Nazdravani de oct-nov-dec-2003(76)
Raspunsuri - Pagina 8
super mami spune:
La multi ani Mariutelor, Marianelor si Marianilor...mici si mari !
Sper ca ati petrecut azi nu gluma.Eu-s nervozata ca mi s-a stricat aparatul foto. L-am folosit eu azi la pranz ( pt cretulescu normal...care era pictata ca o pisicuta pe fata si tare incantata ). Cand am ajuns acasa l-a deschis tati sa faca o poza si obiectivul s-a deschis stramb si s-a blocat.
M-am uitat pe net sa vad daca mai gasesc modelul asta, dar vad ca nu apare. Maine o sa caut in magazin....ce bucurie
Sunt cam obosita si duduia se uita la o emisiune cu catei...e tare preocupata de ce se-ntampla acolo....imi povesteste tot ce vede.
Eu n-o mai vad nici pe ea de somn.....nu-mi prieste trezitul de dimineata, asta e clar Isabella ce mai faceti ?
Sympa....voi ? Burticul....fetita....?
Ana....ce program ? Nu pricep domne ca-s bata....zi mai pe-ntelesul tontilor pliz
Carmen....poate peste vreo 20 de ani vine Matei din vacanta petrecuta prin Europa si-ti povesteste ca a cunoscut o tipa....cu par frumos ....super simpatica si desteapta...ca sa nu mai zic frumoasa....cu haine super....si cu parinti super simpatici....ah si cu nume misto...
Intelegi unde bat, nu ?
Ven....camera mea si camera ta s-au pus de acord. Urat din partea lor.
Spor la treaba si santier cat mai organizat Gata...noapte buna ca a adormit si sefa.Alexandra si Isabelita Isabel
super mami spune:
Mi-am amintit ceva.
Azi ma uitam la niste filmulete pe calculator cu fetitele unei prietene. Era mare agitaie...muzica..dans...
Isabel era f atenta si super incantata.
Dupa cateva minute incepe sa ridice piciorul pe masa...si sa-mi explice ce vrea: vrea sa bage piciorul acolo ca sa se joace cu fetitele.
Se gandea saracuta ca intra acoo si se joaca cu ele Alexandra si Isabelita Isabel
Ana68 spune:
Alexandra,zici ca Isabel vroia sa intre in ecranul tv?Draga de ea,ce scumpa!
Ziceam de programe de Photo,de modificare a pozelor...nu prea le stiu eu...Am vazut ca al meu barbat descarca de pe net fel de fel de minunatii d-astea...dar nu stiu mai multe sa te lamuresc,ca in softuri si programe si ce-or mai fi...sunt "tufa de Venetia"...Pai aparatul foto nu il puteti duce la reparat?
Va doresc numai bine!
Ana-Maria,mami deAlex&Luana
Elenalove27 spune:
fetelor, ce vaccine au facut puisori vostri la 2 ani jumate??? aici am intrebat si nu se face vaccin la 2 ani jumate !!!
Elena23+
POZE
"Happiness is not having what you want.It is wanting what you have."Anonymous
nanna spune:
Este un vaccin obligatoriu care se face pana la varsta de 3 ani. Ieri i l-am facut Indrei. A facut febra dupa si azi s-a vaicarit toata ziua. In carnetul de vaccinari vad ca scrie D.T.Coq: vaccinare antidifterica: antitetanica, antipertussis- DTP. Se face intre 30-35 luni.
http://indra.designit.ro
super mami spune:
Eu cred ca-s claunul sef...asa ca daca vreti sa radeti va ajut eu.
Am tras in seara asta o bubuitura ... in toata maretia mea in ditamai parcul plin de oameni....ce sa mai spectacol de nota 10.
Nu numai ca am cazut, dar felul in care am facut-o a fost absolut demential.
M-am repezit dupa Isabel care o tulise brusc de langa mine si dintr-un pas facut aiurea am ajuns la o rotire de 360 cu pasi impiedicati si repeziti dupa care m-am tolanit pe nisip ca o balena pe uscat. Nu-s chiar cat o balena ( nu mai sunt voiam sa zic ) dar pe langa mititeii care se tavaleau pe langa mine asta a fost impresia creata.
Oricum am trait faza cu incetinitorul...nu stiu de ce.
Very important: cand zic ca-i doare buba...chiar ii doare. Inca ma mai ustura palmele. Doare si ustura de mama focului, asa ca sufleti si pupaciti copilul cu incredere, merita pe deplin cateva momente de ameteala datorata lipsei de oxigen....eu suflu pana ametesc
Noroc ca aveam blugi, ca altfel imi franjuram ditamai bucata poponet.
Nasol, asta e tot ce pot sa mai zic.
Hai sa va mai zic o faza haioasa (in sensul bun de data asta). Eram in masina in drum spre casa si pe Isabel o apucase un ras isteric. Era rosie si nu se mai putea opri. Dupa cateva minute isi pune mana pe frunte si zice oftand " vaiiii mi-e lauuuu "...adica vaiiiii mi-e rauuuu. M-as cam duce la culcare ca suntem treziti de la 6 dim....din motive necunoscute
Noapte buna pitici si parinti
Alexandra si Isabelita Isabel
super mami spune:
Mai....da vorbesc singura? Hm !Am primit un mail de la o prietena :))....asta :
------------------------Culese de la Academia Trupelor de Uscat Sibiu 1992-1996- Vă doare mâna să bateti 3 pasi de defilare?
- Împărtiți suprafta în 3 jumătăti egale
- Lipeste călcâiele pe lângă corp.
- Jumătate din batalion stia că este adunare, numai tu nu
- Băi rahatilor, dacă vin la voi vă mănânc!
- Să nu mai prind picior de student cu mâinile în buzunare!
- O mână criminală, a dat cu piciorul în chiuvetă
- Ce te uiti asa la mine, ca la un bou? Ce, ori nu-i asa?
- Am să vă tin cu ochii în soare până la 12 noaptea
- Dacă ti se întâmplă să cazi de pe transportor, ori mori, ori rămâi prost. Eu am căzut de 3 ori.
- Când plecati acasă, să nu uitati vreo brichetă aprinsă în dulapuri
- Fă-mi o listă cu el.----------------------------------Ce-am mai ras, parca-i vad:))
Fug ca ne pregatim pt o petrecere, iar pe mine ma doare capul de nu mai pot si mi-e rau de la caldura....mi-ar fi si somn dar asta-mi trece.
Pup pe toata lumea.
Mai tarziu o sa va povestesc de prietena lui Isa si de ce s-a intamplat cu ea....e vesel.
super mami spune:
Cica plecam ma tarziu...asa ca pierd vremea pe aici si profit sa va povestesc...in ideea ca citeste careva Isabel a avut in ultimele zile o prietena noua....o musca. Nu stiu cum dar a ajuns in casa noastra, iar duduia mica a primit-o incantata in sanul familiei noastre
Si o striga toata zua si o pasaia si o cheama "pisi pisi hai vino musca mea....hai pisi musca vino aici...." TOATA ziua cautam amiga prin casoi.
Toate bune si frumoase pana seara trecuta cand Isabel a adormit in living (pe masa unde-i somnul cel mai dulce ) iar eu eram la tele. Si tot auzeam musca bazaind ingrozitor, dar cum nu o vedeam pe nicaieri nu mi-am facut griji....dar ar fi trebuit.
Pt ca amiga musca era prinsa sub Isa. Cand s-a intors papausica pe burtoi....hop a prins musca sub ea.
Ce s-o fi zbatut amarata....vai de ea.
Cert e ca ma prind de miscare, m-am luat dupa bazait ( elefantul adormit nu dadea semne de deranj desi bazaia prapadita chiar sub ea ) si eliberez zburatoarea.
Mai nasol e ca dimineata fix Isabel si-a gasit prietena terminata si finita pe mocheta din living.
Am fost amandoua de acord ca musca vrea afara si am "lasat-o sa plece" pe geam.
Adica pt cei mari: a murit amarata storcita de best friend si mama a aruncat-o pe geam.
The end.
Acuma problem: nici o musca nu-i ca MUSCA.....dupa spusele copilului.
Nu-i mai place alta musca si gata !
Si ca tot am pomenit de masa....Isabel inca doarme pe masa din living. Mai tineti minte ca aveam si poze? Nici nu stia sa mearga si o lua taras si se cocota.
La pranz nu prea, dar seara hop pe masa si in 5 min nani.
A fost super fetita unor prieteni. Vorbeam cu ei la telefon si ne vedeam pe camere. Sonia o vede pe Isa si ii zice lui tati "da de ce o lasi pe masa, nu o duci in pat totusi saracuta?" Avea o voce plina de mila si de uimire. Are 3 ani si ceva si e tare isteata.
Normal ca intreaba tot timpul acum : isabel e pe masa ? Ok....acusica chiar ca plecam. Pupicei.
paula2003 spune:
In ultima luna de sarcina nu am facut poze prea multe, aratam groaznic, un balon urias si care se deplasa fosrte greu...balena. Am o poza din noaptea de revelin si nu as vrea sa o vedeti. Va speriati cu siguranta. Asa e organismul meu. Am o vecina care a nascut....nici nu ai spune ca a fost gravida, ca a luat un kg....si toata sarcina o admiram cat de frumoasa a fost si cat de bine s-a mentinut. Acum de cand sunt in spital cu piticii am pus inca 5 kg. Daca mai stau mult in spital ma fac cat vaca. Se schimba metabolismul dupa o anumita varsta. La 20 ani mancam cat vroiam, tot ce vroiam si nu puneam nimic pe mine acum ....se pune tot.
Paula cu Paul 03.01.2006 & Alexandra 13.12.2003
Ven spune:
Paula, dar de ce esti in spital cu piticii?
Fetele, noi tot cu santier, deja imi vine sa-mi iau campii, am avut o echipa de constructori dezastruoasa, au facut acoperisul, a plouat prin el, acum l-au refacut, va dati seama cat timp s-a pierdut, noi de aproape 2 luni fara bucatarie, si nu se stie pana nu ploua daca e in regula si asta....
Plus ca mi-e dor de Markus , mai ales ca vorbim la tel. si-mi zice ca ma iubeste, si sa reparam masina sa venim la el (asa i-a povestit mama, ca ni s-a stricat masina si de aia nu mai venim odata....). Offff!
Ne-am gandit sa-l dam si noi la gradi, am gasit una unde ni s-a spus ca il primesc cu scutec, pt. ca bineinteles ca sta pe olita degeaba, nu face nimic, si apoi executa tot in pampers.....Cica putem sa-l ducem pana la ora 9, si sa-l luam la 12, vrem sa incercam macar 1 luna sa vedem cum reactioneaza, si daca nu ii place abandonam ideea pana la anu' in septembrie. Dar macar sa vedem cum se comporta acolo....
Eu voi preda de la 1 sept. in alta scoala, un Colegiu National. Iar scoala noua, elevi noi, colegi noi, sincer, am ceva emotii...Plus ca voi preda in premiera la clase mici (inclusiv clasa a II-a si a IV-a ), lucru care va fi un adevarat 'challenge' pt. mine, care de cand ma stiu am predat numai la liceu... Dar sa speram ca va fi ok.
Cam atat despre noi. Va pupez in grup!
Venera , mama lui Markus: -> ->