jocuri si jucarii sexuale

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andora spune:

... lichior de ciocolata, finetti (asta pt barbatu-meu), telecomenzi, webcam-uri, dusuri, ap foto digital (un mic slide-show nebunic trimis lui in timpul serviciului), set cu catuse de jucarie, niscai tatuaje efemere....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Elenalove27 spune:

offtopic
nu m-am putut abtine sa nu bag ochiul pe la toate linkurile...
fetelor sunteti super

o sa intru si eu la ceva cheltuiele

Elena21+
POZE

"Happiness is not having what you want.It is wanting what you have."Anonymous

Mergi la inceput

Iepumic, cel mai comun cred scenariu ne-elaborat: cand vine de la serviciu barbatelul, te oferi sa-i fai un masaj... si pe sub ce ai tu pe tine de imbracat prin casa sa porti neaparat ceva super sexy, bikinei din aia cu ata, ceva f obraznic in orice caz la care nu se asteapta... la masaj te poti inspira de www.seductiatrupului.ro/m_6.php" target="_blank">aici , eu ma gandesc ca ar fi interesat. Cred ca i-ar placea si "tatonarea", jocul, fii putin rea si nu-l lasa sa te atinga, fierbe-l cat mai mult...
Ia citeste si www.shoperotic.ro/cms/jocuri_erotice_top.html" target="_blank">aici despre jocurile erotice in top...
Asa.. am innebunit, voi ce sfaturi mai dati.. preferabil din proprie experienta?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns akella spune:

Masajul trebuie neaparat facut cu ulei aromat si la lumina unei puzderii de lumanarele mici (pastile) si parfumate... Nu uita de muzica in surdina (Kenny G, Chillout...).

Mergi la inceput

.. daaa, si mai cred c-ar trebui elaborate niste povestioare in caz ca sunteti surprinsi de copil... sau mai rau ca jucaria respectiva ar putea fi gasita de acesta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns akella spune:

Hai sa nu ne avantam in povesti despre cum ne surprind copiii (sau alte persoane)... Ca pot umple cateva pagini... Noroc ca am pastrat (just in case) cheile de la broastele usilor interioare... Asa am scapat de surprize... Cat despre "jucariile" noastre, sunt puse bine sau cel putin pana acum au fost puse bine, ca nu le-a gasit nimeni altcineva.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Guguluff spune:

http://www.just4girls.ro/subcat.php?id_categorie=3
Asta apropo de meseria e bratara de aur... Eu mai variez locatiile. Pe unde se poate prin casa, si cum spunea George Michael -Let's go outside... In masina sau direct in natura. E super. Ma rog, acum sunt singura, cred c-ar fi buna prima sugestestie a Andorei, eventual un vibra-dildo.

ALINA mamica fericita de ELIZA bebelusha perfecta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mife spune:

quote:
Originally posted by akella

Hai sa nu ne avantam in povesti despre cum ne surprind copiii (sau alte persoane)... Ca pot umple cateva pagini... Noroc ca am pastrat (just in case) cheile de la broastele usilor interioare... Asa am scapat de surprize... Cat despre "jucariile" noastre, sunt puse bine sau cel putin pana acum au fost puse bine, ca nu le-a gasit nimeni altcineva.

Ceea ce nu ne ucide ne face mai puternici.

http://community.webshots.com/user/miana_dragnea

De ce sa nu va avantati? Chiar ma intrebam cand va aparea un astfel de subiect si pe DC.

Mergi la inceput

Pai asa e, nu prea e aici locul de vorbit despre asta, cred ca pt o discutie mai larga ref la ce zice Mife tb creat alt subiect ca sa nu fim offline aici. Si acolo sa povesteasca fiecare daca a patit asa ceva si ce a facut.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kariris spune:

mda... eu m-am abtinut pana acum, dar mi se pare cam aiurea un astfel de subiect pe DC. Nu ajuta cu nimic nici la conceperea unui copil, nici la nasterea, cresterea, alaptarea lui. Si nu are legatura directa nici cu femina intim.... nu am nimic impotriva subiectului (doar resentimentul faptului ca atunci cand sotzul mi-a descoperit vibratorul mi l-a facut felii cu un cutzit imens si dadusem o carutza de bani sa-l iau din Londra ...prin '93) dar... cred ca ar trebui o sectiune separata unde sa participe si barbatii la discutii pentru ca hai sa recunoastem viata noastra sexuala si satisfactia in sine nu e conditionata nici de posesia unor astfel de jucarii si nic nu stiu cati barbati sunt chiar incantati in sinea lor cand vad ca in casa mai e nevoie de "intariri". De ce nu discutam si despre papusi gonflabile, pompitze pentru ei, etc????
Cred ca am fost foarte haotica, dar poate cineva a prins totusi ideea.

Mergi la inceput