jocuri si jucarii sexuale

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andora spune:

Hehe, Lachione eu cred ca are niscai legatura si cu conceperea copilului. Sa presupunem ca e data ovulatiei si el vine atat de obosit iar tu ai chef de prostioare (evident in general banuiesc ca e invers). Eu cred ca o lenjerie deocheata sau un masaj priceput i-ar trezi pofta de a face copilasi...
Dar ca sa nu fiu deplasata in a alatura copiii cu jucarelele sexuale ma opresc aici. Dpdv al subiectului, multe subiecte de pe forum nu au legatura cu copiii, dar exista. Eu una m-am apucat sa scriu pe aici din curiozitate. Sper sa nu par "neserioaa" fata de nimeni....
A, pai si despre jucarioare pt ei discutam, nu neaparat de "intariri", fiindca nu acesta e scopul unui dildo, ci pur si simplu de joaca.... eu am pus deja ochisori pe ceva pt barbatel.. e doar un slip, nu va speriati / Si da ar fi interesant sa participe si barbatii aici...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorelei_19 spune:

quote:
Originally posted by lachione

mda... eu m-am abtinut pana acum, dar mi se pare cam aiurea un astfel de subiect pe DC. Nu ajuta cu nimic nici la conceperea unui copil, nici la nasterea, cresterea, alaptarea lui.

Lachione, sexul face parte din viatza noastra, iar asha-zisele "jucarele" pot salva un cuplu de la despartzire. Noi (eu cu sotzul), zau ca nu ne-am putea imagina viatza fara ele (jocuri, jucarii), sunt pur si simplu sarea si piperul din dormitor. E drept ca potzi consuma sexul si fara ingrediente, dar de ce sa nu incerci sa faci sa-ti fie mai bine? cui dauneaza? si noi, ca parintzi, sau parintzi in devenire, avem si noi dorintzele noastre, fanteziile si necesitatzile noastre, doar nu putem sa le ignoram pe toate. Atata timp cat se vorbeste pe-un ton normal, fara vulgaritatzi, nu vad de ce n-am putea discuta si despre sex?

"Unde exista dragoste, exista si Dumnezeu" - Tolstoi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns akella spune:

quote:
Originally posted by lorelei_19

quote:
Originally posted by lachione

mda... eu m-am abtinut pana acum, dar mi se pare cam aiurea un astfel de subiect pe DC. Nu ajuta cu nimic nici la conceperea unui copil, nici la nasterea, cresterea, alaptarea lui.

Lachione, sexul face parte din viatza noastra, iar asha-zisele "jucarele" pot salva un cuplu de la despartzire. Noi (eu cu sotzul), zau ca nu ne-am putea imagina viatza fara ele (jocuri, jucarii), sunt pur si simplu sarea si piperul din dormitor. E drept ca potzi consuma sexul si fara ingrediente, dar de ce sa nu incerci sa faci sa-ti fie mai bine? cui dauneaza? si noi, ca parintzi, sau parintzi in devenire, avem si noi dorintzele noastre, fanteziile si necesitatzile noastre, doar nu putem sa le ignoram pe toate. Atata timp cat se vorbeste pe-un ton normal, fara vulgaritatzi, nu vad de ce n-am putea discuta si despre sex?

"Unde exista dragoste, exista si Dumnezeu" - Tolstoi

Subscriu la cele de mai sus. Dupa parerea mea, sexul este liantul unei casnicii; fara armonie "la orizontala" se strica echilibrul si linistea unui camin, iar copiii sunt afectati...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arinna spune:

Mie-mi place subiectul, e interesant. Am auzit ca aici in Canada se intalnesc dame intre ele si una prezinta( vinde) tot felul de jucarii de-astea - sunt deschise la "nou"
Sunt simple stimulente care uneori sunt foarte bine venite...
Imi plac femeile fara prejudecati

........................

Knowledge is power!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arinna spune:

Unde ati plecat fetelor, ca era tare distractiv pe aici

........................

Knowledge is power!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ligeea spune:

Io acum am intrat si am o parere -la costumul de gorila sau la ala de stafie trebe lidocaina la greu daca nu cumva si ceva descatece la baba Omida .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ligeea spune:

Mi-am adus aminte de ceva cu Canada . Asta iarna am fost in Cuba si pe-acolo cred ca sunt cam 50 la suta din canadienii care au concediu iarna .Ei si printre neste canadieni din astia era si una bucata canadianca buna rau ,adica cu gene frantuzesti la obiceiuri .
Si dupa ce si-a tras sufletul prin Varadero cu vre-o doi mulatrii de-aia naspa cu muschi pe ei prin locurile esentiale si fara conexiuni cerebrale ca sa nu se rideze repede s- reprofilat cu un canadian ,baiat frumos din parinti chilieni gen cantaretul ala Ricky Martin .
Si cand sa mergem si noi intr-o seara la Discoteca vine ea intr-o rochie lunguta si larguta si ma tot gandeam eu cum strica monogamia bunatate de mostenire genetica .
Ne asezam la masa ,bea dansa o Cuba Libre ,mai bea una si la un moment dat il vaz pe sotul meu ca se uita brusc spre stanga . ma uit si eu si u vad decat un palmier cam rasuflat. ma uit la duduie si ce sa vezi?
statea pe scaun ca pasa de la Vidin si nu avea chiloti ioc.

Uite asta scenariu adevarat cu final neasteptat ca au saltat-o doi negrii de-aia si-am revazut-o peste doua zile doar ceva mai linistita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramona J spune:

Haioasa faza Ligeea!

The best thing you can do for your children is to love your wife.

Mergi la inceput