parfumuri - care tin mult, persistente
Raspunsuri - Pagina 5
Libelula76 spune:
Incercati Rush de la Gucci,intr-adevar persistent.Si Poison de la Dior e super si e puternic.
ginutza2002 spune:
Angel de la Thierry Mugler - preferat!
ps: in legatura cu parfumurile de la D&P, culmea la mine rezista si a doua zi, iar hainele pana nu le spal nu se duce mirosul!
cred ca depinde de ph-ul fiecareia!

'Ubita si 'Ubitu' & 'Una alta pentru nunta'
Cum apa totdeauna in apa se scurge, zilele mele in ale tale vor curge!
crinuta spune:
Dar de Arden Beauty ce stiti? As vrea sa il cumpar, imi place mult cum miroase, insa vreau sa stiu daca persista mirosul.
Crinuta si
Rayan
Caprioara spune:
quote:
Originally posted by ginutza2002
in legatura cu parfumurile de la D&P, culmea la mine rezista si a doua zi, iar hainele pana nu le spal nu se duce mirosul!
Serios? Ce ai luat de la ei??? Eu am luat Amor Amor si ce e in sticla tine putin. Testerul a tinut mai bine si vanzatoarea m-a asigurat ca e acelasi lucru si in sticla (am intrebat special), dar n-a fost asa, dupa parerea mea.
Caprioara &
Matei"Omului ii trebuie un vis ca sa suporte realitatea." - Freud
anabordea spune:
Uff, eu am o problema ca am un miros tare dezvoltat si ma deranjeaza tare parfumurile dulci si cele "grele"..le prefer pe cele fresh sau florale dar nu am gasit nici unul care sa aibe un miros fin si sa si persiste si asa am abandonat cautarile unui parfum bun si pe gustul meu care sa si persiste...voi ce mi-ati recomanda?
Scuze daca am fost cumva off topic!
Ana, mamica de
Diana Alexia (28.02.2004) si
Daria Oana (6.01.2006)
Album
jadi spune:
Classic de la Jean Paul Gaultier, Angel de la Thierry Mugler, gama Poison de la Dior, Dune tot de la Dior si Chance de la Chanel.
Astea sigur persista si a doua zi , ba mai mult mirosul ramane pe haine. Sunt parfumurile mele preferate si toate au in comun vanilia in diverse combinatii, Angel spre exemplu e combinatie de ciocolata si vanilie.
Cat despre modul de intrebuintare si pastrare, eu am fost de 2 ori in vizita la fabrici de parfumuri in Franta, zona Cannes, recunoscute ca producatoare de parfumuri pentru toate casele de moda.
Intradevra ni s-a recomandat sa tinem parfumurile in frigider si sa nu le utilizam mai mult de 1 an. Mai mult de atat, majoritatea esentelor care se mentin mai multe zile sunt cele "parfum" foarte rar intalnit sau "apa de parfum". Ca mod de intrebuintare, sticlele fara vaporizator se folosesc prin contact direct cu pielea si in nici un caz nu se intinde parfumul cu mana pentru raspandire.
Deni &
Vlad 28 sept 2005
nadyana spune:
fetelor dragi, vad ca multe dintre voi au ca parfum peferat Tresor-Lancome, care este si parfumul meu preferat.Am vazut de curand ca a aparut si o editie noua la Tresor.va place?ce parere aveti?seamana cu Tresor-ul pe care il folosim?eu l-am testat, dar tot atunci am testat multe parfumuri si nu mi-am putut a seama de cum miroase.ma gandeam sa il procur se pe acesta, dar doeam sa aud si parerea voastra.va multumesc!
nadyana spune:
Fetelor di SUA, va rog sa-mi spuneti si mie daca in aeroporturile de acolo exista duty free sau sunt magazine care au taxa adaugata?pt ca, de ex, in Franta nu era duty free.parintii mei sunt in SUA si se intorc zilele astea si asi vrea sa ii rog sa imi aduca si mie cateva parfumuri, insa nu stiu daca exista acolo duty free si nici nu stiu aca se merita.este scump acolo in aeroporturi,sau se merita de luat de acolo?va multumesc din suflet!
ginutza2002 spune:
quote:
Originally posted by Caprioaraquote:
Originally posted by ginutza2002
in legatura cu parfumurile de la D&P, culmea la mine rezista si a doua zi, iar hainele pana nu le spal nu se duce mirosul!
Serios? Ce ai luat de la ei??? Eu am luat Amor Amor si ce e in sticla tine putin. Testerul a tinut mai bine si vanzatoarea m-a asigurat ca e acelasi lucru si in sticla (am intrebat special), dar n-a fost asa, dupa parerea mea.
Caprioara &Matei
"Omului ii trebuie un vis ca sa suporte realitatea." - Freud
am luat Angel si de la Coco Chanel vreo 2 parfumuri!
plus inca un Hugo Boss pentru izbitul meu, si culmea si la el tine la fel de mult ca si la mine!
acum, am mai spus si mai spun, mai depinde si de ph!

'Ubita si 'Ubitu' & 'Una alta pentru nunta'
Cum apa totdeauna in apa se scurge, zilele mele in ale tale vor curge!