Copiluti de mai-iunie 2005 (4)
Raspunsuri - Pagina 9
monu spune:
Casa de piatra ELISOR sa fiti fericiti, sa aveti parte de iubire si de multe bucurii.
Acum am adormit maimutza. Este din ce in ce mai clar ca si-a schimbat programul. Se trezeste la 8 dimineata se culca la 11.00. Seara clar e ora de culcare 23. Intre 11.00 si 23.00 inca nu m-am lamurit cum e cu programul.
11+ si
Alexia Ioana (24 mai 2005)
andutzy spune:
Hello fetele!
Am revenit si noi pe plaiurile capitalei cu un sictir de nemaivazut, nu de alta dar aseara am stat si am citit tot ce ati scris dar nu am fost capabila sa scriu nicmic, neuronul meu e inca in relaxare blegoasa de tot...
Concediul a fost frumos, lui Dragoselu i-a placut la nebunie pe plaja, in apa, in Parcul Tabacariei,cu telegondola, etc. Mai nasol a fost ca am vizitat de 2 ori camera de garda a spitalului C-tza, prima oara cu tata pe care l-a apucat o colica renala spre drum spre C-ta zi ne-a luat salvarea inainte sa ajungem acasa si dupa aceea sotul meu care a dat intr-o fibrilare cardiaca urata si l-au pus pe perfuzii si oxigen desi mersesem la spital intr-o doara, sa vedem ce are. BIne ca amandoi acum insa sunt bine, dar nu ma intrebati de emotiile de rigoare....
Am facut multe poze dar trebuie sa le descarc in Yahoo sa le vedeti si voi. Am mancare multa de facut si cred ca vreo 5-6 masini de spalat. Ieri cand ne odihneam ne-a aruncat cineva in curte un pui mic de catel pe care l-au luat la omor javrele noastre de abia am reusit sa-l scoatem din gurile lor plin de sange si acum am si catelusul mic in grija pe balcon, azi merg cu el la doctor....viata de viata!
BIne ca uite pana acum nu au aparut reactii la vaccinul lui Dragoselu, desi acm stat numai cu grija asta...
Ne-am intalnit si cu fetele asa cum v-au povestit si ele, copiii sunt minunati, Delia cel putin l-a cucerit pe sotul meu, are o nonsalanta mortala in ea, desi am promis ca mai vorbim cu Laura am plecat ca nesimtitii fara sa mai dam un semn de viata dar cel putin spre sfarsitul saptamanii nu am mai prididit cu vizitele in toate partile, spre lipsa noastra totala de chef....
Revin cu pozici!
Andra si Dragos Alexandru
- 31.05.2005
Dragoselu si noi (familie, prieteni, etc)
Androix spune:
Salut
Incerc sa recuperez cu cititul dar merge greu ca am si o ciorba pe aragaz si un Filip care mi se incolaceste printre picioare si plange de sare body-ul pe el.
Vineri am fost la medic cu corazonul. Vestile sunt bune. Nu numai ca totul este bine dar medica asta nici nu a vazut nici urma de gaura. Asa ca mi-a propus si ea acelasi lucru ca si prima medica adik sa ne vedem peste 10-12 luni la o noua ecografie, dar asta asa de moft, sa ma linistesc eu ca copilul n-are nimic absolut.
In schimb alaltaieri i-am servit in carrefour un iaurt cam rece, de fapt nu cam ci rece de-a binelea luat direct din frigi. Ieri la 5 dimineata avea o super febra, i-am bagat juma de novocalmin dar la un moment dat a inceput sa-si dea palme in cap si am intrat in panica si am chemat salvarea. Diagnostic: are un gat inflamat de toata frumusetea. Medica a concluzionat ca tot e bine ca nu e ceva mai grav. Atunci mi-a picat si fisa ca prostia imi apartine in totalitate. Asa ca ieri toata ziua si azinoapte am tras cu febra care nu vroia sa cedeze la nici un sirop gen panadol, nurofen, ba chiar nici la picaturi de algocalmin. Numai la supozitor, dar si la ala cu greu. Aseara a trebuit sa-i fac un dus putin mai rece ca nu mai stiam cum sa fac sa-i scad febra. Azi da semne de insanatosire, sper sa n-o ia de la capat cu febra ca ma sui pe pereti. Ii dau ospamox, si mi-e teama sa nu-i dau ficatul peste cap cu atatea siropuri, antibiotic si supozitoare.
Laura, am primit mesajul tau cu patutul si caruciorul. Mersi de oferta dar nu cred ca voi reusi sa ajung la tine sa le iau in drumul nostru spre mangalia. Caruciorul nostru e mic si pot sa-l iau cu noi, iar de dormit o sa dormim toti in acelasi pat. O sa mearga o colega de=a lui Mihai mai devreme si o sa ne zica ea ce e pe-acolo. De intalnit abia astept. Din pacate n-o sa prindem acolo nici un weekend ca venim luni sau marti, 21-22 si probabil sambata o s-o intindem spre casa ca nu vreau sa prind aglomeratia de duminica. Asa ca o sa va scoatem din casa intr-o zi de lucru. Si pe tine si pe alte constantence care doresc sa ne vada
Am planuit sa petrecem o zi in mamaia de dimineata pana seara, sa facem plaja acolo sa ne invartim si pe dupamasa sa ne vedem cu voi. Oricum vorbim la tel si imi zici tu o zi cand poti si vrei.
Despre mine ce sa va zic, incerc sa pun in practica planul pe zile incepand de azi. Dar ca sa pot sa incep a trebuit sa pun totul la punct ca sa nu incep cu smotru greu de la inceput sa am motiv sa zic ca-i greu si nu functioneaza planul. Motiv pentru care de 4 zile n-am deschis calculatorul. Ordine si disciplina, ca nu se mai poate
Cu ocazia asta incerc sa rezolv si dependenta mea de situl asta care imi mananca atata timp pretios. Cu timpul daca ma tin de ce mi-am propus toate activitatile planuite nu-mi vor lua mai mult de 2-3 ore maxim pe zi asa ca va fi bine.
Va las ca merg sa termin ciorba si sa imi duc la capat planul 
![]()
Offf uite cu lipsa asta am si uitat: LA MULTI ANI, IULIANA! Multa sanatate si implinirea tuturor dorintelor, viata lunga si fericita alaturi de fetitele tale si de sotul tau!
Zici ca nu-mi dai tort?
Nu e bai ca oricum nu m-am tinut de cuvant sa ma pregatesc inainte cu o cura de infometare; am mancat ca vaca zilele astea. Asa ca e numai bine. Da un paharel de ceva acolo?
Andreea mamica lui
Filip Stefan
patriciaRO spune:
Salutici la fete!
Pareri de calatorie:
Drumul a fost bun. Alex in primul avion spre Viena, a papat bine, s-a jucat, timpul a trecut fugauta... A plans ceva dar s-a calmat. Apoi in Viena, am ramas fara lapte si ne-am dus la un bar unde spre suprinderea mea o tipa ne-a dat lapte foarte bun ca ne-a vazut ca ne agitam sa intrebam in stanga si in dreapta si ne-a data de la masina de lapte si fierbinte si de o bunatate ca-mi venea sa beau eu... Si fara bani... culmea!
Apoi in Avionul spre DK, naspa. Alex a plans datorita presiunii, dar cred ca vre-o ora a si dormit... ca era obosit! apoi am stat in aeroport mult, in DK ca ne-au pierdut bagajele si asta datorita celor din Viena, care le-au desccarcat din avionul din care venisem de la Bucuresti si care trebuiau puse in cel de Viena si cum timpul era scurt, adica numai 35 min si mai trebuiau si sortate am senzatia ca s-au pierdut. Am asteptat noi in CPH, dar numai unul a venit si ala dupa vre-o ora. Aia au zis ca ni-l vor aduce maine acasa, ca de regula se gasesc fara probleme... Daca nu, e cam naspa ca acolo aveam marea majoritate a lucrurilor noastre si ale lui Alex... Sa speram ca sunt ok!
Alex este bine, putica s-a decalotat si revenit la normal, in sensul ca nu-l mai ustura si nu mai este iritat. Ca inainte sa plecam am fost cu el la spital sa-l vada doctorul FODOR cel care l-a decalotat de la MEDICOVER! Si este ok! Acuma ramane sa-l decalotam noi dupa dus in baie, adica sa-i facem una, alta, dar la faza asta am zis ca-l las pe ta-su...
Cloreta, felicitari pentru umblareata!
Elisor, casa de piatra si sa va iubiti mult, mult!
Gabitz, placut poze de la intalnirea cu Delia...
Vreau sa va zic ca am inceput sa-i dau lui Alex, SANA-SOL, este un complex de vitamine pentru pofta de mancare si se vad rezultate... Mananca copilul! Trebuia sa-i dau ca nu papa, deloc! Si il faceam manechin, altfel!
Beatrice, mami de
Alex pifos
www.dropshots.com/day.php?userid=117763&cdate=20060521&ctime=143705" target="_blank">
loreen spune:
Cuscra io vreau ...ca vorba aia vrei nu vrei io tot te vreau...si apoi dupa ora 4 cand vreti voi si unde vreti ca vin si la Mangalia,nu-i bai...
Ma bucur tare sa aud ca corazonul lu' baiatu' este intact...ca restul cu iaurtul se mai intampla si la case mai mari...ca si io i-am copt-o lui fii-mea odata tot asa...
Iar cu ordinea si disciplina daca nute descurci cheama-ma pe mine ca-s de meserie si sa vezi taras pe coate...
Beatrice bine ati revenit acasa la voi...acuma cu bagajele pierdute se intampla si la noi d-apai acolo
...
Elisor fii mai explicita cu pizza aia ca mieimieste o foame de mor...este virtuala asa-i
...
Andutzy nu-i bai ...ne mai vedem noi ca doar mai veniti la mare...sanatosi sa fim ca in rest ne descurcam...sanatate la cei mici si cei mari...
Gabitza zi drept cate batiste ai stors pana acuma?!
Am vorbit acuma cu barbat al meu si mi-a zis ca Delia este numai un urlet si-o floarea de azi de dimineata...mi-e groaza sa o sun pe femeie sa intreb ce naiba se intampla...intai ma duc sa-miiau ceva de mancare si apoi cu stomacul plin sun...
Loreen cu Bianca 15.10.96
si Delia 26.04.05
"Nu merge inaintea mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot urma; nu merge in urma mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot indruma; mergi alaturi de mine si fii prietenul meu"
elisor spune:
Clara ma bucur ca ai dat un semn, ma asteptam ca Teo sa fie cauza lipsei tale, citind despre Teo vad ca si Bibi e cam tot pe-acolo, sper sa ma tina coloana pana va merge singura.
Multumesc de complimente.
Nelia esti o fericita cu asemenea apartament, chiar si cu chirie, daca as fi avut un asemenea apartament nu m-ar fi durut capul cu investitul in el, eram o calatoare, si noi avem activitati de genul asta (cu Andreas pana acum) dar sub stricta supraveghere si colaborare cu gardianul sef (moa).
Sunt cateva zile de cand are Tudora infectia la ochisori, poate ar trebui sa schimbi antibioticul. Eu am folosit kanamicinia si in 2 zile i-a trecut. Sanatate!
ochisorii
Laura acolo ma gandeam si eu ca ar trebui sa iasa maselele, pe mandibula nu alta parte 

, crizele se prea poate sa se datoreze maselelor, nici nu ne imaginam cat sufera mititeii.
Vai, am citit de canapea, bine ca ai remediat-o, mie mi-a pictat canapeaua Andreas pe la 2 ani cu pasta corectoare si nici pana in ziua de azi nu s-a dus, vad ca prefera contrastele colorante copiii astia...
Monu bine ca ai gatat cu vinetele. Alexia avea par micut de ce ai mai tuns-o? Probabil voia codite si de-aia s-a suparat pe voi ![]()
Babygirl multumesc. Am vazut si eu filmuletele de la mare sa vad ce m-asteapta, desi Ema merge singura vad ca inca va mai cocoseaza cu mersul de manuta. Bianca nu seamana cu Dan aproape deloc, dar firea e a lui aproape sigur, Andreas firea mea, dar seamana cu taica-su, cel putin asta-i viziunea mea.
OlgutaM multumesc de urari, sa fii fericita si tu, sa va refaceti relatia ca e pacat ca Maya sa nu aiba doi parinti fericiti.
Sper sa reusesti cu intarcatul asa cum ti-ai propus.
Temperatura in scadere pentru Alyssa si Maya, la fel si pentru Teo in casa, e horror 32 grade, noi avem cam 26-27 asta noroc cu izolatia ca anul trecut am avut mai mult.
Ioana asa ma gandeam si eu ca Laura ca daca vine bb2 si nu e tot fata sigura va mai mutati.
Laura si eu sunt tot numai eu si Dan cu copiii, mai mult eu ca am norma intreaga, si cum am renovat prin casa nu-ti spun cate ture am facut pe la magazinele de gen, evident ca am carat-o cu noi peste tot, a fost bine ca nu misuna ca acum si statea docila, Andreas sta singur acasa. E greu cat sunt mici, dar merita tot efortul, eu nu-mi pot imagina cum sunt nasii mei de casatorie fara copii, desi au avut posibilitatea, mie mi se pare searbada viata fara copil/copii.
Clara felicitari lui Teo pentru pasi! Sper sa va urmam si noi curand.
Am vazut filmuletele, ce viteza mare a bagat, mi-era teama sa nu cada, a mers ca o...profesionista. Am remarcat si eu ce frumos a papat piersica verisoara lui Teo, cat timp are?
Eu o culc numai cu tv.
Monu si mandra mea s-a schimbat, trag nadejde ca e o faza trecatoare, la fel se culca si ea, au fost zile cand ne prindea si 1 noaptea si ea era tot fara somn, desi era topita de oboseala.
OlgutaM Parmalat d-ala de care spui am vazut la Carrefour
Monu, Bea, Cornelia multumesc de urari, va rog sa serviti cate ceva ca am copt toata noaptea la prajituri
, sa fiti fericite si voi.
Revin...
Bianca's Birthday
Eli si puiutii: Bianca (13.06.2005) si Andreas (17.08.1998)
Albumele noastre: unu, doi , trei
Cornelia spune:
Am uitat, mai devreme:
Olga, lapte Parmalat prima crestere le-am dat si eu in jurul varstei d e1 an. E dulce si copiii mei l-au acceptat f. bine. Noi il luam de la Selgros.
Cloreta, felicitari pt. Teodora mergareata!
Beatriced, bine ati ajuns acasa!
Elisor, eu as papa ceva prajituri, dar nu virtuale
. Ma duc sa imi iau ceva dulce de la bufetul nostru! Cand m-ai apuca si eu odata de regimul de slabire, nu stiu.
Va pup,
Cornelia, mami de Maria (2 iulie 2003) si Stefan (4 mai 2005)
poze
elisor spune:
Daniela ce face principessa? E mai bine? Sau face bagajele, ma termini cand povestesti ca te anunta ca face kk
Anca sa aveti sanatate toti 3 si sa va bucurati de concediul mult asteptat, asa am eu emotii cand am totul stabilit pentru concediu, de-asta nu-mi place sa-mi fac planuri, dar uneori e musai sa ai totul prestabilit.
Laura pizza vrei? Serveste ce vrei numa nu alege ![]()
Cornelia m-a trecut un fior citind de cazatura lui Stefan, ai un baiat tare neastamparat, crede-ma pe cuvant cand iti spun ca de-acum incolo vei fii linsitita numai cand il vezi ca doarme.
sa treaca vanataile si durerea.
Monule nu cumva spui de mandra mea? dimineata e mai bine, dar dup-masa nu te mai intelegi cu ea...
Andutzy bine ca printre picaturi v-a tihnit concediul si lui Dragoselu i-a prins cel mai bine si n-a simtit grijile voastre.
De emotii nu te intreb ca-mi imaginez, bine ca si-au revenit cat de cat rapid. Asteptam pozele. Sanatate si micului pui necuvantator!
Androix ma bucur de vestile cardiologice bune, dar ma intristeaza ca e bolnavior. Sanatate si
de la noi sa-si revina repede. Numai gandul ca vine salvarea la un puiut ma sperie, bine ca stii ce ai de facut, dupa antibiotice e bine sa ii faci o cura de Fe sa repare ce-a stricat antibioticul.
Beatrice bine ati ajuns acasica, cu bagajele nu-ti fa probleme, daca sunt asigurate (si banuiesc ca sunt) le vei primi, asa a patit si mami acum 2 sapt., a facut escala la Zurich si un bagaj nu l-a mai avut la Bucuresti, dar l-a primit a doua zi la Horezu.
Cu putica se va rezolva incet incet, poti face si tu decalotarea putin cate putin (e drept ca si eu tot pe Dan l-am pus ca mi-era prea mila), nici nu va simti, trust me.
Androix succes cu planul de restrictie, desi mie imi lipsesti, am mai incercat si eu, dar nu ma puteam abtine si cand intram sa citesc aveam de recuperat pagini, pagini, asa ca tot mai bine e zilnic cate-o picatura, la mine-s mai multe
.
Gusta ai un pomelnic de boli si complicatii greu de dus, dar sper sa te faci bine de tot curand. N-am retinut, trebuie sa te operezi de fibrom si chist?
OlgaT si voua va tin pumnii pentru miercuri si joi cand mergeti la cardio, sper sa aveti vesti bune...apropos, pe unde esti?
Gabitza o zi excelenta sa ai azi, sa o fructifici la maxim cu strengarul
Gata, nu mai revin decat pe seara sau maine.
Va pup si va multumesc de urari, aveti grija ce si cat mancati sa nu va fie rau!
Bianca's Birthday
Eli si puiutii: Bianca (13.06.2005) si Andreas (17.08.1998)
Albumele noastre: unu, doi , trei
OlgaTarziu spune:
Foarte scurt si telegrafic: La multi ani Elinor! Sa aveti paret de viata lunga si frumoasa impreuna si sa fiti sanatosi si tineri toata viata.
Olga
Si maine e o zi
gabitzam spune:
Laura, n-am bocit prea tare, dar mi se stringe sufletul! Azi-noapte am dat lupte, ma tragea de tricou si zicea "haideee". Din fericire a adormit repede de fiecare data. Dimineata m-a apucat parerea de rau, cind am vazut laptele cum tisneste din san cind am strins. Nu stiu de fapt cine trebuie mai tare intarcat, el sau eu. Oscilam tot timpul sa nu-i mai dau, sa-i mai dau totusi in continuare, dar nu peste noapte, nici acum nu stiu ce sa fac de fapt.
Azi, ca sa nu stau sa ma gindesc prea tare, am intors casa cu fundul in sus, aspirator, spalat pe jos, sters praf. Am facut piata, am facut de mancare. A mincat si Andrei mai bine in sfarsit, poate unde nu mai este asa de cald.
Gabitza si nazdravanul
Andrei-Stefan (25.05.05)
Andrei 0-5luni | Andrei 6-10luni | Andrei 11-12luni