Mamici de sept-oct 2006 (56)
Raspunsuri - Pagina 14
adameasca spune:
Ralu, n-am mai schimbat tratamentul, ca s-a stabilizat tensiunea din nou. La 14 sau 14 jumate cu 7-8. Deci sunt ok, la limita de sus, dar tinand cont de valorile pe toata sarcina, sunt ok.
Da-i si tu fetii un sms de felicitari, ca oricum o sa se bucure ca ne gandim la ea, nu?
Ileana
poze,poze si iar poze...
Luca (2 octombrie 2003) si Ilinca
MamiLili spune:
Buna ziua, burtici!
Inni, ce bine ca ai adaugat povestea nasterii lui Nicolstoy pe prima pagina. O asteptam pe Igantica sa posteze acolo.
Eloise, eu peste vara stau in SV. Maine vin la IS. Daca va hotarati sa va intalniti maine, vin si eu. Nu cred ca-i vreo problema daca propui tu un loc de intalnire si o ora.
Ralucutza, buna idee cu felicitarea si sms-ul. De acord!
Gety, ai mai reusit sa vezi cu ochii tai o rezerva la Cuza?
Sanatate la mamici si bebici!
Lili
29 sapt cu 
mexxa spune:
Gata am terminat si eu mancarea si inainte sa merg sa fac un dush am zis sa intru sa vad ce ati mai scris.
Ralucutza foarte buna ideea cu felicitarea si sms...insa din pacare nu prea am inspiratie sa te ajut la scris..poate stiu fetele![]()
Sephora felicitari pentru aniversare si sa va iubiti la fel de mult toata viata!!
Eloise sunt de aord cu intalnirea...acum sa vedem ce zic fetelesi sa programam
!!
Fetelor voi cand aveti dureri de cap ce faceti?Cum le tratati?Eu ieri am luat o pastila ca nu mai puteam...sper sa nu fi facut nimic rau.
Pupici, am plecat la dush ca morr de caldd
_
30+
Sebastian
Micul nostru boxior... ![]()
anangel_lexi spune:
Fetelor am si eu o nelamurire, poate stie vreuna din voi sa ma scoata si pe mine din ceata. Eu vreau tare mult sa-i luam lui bebe scaun de masina tip scoica. Problema e ca noi la masina noastra nu avem centura de siguranta in spate. Intrebarea mea e cum se fixeaza scaunelul de bancheta? Trebuie neaparat centura sau se poate fixa si fara? Si daca trebuie neaparat centura, ce credeti, se poate monta centura pe bancheta din spate la vreun service, sau trebuie sa fie masina asa din fabricatie?
33+ I wish I were an angel...
Poze diverse
Poze cu bebe si burtica
http://tickers.baby-gaga.com/p/dev256pr_.png
adameasca spune:
Lexi, eu am scaun de masina tip scoica, de la Cam, si pe instructiunile de utilizare ale scaunelului arata ca se monteaza si pe scaunul din fata, nu numai pe alea din spate. Eu l-ma folosit mai mult la scaunul din fata al masinii, ptr ca de regula conduc singura. Dar de ce nu suni la un service oarecare sa intrebi la telefon dc se poate monta centura de siguranta?
Ileana
poze,poze si iar poze...
Luca (2 octombrie 2003) si Ilinca
eloise spune:
Ralukutza, trimite cateva cuvinte simple si din inima.... Ignatica va intelege ca ne gandim la ea si ne bucuram de bucuria ei, asta-i tot ce conteaza...nu trebe'vorbe meshteshugite!
Fetele din Iasi propun intalnire maine ora 19 de exemplu pe terasa CUI (Casa Universitarilor) din Copou. Am spus la intamplare... Si la Pogor e dragutz, sau la Time Out de pilda (sunt una langa alta)... sau poate va convine ceva mai in centru, sa nu urcam dealu'
. E doar o propunere negociabila. Sper sa ne intalnim cat mai multe.
Eloise
28+ cu 
EU
Virsta bebe
mephala30 spune:
Eloise, frumusele amandoua sunteti! 
La intalnire eu zic pas, nu pot iesi cu Iustin singurica caci e nazbatios si nu pot tine deloc pasul cu el...
Plus ca sunt grasa de tot si nu-mi place sa fiu vazuta asa...![]()
Raluca, buna ideea cu felicitarea! 
Si nu trebuie ales cine stie ce text....felicitarile pentru nastere o vor bucura nespus.
Carmen
(32+) si
Iustin (5.06.2004)
Album Iustin
_Ralu_ spune:
gata fetelor, am trimis msj, sper sa-l fi primit! a fost un msj simplu, asa cum ati zis si voi! dar am considerat ca e bine sa va intreb si pe voi din moment ce era din partea tuturor! sunt sigura ca va fi o surpriza placuta!
raluca
34+
cu
alexia-maria
pozishoare
...vine
alexutza