Nazdravani de oct-nov-dec-2003(76)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns adameasca spune:

O sa fie bine, nici n-am alte ganduri. Eu is o optimista de felul meu . O sa fiu intrata deja in sapt 37, deci destul de aproape de termen. Ma ingrozeste nitzel gandul la cezariana, probabil e si teama de necunoscut, dar trece si asta. Is barbata, ce naiba. Cred ca mai tare o sa ma omoare dorul de fi-miu.

Ileana
poze,poze si iar poze...
Luca (2 octombrie 2003) si Ilinca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns super mami spune:

Ileana tinem pumnii. Nu-ti fa griji, unele mamici fac cezariana la cerere....o sa fie absolut ok.
Pupacim bebelina de pe acum.
O sa ma gandesc la voi marti seara, promit.
Abia astept sa-i vad nasucul in poze.
Inchiriaza si tu 5 filme pe zi, asa esti si la curent cu noile aparitii si trece timpul.
Banuiesc ca daca a zis repaos...stai in casa cumintica, nu ?
A vazut Isa ieri un pui de pisi ( in nasul ei nu in vitrina ) si am crezut ca face pipi pe ea de fericire. Serios n-am mai vazut asa manifestare de bucurie la un copil asa de mic.
Trebuie sa vorbim cu Mosul neaparat Alexandra si Isabelita Isabel

Mergi la inceput

Alexandra, eu chiar am o problema ca nu inteleg cum de vor unele mamici cezariana la cerere, dar, ma rog, e treaba fiecareia.
N-am repaos total la pat, ca nu-i nimic in neregula la col sau mai stiu eu ce, doar repaos. Adica oricum nu mai am chef sa bantui prea mult. Dar citesc, mai vad un film, fina mea la care stau are asa o canapea comoda de mi se muleaza pe cele 98 de kile. Nu ma mai despart de ea pana marti.

Ileana
poze,poze si iar poze...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura Takacs spune:

Ileana, am intrat sa iti urez nastere usoara, mult noroc si curaj, sa ai o bebelusa sanatoasa, ca asta-i cel mai important, si refacere rapida! Asteptam cu nerabdare sa povestesti cum a decurs totul. Pupici lui Luca.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ciuf spune:

Ileana, curaj si ai sa vezi ca va fi bine. Doamne ajuta!

Ciuf, Luca (11.11.2003) si Eva Maria (21.04.2006)
http://community.webshots.com/user/ciufuletz
http://community.webshots.com/user/ciufa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marioan spune:

Ileana nastere usoara si o fetita sanatoasa si cuminte si mancacioasa!!!

Fetelor am si eu o intrebare la voi. Stiti ceva de gardinita de stat 122 din Baneasa. Desi nu avem inca 3 ani lui Andrei a inceput sa-i surada tare ideea de gradinita asa ca m-am apucat sa caut cam tarziu. As vrea program scurt si sincer am cautat si particulara dar sub 6 milioane in zona aia nu prea am gasit(si asta la program scurt) si mai tin si bona (sa nu o pierd pt bebe 2) si asa am ajuns la gradinita de stat.
Daca cunosteti pe cineva sau vreo informatie(eu am fost aseara si am vorbit cu niste bunicute care plimbau catei si una avea o nepotica si era tare multumita) dar se vedem daca reusim. Cam cat mai e o atentie , o contributie pentru gardinita pentru cei intarziati ca noi??
Va pupic si multa sanatate la copilasii si la noi fratiori si surioare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nanna spune:

Ileana, iti urez si eu nastere usoara si un bebe frumos si sanatos!!! Imi cer scuze, nu am fost pe faza si nu stiu de ce faci tu cezariana, insa nu iti face prea mari probleme si eu am nascut-o pe Indra prin cezariana si nu a fost rau. In plus, ea era tare vioaie si avea de la inceput un capsor cu o forma perfecta. Ca la orice sunt avantaje si dezavantaje, cred ca daca nu ai incotro, ar trebui sa te gandesti la avantaje. Eu asa am facut si a ajutat!!! Mii de pupici!!!

http://indra.designit.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adriana spune:

Ileana, nastere usoara si un bebe cuminte si sanatos sa ai!

Super mami, pentru insomnii nu stiu ce sa zic, poate doar sa nu mai consumi CocaCola si Pepsi pe timpul zilei, si incearca un medicament naturist, ceva.. stiu ca in Ro este unul pe baza de valeriana, care linisteste(am uitat numele).. huh.. si daca vrei unul si mai puternic, iti recomand... un BEBE... garantat adormi(uneori se poate si inaintea lui)

Salut fetele noi, nanna

Marioan, imi pare rau dar nu stiu nimic despre gradinita aceea, da si tu o cautare cu gradinita 122, poate ai noroc

Mami de Codrin, Olguta si Cornelie mica

Mergi la inceput

Multumesc de urari, fetelor.

Marioan, ia vezi pe la Gradinitze, crese, bone, parca s-a discutat ceva de gradinita asta. Sau poate confund eu... Da o cautare.

Nanna, nasc prin cezariana pentru ca am o hipertensiune de sarcina si n-am voie sa nasc natural.

Mi-e dor de fi-miu...

Ileana
poze,poze si iar poze...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns super mami spune:

Adriana...valeriana am incercat fara rezultate deosebite.
Cola beau,dar doar vreo 2 pahare in loc de 2 sticle mari cum aveam obiceiul ( din motive de sunculite ), activitate am slava Domnului...nu stau un minutel.
Iar bebe vreau, dar nu o sa rezolve nici asta. Cand Isabel era mica ne gandeam sa facem cu schimbul : un bibe eu , un bibe tati. Doar ca eram treaza non stop si nu avea omul loc de mine.
Ma culcam pe la 4 dim si atunci, in conditiile in care Isabel era un bb model si dormea bustean. In plus o masa la ea dura 5 min cel mult. Introduceam bibe, copilul in golea instant si deja facea nani.
Ce mai face bebe? Ai poze ?Is azi a lovit un copil in parc....s-a strambat femeia care era cu el de parca-i rupsese capul.
Ea i-a cerut ceva, piticul a zis ca nu-i da si duduia l-a trosnit. E prima data cand face asa ceva. A mai dat, dar in aparare. Nu ca ar fi mai bine, dar e natural sa se apere. Ei, de data asta a fost rea.
I-am explicat si cica a inteles....sper ca nu i-a placut.Alexandra si Isabelita Isabel

Mergi la inceput