parfumuri - care tin mult, persistente
Raspunsuri - Pagina 4
M&M spune:
Off topic: SA va spun ce am patit eu acum 2 luni ,desi auzisem de asta nu am crezut insa. Eu de obicei imi cumpar parfumuri din afara tarii, dar acum 2 luni o fosta colega plecata in Anglia a revenit si mi-a facut, printre altele si o mostra de parfum TRUE STAR de la TOMMY HILFIGER. Miroasea atat si era atat de refreshing incat m-am hotarat sa ma duc sa mi-l cumpar de aici( nu am mai fost plecata din tara de 6 luni). M-am dus la Mall sa mi-l cumpar . Aici, insa surpriza, acelasi parfum, aceeasi firma, acelasi ambalaj avea alt miros. Am pribat cateva sticlute , dar degeaba!!! Oare a cui o fi vina?? 

On topic: Opium de la YSL
eu
poze nunta
Caprioara spune:
Stie cineva daca Amor Amor de la Cacharel persista?
By the way, sa nu luati de la D&P Perfumes din Unirii acele sticlute pe care le vand ei ca nu merita, nu persista deloc mirosul.
Caprioara &
Matei
"Omului ii trebuie un vis ca sa suporte realitatea." - Freud
lorelei_19 spune:
eden - cacharel
mademoiselle - chanel
chanel 19 si 5
"Unde exista dragoste, exista si Dumnezeu" - Tolstoi
carola spune:
ce intelegeti voi prin parfum persistent? sa mirositi si a doua , a treia zi? sau sa persiste pana seara?
Bau!
"Pentru orice femeie exista un barbat care s-a saturat sa se culce cu ea" Alfie
mama lia spune:
cred ca sa reziste pina seara...ca daca faci dus se mai duce din miros...doar daca te parfumezi prin par ramine impregnat pe pielea capului pina te speli pe cap....
eu am si astfel de parfumuri, dar cred ca depinde si de pielea fiecaruia, parfumurile nu miros la fel pe fiecare persoana, conteaza si ph-ul pielii.
adrianafedorca spune:
OPIUM de la YSL
ALLURE parfum de la Chanel
ORGANZA de la Givanchy
Adriana si bb Cezarica
23 Aprilie 2005
Cezar,minunea mea
silvia_d spune:
Opium de la YSl
Si Hipnotyque Poison-asta da,parfum de seara!E tamaios,super pentru o petrecereeeeeee!!
PS:sper ca nu am scris peste hipnotic,in loc de otrava hipnotica,ca franceza nu prea stiu!!!
magda raluca spune:
La mine nu prea tin parfumurile. Acelasi parfum care la sora mea miroase si a doua zi, dupa dush, la mine dispare in aceeasi zi. Asa ca nu pot spune decat ce parfum mi-a rupt inima: Omnia, de la Bulgari.
Poze nunta
Kariris spune:
M-ati innebunit! ati enumerat toate parfumurile mele favorite! am cel putin 12 parfumuri diferite in permanenta pe care le folosesc dupa starea de suflet pe care o am. Nu credeam ca atatea fete mai folosesc Amarige...e totusi un parfum mai vechi..
De la Gres nu am vazut pe nimeni sa scrie ca foloseste. Va recomand Cabotine de Gres. Un parfum puternic, persistent, senzual si putin agresiv. Asta mai imi place mie. Sau pentru fete mai cuminti, Pastel tot de la Gres.
Mai am si un Gucci II care e si persistent si mai de vara (nu te loveste asa rau in cap). Ma opresc ca cred ca as putea sa umplu eu singura 10 pagini facand "analiza olfactiva" a parfumurilor!![]()
Haideti sa va dau un pont pentru a tine parfumurile mai mult! Merge si la cele cu par scurt si la cele cu par lung: pulverizati parfumul in par dar pe partea inferioara cum ar veni, adica ridicati parul si datzi pe par deasupra cefei, urechilor. Bineinteles pe un par curat
in felul asta la orice adiere de vant sau cand treceti pe langa cineva veti lasa un iz de parfum... Avantaje: nu se duce la dus
Dezavantaje: a doua zi nu va puteti da cu alt parfum pentru ca va iesi un amestec nu tocmai placut.