Mamici de sept-oct 2006 (56)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Mirabelac spune:

Alessia dr. tau ar fi trebuit sa-ti spuna daca e nevoie de echo mai dese. Eu stiu ca in cel mai rau caz bebe poate sa fie mai mic. Dar daca tu esti nelinistita te poti duce la echo.

Inni merci de lamuririle cu virusul ala. Eu stiam ca bebe nu prea mai este afectat de multe infectii dupa primele 3 luni. Plus ca nu e sigur asta in cazul lui Try, se mai punea in discutie si o cauza cromozomiala parca.

amarantina despre sughit s-a mai discutat si se punea problema ca dupa sapt. 37 nu trebuie sa sughita prea des, insa si al meu e sughitaret de pe la 24 sapt, acuma chiar mai des o face si il tine si mult. Chiar ieri citeam despre asta pe un site concurent si spune acolo asa:
Sughituri interminabile. Nu te speria, nu vei sughita tu, ci copilul. Perioada aceasta care mai este pana la nastere, cel mic o va folosi pentru a se antrena in vederea marelui lui examen: respiratia. Astfel ca el inspira si expira in mod constant in “atmosfera” de lichid amniotic, inhaland acest lichid in plamanii sai. Din pacate practica aceasta poate sa ii irite diafragmul, astfel ca este foarte posibil sa il apuce secuse de sughit care ti se pot parea interminabile. Nu te speria (dar nici tu nu incerca clasica metoda sa incerci sa-l sperii pe copil ca sa-l faci sa scape de sughit J), fenomenul acesta este absolut normal si practic lipsit de influente negative pentru bebe.

Mirabela sapt. 32 POZE
Doar sufletul mamei poate sa multiplice iubirea si nu sa o imparta intre copii ei.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns microbu spune:

Bine v-am regasit burticutze!

IGNATICA, felicitari pt mamico! Sa fiti fericiti alaturi de puiul vostru, multa sanatate si noroc!!!!

Noi abia ne-am intors de la munte. A fost supeeerrr frumos si RACOARE. Am fost cu parintii mei care sunt foarte plimbaciosi de fel, am stat in Moeciu de Sus dar ne-am plimbat f mult prin imprejurimi, nu am stat doar in pensiune.
Revin cu detalii si poze dupa ce citesc TOT, mor de ciuda ca nu am postat si eu macar un mesaj la cap trecut, pt ca inca nu l-am terminat decitit...

Sandra 30+ poze

varsta bebe
la mare
POZA BEBE 28sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mephala30 spune:

Sandra, bine-ai revenit!
Asteptam pozele!

Am plecat la nani cu Iustin.

Carmen(32+) siIustin (5.06.2004)
Album Iustin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eloise spune:

Mexxa e ok si la Corso, cum am spus, mie mi-e EGAL. Poate mai bine in Corso ca e mai... la vale Celelalte fete ce ziceti?
Carmen pacat , dar te intelegem... si cu burtica, si cu Iustin, tre' sa fie greu... Da' sa stii ca etsi foarte frumusica, iar grasute suntem toate...
Fetele din Iasi in special (in vederea intalnirii si nu numai) si fetele din gashca in general, am pus si eu nr tel si adresa mail in notepadul din adresa comuna.

Eloise 28+ cu
EU
Virsta bebe

Mergi la inceput

mephala30 ca sa nu uit pana sambata, bafta la echo si sa vii cu vesti bune.

Pufy tare scump ALessio.

Mexxa eu am avut dureri mari de cap in primele 3 luni si mai luam f. rar un paracetamol in rest ceaiuri de menta sau tei cu miere.

Eloise in afara faptului ca nu prea am voie sa ma ridic din pat, maine e o zi destul de plina pt. mine, in casa se zugraveste si am mesterul pe cap, trebuie sa-i dau mancare si sa-l supraveghez si mai vine si nepotica mea la mine pt. cateva zile. Sotul meu are o perioada nasoala la serviciu (colegii sunt in concediu) si vine f. tarziu acasa. As fi vrut si eu sa vin, poate n-o fi singura intalnire asta.

Mirabela sapt. 32 POZE
Doar sufletul mamei poate sa multiplice iubirea si nu sa o imparta intre copii ei.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mexxa spune:

Fetelor am vorbit cu Ignatica, va multumeste pentru gandurile bune si revine peste o saptamana.Pupici

_
30+ Sebastian

Micul nostru boxior...

Mergi la inceput

Mexxa mai poti pune la cap comprese cu felii de cartof crud peste care torni un pic de spirt, merge si cu asta.

Eloise Daca, printr-o minune, vine sotul meu mai repede maine acasa, o sa incerc sa ajung si eu, dar nu va bazati pe mine.

Fetelor, ma boxeaza piticul tare jos in col, ma inteapa usor si parca face pressing pe oasele pelviene. Voi patiti asa ceva de pe acuma?

Mirabela sapt. 32 POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns _Ralu_ spune:

mesaj de la ignatica:

"multumesc mult! suntem bine, crestem repede. cred ca vineri suntem acasa. am nascut dupa un travaliu de 12 ore, natural fara epidurala. va pup. ignatica."

raluca 34+
cu alexia-maria
pozishoare
...vinealexutza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns martha78 spune:

Carmen, bafta sambata la eco!
Am fost si eu la eco ieri si totul e in regula, bb are 2.500 g, insa dr pleaca in concediu si abia peste 3 saptamani vine ceea ce mi-a dat o stare de nesiguranta si apoi acasa am inceput sa Ma gandeam ce fac eu acum cand tocmai intru in luna a 9-a si raman si fara doctor?
Sarcina asta m-a facut tare irascibila, parca nimic nu-mi mai convine..

Martha 35+weeks
bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amarantina spune:

Travaliu de 12 ore? Of, of

Mergi la inceput