Copiluti de mai-iunie 2005 (4)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andutzy spune:

POZE DE LA MARE

Andra si Dragos Alexandru - 31.05.2005

Dragoselu si noi (familie, prieteni, etc)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns OlgaTarziu spune:

Am revenit. Binenteles ca scriu sub stresuri majore ca ma dispera Tony. Eu nu am voie sa fac nimic altceva decat Tony. Nu calculator, nu telefon. O iau in ordine acum.

Gusta multa sanatate.

Ioana felicitari pentru noua casa si spor la treaba.

Sanatate piticutilor bolnaviori.
Danelutza cum mai e printesa ta?

Clara bravo Teodorei.

Gabitzam sa treaca cu bine ziua de 1. Trebuie sa fii linistita ca e in maini bune. Cand ma gandesc ce greu e pur si simplu mor.

Concediu- imi vine sa mor ca ne-am mancat concediul pe anul asta si nu mai putem merge nicaieri. Vorba lui Loreen ca asa mi-as lua campii vreop 2 saptamani. Lasa ca va fi la anul si recuperam si slava domnului suntem fericiti si ne iubim inca si merge si fara bani sau concedii. Asata in contextul in care am aflat aseara despre niste prieteni care s-au despartit, dupa ce incercau sa aiba copil de 4 ani, acum au copil, au casa noua si mare si frumoasa, au fost in concediu in Cuba, etc pe cand s-au intors ne-au anuntat ca intre ei e gata totul. Mi s-a strans stomacul.

Tony- E un scump si un dulce. A inceput sa doarma cam 9-10 ore pe noapte cu 3 treziri. Asa da! Evolueaza super rapid atat fizic cat si verbal. Deci se pare ca e si fain sa ai copil atomic. E dulce cum incearca sa stea doar intr-un picior, cum alearga pur si simplu de nu-l poti prinde, cum nu-i mai tace gurita de cand se trezeste. Aseara vorbeam cu sotul despre bb2 si m-a apucat plansul cand am realizat ca oricum punem problema nu cred sa mai avem alt copil desi imi doresc cu diaperare.

Caini- Are doua prietene bune un Magie si alta Megan, un e un Beagle si cealalta e un Golden retreiver. No asta mare e absolut la nivelul lui Tony. Sa vedeti ce face cu ea in parc! E calare pe ea, o trage de urechi, de blana, aia il pupa pe unde apuca. Vineri era foarte cald, Magie cu limba de un cot afara. Tony a incercat 10 minute sa-i prinda limba.

V-am intrebat despre Gelozie. Am dedus ca Tony este singurul gelos din gasca. Ei, vom vedea cum facem cu asta mai tarziu.

Va las acum ca mi-a facut si o surpriza placut mirositoare si ma cearta...sa merg la el.

Olga

Si maine e o zi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

OlgaT, si Andrei a inceput sa dea semne de gelozie. Cu noi prin casa mai putin, doar ca vine si el si ma pupa daca il vede pe ta-su ca ma pupa. Dar imi povesteste bona ca nu o lasa sa vorbeasca cu nimeni pe drum. Si nici alti copii sa se apropie de ea. Face o singura exceptie, o prietenuta de-a lui cu vreo 2 luni mai mare, Bianca, pe care o lasa la jucariile lui si a lasat-o si pe Dora sa o ia in brate.

OlgaM ziceai si tu ca vrei de azi sa o intarci pe Maya. Ce ai reusit? Sa stii ca nici Andrei nu vrea sa bea lapte, nici de vaca, nici formula. Maninca lactate sub alte forme, dar nu lapte ca atare. Parca tu intrebai de Parmalat, se gaseste la Carrefour, cred ca si la Cora.

Gabitza si nazdravanul Andrei-Stefan (25.05.05)
Andrei 0-5luni | Andrei 6-10luni | Andrei 11-12luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loreen spune:

Gabitza cu orice te-a putea ajuta dar nu cu intarcarea pentru este una din etapele vietii de mama pe care nu am parcurs-o pana la capat...
Insa cu restul ai sa vezi ca va fi mai bine la munca...numa ca trebuie sa inarmezi cu multa rabdare cand vii acasa,mai ales cand apuci zile de crizari si istericale...

Olguta din Canada scuza-ma daca am sarit peste gelozie...cred ca toti copii sunt gelosi pe parintele cu care petrec mai putin timp dar care atenteaza la "siguranta" celuilalt parinte care reprezinta centrul universului lor...Ambele fete ale mele au avut reactii lasate cu lacrimi rauri rauri cand Paul se apropie de mine...cel putin Delia este atat de convingatoare si vehementa incat lui tac-su nici nu-i mai trece prin cap ganduri obscene cand este fii-sa prin preajma.La fel reactioneaza cand o vede pe Bianca in brate la mine.Asa ca Tony nu este singur in clubul gelosilor...
Concediu...hm...oare ce-o fi ala?!De cand a facut mama accidentul vascular,si anul asta se fac 3 ani,io nu mai stiu ce-i ala...in cel mai rau caz m-am multumit cu 2-3 zile la munte odata la un an...si alea cu plozii fie la purtator fie dupa mine...asa ca daca imi mai face multe crize Delia parca ma vad in situatia prietenilor tai...de multe ori am trecut razant pe langa ea...

Olguta din America si eu vroiam sa incerc Parmalatul,insa intre timp a aparut Humana Junior si daca Delia este atat de incantata de el nu pot sa deduc decat ca-i foarte bun...este si asta o alta alternativa laptelui matern...

Gata fug acasa...cine stie ce ma asteapta ...vai de mama mea...

Loreen cu Bianca 15.10.96 si Delia 26.04.05
"Nu merge inaintea mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot urma; nu merge in urma mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot indruma; mergi alaturi de mine si fii prietenul meu"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babygirl spune:

Bine ati revenit pe la casele voastre si calatorie placuta celor care abia acum pleaca in vacanta! Constat ca activitatea este tot mai stinsa pe aici tocmai pt ca este perioada vacantelor si fiecare are macar un drum de facut.

omustata, multumesc! noi mergeam la cel din amzei pana sa apara in herastrau.acum ca ne-ai spus poate ne incumetam sa iesim cu papadia, desi sunt tot mai convinsa ca nu va mai sta in scaunel.

copilul meu e tot mai energic..ca sa nu spun altfel.... azi am avut proasta inspiratie sa o scot in parc dupa ce ieri a ploua de-a binelea. m-a convins mamica lui razvan, vecina mea din bucuresti, care este si ea clujeanca, sa merge intr-un anume parc. no numa' bine ca acolo era totul noroi si apa. razvanel ocolea dezgustat toate baltine, iar a mea nu mai stia cum sa sara mai repede in balti si sa se mazgaleasca toata.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns OlgaTarziu spune:

Special pt nelia. Am descoperit un sapun pentru fructe si legume la raionul de alimente organice. Cica da e bine sa dai mancare organica celor mici dar daca chiar nu ne permitem acest sampon inlatura pesticidele, deci e o buna solutie de compromis atunci cand chiar nu se poate financiar. Adica eu ii dau ce mancam noi n mare si nu pot cumpara pt toata familia organic. Deci asta e un sapun lichid pentru fructe si legume de la "Nature clean -au naturel".

Olga

Si maine e o zi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monu spune:

Humana junior drink se gaseste si in farmacii sau magazine? ca on line parca nu imi vine mana sa dau cate 500.000!

11+ si Alexia Ioana (24 mai 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cloreta spune:

Hello!

Elisor, multi ani fericiti impreuna, sa va iubiti si sa fiti fericit cu dragalasii de copilasi alaturi!
Verisoara ILinca este cu exact doua saptamani mai mica decat Teodora. Ai vazut ce frumos manca nectarina? Am luat eu cateva la mine si a vrut copilul sa pape, imi venea sa o mananc eu pe ea, asa curat a mancat.
Cate grade la voi? Moama ce putineeeeeeeeeeee!
Beatrice, bine ca ati ajuns acasa sanatosi,probabil ca Alex a fost tare incantat. Vad ca ati reusit si decalotarea, ce chestie si la baieteii astia:) Cu bagajele la Alitalia sunt cei mai meseriasi la pierdut:)))

Nelia, ce mai face Tudora cu ochisorii?
Loreen, poate iti duce dorul Delia:( Iaca uite cum pun paie pe foc.
Androix, pleci la mare? Te urasc
OlgaM, ce bine ca plecati impreuna, ai sa vezi ca o sa va reveniti la normal si mi se pare ca sotul tau se straduieste.
OLgaT, de ce nu mai faceti un pui? O surioara pentru Tony daca iti doresti asa de mult. Ce dulce trebuie sa fie, citesc ce povestesti si ma gandesc la a mea gargarita care se pupa cu tati ca eschimosii dar cu mami mai rarut, uricioasa mica:)
Gabitza, AMR o zi? Uffff, ce o fi in sufletul tau. Dar de ce il intarci, nu poti sa ii mai dai dimineata?

Ei, sa va mai spun ce facem.
Aseara v-am spus ca am mutat patutul in sufragerie, erau cu 2 grade mai putin si nu era umezeala aia care se simtea la ea in camera - acolo e balconul inchis, flori multe si mai intindem si rufe. A dormit mult dimineata dar azi nopate tot s-a trezit de vro doua ori. Se trezeste tipand, nu tare dar oricum striga. Bea apa si se fateie, e adevarat ca nu ca in alte nopti azi noapte, aica a adormit repede la loc. Dimineata era placut in camera, se racorise si a facut nani mai mult.
Azi i-am dat liber peste tot ca ea statea doar in sufragerie pana acum. A dormit o ora jumate lemn la pranz si in rest face ture incontinuu intre camera ei si sufragerie. Nu o las chiar in toata casa mai ales ca eu sunt la calcu acum:) Bine ca nu merge de-a busilea, doar in picioare, se mai sprijina, o mai ia singura, ce mai merge!

Pozele mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andutzy spune:

Gagici,nu se poate, iar pe pagina 2?

Andra si Dragos Alexandru - 31.05.2005

Dragoselu si noi (familie, prieteni, etc)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns patriciaRO spune:

Cloreta, da mai, saracii copilasi prin ce trebuie sa mai treaca si ei!... Nu stiu la tara daca mamicile fac asa ceva!?? hm, cred ca nu!

Beatrice, mami de Alex pifos

www.dropshots.com/day.php?userid=117763&cdate=20060521&ctime=143705" target="_blank">

MERG SINGUREL

Mergi la inceput