Mamici de noiembrie - decembrie 2006 (28)
Raspunsuri - Pagina 5
kokorina spune:
VERONICI,da' ce frumos ii cheama pe baietii tai.imi place.la mine azi e liniste in burtica,dar ieri a fost mare petrecere,de dimineata pana seara la culcare cand cred ca si ei s-au culcat odata cu mine.
DA! DANIELA_B ESTE SORA MEA!MATUSA "URSULETULUI DE MUNTE SI A MAIMUTICII"!si sant mandra de asta.si eu o iubesc enorm de mult si sant in stare de orice sacrificiu pt ea.si mi-e asa de dor de ea,de nu mai pot.nu am mai vazut-o de anul trecut de pe vremea asta,cand eram acasa.o astept la mine,sper sa vina in decembrie,sa ne sarbatorim craciunul si revelionul impreuna,cu totii,ca atunci vor veni si parintii mei.
imi pare rau pt ELAA,cand aud asa ceva,parca nu-mi vine sa cred.dar eu stiu ca Dumnezeu iubeste oamenii buni si o va ajuta sa ramana iar insarcinata si sa ajunga cu sarcina pana la termen.capul sus ELAA si mergi mai departe!
LA MULTI ANI DBUNNY!ulta sanatate si sa ti se indeplineasca cea mai mare dorinta a ta!toate cele bune!
v-as trimite si eu o poza cu burtica,dar nu stiu cum sa fac.poate ati observat ca nu folosesc nici o fetisoara nostima,pt ca nu stiu cum sa fac.nu vroiam sa va mai spun,chiar nu vroiam sa va mai obosesc si eu cu ...prostioarele astea.
aveti grija de voi si sa fiti cuminti!
marcelac spune:
Salutare fetele,
am revenit si eu dintr-o vacanta minunata si recunoasc ca nu am curajul sa incerc sa citesc tot de ati scris cat am lipsit.
Dar am prins vreo doua idei "din zbor" asa ca:
miraco - eu nu am luat nimic de la inceputul sarcinii si pana acum. Cateva pastile de acid folic dar si alea rar ca mereu uitam.
asiza - se pune de o intalnire cu clujencele, inteleg bine?
Noi am facut o nebunie de concediu - 7700 km in 15 zile (Ungaria, Slovacia, Cehia, Germania, Danemarca, Suedia, Norvegia - Suedia, Danemarca, Germania, Elvetia, Italia, Slovenia, Ungaria). Ne-a fost atre bine desi mereu cu gandul la buget... - am pus cateva foto in album.
Acum va pup pe toate si fug la medic ca nu am mai fost de mai bine de o luna... abia astept sa il vad pe bb ca de vreo saptamana (acum avem 21) il simt si eu mai bine cum misca chiar daca nu chiar in fiecare zi.
kokorina spune:
CHINICO,multumesc pt urare.sa traiesti!
DONIA,vad ca esti foarte preocupata de maimutica inca de la inceput.si ea,dar si noi te salutam pe tine si pe bebelus.eu sper ca maimutica mea sa semene cu ma-sa,bengoasa,si sa nu se lase asuprita.dar cred mai degraba ca ursuletul meu seamana cu ma-sa,ca tac-su e asa bland,si el lasa mult de la el in favoarea mea.stai,ca uite acuma mi-a picat fisa.mi-a spus odata sora mea,cu cateva sptamani in urma,ea crede ca ,maimutica seamana cu sotul meu si ursuletul cu mine.clar.e asuprita.dar nu pot face deocamdata nimic.cand vor fi mai maricei,am sa-i insuflu si ei putin zvac.
va pup pe toate!
p_onu spune:
bine ai revenit, marcelac
Da' mult v-ati mai plimbat....
Abia astept si eu sa plec in concediu.
Bafta la medic!
Paula23+ cu
roxana c. spune:
Dolores, da, a miscat, si atunci si dupa aia.
Nu pot lua legatura cu doctorita, n-am apucat sa iau nr de telefon. Eventual nu-i o idee rea sa o sun pe doctorita de familie, am nr ei.
Nu m-am curentat rau, mai mult m-a "piscat", eram pe wc si masina de spalat e langa. Are un punct unde cred ca nu-i acoperita cu lac , cu vopsea, cu ce-o fi, ca mai m-a piscat de cateva ori, dar acum parca mai mult.
De-abia ma linistisem , bebe misca in unele zile mai bine, in altele mai putin, acum trebuia sa mai apara o grija.
O sun pe doctorita de familie sa vad ce spune.
Roxana22+ ,Oana(21.07.97) si Ana-Maria(4.02.02)
kokorina spune:
kokorina cu ursuletul de munte si maimutica in burtica.21 saptamani + 1 zi.
http://img220.imageshack.us/img220/5884/schwanger036pj8.jpg
Cleomoni spune:
Roxanica ai grija cu masina aia da-o cu lac sau oja dar nu te mai apropia de ea.Nu cred ca trebuie sa te ingrijorezi prea tare, asta e parerea mea.
Un si pt David!
Cleo 23+ saptamani
Cleomoni spune:
Dragele mele burtici va pup ca plec si eu sa mananc, ca bebe vrea si da din coate....
Sa aveti o seara buna si o noapte linistita fara treziri dese pt pipi dureri de spate etc
Cleo 23+ saptamani
dandusa spune:
Ela,imi pare nespus de rau de ceea ce ti s-a intimplat.Iti doresc din tot sufletul sa fii tare si sa ai puterea s-o iei de la capat.Sint sigura ca D-zeu va avea grija si de sufletelul tau si va face o minune.Ai mare grija de tine si multumim din suflet pentru gindurile bune.Te pup si ma rog la D-zeu sa te ajute.
BYA,sa stii ca si pe mine ma dor degetele dar toate.Este o senzatie de nu stiu cum s-o explic exact...Daca incerc sa le intind,sa le dezmortesc ma dor de zici ca m-a batut cineva cu riga ...,cred ca nu are legatura cu tastatura deoarece eu nu prea am timp de calc.,stau cu voi max doua -trei ore si atit.De circeii ,dr mi-a spus ca am lipsa de calciu si de aceea am circei,drept pentru care am inceput sa beau si sa maninc mult mai multe lactate si de vreo patru zile nu mai am nici un circel.Inainte aveam in fiecare seara.Deci....,ai grija...,azi am baut 1 l de lapte de simteam ca pleznesc ,dar imi dau silinta...
CRISTINA,multumesc si deabia astept sa-i iau motul printesei mele....Ce inseamna preenclampsie?Cel mai bun leac pentru tuse:ceai de ceapa si trece....foarte repede.Pe bune!!!
MIRONA,sincer eu nu prea imi gasesc locul pe "aici,pe acasa",si prefer sa-mi ocup timpul cu magazinul pentru ca ma simt bine si asa am fost de la bun inceput.Daca la un moment dat ma plictisesc sau nu mai am chef sa stau ...plec la cumparaturi sau la cascat gura prin oras sau ma car acasa,deci nu ma tine nimeni la program... si niciodata nu ma duc la program.Asa ma simt si eu folositoare ,cumva !!Daca as avea si eu peretii mei ,mi-as face si eu ceva nourasi draguti ca ai tai si ti-as mai cere si ceva idei,dar eu am niste pereti provizorii si din cind in cind imi inec privirea in ei...visind la o zi cind voi avea si eu peretii mei!!!Multumesc de grija si te pup.
AELITA,multumesc de compliment,esti draguta!Ma bucur ca-si vorbesc bubulina mea cu verisorul...,dar s-o faca si ei incepind cu ora noua,ca mami este cam puturoasa dimineata si vrea sa doarma mai mult.
ZINA,aceleasi lovituri mi le da si mie Crinuta mea.Da ,este legat de pozitia ei in momentul loviturii si nu-ti face griji ca totul este bine.Nu ti s-a intimplat sa te loveasca asa...si sa simti ca vrei sa mergi la baie,urgent?
MIRACO,da mare dreptate ai...,sa nu dea MIRONA peste fratele lui nenea dj ,ca de ala nu prea are cum sa dea ....,sau mai stii?!?Pune si tu mai multe poze cu burtica !
Eu iau materna din saptamina 24 si am luat si fier 15 zile.
ASIZA,da se vor intelege bine...hm...,voi avea grija sa stric aceasta relatie in max doua luni daca ne ajuta D-zeu ca mami este cam terorizata de nepotel,care este un dragalas ...dar pina la somn...!!!
MIRONA,distractie placuta la nunta ,sa faci poze sa vedem si noi burtica dansind!
MIRACO,m-ai facut sa rid cind ai zis"unde este mai bine ca acasa?"....,pai in cazul meu ...oriunde este mai bine dar acasa este nebunie mare....!!!Poate ca exagerez putin...,dar fac si eu haz de necaz...,la noi este ca la nebuni.Eu cu sotul,cumnatul cu cumnata si nepotelul dragalas in casa socrilor mei.In mare ....,este bine ca nu stam prea mult cu ei si toti incearca sa fie de treaba dar ...Claudiu si cu mine...,nu mai suportam pe nimeni,vrem sa fugiiiimmm departe de cunoscuti!!!Intelegi?Sper ca da!!!
ROXANA,completez ce te-a sfatuit P-ONU,nici cu picioarele ude sa nu atingi masina de spalat sau orice este in priza!!!Ai grija de tine...si mai bine intreaba pe cineva in masura sa te ajute ...!!!
MARCELA SI MONIQUE,bine ati venit.
KOKORINA,ce burtica draguta ai!!!
Ce-am uitat eu sa va spun ...si sa nu ma invidiati!!!Azi la noi in C-ta a plouat cu galeata.Cinci min cu galeata ,apoi cu stropitoarea...,dar m-am multumit ca m-am mai racorit si eu un pic.Nu am rezistat ...asa ca am iesit in ploaie sa ma racoresc un pic ,pe la noua dimineata!!!A fost mirific!!!
Va urez o noapte placuta si va dau intilnire miine seara!!!
dandusa 26 + si
printesa mea, Crinuta
poze
poze raluca
Cleomoni spune:
Miro unde sunt pozele de la intalnire m-am uitat dar nu le-am gasit.
Sa nu ne parasesti mult timp, da?
Pupici si distractie placuta!
Cleo 23+ saptamani