jocuri si jucarii sexuale

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns akella spune:

quote:
Originally posted by Tzuni

quote:
Originally posted by akella

alinas, dildo-urile sunt de la 600 de mii (lei vechi), la 1 milion, depinde de unde cumperi si de model. De asemenea, pentru "exercitii" prelungite poti achizitiona din farmacii Lidocaina - spray si gel Durex. Eu imi improvizez costumatiile, pentru ca am o adevarata colectie de lenjerie intima...

Io stiam ca asta anesteziaza! Ce sa faca cu el?

Tzuni mic si drag si scump si grasunel si... pisicos

Tzuni, asa e, lidocaina este un anestezic local, usor; dar se foloseste cu succes in prelungirea erectiei.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mife spune:

Lidocaina asta e la liber sau se da pe baza de reteta?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rodicaosoian spune:

fetelor,sa nu radeti de mine,dar ce inseamna dildo??

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns NicoletaB spune:

cauta pe google si ai sa vezi poze

intrebarea asta imi aminteste de bancul cu maciuca libaneza

Mergi la inceput

Lidocaina nu se cumpara pe baza de reteta; e un spray (il poti folosi si pentru dureri de masele... ).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inaioana spune:

quote:
Originally posted by rodicaosoian

fetelor,sa nu radeti de mine,dar ce inseamna dildo??

rodicaosoian

Un vibrator care nu vibreaza!

Ioana cu Serghei (2 mai 2006) si Katja (30 martie 2004)

pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andora spune:

Sau daca vrei sa scutesti un drum, iti faci frumusel un card si cumperi online ce-ti doreste sufletelul plin de fantezi: www.erogen.ro/content.php?page=produse&cat=DLD" target="_blank">dildo, www.erogen.ro/content.php?page=produse&cat=LUB" target="_blank">lubrifianti accesibili ca pret, www.erotica.ro/Lenjerie_sexy/Pentru_el/X_Accesorii/Candy_Underwear.htm" target="_blank">un sutien dulcic, www.erotica.ro/Lenjerie_sexy/Pentru_el/Chiloti_Boxeri/Slip_Clopotei.htm" target="_blank">bikini barbatesti... si nu mai caut ca e mai frumos s-o faci singura... . www.lovemagazin.ro/content.php" target="_blank">Aici au "oferta", la un vibrator capeti si gel lubrifiant... si nu e f scump
Aaaa uite www.jokeshop.ro/produse.php?pag=1&categ=1&n_categ=Costume%20adulti" target="_blank">aici costumase, peste cel de gaina treci si mai jos ai doua asistente dragute, camerista, clown (mie mi-e groaza e asta), bandit, cadana si tot ce vrei.....
Bafta.....
si sa avem grija ca a inceput postul Sf Marii

Mergi la inceput

iepumic, fii antena la mine, ca-ti vand un scenariu "propriu", de pe vremea cand beam doar apa plata cu lamaie si mai aratam si eu cumva (adik aveam vreo douaj' de kile minus): am subtilizat telecomanda combinei muzicale (asta dupa ce, in prealabil pusesem un anume cd in ea). M-am strecurat si m-am schimbat intr-un desuu negru, de satin etc. M-am intors incetisor, am stins lumina in camera, lasand doar o lumina slaba in hol si am dat drumul la muzica (aveam telecomanda, da?) - Joe Cocker - "You can leave your hat on"... and the rest is history...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lizy spune:

da'voi nu aveti frisca pe acasa ?

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by lizy

da'voi nu aveti frisca pe acasa ?

frisca, miere, capsune... ardei iuti...

Mergi la inceput