jocuri si jucarii sexuale
am vrea sa incercam ceva nou si ne-am gandit la niste jocuri si jucarii.fetele,care stiti cat costa un dildo?si ce alte jucarii mai cunoasteti si recomandati?si inca ceva.fantezia aceea cu asistenta medicala,imi puteti spune unde as gasi in bucuresti de cumparat?nu trebuie sa fie nou,e bun si second hand.si exista in bucuresti un centry de unde se pot inchiria costume mai sexy?merci fetele.
Raspunsuri
yank spune:
quote:
Initial creeata de alinas
am vrea sa incercam ceva nou si ne-am gandit la niste jocuri si jucarii.fetele,care stiti cat costa un dildo?si ce alte jucarii mai cunoasteti si recomandati?si inca ceva.fantezia aceea cu asistenta medicala,imi puteti spune unde as gasi in bucuresti de cumparat?nu trebuie sa fie nou,e bun si second hand.si exista in bucuresti un centry de unde se pot inchiria costume mai sexy?merci fetele.
Ai internetu in fata,pina sa iti spuna cineva de aici cit costa un dildo,gasesti singura ceva ce iti place.Ce nu trebuie sa fie nou,dildo-ul? Sper ca nu la asta te refereai!Halat de asistenta si boneta cred ca le gasesti in vreun spital cu 2-300.000 ciubuc.Dildo nu au acolo,da poate gasesti un stetoscop.
Qamar spune:
costume sexy cred ca iti poti 'crea' si tu..cu putina fantezie..uite de ex eu mi-am comandat niste colanti de slabit (deh, cine mai arata la fel dupa sarcina e NOROCOASA!!!), sunt galbeni, ca o folie, fishie, deci numai buni pentru o partida SF

cat despre dildo..sper ca nu secondhand
..gasesti la diverse preturi, magazine sunt destule, si on-line si in oras...
insa ai mare grija cu stetoscopu ala![]()

Noe si Anne-Bianca (14.03.2006)
Ce mai citim noi
vikinga spune:
Asa ceva sigur nu prin spitale gaseste;)Mergi si tu la citeva sex shopuri tre sa gasesti ceva sa-ti placa. Fa-ti intii idee pe net si spor la cumparat. Si la fun;)Vikinga& micul viking Aldo(15noi2003)
akella spune:
alinas, dildo-urile sunt de la 600 de mii (lei vechi), la 1 milion, depinde de unde cumperi si de model. De asemenea, pentru "exercitii" prelungite poti achizitiona din farmacii Lidocaina - spray si gel Durex. Eu imi improvizez costumatiile, pentru ca am o adevarata colectie de lenjerie intima...
yank spune:
quote:
Originally posted by vikinga
Uite si o scolaritza.
Vikinga& micul viking Aldo(15noi2003)
Vikule,ne mai inscriem la ceva scoala impreuna?Nu conteaza de care,scoala sa fie...

Tzuni spune:
quote:
Originally posted by akella
alinas, dildo-urile sunt de la 600 de mii (lei vechi), la 1 milion, depinde de unde cumperi si de model. De asemenea, pentru "exercitii" prelungite poti achizitiona din farmacii Lidocaina - spray si gel Durex. Eu imi improvizez costumatiile, pentru ca am o adevarata colectie de lenjerie intima...
Ceea ce nu ne ucide ne face mai puternici.
http://community.webshots.com/user/miana_dragnea
Io stiam ca asta anesteziaza! Ce sa faca cu el?

Tzuni
mic si drag si scump si grasunel si... pisicos
vikinga spune:
quote:Noo io-s la facultate, ca sa zic asa
Originally posted by yankquote:Vikule,ne mai inscriem la ceva scoala impreuna?Nu conteaza de care,scoala sa fie...
Uite si o scolaritza.Vikinga& micul viking Aldo(15noi2003)Life`s a bitch and then you die
yank spune:
quote:
Originally posted by vikingaquote:
Originally posted by yankquote:
Uite si o scolaritza.
Vikule,ne mai inscriem la ceva scoala impreuna?Nu conteaza de care,scoala sa fie...
Noo io-s la facultate, ca sa zic asa
Facem un MBA atunci,intensiv