CIRESE de mai-iunie 2006 (4)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Amonar spune:

Am vazut pozele voastre! Care mai de care frumosi copii! Sa va traiasca.

Luana
Mersi. Nici nu-ti poti imagina ce usurare s-a abatut pe capul nostru. Kailan doarme, se joaca, manaca si nu mai plange si urla! Ce bine e....!!!! Azi noapte a dormit pt prima data 5 sau 6 ore intr-una!! Asta e sarbatoare pt noi.
Ce va invidiez pe mamicii si taticii care spun ca ciresele lor dorm cate 7,8,9 ore consecutiv!!!!! Cum e posibil asa ceva???

In schimb Kailan s-a constipat rau de tot de la lapte praf. Acum se screme mereu. Ce sa fac cu el? MI-e frica sa-i dau lapte de la san, sa nu faca iarasi vreo criza.....

Ralucutza
Chipes voinicul tau!!!

(poze mami,tati si Kailan)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 26octombrie spune:

ramona, eu as incerca un pic de tzatza,poate a avut doar o problema cu burtica si lapticul asta mai usor l=a ajutat sa treaca peste ea.. oricum, cel mai bine ar fi sa mergi cu el sa ii faci niste analize, sa vezi daca, intr-adevar, e alergic sau nu. Kailan

Luana si Hora - 14 Mai 2006

Hora Lucia
www.geocities.com/mamici_de_mai_iunie2006/povesti.html#Hora " target="_blank">poveste
io tot cresc#8230;

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inaioana spune:

Ralucutza, super dulce golanasul vostru!

Fetelor care va plangeti ca uneori e greu cu un bebe si Luana care de atatea ori s-a exprimat respectul pentru mamele cu mai mult de un bebe, ia uitat aici familie model cu numai 16 copii! Cu alte cuvinte : se poate si mai rau!
Poze de familie: http://www.jimbob.info/pictures.htm
Filmulete de prezentare (Meet the Duggars.-foarte tare)http://health.discovery.com/convergence/duggars/videogallery/video.html
Sunt impresionata!

Ioana cu Serghei (2 mai 2006) si Katja (30 martie 2004)

pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns a_daniela spune:

Buna ciresici, am venit si eu cu date noi despre bebelina mea. Se numeste Bianca Stefania si s-a nascut pe 3 mai la Municipal. S-a nascut normal cu peridurala si a avut 3.150kg. Cand a iesit a tipat cu putere si am luat nota 10.
Va citesc decand am aflat de minunea din burtica dar nu am scris pana acum pentru ca imi placea sa stau in umbra. Dar intram zilnic sa citesc si aici gaseam toate informatiile necesare.
De fapt intru pe site-ul asta de 2 ani. Prima data cautam informatii despre nunti, apoi despre gravidute si acum am ajuns la scutece.
Bianca este un copil fff cumninte. Am avut ceva colici in prima luna, mai ne doare burtica din cand in cand dar stim sa rabdam.
La 2luni si o saptamana am avut 5.700kg si 60cm. La vaccin am urlat numai cat am avut acul in piciorus, dar apoi ne-a trecut si nu am avut nici un fel de reactii adverse.
Noi ne plimbam seara de seara in IOR. Am vrut sa vin la intalnirea voastra dar am fost plecati din Bucuresti si am venit in parc pe la 8. Speram sa va mai gasesc, dar n-am avut noroc.
Bianca mananca numai san, nu vrea sa vada tetina sau biberonul. Am vrut sa-i dau putin ceiut si cand i-am pus biberonul in gura parca i-am dat nu stiu ce. Urla si isi face rau singura in sensul ca se enerveaza f. tare pana da laptic afara. Asa ca nu am insistat.
Ii place sa se plimbe f. mult si sa se uite la frunze. Pana acum o plimbam in landou, dar de acum o plimbam cu partea a 2-a a carucioului care are 3 pozitii. Ii place f mult ptr ca asa vede si ea, in landou incepea sa se plictiseasca si plangea pana o luam in brate. Si atunci trebuia sa imping cu o mana carutul si cu cealalta sa o plimb pe printesa ca nu e chip sa stam pe loc ca iar ne suparam.
V-am scris de v-am zapacit, acum intelegeti de ce stau in umbra? Ca nu stiu sa ma opresc.
Va pupam Dani si Bianca amandoua cornutele lui tati ca asa ne alinta el. Cica s-a inmultit cireada de taurasi:)

Mergi la inceput

Ioana,... nu mai nimeresc tastele.astept sa imi revina ochii in pozitia initiala!
da. si io care credeam ca tu esti mama eroina, ca vrei trei...

Hora Lucia
www.geocities.com/mamici_de_mai_iunie2006/povesti.html#Hora " target="_blank">poveste
io tot cresc#8230;

Mergi la inceput

Dani si Bianca, bine ati venit la clubul cornutelor!
eram in parc inca, la terasa de langa fantani, pacat ca nu am stiut de voi, poate ne intalneam. dar nu-i nimic, n-au intrat zilele in sac!

Hora Lucia
io tot cresc#8230;

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carminabulina spune:

Multumesc pt. raspunsuri . Sa va spun ca s-a trezit la 2 jumate a mancat cam in reluare si s-a culcat la loc?????? Mie asa imi vine sa ma las de meserie.....
Nu mai pot, sunt la limita rabdariiiiiiiii. Hadeti sa va spun povestea noastra.
Mihnea al meu, cam pe la o luna jumate a inceput sa manance din ce in ce mai putin si din ce in ce mai chinuit. Am fost la dr., ne-a spus ca se mai intampla. Dupa inca 2 saptamani am observat ca scade considerabil cantitatea de lapte pe care o bea bebe. Iar am fost la dr., nu la unul la 2, si sfatul a fost sa-i schimbam laptele. Ne-am codit noi un pic insa cand intr-o frumoasa zi de sambata baiatul meu nu baut decat 350 ml/24h, am zis "GATA". Trecem pe milumil. Vreo 3 zile toate bune si mancacioase, dupa care iar incet incet apetitul copilului incepea sa scada..... Intre timp face si o diaree, care are legatura cu vaccinul (asta nu mi-o scoate nimeni din cap) si trecem la regim alimentar. De vineri acum bea Milupa HN25. Prima zi dezastru (in sensul bun), a trebuit sa pacalesc copilul cu suzeta ca sa nu-i explodeze stomacelul dar tot a baut 690 ml. A doua zi 790 ml a treia zi a inceput sa scada un pic ca azi sa ma rog iar de el sa manance. NU MAI POT, NU INTELEG DE CE FACE ASA. De miercuri o sa incepem trecerea la milumil si sa vad atunci cum reactioneaza. De ce accepta la inceput, ba chiar vrea mai mult, urla daca nu i se da ca apoi sa nu-i mai placa? Eu cred ca o sa incep diversificarea mai devreme ca in ritmul asta iau la rand toate marcile de lapte praf si nu cred ca-i mai bine decat daca incep diversificarea mai devreme. Oricum vad ca puiul meu este receptiv la nou, asa ca....
Vreau sa stiu daca a mai patit-o cineva cu copilul "actual" sau cel mai "vechi".
La doctor am fost, la 2 defapt, pot sa merg si la al treilea, dar astia 2 mi-au spus sa-i schimb formula. ATAT. Am schimbat-o dar rezulatatul vi l-am povestit.
Sincer imi vine sa ma las pagubasa. Sa-i dau atat cat vrea el sa manance, insa stiu ca bebelusii trebuie sa i-a in greutate nu sa stagneze, ba mai mult sa piarda din greutate cum mi s-a intamplat mie cu Mihnea inainte de Milumil.
In reste bebele e cuminte, voios (mai putin in ultimele 3 zile in care a preferat sa doarma...)si frumos .

Ajutati-ma cu un sfat cu o vorba cu orice...disper altfel.

[poze carmina
intalnire burtici

Varsta lui Mihnea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amiss_zip spune:

Am si eu o intrebare. Fetita mea mananca exclusiv san. Am observat de cateva zile ca face foarte greu caca, iar cand face, face nisip si mai gasesc si pietricele mai mari. Dar chiar piatra!! Nu mi-a venit sa cred! Asta inseamna constipatie la san? Vi s-a intamplat vreodata?
E posibil sa am sanul prea gras si sa trebuiasca sa ii dau si ceai ? NU i-am dat ceai pana acum.

Ii dau ceai nici o probl;ema dar sa nu fie o boala ceva...hmmm sunt un pic ingrijorata!

Vom merge diseara la spital la camera de garda .

www.flickr.com/photos/84539179@N00/166696886/in/photostream/" target="_blank">poze cu noi

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=78768" target="_blank">povestea nasterii micutei Petra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amiss_zip spune:

Carmina pentru tine. Scrie mai jos ca bebe e posibil sa aiba lipsa de fier!
http://www.keepkidshealthy.com/newborn/newbornnutrition.html

www.flickr.com/photos/84539179@N00/166696886/in/photostream/" target="_blank">poze cu noi

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=78768" target="_blank">povestea nasterii micutei Petra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Burtocika spune:

Am fost si eu joi cu bb la renumitul doctor Stanciu, pt diferitele probleme ale piticei (anemie, inceput de rahitism, picioruse strambe, hidronefroza gradul 1, ochisori cu scurgeri, puncticele albe la fundulet etc.) si in principiu m-am linistit, problemele sunt minore si se rezolva.
Cu Vigantolul mergem cu 2 picaturi, date direct in gurita cu 1 ora inainte de masa, ceea ce e foarte greu, pt ca asta inseamna s-o trezesc sa i le dau, si ii stric somnul; plus ca e greu s-o tin cu gura deschisa pana pica picaturile din sticla ...
Pt anemie mi-a dat fier Haussmann - stie cineva de el ? Pediatra de familie mi-a dat alt preparat de fier, si acuma nu stiu pe care sa-l dau ... probabil ca o sa merg pe mana lui Stanciu, dar vroiam si alte pareri ...
In mare mi-a confirmat ce-mi spusese pediatra, ceea ce ma face sa cred ca pot avea totusi incredere in ea, si un avantaj foarte mare e ca vine acasa, ceea ce Stanciu nu face.

Problema cea mai mare este HIDRONEFROZA. Mi-a spus ca daca apare o infectie urinara pot fi probleme, pt ca infectia poate afecta mai tare un rinichi cu probleme. Si surpriza maxima, azi cand am luat rezultatul de la urocultura, INFECTIE CU E-COLI !!! Si antibiograma, problema e ca antibioticdle la care e sensibil bacilul nu se pot da decat peste 6 luni, ca au efecte nasoale !!! Deocamdata repetam urocultura, sa nu fi fost cumva gresita, dar sunt tare speriata, o data de infectie si a doua oara de tratament !!!

V-ati confruntat cu problema asta ?

In rest crestem, la 2 luni 1/2 avem 4970 g, stiu ca e putin fata de multi copii care vad ca au 6-7 kile, dar ambii pediatri ne-au asigurat ca e ok si nu trebuie sa ne facem probleme. Saptamana trecuta m-a capiat cu mancarea, n-a vrut completarea cu biberon neam ! Urlete peste urlete, pana la urma adormea nemancata, adica doar cu sanul, care sunt convinsa ca nu-i ajungea ... In schimb in WE, nene, rupere !!! A mancat de-a spart, tot la o ora jumate !!! Ne-a capiat ! Acum vad ca de dimineata a inceput in forta, dar a lasat-o mai moale pe parcurs ...

In schimb si-a descoperit degetele ! Nu degetul mare, ci alea 2 din mijloc ! Le clefaie cu atata pofta, ca se-aude din sufragerie !!! Si cateodata ii vine sa vomite de cat de adanc le baga ... nu stiu daca e cazul sa folosim suzeta ... Voi ce faceti ? am auzit pareri pro si contra suzetei, si nu stiu ce sa fac ... Capraru spune ca e normal ca de la 2 luni sa-si suga degetele, si ca daca nu devine obsesie, nu e nimic grav si se dezvata singuri. Daca totusi nu se dezvata sa le dai suzeta. Dar eu nu stiu cat sa astept ...

Cu botezul am renuntat sa facem la restaurant cu multi invitati, pt ca ce am gasit noi liber era prin septembrie si multi nu puteau sa vina, plus ca erau si prea putini ca sa iasa cu dans ... si eu sunt grasa si urata si nu ma mai incape nimci, asa ca nu ma simt in stare sa suport privirile critice ale cunoscutilor ... Asa ca o sa facem probabil ceva foarte restrans, doar familia, la un restaurant, unde nu trebuie sa platesti un numar fix de locuri ... Probabil sfarsitul lui august, cand se intorc nasii din concediu ...

HAi ca si eu scriu rar, da' si cand scriu ...

Va pup si-mi pare rau ca am ratat intalnirea din IOR ... eram la faza de hranit la 1 ora 1/2, si nu mai stiam de noi ...

Boghi

http://community.webshots.com/user/bogdanai

Mergi la inceput