Nazdravani de oct-nov-dec-2003(76)
Raspunsuri - Pagina 14
ciuf spune:
Fetelor, intrai sa va spun ca Luk Muk de maine incepe gradinita. Nu pot sa va spun ce emotii pot sa am!!! Am zis ca vreau si eu sa merg maine acolo, sa fiu linistita ca e bine. Sotul il va duce dimineata si il va lua cand termina programul la 5-6.
Va merge de doua ori pe saptamana, martea si joia. Cica sa-si aduca de acasa paturica favorita, crema protectoare de soare si o jucarica din plus.
Brrrr, ce emotii pot sa am!
Va scriu maine sa va spun cum a fost in prima zi.
Laura, nemaipomenite pozele. Si am remarcat claritatea lor. Ce aparat aveti?
Peisaje de vis care te incita la o vacanta relaxanta, fara codite, fara copii.
Pup.
Ciuf, Luca (11.11.2003) si Eva Maria (21.04.2006)
http://community.webshots.com/user/ciufuletz
http://community.webshots.com/user/ciufa
carmen77 spune:
Valeria, tinem pumnii . Dar de ce il lasati toata ziua la gradi din prima zi? Nu era mai usor sa il duceti o perioada de acomodare doar cateva ore pe zi? Noi asa am facut cu Matei ... o luna .. de saptamana viitoare incepe programul full time ... sper sa fie ok ...
v-am pupat ca tre sa fug la munca
POZE NOI
Carmen si Matei Gabriel - [b]27.10.2003
super mami spune:
dialnyko de cand cu MUSCA....e fan muste. Le cauta, le striga....dragoste mare.
Valeria...tinem pumnii. Succes. Sper sa-i placa. Sa nu uiti sa ne povestesti.
Ce face bobolina ?Am o intrebare, dar chiar va rog mult sa-mi ziceti parerea.
De vreo 4 zile am o alergie. Ca o urticarie. Eu in general fac asa ceva de la alimente.
Am luat antialergic si credeam ca imi trec. In general chiar daca nu iau nimic imi trec pana a 2 a zi.
E a 4 a sau a 5 a zi si nu numai ca nu au trecut, dar apar in continuare.
Sunt disperata, mai ales ca sambata plecam. Se goleste piscina cand apar eu plina de bube....nu se poate. Am deja vreo 15 pe buta, vreo 10 pe picioare si cateva pe maini.
Trebuia sa merg la medc, dar am ajuns la coafor...'na prioritati.
Poate reusesc maine sa vad un dr...sper. Nu prea am cu cine sa o las pe Isabel.
Daca aveti vreo sugestie....in legatura cu alergia....asta daca e alergie. de la bubosel si bebelina
Alexandra si Isabelita Isabel
super mami spune:
Uitai ce era mai important:
LA MUTI ANI DE SFANTUL ALEXANDRU. Si celor mici si celor mari, si mie si Isabelitei care e si Alexia.
Un si un pt sarbatoriti !Alexandra si Isabelita Isabel
ver@ spune:
Felicitari Ileana!!!Sa va traiasca bebelusa Ilinca Ioana,sa fie cuminte si mancacioasa.Asteptam vesti si de la tine cand ajungi acasa.Ce draguuutz...
Vera si Vladutz( 2 ani si 7 luni)http://community.webshots.com/user/vgv_vera
ver@ spune:
Salutare la toata lumea.
Gata cu concediile
Din fericire dupa 3 saptamani de concediu petrecut cu sotul si Vladutz pe la mare pe la munte(o sa pun poze dar nu am cand...va anunt) ma asteptam ca inceperea serviciului sa nu fie pe placul lui Vladutz dar spre bucuria mea nu a carcotit nimic
Vladutz e ok,a crescut ce remarca,nu?Am facut "lichidare de stoc" in sifonier si o gramada de lucruri i-au ramas mici.Dar ce pasionat a fost sa le probeze...si eu le puneam intr-o sacosica sa le dau,iar el zicea "asta nu,ca ii e buna",chiar daca ii era mica...
La vorbit ma intrece in schimb m-am scapat cu o injuratura in preajma lui : "...a masii" si cand se enerveaza nu se sfieste deloc si o spune Sper sa uite ca eu sunt cuminte si nu mai spun nimik
Puici la toata lumea!
Vera si Vladutz( 2 ani si 9 luni)http://community.webshots.com/user/vgv_vera
dpintilie spune:
Felicitari Ileana! Sa-ti creasca Ilinca mare, sanatoasa, desteapta si frumoasa! Si tie iti doresc o refacere cat mai rapida.
super mami spune:
Intru pe fuga sa va spun ca noi maine plecam in vacanta.
Nu stiu cum va decurge ziua de maine, am un milion de lucruri de facut. Trebuie sa ajung la cosmetica ( de care am uitat complet ), sa ajung la manichiura, sa golesc frigiderul, sa termin bagajele ( ce bag la uscat in seara asta, restul e facut ), sa curat prin bucatarie si sa ajung pe la 4 la aeroport.
Sigur ca da, cum sa nu.
Cred ca-i dau sarcini noi lui tati...sper sa aiba timp ca mai are si el ceva situatii de incheiat ... asa inainte de vacanta.
Ne intoarcem pe 12, cred ca atunci o sa o vad si pe Ilinca mica.Doua vorbe si despre Isabel. Vorbea la telefon cu strabunica (care desi vorbeste extrem de prost rom...se incapataneaza sa-i vorbeasca asa).
Buni: ce faci ?
Isa: Mananc bobo.
B: ce faci, bine ?
I: mananc bobob
.......
.......
si tot asa vreo 10 min.
Isa catre mine: no entiende mami, of of of, no entiende (nu intelege mami, of of of, nu intelege)
A fost asa de dulce, avea o fata plina de compasiune Mai nou danseaza pe Eminem cu mare placere. Imita toate gesturile.
Am observat ca prinde incredibil de repede lb engleza. Deja canta cantece...de pe MTV nu de copii
Nu le stie, dar cand le aude canta si ea. Reproduce cuvinte fara probleme, corect.
Orium a ramas cu multe din vacanta din state....inca le foloseste.
Dar azi repeta in masina versuri in engleza in cel mai natural mod. Am mai zis, cred ca asta e talentul ei.
Seamana cu mama, care vorbeste vreo 5 lb, pe le-a prins cu usurinta de mica.
Mi-am laudat si mostenitoarea, pot sa ma bag in pat linistita Va pup pe toti, sa ne auzim cu bine peste 10 zile.
Sa fiti cuminti, sa papati bine si sa faceti nani linistiti. (asta e pt pitici).
Sa ascultati copiii, sa-i duceti la uta de 5 ori pe zi, sa cumparati jucarii zilnic si sa nu-i certati deloc (asta e pt mamici)
See you soon !!!
Alexandra si Isabelita Isabel
mariussimiuc spune:
Buna ziua!
Scuzati ca dau buzna,dar am si eu o intrebare la voi.Cam ce marime poarta copilasii vostri la picior? Robert al meu e mai mic cu un an decat puiutii vostri.Am gasit la Leonardo niste sandale foarte frumoase si ieftine si ma gandeam sa i le iau pentru vara viitoare,numai ca nu pot sa stiu cam cat va purta atunci.Cu speranta ca se va incadra totusi in niste limite va rog pe voi sa-mi dati o mana de ajutor.
Va multumesc!
Miha
Ven spune:
Miha, Markus are 2 ani si 9 luni si poarta marimea 25 la pantofi, iar la cizme vom lua sigur 26.
Alexandra, vacanta placuta, asteptam poze cu cretzofolina! Unde mergeti in vacanta?
Valeria, cum a fost prima zi la gradi? Asteptam impresii...
Pupam gasca de mamici si pitici (mai mari sau mai mici )
Venera , mama lui Markus: -> ->