Nazdravani de oct-nov-dec-2003(76)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns liliana csaki spune:

Super mami, noi mergem de cativa ani in Antalya cu copiii, Belek si Kemer, alternam. Anul asta am fost in Belek la Rixos Premium, s-a deschis anul trecut, a fost super. In cadrul cumplexului era si un aqua park tematic-Troya si delfinariu. Noi stand acolo nu plateam decat daca vroiam sa mergem la delfinariu, cei ce veneau din alte hoteluri plateau si pt. aqua parc. Sunt doua spectacole/zi la 11 si la 15 si de la 16 se putea inota cu delfinii, contra cost evident si nu era ieftin deloc dar am zis ca poate pt. ea va fi o experienta unica si cu siguranta de neuitat.
Daca vorbeai de spectacolul de la zoo din Barcelona, da, l-am vazut si noi, absolut fantastic.
Azi plec sa-mi recuperez fiarele de la tara si marti plecam pe Semenic, asa ca n-o sa va pot urmari vreo doua saptamani.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nanna spune:

Neata fetele! Concediu minunat celor care se pregatesc de plecare!!!
Noi ne-am intors de vreo doua saptamani deja. Am fost la munte o luna de zile!!! A fost super!!! Indra s-a inaltat ca prin minune, a mancat fara probleme si a dormit la fel... Am mai fi stat vreo...cativa ani asa....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns super mami spune:

Good morning toata lumea.
M-am trezit de la 7....am inceput bine saptamana.Aseara dupa baita a facut Isabel niste poze.....dar una e absolut de nota 10. Se incarca acum. Pe cuvantul meu ca singura si-a ales pozitita. Dar a iesit...am lesinat de ras.
Zici ca pozeaza pt costume de baie.
Dar nu stiu cum de-i ies asa de bine.Intrebare: pe laptopul vechi puteam da resize la orice poza. La asta daca dau resize la o poza verticala iese stramba rau.
Ca si cum s-ar strange imaginea ca sa intre in noua poza.
Aveti idee de ce ?
Gata pozele:
http://community.webshots.com/myphotos?action=viewAllPhotos&albumID=553123638&security=ExSbkDPupici .... Alexandra si Isabelita Isabel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ana68 spune:

Alexandra,poate e vorba de programul de modificare a pozelor.Zic si eu,ca de priceput nu ma pricep...
Liliana
,vacanta placuta pe munte!

Mamicute,va doresc sa aveti o zi excelenta si o saptamana plina cu realizari!

Ana-Maria,mami deAlex&Luana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmen77 spune:

Alexandra, e superba Isa, parca tot mai frumoasa se face ... meey, tare pacat ca sunteti asa departe

POZE NOI

Carmen si Matei Gabriel - [b]27.10.2003

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns uki spune:

Neata bey lume bey!!!

LA MULTI ANI DE SFANTA MARIA!!!

va urez din tot sufletul, la toata lumea

si mie sa-mi traiasca cele 2 mariutze, mamica mea si fetitzuca mea draga!

o zi frumoasa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ven spune:

Salutare!
Ne-am intors si noi de la mare, unde a fost fain, cald, apa buna, copil agitat , deci totul in regula. Poze nu avem, pt. ca ni s-a stricat camera foto si am filmat doar unele chestii cu camera video.
Acum copilul este din nou la Intorsura Buzaului la bunici, pana la 1 sept., cred, cand vom fi si noi gata cu santierul. Din 3 iulie tot acolo a stat. Eu tot am mers si am venit, mai stateam cu el acolo o sapt., mai veneam acasa una si tot asa.

La Multi Ani de ziua onomastica Mariucai de Uki si tuturor Mariilor si Marianelor si Marianilor de pe aici. Sa fiti iubiti!

Mai, ce e cu stelutele si voturile alea din dreptul ficarui subiect? Lamuriti-ma si pe mine....

V-am pupat!

Venera , mama lui Markus: -> ->

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adameasca spune:

'neatza!
La multi ani sarbatoritilor de azi!

Nanna, am modificat listutza!

Ileana
poze,poze si iar poze...
Luca (2 octombrie 2003) si Ilinca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ana68 spune:

LA MULTI ANI DE SFANTA MARIA! tuturor celor ce poarta acest nume sfant!
Sa aveti parte de tot binele din lume si de 1000 de ani de fericire!

Ana-Maria,mami deAlex&Luana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nanna spune:

Mersi mumos pt listuta!

Mergi la inceput