Nazdravani de oct-nov-dec-2003(76)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Davidutza spune:

BUNA,

FELICITARI ILEANA!
Sa te refaci repede,iar bebelina sa fie sanatoasa caci frumoasa este sigur!
Nu am mai scris de mult din cauza timpului(ajung seara tarziu acasa de la servici) dar citesc in mod constant progresele si intamplarile tuturor piticilor.

Pupici la toata lumea!

Mariana si David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca tanasica spune:

am pus poze de la mare de anul asta...

Anca si Alexandra (10 nov.2003)

poze:
http://community.webshots.com/user/alexandra_ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ciuf spune:

Salutare
Pai cum sa fie?
Am sunat pe la 10 si ceva sa vad ce imi face odrasla. Plecasem de acolo cu gandul ca il voi lua la 12, la pranz, mai ales ca inainte de a pleca postase al meu baiat o fata plangareata. Eh, si uite ca sun pe la 10 si imi spune una din educatoare, Pam, (infiata din Ro de cand era mititica) ca a avut un accident, adica a facut pipi pe el (ma asteptam sa se intample asta, am avut eu grija sa ii arata WC-ul dar se pare ca a uitat sau s-a luat cu joaca), apoi nu a vrut sa manance, dar cand a vazut ca toti copiii stateau la masa si mancau s-a gandit si el ca ar fi mai bine daca ar manca un pic (si a mqancat o gramada). A fost si afara si a stiut sa se joace frumos cu copiii, dar nu vrea sa-si adune jucariile de la locul de joaca - imi suna tare cunoscut treaba asta.
Am rugat-o pe educatoare daca cumva Luca nu vrea sa doarma de pranz sau plange sa ma sune sa ma duc sa-l iau. Si uite ca nu m-au sunat. M-am dus la 5:30 si se uita la noi de parca am fi fost niste straini. Nu a parut deloc bucuros ca ne vede. Ceea ce eu am interpretat ca fiind un semn bun. A fost nemaipomenit sa stea o zi intreaga chiar din prima zi.
Acum se va duce din nou maine. Am hotarat sa il ducem martea si joia.
Davidutza, de cand nu te-am mai citit!!! Ce face puiul?
Mai stiti ceva de Ileana?
Sympa, Elena, cum va simtiti?
Pup

Ciuf, Luca (11.11.2003) si Eva Maria (21.04.2006)
http://community.webshots.com/user/ciufuletz
http://community.webshots.com/user/ciufa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Davidutza spune:

BUNA,

Mai VALERIA intr-adevar nu prea am mai scris dar am urmarit cu mare interes orice mesaj de al tau ,am vazut toate pozele cu Eva care mi se pare ca seamana un pic cu Luca cand era mic.
Chiar am remarcat ce bine arati nici nu ai zice ca ai doi pitici.

David este foarte simpatic,vorbeste foarte bine,ne pregatim si noi de gradinita peste doua saptamani.Face pisu si caca singur la wc si isi da jos pantalonasii iar dupa ce termina cere servetele umede .Din punctul asta de vedere a progresat mult in ultimele doua luni.
Eu imi fac ceva griji cu gradinita deoarece David cred ca o sa isi ia ceva bataie de la ceilalti copii deoarece el e mai bland si nu da in nici un copil(deocamdata).
In rest cred ca o sa ii placa la gradinita deoarece e foarte sociabil si prietenos,ii place colectivitatea iar ca avantaje sper sa isi faca si el un program mai bun in ceea ce priveste somnul si masa.
Ileana mai asteptam vesti!
Ce reactie a avut Luca cand si-a vazut surioara?

Mariana si David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ana68 spune:

'Neata mamicute,
Intru si eu fuguta sa va salut....ca ne-am intors si noi de acasa de la Cta...a fost super fain,dar numa' 7 zile care au zburat ca gandul.Am ras de Luana ca la primul contact cu "maiea neaga male"...nu prea ii dadea ghes inimioara sa intre si p-orma abia am scos-o din apa,vanata de frig si dardaind ca apucata...P-orma nu stiam cum s-o mai linistesc sa mai stea si pe nisip ca vroia in "apa minelala",ca luase o gura de apa si i s-a parut ei ca-i minerala....Mai am vreo 2 saptamani de concediu si o iau de coada si eu,o data cu copilasii,ca incepem scoala si gradinita.Ieri am facut si analizele de gradi...
Miha,Luana la 2 ani si 10 luni poarta 28 la incaltaminte,iar pentru la anul care vine "preconizez" ca va purta 30.
Va doresc numai bine!

Ana-Maria,mami deAlex&Luana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ciuf spune:

Ce sa va spun, fetelor, decat ca se pare ca Luca s-a integrat imediat la gradinita. Azi este a treia zi cand merge si il lasai acolo, imi dadu pupicul de "noapte buna" si aia fuse. Mai lipsea sa ma conduca pana la usa.
Dna educatoare mi-a spus ca se joaca cu alti copii, ca pare sa inteleaga cate ceva din ce spune ea in engleza, si ca una peste alta e un copil cuminte.
Davidutza, dar educatoarele alea de ce sunt? Nu sa supravegheze copiii? Cum sa ii lase sa se bata?
Ca amintisi de facut la WC. Si Luk Muk cel Mic se duce singur si isi face nevoile. Dar ... acum cateva zile gasesc un miros pronuntat de pipi in baie. Si cine poate sa fie de vina decat ... Cezar. Stau imi fac scenarii cum sa pun problema cu animalu', ma apuc dezinfectez baia (am dat peste tot cu Clor, daca m-ar fi vazut cineva clar ma cataloga drept nebuna), fac totul luna. Vine Luca de gradi, tzop pantalonii jos, undeva in fata WC-ului, face pipi si uita sa ii mai puna pe el. Eu repede cu gura dupa el, ca trebuie sa se imbrace, ca ce e aia sa stea la butonelul gol ( ii place la nebunie sa stea la fundul gol), ma duc in baie sa iau pantalonii de jos si ce vad??? Luca ii stropise fleasca. Deci vinovatul era 'mnealui, nu bietul caine.
Apoi am stat cu ochii pe el sa vad cum face pipi. Si m-am prins. pai baiatul se amuza sa vada cat de departe se duce jetul, zici ca tine un furtunas in mana, e de la Pompieri.
Azi ma duc cu Eva la pediatru, ca de cand ni s-a schimbat asigurarea medicala am ramas fara pediatru, medic de familie si ginecolog.
Sper sa ne faca vaccinul e 4 luni.
Am inceput diversificarea cu cereale de orez, cartof dulce si dovleac. Sa vedem ce ne recomanda doctorul, ca astea le-am introdus cam din ce imi aminteam de la Luca.
Davidutza, ma intrebai de Luca. A fost tare dragastos cand a vazut-o pe Eva. Si acum e. dar trebuie sa stau cu ochii pe el ca pe butelie. Face niste chestii de nu-mi vine sa cred.
ieri am aplicat metoda "bataia e rupta din rai". Nu se mai putea. Eu eram jos, la calculator, Eva in patutul ei, iar Luca se juca in camera lui. O aud pe micuta smiorcaindu-se, ma duc repede la ea si il aud pe Luca: "Uite ce-i fac!" Luca luase scaunelele de la el din camera, le-a pus langa patul Evei ca sa poata urca langa ea si o "bumbacea", trosnea capul in marginea patului. Noroc ca avem burete (bumper). "Uite, mama, cum fac eu". Buuum,, buuum, asta, bleaga, nu zicea nimic, dar eu auzeam lovitura cu un sunet diferit. Si da-i bataie lui Luca. Eram un car de draci. Cand realizez ca de fapt se auzea zgomotul ala ca lovea patul de perete. Nu capul fetei de pat. In fine, am fost tare necajita. L-am inchis la el in camera, nu am mai vorbit cu el ... Sunt convinsa ca nu realizase gravitatea problemei ca altfel nu tinea sa-mi arate ce stie el sa faca.
Seara, o pun pe Eva pe jos sa ii fac repede lapticul. Ea, una-doua, tzop pe burta. Cu capul ridicat casca ochii in jurul ei. Luca vine cu un trenulet, il parcheaza sub gura ei (mai precis vagonul) si comenteaza "Uite curge laptele". Cade picatura de saliva in vagon, Luca ia trenuletul si incepe sa il plimbe pe langa ea. Apoi repeta figura. sa lesin de ras. Cate pot sa-i treaca prin cap. Sau tot aseara imi vine cu un ferastrau de jucarie, din plastic, ca sa taie "laptele" care ii curge Evei din gura.
Ana68, si zici ca Luana a fost incantata de mare. pai cred ca toti copiii se tem de apa la inceput si apoi nu mai tin cont ca le e frig, le e foame, ca nu ar mai iesi din ea. Asa a facut si Luca in California. Dar cand au inceput valurile mari, statea cumintel pe mal si nu indraznea.
Ce fain ca ai concediu mult. Aici, pana in 5 ani de serviciu, ai dreptul la 2 saptamani de concediu. Cel putin asa e la sotul meu la serviciu.
Si el duce dorul la vacantele lungi din Ro. Asta e. Nu le poti avea pe toate.
Carmen, imi poti spune cam cat costa gradinita in Canada? Aici platim $48 pe zi.
V-am pupat

Ciuf, Luca (11.11.2003) si Eva Maria (21.04.2006)
http://community.webshots.com/user/ciufuletz
http://community.webshots.com/user/ciufa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adameasca spune:

Fetelor, va pupa mama . Am ajuns cu bine acasa, credeam ca nu mai scap de spitalul ala... Promit sa imi fac timp zilele astea sa va povestesc cum a fost. Una peste alta din pct meu de vedere cezariana a fost o experienta urata, chiar traumatizanta. Dar au fost si ceva complicatii, am ramas fara trompa si ovarul de pe partea stanga din cauza unor chisturi. Si peste 2 sapt o sa iasa si rezultatul la biopsie, alt stres pe capul meu.
Mandra mica e ok, deocamdata doarme si mananca si ma rog la Doamne Doamne sa o tina asa, macar cateva zile pana apuc si eu sa-mi revin putin. La capitolul lapte stau prost, probabil m-au marcat prea tare problemele care au fost... La san nu vrea sa suga deloc, era deja invatata la biberon dupa 5 zile jumate cand, cu chiu cu vai, s-a instalat si la mine lactatia. Ma mai mulg, mai bagam lapte praf, om vedea ce-o mai fi. Ea a recuperat deja tot ce-a pierdut in greutate dupa nastere, am ajuns acasa cu greutatea pe care a avut-o cand s-a nascut.
Am crezut ca mor de dorul lu' fi-miu, care s-a bucurat enorm cand ne-a vazut acasa si ne tot roaga sa nu mai plecam fara el.
Gata, ma duc la nani.

Ileana
poze,poze si iar poze...
Luca (2 octombrie 2003) si Ilinca

Mergi la inceput
Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paula2003 spune:

Sa va traiasca copiii si cei noau nascuti si ceilalti.

Paula & Alexa(13.12.1003) & Paul(03.01.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ana68 spune:

'Neata la mamicute,

In primul rand "bine ai venit " Ileana!Sa va traisca fetita,sa creasca mare si sanatoasa!M-am speriat citind ce ai scris ca ai patit...uf!Ma gandesc ca nenea doctoru' de l-ai avut poate ca ar fi trebuit sa vada la ECO chisturile alea si ce a mai fost si ar fi putut sa iti spuna la ce sa te astepti....Doamne!Chiar ca traumatizant.Bine ca mandrulita mica e sanatoasa.Iti doresc refacere rapida si sa fie bine!
Ciuf,cam nasol cum povestesti cu concediile alea..Pai cum sa nu ti se faca dor de un conced a la Romania?!Il inteleg pe al tau sot si ii dau dreptate.Naspa!Eeeeeee....imi amintesc si de baiatul meu cu experienta marii,ca in primul an nici nu se apropia de malul marii,iar al doilea an nu il mai scoteam din apa...hehehheeh...Cel mai tare m-a enervat ca ce-i ce stateau aproape de apa,pe plaja,aveau niste moace si se uitau la mine asa dezabrobator,ca la o mama denaturat care isi chinuie copilul scotandu-l din mare.Ca Luana urla de se inrosise la fata si se arcuia toata in brate la mine,de ziceai ca o tai cu drujba....Nu ti s-a intamplat?!Ca sar de la una la alta:si pe strada mai patesc asa,cu sfaturi "parintesti" de la trecatorii mai in varsta si nu numai,cand mandra mea se da cu fundul de ciment,eu nu stiu cum s-o linistesc si vine cate unul sau una si incep:"vaaaaaiiiii!!! micuta!dar lasati-o doamna,ca uite ce mica e si cum mai plange,saracuta!" Asa imi vine sa le sar in gat ca numai eu stiu de ce urla ca nebuna si ce fitze si ifose are in cap si aia habar nu au motivul urletelor.Si nu o altoiesc pe strada,Fereasca Sfantul!,ca ce mi-as auzi....pur si simplu incerc s-o conving sa se linisteasca si s-o pacalesc cumva,s-o abat de la ce are in cap,sa ii promit ceva,numai ca sa se calmeze....Uf!hai ca m-am revarsat aici!Sa aveti parte numai de bine!

Mamicute,va doresc un weekend minunat si sa auzim de bine!

Ana-Maria,mami deAlex&Luana

Mergi la inceput