Mamici de noiembrie - decembrie 2006 (28)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns m_monique spune:

mai sunt si eu pe aici. intre 2 cratite

19 + cu

Nunta noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cleomoni spune:

Si eu sunt la apel, nu gatesc doar am venit la servici si numai chef de munca nu am.

Dolores prietena mea care a nascut cu al meu dr. a fost lunar la cabinetul particular si a platit 2500000lei si la nastere a dat 500Euro la dr la anestezist 1000000lei si la asistenta sefa a tot dus cate ceva in timpul sarcinii ca ea face programarile la dr si e acolo si la cabinetul particular de fiecare data si cred ca i-a mai dat 2000000lei.Asa ca cred ca la fel o sa cotizez si eu.

Pupici!

Va pupic burtoaselor

Cleo 23+ saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxana c. spune:

Si io-s p-aci!

Cleo, a nascut prin cezariana sau normal? Eu stiam de 200 euro la doctor la cezariana,(in Bucuresti) nu mai tin minte anestezistul si restul. Mi se pare exagerat. N-am inteles de ce i-a dat 2500000 . Costul consultatiilor pe perioada sarcinii?

M_monique, ce faci bun p-acolo?
Roxana23+ ,Oana(21.07.97) si Ana-Maria(4.02.02)

Mergi la inceput

Am descoperit ca suntem 5 cu DPN pe 25 noiembrie: eu, Cleomoni, P-onu, Dbunny,Cipi. Mama, mama, cand vor incepe sa vina, sa va tineti! Fiind cea mai batrana dintre voi, sa-mi dati prioritate(cred ca la mine vine bebe cam pana pe 15 noiembrie, fiind cu cezariana) De-abia astept!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dolores spune:

multumesc fetelor care mi-au raspuns dar inca mai astept raspunsuri...luati-o ca pe team zilei...voi v-ati ganmdit cat o sa dati la medic, la anestezist etc????

alex

dristractie placuta mironei si o asteptam cu poze

dolores 21+David Cristian
www.dropshots.com/dolores" target="_blank">BB cumintzel
poze

Este greu sa pierzi, dar mult mai rau este sa nu fi incercat niciodata sa reusesti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madaluta spune:

salutare! am pus si eu pozici in albumul meu, dar nu stiu cum sa fac sa imi apara la semnatura pozele din concediu....vreu sa va arat si eu burtica mea, desi nu e asa mare si frumoasa ca a voastra.azi am privit toate burticile si imi plac la nebunie...A mea abia daca se cunoaste...Va cam invidiez,dar in sensul bun al cuvantului....Abia astept sa mai creasca si sa o pictez ....
Voiam sa va mai intreb ceva: ce mai stiti de RUXMAX, caci eu am retinut k a avut probleme cu triplultest, dar apoi nu am vazut sa mai fi scris ceva.Eu am lipsit vreo 3 sapt de pe forum, dar nu am mai gasit nici o postare de-a ei dupa 1.07.Eu sunt ingrijorata pt fiecare, caci am trecut si eu inainte prin multe pb si acum ma sperii de cate ori aud ceva rau.Am fost aproape socata si cand am aflat de Elaa, dar imi tot repet k nu ii face bine bebicului meu sa ma consum atat.
Sper k Ruxmax si bb sa fie bine , la fel ca si restul burticilor de aici si din lumea intreaga.
Va pup

Madalina 20+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miraco spune:

Sunt si eu prin zona...
Multumesc pentru raspunsuri...Luni merg la dr.de familie sa-mi prescrie Materna(seleniu sau centrum,vedem...), asta daca se dau compensate sau gratuite...(deci ascult ginecologul...)
doloresdespre preturi chiar nu stiu numik, dar in mod sigur depinde de maternitatea unde nasti si de doctor.Oricum la noi sunt coditii de toata jena ...mi-e groaza sa ma gandesc, cu gandaci pe pereti , cu multe in salon...Trebuie sa ma interesez daca as putea avea cumva acces la rezerva(daca au),travaliul oricum e la gramada.
Eu v-as intreba altceva:v-ati hotarat la modul cum veti naste.Eu as vrea natural su cu epidurala(sau peridurala,cum ii zice),dar inainte de asta trebuie sa-mi fac un consult la ochi...pentru ca am miopie
Kokorina, frumoasa burtika...deci acolo s-au pitit "maimutica"si "muntele de urs"
Madaluta,esti o data cu minesi burtik mea e micuta, mi-a zis cineva pe strada ca parca as avea 3 luniLas'ca avem timp sa ne facem mari de acum incolo...Frumoase pozele...mi-ati facut un chef de plecat...dar mai e putin pana pe 7 aug si fugim si noi pe la munte, sa ne racorim.

Miraco20+ si "dulceata lu'mami"
burtika

Mergi la inceput

Miraco, ia-ti gandul de la Materna compensata sau gratuita! Nu se da nici compensata, nici gratuita! O iei de la farmacie, eu am luat de la Sensi Blue cu 398000 si dupa aceea am aflat ca la Eurofarm era 315000. Oricum, bine ca stiu, mai bine mai tarziu decat niciodata
Si apropos de burtoi, pe mine ma intreaba lumea cand nasc, si cand le spun ca in noiembrie, se mira : cum, asa tarziu?

Va rog, trimiteti-mi si mie pe PM adrese de magazine on-line cu lucruri ptr bebei, aveam si eu scrise si s-au jucat fetele mele si le-au pus foaaarte "bine", ca nu le mai gasesc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miraco spune:

Roxana din cate am inteles eu, noi gravidutele am avea gatuitati la unele si compensate la altele, cica s-ar fi schimbat legea asigurarilor de curand.In primavara doctorita mea mi-a spus ca beneficiau doar cele cu salariu minim.Luni merg si o intreb si revin cu amanunte despre....Eu am descarcat de aici http://www.casmb.ro/lista_medicamente.php lista cu medicamente gratuite si compensate.Chiar asa e cineva care ia vitaminele sau Fe, Ca... gratuit sau compensat(adik v-a dat reteta pt ele...ca pana sa le iei pe 1,2,3 ale lunii,cat au fonduri... cozi alta poveste...)

Miraco20+ si "dulceata lu'mami"
burtika

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dandusa spune:

P-ONU,
ma bucur ca ti-a placut rochita mea,multumesc de compliment.Daca te ajuta cu ceva iti pot trimite un PM cu magazinul de unde am luat-o!Marimea pe care am ales-o este exact ce purtam eu inainte de sarcina(M sau 38),dar fiind elastica...a fost super!M-am simtit nemaipomenit de comod si culmea a fost ca rochia fiind mulata ...,de la spate nu se vedea ca sint graviduta dar cind ma intorceam...,mai mai sa darim ceva cu burta!!!
BYA,
ma bucur ca ti-am fost de ajutor.Oricind!Eu iau Materna.
DOLORES,
ai sa rizi ...tocmai azi am vorbit cu o prietena buna de-a mea ,care a nascut zilele trecute prin cezariana...si a dat 400 E la dr ,70 E la anestezist,trei asistente cu cite 500.000 lei vechi + 9 milioane rezerva pe sase zile ,toate astea la spitalul SF.Pantelimon.Mie mi se pare mult si asta pentru ca este acest spital si nu stiu...asta este parerea mea.Prin C-ta nu se aud de scoruri din astea!!!
ROXANA,
sa stii ca eu ca si tine...,am facut analizele in primul trimestru si acum probabil ca urmeaza sa le repet.Cred ca marti merg la medicul de fam si am sa o intreb.
CRISTINA,
mersi de raspuns,m-am lamurit pentru ca sincer nu aveam habar de asa ceva.Mersi
CLEOMONI,
maiculita dar ce scoruri aud...Oare numai mie mi se pare incredibil?!?Deci tu m-ai blocat...,nastere normala sau cezariana?Asta a decis ea sa dea sau asa i s-a spus ?Unde a nascut?Scuze ca te zapacesc ...,dar vreau si eu mai multe detalii.A platit lunar la cabinet 2500.000?Dar ce i-a facut maicuta ?Zau ca m-am blocat sau poate nu am inteles bine...
MIRACO,
tu de unde esti?Parca spitalul pe care-l descrii seamana cu cel din C-ta(gindaci pe pereti).Epidurala sau peridurala ,eu stiu ca este acelasi lucru.
ROXANA,
mie mi-au dat Materna compensata.Am platit o diferenta de 70.000 lei vechi pentru Materna si Ferogradumet(parca asa-i spune)
MIRACO,
am raspuns mai sus la ce ai intrebat despre Fe si Materna.

Sincer eu m-am interesat despre scoruri si am aflat ca dr meu ,daca te duci la el la cabinet lunar ,tine cont si nu vrea prea multi bani.Pentru o cezariana,o prietena de-a mea a dat 100 euro doar ,pentru ca dr nu a vrut sa-i ia mai mult ,stiind ca ea fusese lunar la el la cabinet.Hai ca anul asta au mai crescut scorurile,dar nu stiu...trebuie sa mai intreb prin stinga ,prin dreapta...,studiem terenul.

dandusa 26 + si
printesa mea, Crinuta
poze
poze raluca

Mergi la inceput