Mamici de sept-oct 2006 (56)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns inni spune:

'neata !
Sunt io....n-am nascut inca
Sunt somnoroasa si am uitat tot ce am citit (adica ce ati scris voi azi)...
Am o intrebare intrebatoare.
De ce sta Ignatica atat de mult in spital ?
Pt. ca bb e prea micutz ?

Hai ca parca parca imi mai aduc aminte cate ceva.

Sephora casa de piatra in continuare si multi ani fericiti cu sanatate alaturi de bb si de sotul tau.
Carmen succes la ecografie.
Lexi sigur o sa afli sexul...daca mergeai mai demult la Iosup il stiai.
Flori...lasa ca-ti aduci tu aminte ce vroiai sa ma intrebi.
Gety burtica din poza avea atunci 30 sapt implinite. Dar sa stii ca arata extraordinar de mare pozata..ai zice ca eram in luna a 9-a asa ca nu o lua ca etalon. Eu acum am in talie 110..pe atunci cred ca aveam vreo 90 si ceva...Deci cam cu atat mi-a crescut mie de la 30 la 35 sapt.
Mexxa ma bucur ca mama ta e bine.Stiu si eu ca cu tratament se pot resorbi cheagurile care se formeaza la nivel cerebral...asa ca mult optimism ca o sa fie totul bine.De asemenea felicitari pt. bb.
Cri daca are baietel...atunci sa-i modificam in listuta...

Poze

Inni 35+ cu ....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adameasca spune:

Cam mult sta Ignatica in spital. Ca s-o externeze bebe trebuie sa aiba peste 2 kile jumate. Ei, ne povesteste ea cand apare.

Inni, esti pe urmele mele cu dimensiunile burticii, eu am 113 cm.

Ileana
poze,poze si iar poze...
Luca (2 octombrie 2003) si Ilinca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CamiSol spune:

Pufymic mc mult pt raspuns .Eu abia miercuri am programare la doctor si mai vad atunci ce imi zice .Pana atunci fac bai cu ceai de galbenele si astept...Vad ca inca nu ma doare dar simt un disconfort urat .
Ma duc sa citesc din urma ca ieri nu am avut timp sa deschid calculatorul.Am implinit un an de la casatorie si am sarbatorit romantic cu al meu sot .

Cami 31+ cu Luca-Ionut
Pozici cu burticutza
Inca putin pana la

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adameasca spune:

Cami, multi ani inainte si o aniversare frumoasa!

Ileana
poze,poze si iar poze...
Luca (2 octombrie 2003) si Ilinca

Mergi la inceput

Auziti fetelor...eu am o programare facuta la Herghelegiu pt. 17 august la Medsana Primaverii. Nu stiu daca o sa ma mai duc pt. ca poate nasc pana atunci...si chiar daca nu nasc...parca nu mi-as mai face nici o eco daca nu intervine vreo problema.
Sa tineti minte chestia asta ca poate aveti nevoie careva si va cedez locul meu...

Poze

Inni 35+ cu ....

Mergi la inceput

Cami La multi Ani !!! si tie pt. aniversare. Multa sanatate tuturor si viata imbelsugata.

Poze

Inni 35+ cu ....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anangel_lexi spune:

CamiSol felicitari si tie/voua pt. prima aniversare. Sa fiti fericiti toata viata!
Abia astept si eu prima aniversare a noastra. Noi vom sarbatori in trei!
Inni, eu stiu ca daca bebe se naste prematur trebuie sa stai in spital cu el pana cand depaseste o anumita greutate, dar nu stiu exact cat. Abia astept sa ne povesteasca Ignatica primele impresii. Cat despre sexul lui bebe, abia astept sa-l aflu, desi eu toata sarcina am simtit ca e fetita. Vom vedea. Important e sa fie bine. Mi se pare o vesnicie pana pe 15 august.
Cele care ati mai fost la eco la Iosup, au voie sa intre si sotii cu noi in cabinet? Ca al meu sigur n-o sa vrea sa stea afara, nici nu concepe sa nu-si vada printesica (si el e convins ca e fetita )

33+ I wish I were an angel...
Poze diverse
Poze cu bebe si burtica
http://tickers.baby-gaga.com/p/dev256pr_.png

Mergi la inceput

Lexi ..numai daca doreste si sotul va intra in cabinet . Asa mi-a raspuns mie Iosup cand l-am intrebat . Daca ii spui la fel iti va raspunde si tie. Pariu.

'ai maa ca am uitat ce am vrut initial sa spun...

Poze

Inni 35+ cu ....

Mergi la inceput

..aaaaa....

Roxana cu tine am o sueta.
Am vz ca la semnatura treci +36.
DPN-ul tau e 3.09.
Al meu e 5.09.
Eu am la semnatura 35+ (adica am 35 sapt implinite si acum am intrat in a 36-a).
La tine care e treaba ?

Ce bine de tine ca o zbughesti din betoane.

Poze

Inni 35+ cu ....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MamiLili spune:

Fetele din Iasi, ramane stabilit maine la Corso la ora 19? O sa mai intru in seara asta sa vad ce-ati raspuns, maine nu-mi iau laptop-ul cu mine la Is asa ca as prefera sa stiu de azi concret unde ne intalnim.

Sanatate la mamici si bebici!
Lili 29 sapt cu

Mergi la inceput