CIRESE de mai-iunie 2006 (4)
Raspunsuri - Pagina 13
26octombrie spune:
heelp. maine dimineata merg sa vad un brevi grillo, folosit mai putin de o luna, la 250 ron. merita?
intrebare pentru tine, Ioana: Traian l-a folosit? merge si la purtatori mai inalti?? si inca ceva: nu te izbesti cu picioarele in frana de la rotile din spate?
Luana si Hora - 14 Mai 2006
Hora Lucia
www.geocities.com/mamici_de_mai_iunie2006/povesti.html#Hora " target="_blank">poveste
io tot cresc#8230;
nikolett2445 spune:
salut! avem poze noi,in albumul david 3.uitatativa sa vedeti se tricou ud,am plecat cu 67kg de acasa si m-am intors cu 66 nu mi-a venit sa cred ochilor ,dar cu o sete si o foame de am facut 66.7 a fost f cald la pitesti azi si eu cu bb in fata si cu rucsacul in spate.in rest sunt stresata dimineata bb a urlat cat il tinea gurita in somn la 6 dimineata apoi a deschis ochisori si a inceput sa rada dar mie imi tremurau mainile ca nu a mai facut asa pana acum,avea chef de gonganeala dupa 3 minute de urlat.a visat urat probabil,dar s-a mai intamplat si la 15 dupa amiaza si era treaz si dupa ce a plans bine de tot la fel a inceput sa rada,o fi vrut sa se elibereze.nu stiu ,ma depaseste de ce l-a apucat asa tipatul
NIKOL si bb DAVID (15 MAI 2006) http://photos.yahoo.com/nikolett2445
abibrinza spune:
Bogdana, fierul Haussmann e cel mai bun.Si Victor a inceput sa ia.Ai grija ca se va deregla la stomacel, constipatie sau diaree.Nu grav dar vei oberva schimbari.Si vezi ca miroase mai puternic kk.Ce vitamine ti-a dat pt asimilarea fierului?Si vezi ca nu se da nici un fier inainte de 3 luni.
Carmina, si Victor doarme destul de mult.
Arabela si bebe Victor(22 aprilie 2006)
raalucutza spune:
ca v-am povestit despre cum fara sa vreau mi l-am speriat pe beebl!si de ieri seara numai il vezi ca sta in pat si dintr-o data se sperie de bec de o musca care bazaie......mi-am traumatizat copilul!si se trezeste si plange si tot asa!
gabi25 spune:
RAALUCUTZA nu fi suparata, nu cred ca e vina ta....ei trec tot timpul prin schimbari. A mea a avut o perioada cand trebuia sa umblam cu ea mai ceva decat cu un cristal ca se bloca cu manutele ridicate, pumnisorii stransi si nu mai sufla-se speria de orice miscare brusca-si dupa ce ii dadeam manutele in jos si ii suflam in fata se punea pe un urlat ca ti se facea rau cand o auzeai. Pe Rares la varsta ei il aruncam in sus si era super incantat...dar. Chiar mi-a fost frica cu ea la botez, noroc de preot ca are si el doi copii mici si a stiut cum sa se comporte cu ea.
Evolutie Daria
Poze
amiss_zip spune:
Fierul nu da constipare! uitati un link:
http://www.keepkidshealthy.com/newborn/newbornnutrition.html
www.flickr.com/photos/84539179@N00/166696886/in/photostream/" target="_blank">poze cu noi
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=78768" target="_blank">povestea nasterii micutei Petra
gabi25 spune:
Mituri despre alaptare.....foarte interesant:
http://www.keepkidshealthy.com/breastfeeding/guide/breastfeeding_myths.html
Evolutie Daria
Poze
gabi25 spune:
Mamici am si eu o intrebare la voi: nu stiti pe cineva care sa vrea sa cumpere apartament cu 2 camere, ultracentral in Vatra Dornei....ca nu gasesc cumparatori si din cauza asta riscam sa pierdem casuta la care am muncit atat. Intrebati si voi in dreapta si stanga daca cunoasteti oameni cu bani.....ca noi suntem disperati. Pretul de 28.000 euro-negociabil si cu bucataria mobilata, nu cred ca e mare.
Evolutie Daria
Poze
26octombrie spune:
gabi, uff, am citit si mi-a stat inima in loc.noi visam de multa vreme la o casuta, nici nu vreau sa imi imaginez cum e sa fii atat de aproape si sa apara asemenea riscuri. iti tin toti pumnii stransi (ai mei si ai Horei, ea ii va tine aproape continuu!) ai dat anuntul la toate agentiile posibile? nu stii de unde sare iepurele. bafta multa multa!
Luana si Hora - 14 Mai 2006
Hora Lucia
www.geocities.com/mamici_de_mai_iunie2006/povesti.html#Hora " target="_blank">poveste
io tot cresc#8230;
virgi spune:
Salutica
Eu sunt tare suparata pe caldura insuportabila de afara. Am asteptat saptamana asta cu nerabdare, sotul meu are o saptamana libera si speram sa putem sa o petrecem undeva intr-un mod placut, insa nu se poate iesi din casa, nu se poate respira.
Gata, ca m-am plans destul.
Gabi25 - tinem pumnii stransi sa-ti gasesti cumparator si sa va rezolvati problemele.
Ralucutza - super bb Celestin..e tare frumusel. L-am trecut in agenda.
Foarte frumosi bebelusii care au participat la intalnire. Ii pup pe toti.
Carmina - poate Mihnea papa mai putin din cauza caldurii..sau poate asa are el chef...e bine totusi sa-i faci niste analize..si iti doresc succes sa-i gasesti laptele potrivit.