Nazdravani de oct-nov-dec-2003(76)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anca tanasica spune:

tocmai ne.am intors de la mare si suntem niste parinti terorizati...de unde anul trecut nu voia sa intre in apa marii...si fugea de valuri...anul asta, cand am ajuns pe plaja si a vazut marea...s.a dus glont in apa...si o luam din apa cu urlete ca sa mergem la masa (se uita lumea pe plaja la noi ca la urs!)...se mai potolea doar cand ii spuneam ca mergem sa papam si ne intoarcem la apa...ca deh...stomacul urla si el de foame dupe atata balaceala...s.a bronzat f.frumos (ii dadeam cu spf 30 rezistent la apa cand plecam din camera), nu s.a ars deloc (are pigmentul lu tacsu de tiganca ca io ma ard instant!)...si are fundul alb (ca a avut in permanenta slip pe plaja)...pb.mari, chiar deosebit de mari! am avut si cu parcurile de distractie...ca nu am putut sa o dam decat in cateva chestii...unde acceptau un adult sa o tina in brate (ca mie mi se parea aiurea sa o las singura...e prea mica!)...si bineinteles ca nu.i ajungea de 2-3 ori sa se dea...voia la infinit...

...in rest a mancat si a dormit super bine...

...pun poze cred ca maine...

Anca si Alexandra (10 nov.2003)

poze:
http://community.webshots.com/user/alexandra_ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paula2003 spune:

Pentru ca Alexa de cand am dus-o la cresa este intr-o continua raceala si nu-i mai scade febra. Este din mai foarte bolnava. Acum are pneumonie, otita, amigdalite si polipi. Piticul a facut si el pneumonie. Sunt cu ambi copiii in spital. Alexa are 2 sapt. de cand este in spital si Paul una.

Paula cu Paul 03.01.2006 & Alexandra 13.12.2003

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paula2003 spune:

Nu prea mai intru pe la voi sa scriu . Drumurile copiilor nostri sunt total diferite si nu mai am ce sa va spun. Citec ce mai faceti, ce mai scrieti si intervin si eu din an in pasti cu cate ceva.

Paula cu Paul 03.01.2006 & Alexandra 13.12.2003

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns super mami spune:

Paula....dupa ce am citit mesajul tau am cautat sa vad ce ati patit. Eu nu prea bag nasul pe la alte subiecte in ultimul timp si nu stiam. Am crezut ca nu mai ai timp...ca esti ocupata cu mititeii si din cauza asta apari mai rar.
Am citit si m-am ingrozit. Am impietrit efectiv. Nu e posibil asa ceva
Da plecati domne de acolo....nu puteti trai asa. E un chin. Cum isi pot bate unii joc in halul asta.
Alegeti o tara in care viata e respectata si plecati. O fi greu nu zic, dar nu mai greu decat ce traiti acum.
Nu stiu cum rezistati...ce oameni de nimic....am citit de fetita de la gradi....cum e posibil ? Ar trebui sa fie cea mai rsfatata si iubita.
Stiu ca am mai discutat despre plecarea voastra si ziceai ca v-au respins....dar nu e asa peste tot. In Spania spre ex nu te intreaba nimeni nimic, iar copilasii cu SD sunt super ok....veseli si sanatosi.
Alegeti o tara din Europa si plecati.
Sotul tau cu ce se ocupa ?
Zic si eu....merita sa incercati. Asta nu e viata, nici pt voi, nici pt Alexandra, nici pt micul Paul.
Multa sanatate puiutilor, saracutii de ei.
Cum te imparti? Stau impreuna in spital ? Tu stai cu ei ?
Imi pare tare rau .
Mai bine nu o mai duci la gradi decat sa aiba asa suferinta mititica.
Sau ma gandesc....mai bine ai mai aduna cateva mamici si ati organiza o gradi. La cineva acasa.....cu o educatoare...cu papa buna si jucarii....fara boli si virusi.
Nu merge ?
Doamne ajuta sa scapati de boli repede si fara suferinta.
Sa ne mai povestesti te rog cum sunteti si ce fac copiii.Alexandra si Isabelita Isabel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ana68 spune:

Buna ziua la mamici,

Intru si eu sa va salut si sa va doresc numai de bine.Imi pare rau sa citesc ca fetita si baietelul Paulei sunt bolnaviori si le doresc insanatosire grabnica!
Noi suntem pe ultima 100 de metrii,caci mai sunt 5 zile si mergem si noi acasa,la Constanta.

Ana-Maria,mami deAlex&Luana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmen77 spune:

Paula , multa sanatate Alexandrei si lui Paul si tie putere sa treci peste toate .

Ileana, mai e in burtica Ilinca? Da-ne de stire ...

Noi nu prea avem noutati ... traim ... va citesc in fiecare dimineata la cafea, dar nu ma prea invrednicesc sa scriu ...

POZE NOI

Carmen si Matei Gabriel - [b]27.10.2003

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns super mami spune:

Cred ca se poate totusi si pe pagina 3.....serios. Mai aveam putin
Eu am iar o problemuta....am mai avut-o dar atunci s-a dres.
N-am somn...ma prinde 4 dimineata cu ochii aiurea si fresh nu gluma. Dimineta pana pe la 12 sunt aeriana total...dupa imi revin
Sforaie toata casa...eu stau de paza.
As lua ceva, sa dorm si eu ca omul. Mai tineti minte anul trecut can ma plangeam ?
Ca sa nu zic ..ca ma apuca pe la 2 AM curatenia....as freca bucataria....sunt nebuna !!!
E tare nasolica mai ales ca prima plimbarica cu copilul e groaznica. Ma tarai dupa ea fara chef in loc sa ma joc cu ea si sa ne distram ca de obicei.
Ce sa iau....as vrea sugestii pliz.Ileana...ce faci ? Cum e bebelina ? Cand vine acasa ?
Valeria voi nu va mai intoarceti domne din vacanta ? La munca cu voi, gata distractia.
Plecam si noi pe 2 in vacanta. 10 zile....abia astept.
Cand ne intoarcem vine prietena mea in vacanta....abia astept.
Asa ca septembrie o sa zboare nu gluma. Ma duc in pat totusi, cu ochii in calculator sigur nu ma ia somnul.

Alexandra si Isabelita Isabel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adameasca spune:

Imi vine si mie randul in curand... Am fost de dimineata la control. Mandrutza mica a inceput sa ramana putin in urma, cu vreo 3-4 zile fata de sapt trecuta, dar macar a mai crescut putin. Placenta e la fel de varza, deci nu mai face fata. In concluzie marti pe seara intru la cezariana, nu mai am scapare. Pana atunci raman in Bucuresti, mi s-a recomandat repaos sau internare. Asa ca am zis pas la internare in spital, prefer repaosul. Tensiunea e tot mare, dar macar nu e oscilanta. Asa ca pana marti am si eu timp sa ma epilez, ca pe asta n-o facusem.

O sa anunt pe careva din mamicile de sept-oct si o sa cititi acolo amanunte dupa ce nasc. Sa-mi tineti pumni. Ca am ceva emotii.

Ileana
poze,poze si iar poze...
Luca (2 octombrie 2003) si Ilinca

Mergi la inceput

Saluti mamici....

Luana a luat-o ieri,prima data,"in freza" ca sa spun asa...de la un pretenut de joacan din parc.Se dadeau huta amandoi pe acelasi leagan,Luana si-a scos sapca de pe cap,pustiulica a vrut sa i-o ia,Luana nu a dat sapca,s-a iscat cearta si,de nervi,pustiul a muscat-o pe Luana de ureche...I iesit cearta,tanti s-a suparat pe bunica pustiului,pustiul a luat bataie de la bunica....circ.Si acum Luana mea e...intr-o ureche...invinetita.

Dragelor,duminica plec si eu cu copilasii mei acasa,la Constanta,pentru o saptamana...abia astept.
Va doresc o zi excelenta si sa auzim de bine!

Mergi la inceput

Ileana,Doamne ajuta sa fie bine!Tin pumnii pentru tine si Ilinca si sa ne dai vesti bune!

Mergi la inceput