Nazdravani de oct-nov-dec-2003(76)
Raspunsuri - Pagina 17
adameasca spune:
Liliana, imi fac timp zilele astea sa pun si poze, am tot preferat sa dorm in loc sa stau in fata calculatortului.
Obligat fortat tre sa mergem la gradi inca de la inceput, pentru ca bona nu poate sa mai vina sa stea cu Luk iar eu cu amandoi acasa nu ma descurc deocamdata. Asa ca vineri e deschiderea la gradi, iar de luni probabil o sa inceapa de-adevaratelea. El zice ca vrea sa mearga e incantat, ramane de vazut cum va reactiona. De inceput am sa-l las la program scurt si daca se acomodeaza facem o incercare si la programul lung. Am ceva emotii, dar sper sa trecem cu bine si peste asta.
Ileana
poze,poze si iar poze...
Luca (2 octombrie 2003) si Ilinca (29 august 2006)
Elenalove27 spune:
paula, sa sti ca daca nu scri aici la subiect despre Alexandra, eu citesc pe la celalate mesaje despre ea :) si o admir enorm ca este o fetita tare precoce si dulce...la fel ca si mamica ei.pup la voi.
ana,nici nu imi vine sa cred cand citesc despre gradinite si cum se acomodeaza copilashi asa de repede.Eu inca nu am "curaj" sa duc pe Alvarica la gradinita ...dar poate ca de la anul merge si el cel putin2/3 zile pe sapt.
pliz, vreau poze cu Luana
adameasca, te rog nu ma dejamagi, cum nu te descurci cu Luca si Ilinca!!!ce ma fac eu cand o sa vine si bb2 !!! liliana te rog nu mai zi ca nu te descurci mei ca nici nu mai imi vine sa ma gandesc la nastere...mai bine raman gravida asa pana se face alvarica de scoala(nu de gradinita)
apropo, tu cand o sa te intorci la servici? cine o sa aibe grija de Ilinca?! pup si astept poze
liliana,asa da baiet mare...adica de la prima zi de g'adi sa treaca direct la scoalawow felicitari!
p.s m-am tot uitat la albumele voastre si am observat ca voi tot colindati lumea!!! pozele din Africa/Uganda sunt superbe! cum de a-ti ajuns acolo! scuze de indiscretie.
visul sotului (nu al meu)este sa mergem in Africa :)
Alvaro este baiet mare si nazdravan si in acelasi timp un scump...a inceput sa stie ca mami are fratior in burtica si este tare fericit.Ma intreaba daca poate sa mearga si el la scoala cum se duce ELMO(caracterul lui preferat)si ii explic ca este inca mic acum dar de la anul merge(asta fiind motivul meu, ca poate el vrea sa mearga)...nu vreau sa il stu departe de mine. Cand merg la servici2/3 zile pe sapt si nu il vad simt ca ma topesc de dorul lui...sunt asa de mult de atasata de el de il sufoc cateodata...imi zice si el sa il las in pace si sa ma duc la facut prajituri ca sa poate si el sa stea linistit la ELMO.poate ca bb2 o sa imi ocupe mai mult timp ca sa nu il mai stresez atat pe Alvarica!
eu sunt in 28 de sapt si astept sa nasc in aceasi zi cu ziua lui alvarica adica pe 10 decembrie.ar fi superb ca sa scap de facut 2 zile de nastere si stat la bucatarie la facut torturi :)...asa cu 2 in aceasi zi o sa scap mai ieftin :)))
sarcina decurge bine si bb din burtica nu are probleme la inima...dar eu astept sa vad cand o sa nasc ca bb este sanatos.
Sympa, unde esti, de ce nu mai scri! am sunat la tine dar nu raspunde nimeni pup si astept sa scri vesti despre voi.
vikinga, te citesc la scandinavi daca nu mai vrei sa intri sa intri aici sa ne scri despre tine si despre Aldo! si bineinteles despre noua sarcina ?! pup la voi si sarcina usoara in continuare.
ven ,cand ai timp vreau sa vad poze cu Markus pliz
carmen, mi se pare mie sau in canada sunt mai scumpe gradinitele!dulce tare Matei spor la servici.
twety,welcome back sarcina usoara in continuare.iar daca nu mai sti pe nimeni o sa ne cunosti de acum inainte
ce ne mai spui despre Alessia? pozele voastre unde sunt
adriana, superbe pozele de la botez! ce frumos sunt imbracati ai tai in costume populare.am cazut pe ganduri cand m-am uitat la pozele voastre! foarte traditional
Elena27+
POZE
"Happiness is not having what you want.It is wanting what you have."Anonymous
Davidutza spune:
BUNA,
PAULA,ma bucur ca mi-ai raspuns!.
Eu am simtit ca nu prea mai vrei sa ne povestesti despre Alexandra dar sa stii ca gresesti.
Eu cred ca fiecare invata cate ceva din povestirile celorlalti.Cel putin eu nu prea am timp sa scriu dar de fiecare data citesc cu placere mesajele tale si chiar sunt curioasa sa aflu progresele Alexandrei.Eu te admir foarte mult!
Povesteste-ne mai multe!
Si noi ne pregatim de gradinita!Am si eu o intrebare
:voi ce incaltaminte de interior pentru gradinita le-ati cumparat la copilasi?
Mariana si DAVID
Elenalove27 spune:
Davidutza, tocmai ce am scis mai sus ca eu nu vreau sa il duc pe alvarica al meu la gradinita ca nu cred ca pot eu sa fac fatza ,dar sa trezit in plansete si ma roaga sa il duc la scoala!!!!unde sa il duc acum la scoala ca aici este 4:00pm!!! o sa merg cu el la joaca poate uita de scoala :)
pentru interior la gradinite am vazut aici copilashi incaltati cu
www.robeez.com/Department.aspx?DeptID=3&PriceCat=2&Lang=EN-US&RefID=2015" target="_blank">ASA CEVA ...are si alvarica cateva perechi de opincutesi sunt foarte comode.
pup la voi si fara plansete la gradinita
Elena28+
POZE
liliana csaki spune:
Ileana, te mai asteptam cu pozele, stiu ca nu e simplu cu doi, mai ales la inceput, dar sa vezi ce repede o sa te obisnuiesti, e tare frumos cu doi.
Elena, am mai povestit la vremea respectiva, am ajuns cu un program al Baylor College of Medicine si Abbott, pt ajutorarea copiilor cu HIV/AIDS, a fost o experienta de viata pt. mine si m-am indragostit iremediabil de Africa. Si eu imi doresc din suflet sa ma reantorc acolo si sap intens in creierul lui tati pt. o vacanta. Daca-as fi avut o meserie legata de domeniul medical mi-as fi dorit sa ma duc voluntar. In fine, daca nu-l conving pe tati al nostru ma-ntovarasesc cu tati al vostru si ne realizam visul
He, he, crezi tu ca scapi mai ieftin cu doua aniversari in aceiasi zi, pai doua cadouri deodata, doua petreceri, numar dublu de nazdravani la petrecere, ce mai, nu te invidiez
Daviduta, eu i-am dat lui David o pereche de papucei de casa, cu scai si deja a invatat regula, cand am ajuns acolo se descalta si-i pune singur si-si pune pantofii de strada frumusel pe raft iar la pranz face operatiunea inversa. E atat de dragalas..
ciuf spune:
Salutare
Si noi la apel.
Paula, daca simti ca te usurezi spunandu-ne despre Alexandra, fa-o. Dar sa nu consideri ca noua nu ne pasa de ea si nu vrem sa-i stim progresele, cat de mici or fi ele. Asa ca daca ai nevoie e aici un umar pe care poti plange.
Adriana, superbe pozele. Faina biserica, faini puiutii in costum popular, faina micuta. Am impresia ca ati avut parte de un botez tare frumos,asa ca la carte.
Elena, ce mai faci iubita? Daca iti permiti financiar du-l pe Alvarica la gradi. Nu vei regreta un moment daca o sa-i placa. La Luca deja functioneaza amenintarea cu gradi daca nu ma asculta sau mai stiu eu ce. Sta toata ziua si doarme acolo la pranz.
Stii ca si Luca al meu e mamos si zic ca fara el ma topesc de dorul lui. Dar uite ca ma obisnui deja. Sunt fericita ca il stiu pe el fericit si stiu ca eu nu ii pot da bucuria care el o are cu copiii acolo.
Liliana, si Luk Muk cel Mic a facut pipi pe el la gradi. S-a luat cu joaca si a uitat ca trebuie sa foloseasca WC-ul.
Davidutza, Luca deocamdata merge in adidasi la gradi. La iarna ii voi da ghetute pentru ca aici pana la 0 grade afara scot copiii un sfert de ora pe zi. Si eu ma gandeam sa-i dau ceva de schimb, niste botosei. Asa ai putea sa faci si tu daca copiii nu ies in curte.
Sotul imi este plecat in delegatie, Luca e la gradi, Eva doarme, iar eu incerc sa imi fac unghiile.
V-am pupat.
Ciuf, Luca (11.11.2003) si Eva Maria (21.04.2006)
http://community.webshots.com/user/ciufuletz
http://community.webshots.com/user/ciufa
Elenalove27 spune:
ciuf, pe tine te-am uitat sa te iau putin la intrebari :)
mai ai socri la tine?
cat platiti voi pentru Luca la gradinita?
aici este in jur de 200$ pe sapt la o gradinita buna(ma refer la sisteme de alarma si supraveghere 24/24) iar cele simple sunt in jur de 125$ pe sapt de la 8 dimineata la 5 pm.
eu as vrea macar 2 zile pe sapt sa il duc ca mai mult nu cred ca pot, lesin dupa elsi nici financiar nu imi permit deocamdata...noi stam la townhouse si avem maintenece de 400$ pe luna si se tot mareste de asta ziceam ca vrem sa ne mutam in Texas ca sa stam si noi la casa si sa ne putem permite ceva mai multicel :(.
poze cu frafunel(asa ii zic eu) ai !!!
liliana, intovarasestete cu al meu sot si fugi (daca aveam bani va cumparam bilete la amandoi directia AFRICA, numai sa taceti odata ca sotul este absolut fascinat de AFRICA, si asta numai din poze si ce sa mai documentat el)eu nu prea vreau sa ajung la AFRICA mai deloc :)...nu stiu de ce dar am asa o teama de nu stiu ce
Elena28+
POZE
twety spune:
Buna fetelor
Si noi ne pregatim de ghililita ca asa se spune pe la noi, dar o sa lipsim in prima zi, adica vineri pt ca este ziua soacrei si pleaca la Cluj, asa ca o sa ma duc eu in locul ei ca sa imi spune ce trebuie sa aduc. BB-ul este foarte jucaus in sensul ca se misca si da niste suturi mama,mama. In ultima luna m-am ingrasat 3kg adica primele de fapt dar sper sa nu i-au asa in fiecare luna ca inebunesc.
Va
super mami spune:
Ne-am intors. A fost superb.
Am fost in Antaya in hotelul in care am fost si anul trecut.
Isabel a fost de nota 20. Cuminte si vesela. I-a priit vacanta asta tare.
Au ex cateva incidente: ieri era sa se inece la jum pe metru de mine. Si a facut intr-o zi o alergie la fistic cred...s-a trezit cu buza de trei metrii, dar in doua zile s-a retras. Vom face niste analize, ca nu-i prima data.
Era in piscina cu noi (langa noi) si la un moment dat il vad pe sot ca se repede la ea...care era cu capul in apa si super speriata si aproape inecata. I se rupsese pur si simplu o aripioara (care plutea un m mai incolo) si se dusese copilul la fund langa noi. Eu ma uitam in alta parte...tati se uita la mine si copilul....nici nu vreau sa ma mai gandesc.
In rest a inotat super ( e lesinata dupa apa ), sare in piscina ca nebuna...la inceput cu tati langa ea, dupa singura singurica. Inoata distante mari...facea bazine de n-avea treaba. S-a dat pe toboganele alea imense de-mi statea sufletul, iar ea chiuia ca mai vrea.
A dansat pe scena, a invatat cantecele, a invatat noutati in engleza, gen
"mister cola light pliz..." urlat de 10 ori pe zi din varful scaunului de la bar.
Sau "miss apitza pliz"...urlat dupa stuardeza in avion aseara.
Pe toata lumea intreba "hello how are you today ?"
S-a indragostit de un rus mic si frumos....se magaiau si faceau ghidi ghidi toata ziua.
Dansau impreuna seara la spectacol....big love doamnelor.
Nu a realizat ca nu mai suntem acasa ca-mi cerea bicicleta din garaj
E ca o ciorica de neagra. Si n-am lasat-o deloc la plaja...dar se face ciocolata cum o vede soarele putin.
A baut cola...dar nu mai pupa.
A fost o super vacanta, chiar ne-a placut.
Va pup ca am un milon de lucruri de facut.Alexandra si Isabelita Isabel
ciuf spune:
Twety, mai, sa fie sarcina usoara. Eu habar n-aveam ca esti insarcinata. In ce luna esti? Bag de seama ca citesc printre randuri cand apuc si ma culc pe urechea ca voi citi din urma cand se culca copiii. Si nu mai apuc.
Alexandra, baga niste poze sa vedem "ciocolata". Faina vacanta ati avut.
Noi am patit-o cu Luca ca ne-a sarit in piscina crezand ca are aripioarele. Si ele erau pe scaun. Si s-a bagat repede socru-meu in apa de l-a cules. Dar ce emotii!!! Imi tremurau genunchii.
Pup ca nu mai pot sta.
Ciuf, Luca (11.11.2003) si Eva Maria (21.04.2006)
http://community.webshots.com/user/ciufuletz
http://community.webshots.com/user/ciufa