Nazdravani de oct-nov-dec-2003(76)
Raspunsuri - Pagina 16
adameasca spune:
Ana, stiam despre chisturi inca de la prima ecografie de sarcina. Daca nu ma duceam la medicul meu si ma lasam pe mana astuia de la Buzau n-o mai aveam pe Ilinca, ptr ca mi s-a recomandat in prima instanta intrerupere de sarcina. Si dc intram in operatie ptr chisturi si-mi scotea de atunci trompa si ovarul, ramaneam fara fata, nu? Ii sunt recunoscatoare medicului ca m-a lasat sa duc sarcina cat s-a putut, acum chiar nu mai plang ca nu pot sa fac copii . Una peste alta am avut bafta, ca dc nu faceam tensiunea de sarcina nu nasteam prin cezariana, nu se vedea ce-i inauntru, etc. Mare bafta ca medicul meu este si chirurg si m-a operat si curatat cum trebuie, etc, etc.
Ileana
poze,poze si iar poze...
Luca (2 octombrie 2003) si Ilinca
carmen77 spune:
Welcome back, Ileana! Refacere rapida si in continuare, imi pare rau ca pentru tine a fost traumatizanta experienta cu cezariana, acu imi aduc aminte ca iti scrisesem cu doar cateva zile inainte ca nu e dracul asa negru ... oops . Cand ai timp si chef, poate pui cateva poze cu printesica ...
Valeria, noi platim 350 cad pe luna pe gradinita, dar e una un pic mai scumpa, in general in QC cam toate gradinitele costa 7 cad pe zi ... dar tine minte ca am zis QC, in oricare alta provincie din Canada gradinita e cam 700 cad pe luna, aici sunt puternic subventionate de provincia QC, care cica vrea sa creasca natalitatea ... avem cativa prieteni in Ontario care dau intre 700 si 800 cad pe luna la gradi ... deci .... in QC e rezonabil, in restul canadei .... un pic mai scump ...eu zic ca deja la 2-3 copii mai bine iti iei au pair la copii decat sa platesti gradinite, asta daca insisti sa mergi la munca ...
V-am ca incepe o noua zi de munca ...
POZE NOI
Carmen si Matei Gabriel - [b]27.10.2003
paula2003 spune:
Nu se compara Canada cu Ro. Nici salariile...nimic.
Paula & Alexa(13.12.1003) & Paul(03.01.2006)
twety spune:
Buna
si eu am o fetita care este pe lista voastra dar din pacate eu nu am m-ai intrat de foarte mult timp sa scriu si nu prea mai stiu pe nimeni. Felicitari Ileana m-am bucurat cand am citit ca esti graviduta si ca ai nascut, si eu sunt gravida din nou si astept un baietel care o sa se nasca in februarie.
adriana spune:
Salutici fetele
noi ne-am intors acum de la tzara, si am aflat ca Ileana are o capsunica mica, sa-ti traiasca, sa fie cuminte si frumoasa... asteptam poze cu bebita..
Paula.. sa stii ca m-am uitat pe linkul dat de tine, am si remarcat-o pe printesa ta, e o scumpica, si se incadreaza in galeria frumusicilor.. Paul ce mai face? Ati trecut cu bine de boli, sunteti sanatosi acum? Sa stii ca mi-am pierdut mobilul si odata cu el s-au dus si nr. de telefon, poate imi dai un mesaj cu mobilul tau?
Noi am botezat bebelina, cine vrea poze sa arunce un oki aici :
Pupici
Mami de Codrin, Olguta si Cornelie mica
paula2003 spune:
Si eu tot te-am sunat sa vad ce mai faci...si mi-a intrat mesageria...
Davidutza spune:
BUNA,
PAULA am urmarit si eu filmuletul si mi-a placut foarte mult.Am vazut-o si pe Alexandra care e o dulce.Asteptam sa ne povestesti mai multe despre progresele Alexandrei si sa ne bucuram alaturi de tine.
Mariana si David
paula2003 spune:
Adriana Ce poze frumoase ai. Unde ai botezat printesa? I-ai imbracat in costum popular pe Olguta si Codrin? De ce ai tuns-o pe Olguta?
Davidutza, eu sunt in urma fata de ai vostri si nu-mi mai permit sa vin cu micile mele bucurii la cate aveti voi. Are progrese mari, e o adevarata domnisora, foarte cochetica, dulcica si desteapta. Nu am reusit sa pun poze dar daca am timp am sa va arat si voua. Nu prea stiu ce sa va spun. Am avut multe probleme cu ea in ultimul timp, si cu Paul...si nu mi-am mai permis sa va spun si voua. Acum ti-am raspuns doar pentru ca m-ai intrebat ca altfel nu vreau sa mai povestesc. Nu are rost. Nu vreau sa ma intelegeti gresit dar e diferenta prea mare. Intru foarte des si citesc ce mai faceti, uneori va dau si raspunsuri dar foarte vagi si scurte.
Va pup pe toate si va doresc numai copii sanatosi.
Ana68 spune:
Salut mamicute,
Ileana,chiar ca a fost o chestie buna cu doctorul pe care l-ai avut...Dumnezeu le pune pe toate in ordine mereu!Bine ca esti sanatoasa si micuta la fel!
Noi am facut ieri prima data cunostinta cu gradinita si cu doamnele educatoare.Ce sa va zic?A fost dragoste la prima vedere.E super incantat Luana si abia am reusit sa plecam de la gradi,cu proteste si nemultumiri urlate ca din gura de sarpe.Am fost sa ducem analizele si am stat putin de vorba cu directoarea si educatoarele.Pe 15 mergem prima zi,da' numai pana la 12.30 si de luni mergem la program normal.Sper sa fie bine,ca mandra mea a intrat in clasa de parca era singura pe lume,nu tumama,nu tu frate.....era de-a casei.
Dragelor,va doresc o saptamana cat mai buna si sa auzim numai de bine!
Ana-Maria,mami deAlex&Luana
liliana csaki spune:
Ileana, cand ne prezinti si noua tanara domnisoara? Cu Luca ce faci, il trimiti totusi la gradi sau incepeti cum ziceai, cu o vacanta?
Noi am inceput ieri gradinita, a fost tare dragalas, s-a ridicat imediat din pat, ne-am imbracat repede si-a pus ghizdanelul in spate si-am plecat. A fost foarte entuziast pana la usa gradinitei, unde a devenit brusc serios, le-a sagetat cu privirea pe toate educatoarele care vroiau sa-i intre cumva in gratii, pana la urma a acceptat sa-si puna papuceii si sa mergem in clasa. A inceput sa se joace cu niste craticioare si farfuriute si emotii mari, a uitat si-a facut un pipilica pe el, l-am schimbat, am plecat pana la urma, era linistit. Cand m-am dus la 12 dupa el, tocmai negocia cu o bucatareasa sa-i mai dea o bombonica desi avea deja doua lipicioase in maini. S-a bucurat cand m-a vazut si mi-a zis ca "am plans ca te-am cautat si nu te-am gasit". Cand am plecat de la gradi mi-a zis "gata, am fost la g'adi,acum me'g la scoala". In dimineata asta cand am deschis usa camerei deja s-a ridicat in fundulet si era pregatit de plecare. L-am dus tot la gradi, sa vadem cum trece si ziua de azi.