mearga cineva acolo in curand si vreau sa ii spun sa imi ia niste cosmetice de acolo si poate detergent pt bb. Ce imi recomanzi? Eu aici as vrea sa folosesc Sanosan. Este nemtesc si ma intreb daca acolo au gama mai completa...sau eu stiu...oricum sunt autentice de acolo si as vrea sa iau primul set de cosmetice de acolo daca tot am ocazia. Daca te duci diseara la cumparaturi arunca un ochi si pt mine please. detergent de care Ariel baby sau de care? sa imi scrii eventaul denumirea exacta.

Adriana mica saltelute se fac pe comanda cum am zis la Titan jos la parter. mai in spate asa este un stand...pt bb. Daca zici ca e pt patut leagan merge sa faci acolo dar pt un patut normal sau pliant pliant, eu zic sa iei din alea de fibra de cocos ca sunt cele mai bune. Si sunt pe dimeniunea 120-60 chiar dac apatutul are 125 sau 127 ca este etajul ala si oricum nu sta fix. Alea de burete sunt proaste transpira, cele de iarba fac viermisori...ar mai fi alea relaxa...noi luam de cocos. Astea de fibra de cocos se gasesc la baby confort ori pe site ori la magazin.

Sephora si Camisol felicitari si casa d e piatra in continuare. sa fiti fericiti si sa va bucurati de bebe.

Eloise ff frumoase pozele.Te-am admirat iar.

Ralucutza ai avut o idee super. Cred ca i-a placut intr-adevar mesajul ciar daca era simplu. Oricareia dintre noi i-ar fi fost pe plac.

Roxana ma bucur ca s-au linistit apele. Eram sigura ca se va rezolva ...pt ca stiu cum vorbeai de sotul tau atunci la intalnirea burticilor. Eu zic s anu te risti cu plecarea. Kinetoterapeuta la care ma duceam la gym a nascut la 37 sapt , era l amare pe plaja i s-au rupt membranele. In 2 ore jumate a venit de urgenta la Bucuresti. de la Sinaia e mai putin dar oricum,...

Va pup si revin ca mai voiam sa scriu ceva dar am uitat desigur.

Itzy-Bitzy
32+ cu Ana-Maria
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirabelac spune:

Roxana al doilea bebelus de pe forum??? Ce spui??? Sa incepem cu un baietel si cu o fetita, nu???

Mirabela sapt. 32 POZE
Doar sufletul mamei poate sa multiplice iubirea si nu sa o imparta intre copii ei.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eloise spune:

Lili, da, sa ramana atunci maine, ora 19, terasa Corso. Sper sa vina cat mai multe fete. Mexxa contam pe tine! Lullabay ??? Restul fetelor?

Eloise 28+ cu
EU
Virsta bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CamiSol spune:

Multumesc mult fetelor pt urari
Sephora casa de piatra si tie si multi ani fericiti si sanatate alaturi de bb si de sotul tau.Se pare ca am sarbatorit in aceiasi zi un an de la casatorie.Anul trecut pe vremea asta nu ma gandeam eu ca o sa am asa repede un bebestrunf
Inni tot bufnita ai ramas? Eu, de cand mi-a venit sotul acasa dorm de rup noaptea. Oricum mai ai putin si trebuie sa te obisnuiesti cu nesomnul ca acum vine .
Si ce vroiam sa va mai zic ...am primit ieri de la nasii mei , si viitorii nanutzi a lui bb Jurnalul Nou-nascutului...nu ma mai satur sa ma uit pe el ...este super...si abia astept sa-l umplu cu amintiri.
Va pup be burticute!

Cami 31+ cu Luca-Ionut
Pozici cu burticutza
Inca putin pana la

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns osna spune:

quote:
Originally posted by itzy-bitzy

Hei burtici!

Osna si pt tine am o intrebare pt ca locuiesti in Germania. Am ocazia sa mearga cineva acolo in curand si vreau sa ii spun sa imi ia niste cosmetice de acolo si poate detergent pt bb. Ce imi recomanzi? Eu aici as vrea sa folosesc Sanosan. Este nemtesc si ma intreb daca acolo au gama mai completa...sau eu stiu...oricum sunt autentice de acolo si as vrea sa iau primul set de cosmetice de acolo daca tot am ocazia. Daca te duci diseara la cumparaturi arunca un ochi si pt mine please. detergent de care Ariel baby sau de care? sa imi scrii eventual denumirea exacta.

Itzy-Bitzy
32+ cu Ana-Maria
POZE

eu pentru bebe matei am luat PERSIL SENSITIVE(mit natürlicher seife),e granule, la pachet de 8,5 kg si costa ~14 euro(il gaseste la real sau walmart sigur).am aflat de el de la un coleg de servici al sotului care are acum un baietel de 1 an si mi-au spus ca numai din ala au folosit.cand am fost in tara i-am dus si prietenei mele 1 pachet si vad ca este multumita.fetita ei are cam tot 1an.si cosmetice am luat pina acum cremuta de fundulet(baby wundschutz creme) si servetele umede ca au venit la oferta din gama BÜBCHEN.azi am zis sa luam si ceva de spalat si poate vreun ulei de corp.
sunt atatea game de cosmetice aici ca sincer la inceput n-am stiut ce sa alegem.eu crema de fundulet am testat-o deja pe sani ca ma usturau ingrozitor zilele trecute.mi-am dat de vreo 3 ori si vad ca acum totul este normal.

parca am citi pe aici ca si voua va mai picura din sani.ai mei sunt destul de productivi si m-am speriat ca au inceput sa ma usture inca inainte ca bebe sa manance.

intru mai pe seara.sa veti o zi minunata in continuare.

33+

http://community.webshots.com/user/svetlana_79

Mergi la inceput