Mamici de noiembrie - decembrie 2006 (28)
Raspunsuri - Pagina 6
p_onu spune:
DANDUSHA, am vazut pozele cu tine, de la nunta.......
Sunt impresionata...mi-au placut foarte mult. Ai o burticica foarte frumoasa. Tu si Crinutza sunteti foarte frumoase impreuna....
Apropo, mi-ai dat o idee...trebuie sa merg in septembrie la o nunta. Voi avea 28-29 sapt de sarcina si nu stiu cum sa ma imbrac. Cred ca o sa incerc si eu o rochie mulata...
Paula23+ cu Octavian
bebyta spune:
dandusamultumesc ptr.sfaturi chiar ai dreptate daca ma gandesc bine de circa 2 saptamani am cam sarit lactatele doar cand si cand cite un out care e insuficient pentru un bebel atat de mare asa ca el isi ea cat are nevoie si eu raman cu carentele care imi dau toate starile de carcei si amorteli DA ai dreptate am sa incep cu mai multe lactate adica zilnic .
Fetelor eu iau MALTOFER si MATERNA din prima luna de sarcina cu mici pauze la materna dar maltoferul zilnic pana la nastere alceva nu am primit vad ca voi majoritatea ati primit cu totul alceva , mai ia cineva materna e un complex de vitamine ,spuneti-mi si mie ce luati voi si pentru ce .
va si va doresc o noapte cat mai odihnitoare noapte buna!
+23
*bya*
dolores spune:
fetelor...voi v-ati gandit cat o sa dati la medic la nastere? cat la anestezist? etc???ce ziceti???
dolores 21+David Cristian
www.dropshots.com/dolores" target="_blank">BB cumintzel
poze
Este greu sa pierzi, dar mult mai rau este sa nu fi incercat niciodata sa reusesti
alexandra_25 spune:
burticutelor......eu am intrat pe fuguta.....azi am tras un somn la amiaza de zile mari si pana acum mi-am alintat sotiorul........saracutul de el....vine tarziu de la servici.....si am reusit sa va citesc si maine dimineata promit ca va scriu mai detaliat!
Eram tristutza din cauza ellei....nu imi vine sa cred....
Multumesc celor care au intrebat de mine si le pupic dulce....
Vreau sa o felicit pe danita pentru cele 3 pagini de album.....sunt create de tine....? .......e superb....
Va doresc o noapte racoroasa si ma duc la nani langa sotiorul meu!
alexandra 24+
poze
asiza spune:
Buna dimineata, garvidutze!
Ieri m-am intalniti cu Simo de pe forum. Desi am asteptat sa vina mai multe la intalnire, banuiesc ca au fost ocupate...oricum noi am stat doua ore bune, am mancat pizza, ne-am racorit cu apa cu lamaie si nu ne-am putut termina povestile... A fost tare frumos, m-am destins, iar Simo e o fata de nota 11... La urmatoarea intalnire sper sa fim mai multe, stabiliti voi celelalte ziua si ora cand va convine...
Cristina, a fost prietena mea la Holland&Barrett si i-au spus ca nu mai fac acel Apricot Oil de vreo 12 saptamani...Oare cu ce-l pot inlocui, ai vreo idee????
Va pup pe toate...merg sa mananc ca mi-a pregatit sotiorul meu drag micul dejun...
Oana 18+
roxana c. spune:
Neata, fetele! Slaba miscare pe aici!
N-am putut sa dau ieri nici de doctorita de familie, dar am sunat o cunostinta care-i medic chirurg, i-am povestit ca m-am curentat si mi-a spus sa stau linistita ca la bebe n-a apucat sa ajunga curentul.
Oricum, vad ca misca ,mai ales cand stau pe partea stanga,in pat, imi da suturi.
Ella, imi pare rau, si cand te gandesti ca din moment ce intri in luna a 3-a spui ca gata, s-au terminat problemele....uite ca nu-i asa. Nu stiu ce sa-ti spun, iti spun doar ca totul sa fie bine, sa-ti revii si sa poti s-o iei de la capat.
Dolores, eu mai m-am interesat in legatura cu "scorurile", dar vorbesti cu 3 care au nascut si afli 3 preturi, si nu apropiate. Oricum in Ploiesti nu-s "scorurile" ca in Bucuresti,si depinde si de doctor. Sotia sefului meu a nascut in Bucuresti, cu dr. Anca. Daca vrei, il intreb cum si cat a dat, nu-i genul care sa infloreasca.
Nu stiu de ce le place unora sa se dea mari si tari, sa spuna ca au dat la doctori milioane...bune, ma rog, astia-s oamenii.
Bebyta, spuneai de ou si mi-am dat seama ca ou eu n-am prea mancat, oare e ceva rau? Si Maltofer-ul pt ce este, e supliment de fier?
Eu iau doar Materna, trebuie sa ma programez la ginecolog, ca n-am mai fost din iunie, sa vad atunci daca imi mai da ceva.
Fetelor, voi analizele de cate ori le-ati facut pana acum? Eu le-am facut doar o data, la inceputul sarcinii si stiam ca se mai fac iarasi prin luna a 7-a. Voua ce v-a spus medicul vostru?
Roxana23+ ,Oana(21.07.97) si Ana-Maria(4.02.02)
cristina1974 spune:
Buna dimineata la toate fetele cu burtici!
Elaa,imi pare tare rau pentru ce ti s-a intamplat.Nu are rost sa spun mai multe, stiu cum e, am avut o experienta asemanatoare,cu gemeni, insa in luna mai mare,si stiu ca a fost cumplit. Sper insa ca dzeu sa va intareasca pe amandoi, si sa va dea puterea sa va reveniti repede si sa incercati cat mai curand pentru un nou bebe.
dandusa, crede-ma,e mai bine sa nu stii ce e aia preenclampsie si sa te fereasca Dzeu de orice urma de asa ceva. Oricum, e o complicatie urata de a sarcinii, dee obicei intervine in lunile mari,si se manifesta prin tensiune arteriala foarte mare( eu am lesinat, si am intrat in stare de coma ),picioare umflate la greu,proteine in urina.Doar asociate astea trei pot fi un semnal de alarma,asa ca,fetelor, daca vi se umfla picioarele,nu trebuie sa va ganditi la ce am avut eu.Evitati sarea, cat de mult puteti,si beti multa apa,astea doua sunt masuri preventive foarte eficiente.Ce e rau e ca preenclampsia prezinta risc atat pentru bebe, cat si pentru mama, si,de obicei,se intervine in urgenta prin cezariana,sa scoata bebele afara,pentru a salva viata mamei. deci,atentie mare.Nu am vrut sa va sperii, insa sa stiti ca asta e ceva groaznic,care poate apare la oricine,daca nu avem grija de noi.
Asiza,imi pare rau ca nu a gasit prietena ta uleiul ala.Il poti inlocui cu orice fel de alt ulei:de masline,de migdale dulci,ceva care sa intre in piele usor si sa aiba vitamina E.Bine ca mi-ai spus ca nu se mai face in UK, ca eu l-am vazut zilele trecute aici.Aici au si lapte de cuc, daca vrei,absolut orice iti poate trece prin minte.
Fetelor, acum va urez un weekend placut si racoros,sa va simtiti bine, sa va odihniti si sa aud numai de bine de toate.
Pupici la absolut toate prietenele mele dragi,cu burtici,si la bebeii lor.
23+
cristina
alexandra_25 spune:
salut fetelor........uite ca acum am reusit sa imi fac timp sa intru sa vad ce mai faceti.....cam slabut pe aici....toate sunteti plecate....va mai odihniti poate.....asa e bine....
Eu sunt furioasa ca iar avem musafiri........dar azi am fost cuminte si nu am facut efort.....am ajutat-o pe mami la bucatarie...asa putin....nu mai fac pe eroina......
M_monique bine ai revenit.....sa ne povestesti cum a fost in vacanta.....si vrem poze.....
Marcela am vazut aseara poze....superbe...asta da vacanta....bebe are deja amintiri frumoase din burtica......
asizuca m-as fi intalnit si eu cu voi.....dar suntem cam departe.........dar pana la urma numai voi doua a-ti fost?
Dbunny imi pare rau pentru vestile rele....ieri a fost o zi urata aici pe forum....numai vesti triste...sper sa iti revii si se pare ca doamne doamne v-a ocrotit....bine ca sunteti bine...
Sunt datoare si eu cu un raspuns.....miraco si eu iau Materna de o luna.....dar tot asa mi-a fost prescris de ginecolog deoarece la ultimele analize mi-a iesit un pic de anemie....
M_monique.....apropo......de unde stii ca se va schimba materna.....chiar eu am fost ieri sa imi iau din farmacie si mi-a spus ca nu au mai primit ca s-a scos....au gasit inlocuitor?
Nu am mai apucat sa-i urez Mironei distractie placuta.....acum e deja pe drum......intentia conteaza nu?......
Roxana_c ma bucur ca totul e ok si nu a afectat bebele....
Kokorina am vazut poza cu burtica......cand te gandesti cum stau acolo doi voinici mici....eu de cand ne-ai povestit despre cum stau ei in burtica numai asta povestesc....de fetita si baietelul kokorinei......emotionant....
Acum chiar ca am scris romane.....ce sa fac daca am ramas in urma...
Si am ramas datoare cu niste poze....cu noul meu look...promit ca maine seara le voi pune.....ca eu nu pot sa imi fac singura....
Dolores.....nu te-a uitat alex nici pe tine.....te pup si sa te odihnesti in continuare si sa aveti grija de voi......
Multi pupici.........tuturor gravidutelor care imi sunt foarte dragi.....
alexandra 24+
poze
m_monique spune:
alexandra_25, mie medicul ginecolog mi-a spus ca materna cu seleniu se va numi materna centrum. au fuzionat firmele producatoare.
19 + cu
Nunta noastra
alexandra_25 spune:
fetelor......unde a-ti disparut....iar sunt singurica pe aici....
alexandra 24+
poze