CIRESE de mai-iunie 2006 (4)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns EllaX spune:

Tocmai reusisem sa citesc din urma ce s-a scris, cand a venit mesajul Carminei.
Carmina, mie imi trec prin cap vreo trei posibilitati de explicatie pentru i se intampla lui Mihnea:
1. Pur si simplu e inca blegut dupa diaree, si cum e si cald, n-are pofta de mancare.
2. Are intoleranta la lactoza sau la proteinele laptelui de vaca - (asta cu proteinele daca ii dadeai formula, macar in completare, in momentul in care a aparut diareea). Asta ar merge cu scaune dese, mai moi, mai mari decat te-ai astepta sa fie, judecand dupa cat a mancat sau dupa cum facea kk inainte.
3. O alta infectie - poate fi si virala. La bebelusi, mai toate infectiile pot merge cu diaree si scaderea apetitului alimentar. Ar trebui sa mai fie si febra, care lipseste f rar. Aceleasi manifestari pot aparea si dupa vaccinari.
Stiu ca te poti ingrijora, citind tot felul de ipoteze, emise de unul si de altul, inclusiv de mine. Cel mai bine e sa mergi cu bebe la un doctor care sa ia in calcul toate posibilitatile, si care are experienta in diareile copilului si cauzele lor. Eu as merge intr-o clinica de pediatrie, nu neaparat la un "titlu universitar", ci la cineva care, cum am zis, se pricepe.
Asteptam vesti bune! Toate au o explicatie si vor avea si o rezolvare! Pup!

EllaX cu Ana 31d si tati Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inaioana spune:

quote:
Originally posted by carminabulina

Eu cred ca o sa incep diversificarea mai devreme ca in ritmul asta iau la rand toate marcile de lapte praf si nu cred ca-i mai bine decat daca incep diversificarea mai devreme. Oricum vad ca puiul meu este receptiv la nou, asa ca....

Carminutzo, una e sa ii dai diverse marci de LAPTE, in fond e acelasi unic aliment care e potrivit pentru el si alta e sa introduci ALTE ALIMENTE.
Eu in nici un caz nu as incepe diversificarea inainte de 4 luni macar, indiferent cat de deschis la nou e copilul. Fireste ca e deschis la nou, totul e nou si la varsta lui deschiderea la nou face parte din instinctul de supravietuire.
Eu cred ca ii poti schimba marcile de lapte cat vrei dar nu stiu daca nu cumva el incearca sa iti semnaleze ca prefera mese mai putine (implicit la intervale mai mari) si mai consistente. Poate fi si o alergie la lactoza ma gandesc..ati eliminat posibilitatea asta? Poate fi prea multa vit. D, ceea ce da anorexie.(nu o sa obosesc sa spun asta!). Sau..altceva ce numai un medic cu experienta mare poate diagnostica corect. Personal ti-l recomand pe Dr. Stanciu de la Budimex, este un foarte bun diagnostician.
In rest iti doresc nervi de otel, rabdare infinita si noroc sa gasesti rapid rezolvarea!

Ioana cu Serghei (2 mai 2006) si Katja (30 martie 2004)

pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inaioana spune:

Mesajul de mai sus e scris acum aproape o ora juma', netul meu merge asa: 1 min DA, 5 - NU..., iar da, iar nu

Fierul Haussman e cel mai bun din cate stiu, Bogdana.

Ioana cu Serghei (2 mai 2006) si Katja (30 martie 2004)

pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Steluta spune:

Buna fetelor,

Am vazut bebeii de la marea intalnire. Toti sunt atat de frumosi!! Sa va creasca mari ciresicile!!! Din pacate noi am fost ieri ocupati cu baita de dupa botez, si nu am putut ajunge in IOR.

Ioana, Magg, o sa va trimit adresa pentru a-mi trimite wrap-ul portocaliu prin posta.

Dupa cum v-am spus in weekend am facut botezul la biserica de lemn din parcul IOR. Apoi petrecerea a avut loc la restaurantul Argentine. Am ales acest restaurant cu atat mai mult cu cat Andrada a fost conceputa in Argentina . Ne-am spus ca e coincidenta prea mare ca sa nu tinem cont de ea.

Andrada a fost foarte cumintica in timpul slujbei. Nu a plans deloc. In schimb a reusit sa faca un mare cacanica, in crasma, cand o tinea nasa in brate . Sa speram ca ambele sa aiba noroc .

Acum ca am terminat cu botezul, sper sa reusesc sa ma mai linistesc... Andrada a inceput sa se scoale doar o data pe noapte, si iarasi de dimineata. Ziua nu mai vrea sa doarma prea mult, fie se joaca, fie o apuca plansorile. Dar este in general un copil bun.

Va mai scriu.

Steluta cu Andrada Cristina (17 iunie 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lya spune:

Amiss,sper sa nu fie ceva grav,sa fie doar o constipatie.Scuze ca ma bag ca musca-n.........dar ar fi bine sa duci si un scutec cu "mostra"sa vada doctoul concret despre ce e vorba.
Fetelor,dar cu copiii in wrap-uri nu aveti poze?Ce rau imi pare ca n-am ajuns si noi.

dewww.snugglepie.com/ezb/317544.png" target="_blank">Ruty&Erikutz

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 26octombrie spune:

si pentru Carmina,si pentru Andreea:

ceea ce va sfatuiesc din tot sufletul si cu toata convingerea este sa va duceti la IOMC, Institutul de Ocrotire a Mamei si Copilului, in special tu, Carmina, la dr. Constantin Pascu (sau altul, daca nu-l gasiti), sa ii spuneti ce probleme aveti. fie va interneaza o zi si va face toate analizele, adica O GRAMADA. eu am mers cu Hora si m-am linistit. mi-a facut toate analizele de sange, mi-a facut tomografie, cred (i-a scanat capul, ca eram speriata cu toxoplasma), plamani, tot tot tot. o fi bun forumul asta pentru cum sa ne imbracam copilul, ce lapte o fi mai bun si multe altele, insa medici pediatri nu suntem si parerile noastre nu-si au locul in cazul asta. fugi la medic! e evident ca cei doi la care au fost nu te pot ajuta, caci e posibil ca mihnea sa nu fie bolnav, insa daca nu ti-au spus de ce se comporta asa inseamna ca sunt si ei nestiutori. da-ne de veste ce ai facut.
iomc e f aproape de magg, langa facultatea de constructii din tei. din cate retin eu e la o statie de maica domnului.

Luana si Hora - 14 Mai 2006

Hora Lucia
www.geocities.com/mamici_de_mai_iunie2006/povesti.html#Hora " target="_blank">poveste
io tot cresc#8230;

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabi25 spune:

BOGHI si eu stiu ca fierul Haussman e cel mai bun...doar ca sa nu te sperii ca va constipa putin, dar se asimileaza cel mai bine.

Evolutie Daria
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LYLY809 spune:

quote:
insa medici pediatri nu suntem si parerile noastre nu-si au locul in cazul asta. fugi la medic!

de acord cu Lu, cel mai bine e sa-l vada un doctor f. bun!

Lacri si Alexandru 30 mai 2006
Album Mocutza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabi25 spune:

CARMINA subscriu si eu la ce a spus Luana.....mai bine sa nu fie nimic si sa ii faci niste investigatii degeaba, dar sa fii tu linistita decat sa te intrebi mereu oare ce o fi!?
Eu sunt genul care prefer sa stresez medicul, chiar aiurea uneori, decat sa fiu eu stresata.

Evolutie Daria
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raalucutza spune:

frumosi bebei!!!!!!!!!sa ne traiasca!ma simt ca si cum as fii neam cu toti!

RAMONA si LUANA pupicei pt voi!si de la CELESTIN pt bebei!

Mergi la inceput