parfumuri - care tin mult, persistente
Raspunsuri - Pagina 3

mihaela-p spune:
 Kenzo Jungle .este f puternic si persistent,l-as recunoaste oricand,oriunde.
 saptamana trecuta eram la un restaurant ,afara,si cineva era dat cu acest parfum,cand mai batea vantul se simtea ca si cum ar fi fost langa mine
 dar ju cred ca se mai fabrica

misticgirl spune:
 de la Chanel am obeseravat ca persista toate.Mai persista si ARMANI,dar sa fii sigura ca e original .
Claudia si 
 Nicholas (25.11.04)
http://community.webshots.com/user/misticgirl

17girl spune:
 da, ai dreptate misticgirl... daca nu-s originale nu prea cred k persista mai mult de 4-5 ore

Luna75 spune:
 In general parfumurile tari,cu miros tipator,sunt mai persistente,decat celelalte.
De ex.Anais Anais,Loulou,Eau de Eden de la Cacharel se simt si dupa spalarea hainelor.
Cele de la Elizabeth Arden-"se evapora"in cateva ore.
Momentan am un Bulgari albastru cu un miros suav,aproape imperceptibil pentru altii,dar care,ciudat,persista pana seara tarziu.
Cu rabdare si perseverenta nimic nu e imposibil.

madalinad spune:
 luna75, mi-ai luat-o inainte!
exact asa, parfumurile grele, din game florale si exotice sunt cele care persista mai mult. cred ca e valabil pentru absolut toate astfel de parfumuri, uitati-va fetele ce ati insirat pe aici, numai parfumuri tari de la divesre case.

Criss75 spune:
quote:
Originally posted by dyadya
Tresor de la Lancome. Hainele mai pasteaza un miros chiar si dupa spalare, asa ca am in dulap hainele Tresor! Iar parfumul intr-adevar persista pana a doua zi. Dar depinde si de tipul de piele, ph, alea alea.
Creta
Poze nunta
Subscriu!
Si eu folosesc Tresor si Poeme de la Lancome. Imi plac de fapt toate parfumurile de la Lancome si cred ca mi se si potrivesc.
Dar cred ca depinde foarte mult de tipul de piele si de ce nu, si de personalitatea fiecarei.

joker spune:
 amarige si organza
Joker...mama de ied  zapacit 
http://pg.photos.yahoo.com/ph/aniela.marin/my_photos

Mona_B spune:
 Eu mai nou am facut o pasiune pentru Angel de la Thierry Mugler, varianta clasica. Unde inainte imi dadea dureri de cap acum am descoperit ca-mi place. E si mai scump decat multe altele, insa chiar persista mai multe zile.
Daca vreti persistenta atunci Angel e alegerea ideala!Sau Shalimar de la Guerlain.
Prinzchenmutter