Mamici de sept-oct 2006 (56)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Roxana01 spune:

Buna burticutze!

In primul rand sa va dau vesti despre Cri19 - am sunat-o ieri dupa ce am vazut ca avem primul bebe. O felicita si ea pe proaspata mamica si era si ea foarte emotionata. era la cumparaturi pentru bebe, de vreme ce tocmai i se confirmase ca vor avea baietel, la ultima eco. este inca in amenajari cu apartam si nu are net.

Katia, pe unde esti? sper ca esti bine si da-ne un semn de viata!

Floricika, multam de intrebare. Nu am intrat inca in concediu, mai merg azi si maine. Deja sunt in luna a noua, nu-mi vine sa cred!!! Cat despre sot, merge bine, este din ce in ce mai stresat si plin de responsabilitatile unui viitor tata. Ieri cand topaiam prin casa de bucurie pentru David si Ignatica, a auzit de ce ma bucuram si imediat s-a dus la dormitorul bebe-ului sa mai aranjeze mobila, sa faca clanta de la usa, sa mai rascheteze la patut (am primit unul de la niste prieteni si ne-am apucat sa-l revopsim). Era speriat ca se poate naste cu o luna inainte. Adevarul este ca noi nu am apucat sa facem nici o cumparatura ca nu am avut concediu. In plus, de miercuri pana duminca vom pleca la Sinaia, sa scap de caldura asta care este insuportabila!

am si eu ceva emotii ca plec in luna a noua in Sinaia, dar simt nevoia de cateva zile de relaxare dupa serviciu, undeva unde aerul este respirabil.

fetelor, vad ca toate faceti ecografii dupa 30 sapt. mie nu mi-a zis medicul nimic. este obligatorie aceasta ecografie? nu stiu ce sa mai cred.

va pup,

Roxana, +36 sapt cu daria Elena

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns floricika spune:

quote:
Originally posted by anangel_lexi

Uraaa, am reusit sa ma programez la Iosup pentru 15 august la ora 11. Sper sa aflu numai vesti bune!

33+ I wish I were an angel...
Poze diverse
Poze cu bebe si burtica
http://tickers.baby-gaga.com/p/dev256pr_.png

si poate afli si sexul

Floricika 34+ cu David
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns _Ralu_ spune:

buna fetelor!

n-am mai scris de mult ca iar am avut probl cu netul...le-a picat serverul...ma rog!

in primul rand trebuie sa ii urez si eu ignaticai felicitari pt bb david, sa fie sanatos si feicit alaturi de parintii lui! si pt ignatica refacere rapida!

sper sa nu va suparati, am luat din notepad adresa de mail a ignaticai si i-am trimis o felicitare frumoasa pt venirea lui bb din partea intregului grup de mamici si acum as vrea sa-i trimit si un sms, dar astept acordul vostru sa-l trimit din partea tuturor! cred ca va fi o surpriza placuta pt ea!

in acelasi timp sunt alaturi de try cu tot sufletul, si ma rog la dumnezeu pt ea si pt ingerasul ei mic si luptator!

in rest noi suntem bine...am citit tot, mi-am notat cui ce sa raspund...dar deja sunt depasite raspunsurile mele, ca a trecut prea mult timp...discutiile respective au trecut!

va pup, si va doresc o saptamana placuta si racoroasa!

raluca 34+
cu alexia-maria
pozishoare
...vinealexutza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns putzuruca spune:

Lexi, si noi mergem la eco la Iosup pe 3 aug, adica joi. Sunt f nerabdatoare, mai ales ca ma tot gandesc daca bb e bine. Cred ca oricati medici mi-ar spune ca e ok, pana nu vad cu ochii mei, nu cred.

Ralucutza, f buna ideea cu felicitarea, mie nu mi-a trecut prin cap. Si cu sms la fel.

Nici noi n-am cumparat nimic pt bb dar cred ca o vom face la sf lui august. Deja lista e facuta, banii pregatiti, ne mai trebuie timp.

putzuruca 31+ cu Andreea-Maria

poze cu dragoste

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns floricika spune:

raluca eu sunt de acord, cum suna sms-ul?

Floricika 34+ cu David
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eloise spune:

Buna dimineata (...la amiaza...) si o saptamana minunata tuturor!
Eu n-am mai intrat zilele astea pentru ca am fost mai ocupata, a venit sora mea la noi, am mai iesit, a venit si cumnata su sotul si bebe mic (o fetita). O sa pun indata poze.

Sephora felicitari pt eveniment si multi ani inainte!
Nicol bine ai revenit printre noi... hai nu fi trista, ca nu te-a uitat nimeni.
Lullabay si felicitari pentru (aproape) terminarea curateniei. Te inteleg cu starile de nervi, nici eu nu mai am rabdare cand e tambalau mare in casa si nici rezistenta sa particip activ la curatenie generala.
Poate organizam o intalneala cu fetele din Iasi. Eu ma simt aiurea s-o propun, pentru ca sunt mai "juna" dpdv al varstei sarcinii si-mi da mana sa ma sprintenesc prin oras. Lili scuze, n-am inteles daca tu stai mai mult in Sv sau in Is. Si Mirabela tu ai glumit, trebuie sa stai in patuc sau poti veni.... cu patucul pe terasa? Gety? Carmen, Mexxa ???

Eloise 28+ cu
EU
Virsta bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adameasca spune:

Ralu, cu tensiunea cum mai stai?

Ileana
poze,poze si iar poze...
Luca (2 octombrie 2003) si Ilinca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anangel_lexi spune:

Floricika, asta sper si eu, sa aflu si sexul lui bebe, mai ales ca am facut o obsesie: daca uit la nastere sa intreb ce e bebe, baietel sau fetita, si-mi aduc aia alt copil??? Efectiv nu pot sa-mi scot ideea asta din cap, oricat de absurda ar parea!
Ralu, si eu sunt de acord sa-i trimiti sms
Putzuruca, eu trebuia neaparat sa fac o eco in august pentru ca dr mea e plecata toata luna august in concediu si n-as fi avut liniste daca nu faceam o ecografie...
Editez ca am uitat ceva: Roxana01 ma bucur mult ca s-au rezolvat problemele cu sotul. Distractie placuta la Sinaia. Eu nu prea mai am curaj sa plec pe nicaieri

33+ I wish I were an angel...
Poze diverse
Poze cu bebe si burtica
http://tickers.baby-gaga.com/p/dev256pr_.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns _Ralu_ spune:

ileana, sa zic ca stau binisor cu tensiunea. desi intr-o zi am avut 15, nu stiu din ce cauza. poate caldura... acum sunt bine! la tine cum e? ai schimbat tratamentul?

flory, pai deocamdata nu suna nicicum, ca inca mai caut. ba chiar vroiam sa va cer sfatul.

poate cine are ceva inspiratie si idei imi trim pe pm o idee! chiar va rog! mai ast vreo ora si in fctie de ce-mi trimiteti si voi...ma mobilizez la scris!

raluca 34+
cu alexia-maria
pozishoare
...vinealexutza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sofimic spune:

IGNATICA FElICITARIIIIIIII. SA CREASCA BEBE DAVID SANATOS SI NOROCOS SI SA VA BUCURATI DE EL.

Si eu am crezut ca am gresit adresa cand am vazut ca a aparut primul bebe in zona noastra

FLORICIKA felicitari pt nepotica, sa va traiasca, si daca mai ai poze....

TRY sa dea Dumnezeu sa fie totul bine cu tine si cu bebe, sa fie si el un luptator asa cum am dedus eu ca si tu esti

FETELOR mi-am facut si eu ziua frumoasa cand am citit de Ignatica. Ati scris asa de mult intr-o saptamana de cand nu am mai intrat ca abia am reusit sa citesc si eram tare trista cu ce am citit despre Try. Mie mi-se pare ca se intampla atatea chestii neasteptate in sarcina incat oricat ne-am tot feri noi de una alta...nici nu iti trece prin cap ce se poate intampla. De Pavovirus asta cine naiba a auzit? si uite...

Asa ca cred ca singurul lucru care conteaza e sa fim optimiste, sa ne bucuram de saptamanile care au mai ramas din sarcina si...sa credem ca cineva acolo sus are grija de noi toate si de bebelasii nostri.

la toate burticutele

32+ Sofia

Mergi la inceput