Nazdravani de oct-nov-dec-2003(76)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Elenalove27 spune:

Ileana, nici nu vreau sa ma gandesc cum te simti fara LUCA langa tine...cred ca as simti la fel ca tine dorul de fecior.PUP la tine si nastere usoara si sa fie totul bine.ABIA ASTEPT SA VAD POZE CU PRINTESA ILINCA

SUPERMAMI,despre insomnie
daca nu fumezi/cafea, zic ca ar fi bine sa intrebi un dr. ce sa faci cu insomnia ta.

va pup si sa auzim de bine

am pus cateva poza cu burta

Elena25+
POZE

"Happiness is not having what you want.It is wanting what you have."Anonymous

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marioan spune:

Multumesc fetelor am dat cautare dar din pacate nu am gasit prea multe informatii despre gradinita asta dar sper sa fie bine si sa reusesc sa-l inscriu.
Pupici si un week-end placut la toata lumea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nanna spune:

marioan, sotul prietenei mele este de info la gradi respectiva( sper sa fi retinut corect nr-altfel imi cer mii de scuze) O sa vb cu el sa vad daca are vreo informatie. Tinem legatura!

Ileana, totul o sa fie bine, gandeste-te cat vei fi de fericita cand iti vei saruta printesa! Si te asteptam si in clubul "mamicilor cu fetite frumoase foc"

http://indra.designit.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ciuf spune:

Am revenit cu impresii din vacanta noastra.
Pot sa va spun ca m-am indragostit de California, dar totodata un pic scarbita de populatia marita de mexicani care traieste acolo. Nu o data mi-a fost dat sa vad mexicani care se asezau la coada in magazin si intrebau vanzatoarele daca vorbesc spaniola. Daca nu vorbeau, se mutau la alta casa pana cand dadeau de una cunoscutoare de limba a lor. Astia se aliaza in asa fel incat sa le fie recunoscuta limba ca oficiala si sa nu mai traiasca ilegal. Bush sa se mileasca de ei si sa le dea drept de munca permanent. Unii sunt asa de putori, dar altii sunt si muncitori si familisti. In fine, una peste alta m-a scarbit gestul lor de a demonstra ca magazinele isi pot pierde clientii daca vanzatorii nu sunt vorbitori de doua limbi. Poftim, dom'le, poliglot sa fii ca sa te angajezi vanzator
Hotelul la care am fost cazati era foarte frumos. Ca sa nu mai spun ce frumoasa era piscina ( si noaptea si ziua ) si terasa unde mancam micul dejun.
Am stat pe o plaja frumoasa si cu lume buna. Un nisip foarte fin si curat. Apa calda, cu multe valuri, bucuria surfistilor (hrana buna pentru rechini - brrr, ce sadica sunt). Pierdeam ore intregi pe faleza uitandu-ma la ei cum se urcau pe placa ca sa mangaie valurile. Eu nu am avut curaj sa intru in apa. Dan, care fusese cu ceva timp in urma la un client in locul acela, auzise tot felul de povesti cu surfisti fara o mana, fara un picior, fiind prada rechinilor, dar care erau atat de innebuniti dupa acest sport incat riscau si ziceau ca merita orice sacrificiu. Lume nebuna.
Luca in culmea fericirii. Ii era teama sa intre prea mult in apa, el se juca la mal, casca ochii pe la alti copii, unii mai mari, facea ca satelitul pe langa ei, iar aia nici nu-l bagau in seama, ca deh, prea mic plodul.
S-a jucat mult in nisip, i-am cumparat o galetusa cu lopatica si tot felul de forme de animale.
Eva , pupa mama de fata, cumintica foc. I-a priit vacanta. Dormea sub umbreluta, papa si incanta ochii strainilor.
Eu am avut grija sa stau prea mult la soare in prima zi si RAC FIERT a scris pe mine. Asa ca apoi cateva zile dupa nu am mai pupat expunere la soare. Deh, prostia se plateste.
Dar am profitat de asta si urmatoarele zile ni le-am dedicat pentru o plimbare in Los Angeles (nici taiata nu as locui intr-un oras atat de aglomerat). Am vizitat frumoasa strada Rodeo , unde nu am vazut nici o celebritate (dar, in fine,ca sa nu mor proasta mi-am dorit sa o vizitez) si apoi cartierul Beverly Hills. Ce case am putut sa vad acolo nu mi-as fi putut inchipui. Imaginatia mea avea limitele ei. Eh, uite ca le-a depasit.
A fost o zi foarte obositoare. Stat in trafic cu orele. Semafor rosu dupa semafor rosu. Se conducea agresiv. Deh, oras cu 3 milioane de locuitori.
Apoi am fost sa vedem Marina Bay . Acolo am ramas impresionata de vegetatia frumoasa ce era pe marginea golfului, de gardurile vii . Mii de vapoare, barci, lume care isi pregateau barcile ca sa iasa in larg.
Apoi o zi ne-am rezervat-o sa vizitam Sea World din San Diego. Ce puzderie de lume am vazut acolo, nu credeam ca e posibil. Lume de toate natiile.
Am fost fascinati cu totii. Dar ce ne-a impresionat cel mai tare a fost spectacolul de delfini si balene. Cata munca si-au dedicat acei antrenori ca sa dreseze animalele!!!
Intai s-au prezentat dresorii, apoi delfinii se ridicau in coada , aplaudau si aplecau capul in semn de salut. Balenele si-au facut si ele numarul, stiind cel mai bine sa agite apa inotand si in felul asta facand valuri special pentru a uda publicul, iar cealalta isi misca coada atat de tare ca sa ne stropeasca. Primele randuri de locuri erau SOAK ZONE, adica zona umeda. Deci erai avertizat. Timp de 20 de minute am savurat spectacolul cu lacrimi in ochi.
Dupa 7 zile de stat in California, ne-am indreptat spre Las Vegas unde am dormit doua nopti. Pot sa spun ca am vizitat cateva hoteluri in aceeasi goana ca anul trecut. Lume parca mai multa. Socrii impresionati la maxim. Nu si-ar fi putut inchipui ca in 100 de ani, un oras mic in desert putea sa ajunga la asa dimensiuni.
Hihihi, ce nu am vazut anul trecut a fost toaleta de la hotelul Venetian. Parca iti si parea rau sa-ti faci nevoile.
Drumul catre casa a fost foarte obositor. Condus cu o oprire de 20 de minute 1300 de km facuti in 12 ore jumate. Dar amandoi copiii au fost cuminti. Cu multa rabdare am reusit sa ii tinem in frau.
Pozele care le-am pus au comentarii si va spun totul. Asa ca daca aveti timp va invit la vizionat. Dati click pe linkul http://community.webshots.com/myphotos?action=viewAllPhotos&albumID=553438773
Pup

Ciuf, Luca (11.11.2003) si Eva Maria (21.04.2006)
http://community.webshots.com/user/ciufuletz
http://community.webshots.com/user/ciufa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Elenalove27 spune:

ciuf, woow wooow wooow.....asta da vacanta

tu arati super iar pitici tai sunt minunati

Elena25+
POZE

"Happiness is not having what you want.It is wanting what you have."Anonymous

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmen77 spune:

Mai Valeria, acu mi-ai facut si mie pofta de California .... dar cum vacanta pe anul asta mi-am luat-o deja toata ... poate mai incolo ...

Ileana, nu fii speriata ca nu e dracul asa mare cum pare cu cezariana, eu la jumate de zi dupa operatie eram pe picioarele mele, mi-au facut operatia cu epidurala si mi-au lasat cateterul cu anestezic montat inca 2 zile dupa operatie, asa ca nu am avut nici o durere, imi administrau anestezicul prin cateter, nu m-au mai intepat, a fost super ok. Sa ne arati poze cu bulinuta cat de curand poti

POZE NOI

Carmen si Matei Gabriel - [b]27.10.2003

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura Takacs spune:

Ne-am intors si noi din vacanta de o saptamana. Am fost fara cupii, peste vara sunt in Romania, asa ca am profitat si am facut un concediu singuri. Am fost in Mexic, la Cabo San Lucas. Foarte cald, dar si foarte frumos. Am pus cateva poze http://share.shutterfly.com/action/pictures?a=67b0de21b33cb2a42510&sid=8CctnDds0assC

De cand e in Romania, a facut Alex progrese, datorita mamei, bineinteles, acuma poarta chilotei, se cere la olita, si face...comentarii fara drept de replica. Sunt mai mult de trei ani de cand ne-am intalnit pe forum (cu multe dintre voi), parca ieri erau bebelusi. Maine-poimaine ii ducem la scoala.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marioan spune:

Nanna fac cinste cu daca afli ceva . Multumesc mult . Astept vesti cu mare interes.

Ciuf o super vacanta.Si ma bucur ca au fost cuminti copiii si ati putut savura.

Pupici si o saptamana usoara. Ileana asteptam vestea cea mare!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nanna spune:

Offff bine ca mi-ai amintit ca deja uitasem Hai ca sun chiar acum sa vad ce aflu.

http://indra.designit.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adameasca spune:

Am fost de dimi la control, nu mai am scapare. Pe la 13 ma internez azi si deseara in jur de 19 probabil o sa intru in operatie. Pup si sa ne tineti pumnii.

Ileana
poze,poze si iar poze...
Luca (2 octombrie 2003) si Ilinca

Mergi la inceput