Copiluti de mai-iunie 2005 (4)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

La servici ma duc marti, pe 1 august. Scap si de efectul pshihologic negativ al zilei de luni si o sa fie si saptamana mai scurta. Maine cred ca jelesc pe mine

Gabitza si nazdravanul Andrei-Stefan (25.05.05)
Andrei 0-5luni | Andrei 6-10luni | Andrei 11-12luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cloreta spune:

Sara buna!

M-am adunat sa va scriu si eu cateva randuri desi nu mai vad bine tastatura:))

Acum mi-am aminti de Oana C cu motanul. Sa stii ca si noi am avut un motan tare frumos, era copilul nostru inainte de Teodora:))))) Noi l-am trimis in cantonament la parintii luitati prin octombrie trecut pentru ca ne ne mai intelegeam cu el. CAnd eram la fata in camera era proptit de usa si dadea cu labuta in geam si plangea, era dat de colo colo prin casa, niciunde nu mai avea voie saracul. Nu mai spun ca pentru el era o trauma si faptul ca ne-am mutat la mama dupa ec am nascut si dintr-o data s-a vazut in alt loc de cate la el acasa si nici nu mai era pe primul plan. MI-era tare mila de el si nu am vrut la inceput sa il duc la bunicii Teodorei dar in final a fost mai bine pentru el. Pe mine ma dispera ideea ca e la curte si el e un metis de persana, alb complet! In sfarsit, s-a integrat bine pot sa spun, pentru ca acolo mai erau doi motani maidanezi, unul fiind eful in casa. Evident ca el a tinut sa fie sef si acolo si acum vreo doua luni a plecat cel vechi, clar a cedat nervos LOL.

Destul despre motani pentru ca am o veste:
Teodora si-a dat drumul la mers in parc azi! LA plecare bineinteles, o apucase frenezia si nu se mai dadea dusa, e trebuit a o momim cu o mingiuta pana la iesirea din parc:))
Si cum altfel sa patesc daca nu ca Loreen? Aveam camera la noi dar se descarcase. Adica a facut tati vreo doua poze si gata. Normal ca s-a luat de mine ca doar m-a intrebat daca totul e in regula cu camera. Eu stiam ca are spatiu pe card si atat, ce ma interesa altceva?:))) In plus cica nu arata nivelul bateriei - habar nu aveam - ca eu asa stiam de la sony de ex.
In sfarsit, am incercat eu cu telefonul, a vad ce a iesit.

Loreen, Teodora nu mai sta demult in carut, chiar am vrut sa va intreb pe toate, daca mai stau copilasii in el. Si mai nou a inceput si ea cu istericale, inca mai reusesc sa o potolesc dar cine stie cum o mai fi mai incolo? Acum pe seara era la masa si baga in gura un tub de pasta de dinti. I-am spus sa il scota din gura si a inceput sa urle, l-a aruncat pe jos si nu mai voria sa manance. Am iesit din bucatarie si am lasat-o singura. A tacut si cand m-am intors a inceput iar. Am plecat din nou si am stat mai mult. Cand m-am intors era mai linistita, a mancat tot si nu a mai comentat. La ea am observat ca cel mai des urla si face urat daca ii spun sa scoata din gura ceva.
Ce mai face canapeaua?:(
Monu, tu ce mai trebaluiesti pe caldurile astea? Odihnaaaaaa multa ca te asteapta zile minunate:)
Aaaa, a nascut o vecina de pe scara o fetita de 3400 gr. bruneta si cu parul mare dupa spusele tatalui, abia astept sa o vad. Mai are tipa un baietel pe nume Teodor, un copil atomic, a mers de la 10 luni dar de vorbit abia dupa doi ani a inceput sa mai spuna cate ceva,

Caldura mare inca la noi, la fata in camera tot 32 de grade si un aer de nerespirat. Asa ca dupa ce si-a baut fata laptele si astepta sa o asez in patut am decis scurt sa ii mut patul in sufragerie. In cinci minute am facut rocada patut-casuta si gata, sper sa dorma mai bine in noaptea asta ca aici parca nu e asa sufocant. Azi noapte s-a trezit de doua ori si a treia oara dis de dimineata, era semi intuneric, am dat din mainai cu evantaiul pana am facut scurta, ma durea gatul si spatele din cauza pozitiei in care a trebuit sa dorm pentru ca se trezea la cea mai mica miscare a mea. S-a trezit la opt jumate cu mine cu tot, nu imi venea ca cred cat e ceasul. dar nu putea sa fie ziua buna oricum asa ca a dormit de doua ori astazi, o data juma de ora si o data 25 de minute. Minunat nu? Desi am tot facut cate ceva = tras cu aspiratorul in sufragerie si hol, facut budinca de gris, ciorba de pui pentru Teodora, facut salata de fructe, pus/strans masa, spalat vase ca la cantina etc - parca nu am facut nimic. Nici nu ma apucam de ceva ca ba facea garga kk si trebuia sa o schimb, va sa ii dau sa manance, ba a facut nu stiu ce si sa vin la ea, s-a dus naibii toata ziua. Bine ca vine mama maine sa mai apuc si eu ca calc, am clcat azi doua fuste 9 pentru mine nici nu mai apuc), 2 tricouri si o rochita pentru garga, asta in cele 25 de minute cat a dormit ea dupa amiaza.
Aseara a adormit la ora noua cu bibe in gura si in seara asta desi era obosita moarta, cand s-a vazut cu patul in sufrageri era euforica. Se uita la tv din pat, se agita de colo colo si topaia, greu s-a potolit.
Hai ca am scris mult si fara rost cred:)

Va pupacesc, noapte buna!

Pozele mele

Mergi la inceput

An pus si flmulete din parc, scuzati calitatea, sunt cu teleofnul facute. S-au intalni verisoarele azi, mi-e asa drag de ele desi nu se joaca inca impreuna, Sper totusi sa ne vedem mai des decat la sfarsit de saptamana si atunci poate vor deveni prietene:)
www.dropshots.com/day.php?userid=100124&cdate=20060730&ctime=132718" target="_blank">in parc

Pozele mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monu spune:

S-au dus prin neant zilele mele cele bune cand spuneam ce fata cuminte am! De o saptamana maimutza mea si-a schimbat singurica programul. Si asta in special seara cand nu mai adoarme pe la 21.30 ci pe la 23.00!!!! Nu stiu ce are dar e f agitata, plange, se foieste si desi ii pica ochii in gura de somn nu vrea neam la culcare.
Care odihna pentru mine? ce! ma lasa maimutza asta!? ma fugareste toata ziua si cand vine tati sunt deja gata obosita.

11+ si Alexia Ioana (24 mai 2005)

Mergi la inceput

Credeati ca m-am culcat? Neeeeee, ma uit la poze!
Loreen, a stii ca Delia s-a facut si mai frumoasa! Mai dar are niste hainute pe ea ca sunt chiar invidioasa:) Pentru mine vreau asa sa stii, nu pentru garga. Si apropos de tuns, din acelasi motiv, de zulufi la ceafa, nu am tuns-o nici eu pe a mea. Moama si ce copanele are
Gabitza, buni tare pufuletii la Constanta vad,indeasa Andrei la greu in gura:)) Ce barbatel arata in pantalonasi!

Monu, stiu ca nu te consoleaza cu nimic dar sa stii ca si teodora e cam la fel in ultima vreme, o fi se de la caldura starea asta, cine stie.

Gata, nani!

Pozele mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns omustata spune:

Teddy-am uitat sa-ti spun ca am ras cu lacrimi cand am vazut filmuletele cu rockarita ta.

Gabitza, Laura-aveti niste copii scumpi de tot.

Clara-bravo Teodorei pentru primii pasi singurica. tare indepartate mi se par mie zilele cand ma voi bucura si eu de asa ceva. Maya inca nu protesteaza la statul in carucior, dar ea face oricum totul cu intarziere.

Elisor-ma intrebai daca am facut lasagna. Nu inca, oentru ca sotului meu nu-i place. Am asteptat sa plece el si acum o sa o fac pentru mine si Maya, dar nu stiu cand.

Ioana-nici nu am incercat sa-i dau Mayei biberon pe motivul ca acum trebuie sa treaca la cana si nu are sens sa-i introduc biberonul. Si nu numai ca nu accepta biberon, dar nici lapte de vaca simplu. Dar peditra ei din State mi-a zis ca atata timp cat mananca alte lactate din belsug, nu-i nici o problema.

Mi-a zis cineva ca ar exista pe la Cora si carreffour un lapte Parmalat intre 1 si 3 ani care ar fi mai dulce si mai usor de acceptat de copii. Voi ati auzit de el?

Ma retrag si eu la culcare si va spun noapte buna!

Olga si Maya (28.05.2005)
Poze Maya

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns NewMami spune:

Elisor, Casa de Piatra si la cat mai multi ani impreuna si cat mai fericiti. Sa va dea Domnul numai bucurii si fericire, sa ajungeti la batranete impreuna si sa va iubiti ca in prima zi.
Ramane ptr. marti la ora 15:30 - 16:00 (ora RO) ca e bine si ptr mine ca tocmai ce gat de schimbat si hranit ciucurelul meu.
Eu cred ca Bianca nu iti mai doarme din cauza caldurii care o oboseste f.f.f tare si nu se poate odihni. O sa vezi ca odata cu scaderea temperaturiilor o sa fie mult mai bine. Noi nu stiu ce ne-am face fara AC ca la noi pe langa ca e f. cald mai e si umezeala mare. La noi de o saptamana merge Ac-ul in continuu iar termostatul care e la primul etaj e set-ut pe 22 grade, in dormitoare sunt 24 ca si iarna cand merge caldura.

Danelutza, cum se mai simte Isabella?

Loreen, tu ai un simt al umorului de ma bagi in boala. Faza cu "decibelul nu mai are unitate" mi-a placut la nebunie.
Poate asa s-a potolit si Bianca cu plecatul de acasa si o sa se gandeasca de doua ori de acum incolo inainte de a lua o asemena hotarare. Nu-i e dor de Delia?
Patrick se simte mult mai bine Doamne iti multumesc si sper sa nu mai culeaga nimic de la daycare in urmatoarele 2 saptamani pana plecam in vacanta caci deja am platit bilete de avion si am facut toate rezervarile.

Colorat pe pereti - aici se gasesc niste carioci speciale care nu scriu decat pe un anumit tip de hartie cu care vin in pachet. Asa ca oricat ar vrea micutii sa-si faca cu ele de cap nu reusesc.

Tdi, e mortala Alyssia . Trimit bucata Patrick sa ia lectii ca al meu nu stie decat sa dea din curuleata si sa se lase din genunchi.Dar ii place muzica mult de tot, doar ca n-are still.

babygirl, sedere cat mai placuta la Cluj.

Gusta, sanatate multa, multa, multa. Vai de capul tau si singurica printre straini.

Lucas, mai traiti? Ce mai face Matei? Ati inceput gradinita?

Omustata good luck cu intarcatul, sa fie cat mai usor de ambele parti.

Gabitzam, intoarcere cat mai placuta la locul de munca. O sa vezi ca nu e chiar asa de rau.
Mama ce pofta de pufuleti mi-ati facut...

Bravo, Teodora(Cloreta) ptr. primii pasi. Sa vezi mami cum o sa fuga in curand.

Saptamana asta o sa treaca ca vantul daca marti sunt acasa cu Patrick. As fi vrut sa dau o fuga cu el in State sa-i fac al doilea vaccin contra hepatitei dar nu pot ca e pe antibiotic, asa ca o sa ma duc pe 7 cand sunt libera din nou.

Noapte buna si o saptamana buna si usoara tuturor.

NewMami & Patrick Ryan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loreen spune:

Buna dimineatza...

Elisor mama draga sa ai o casnicie frumoasa si plina de armonie de aici incolo...sa va iubiti nebuneste ca la tinerete dar cu mintea de acuma,sa va cresteti copii dupa placul inimii si sa ne chemati la nunta de diamant sa ciocnim o cupa de sampanie...
LA MULTI ANI !!!!!!!!!!!!!

Gabitza doar eram acolo insa poza cu Andrei cu pufuletu in gura este dementiala...
Cu serviciul pana la urma o sa fie bine dupa ce treci de pragul psihologic al reacomodari...

Newmami

Clara saru'mana pentru complimente...mie una nu mi se pare Delia extra-nemaipomenit de...chiar considr ca are o fatza banala si ca seamana mult cu sor-sa,doar difera ochii...insa o intrece pe departe la comportament...
Cu caruciorul incearca sa-i dai pufuleti...ai sa fi surprinsa cat de bine stau in al cu punga in bot...
A....tin'te bine de-acuma si ia-ti tinuta sport ca vei avea de alergat dupa Teodora...

Gata fug la munca...e sfarsit de luna si e jale la mine...si ma doare si capul infiorator...

Loreen cu Bianca 15.10.96 si Delia 26.04.05
"Nu merge inaintea mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot urma; nu merge in urma mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot indruma; mergi alaturi de mine si fii prietenul meu"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elisor spune:

Buna dimineata!

Vad ca incet incet intram in toate cluburile selecte, cel al nedormitilor sper sa-si fi inchis portile si sa nu mai aiba locuri si pentru noi, oricum n-aveam nici invitatie , dar vad ca ne-am strecurat in cel al mergaretilor de-o mana cat e parcul de lung si lat, aseara radeam de Dan ca l-a preferat clar pe el si eu am stat ca o lady pe banca in timp ce el facea ture cu Bibicu, cocosat.
Cand zici ca o tine la pas schimba brusc directia.
Toate bune si frumoase pana la partea urata cand o pun in carucior si ne intoarcem spre casa. Urla din parc pana acasa cu o pauza la intrarea in bloc cand vrea sa urce scarile singura (adik de manute, pana acum o saltam in brate) si incepe concertul la intrarea in casa cand tb. s-o iau din nou pe sus si urla, urla si sta la usa.
Ultimele doua seri au fost ceva mai bune ca nu a protestat mai mult de 5 minute si a adormit, sa fi avut efect Calma Baby?
Gingia de jos dintr-o parte e super umflata si alba, astept cu nerabdare sa iasa la iveala ceva masele.
Spuneam de club, ne-am mai inscris si in cel al plangaretilor la baie, mai exact clatitul capului si inchisul apei, implicit extragerea ei.
Deci, mai devreme sau mai tarziu luam la rand cluburile

Cornelia primit pm, trimis pm, multumesc! Sper sa ne intalnim cumva.
Monule primit mesaj, multumesc, pare extrem de delicioasa, o las pentru intoarcerea de la mare. Sunt curioasa cum te-ai imprietenit cu vinetele, asa ca m-apuc sa citesc din urma.
Ioana pai in oct. isi face mami pasaportul rom. (ca i-a expirat de ceva timp si n-a mai vrut sa si-l faca pe motiv ca se auzea ca vor fi obligati sa ramana doar cu o cetatenie, deocamdata doar zvonuri) si atunci va putea sa cumpere si terenul aferent unei case. Ca de apartament nici nu vor sa auda , de fapt au un ap. tot in Bv la 5 min. de mine dar nasa-matusa ei si-a mea e uzufructuara (parca asa se spune) lui.
Anca asa ramane cum am stabilit, pe maine!
Loreen poate parea ciudat dar mie imi convine trenul ca mijloc de deplasare pe distante lungi, recunosc ca la mare mi-ar fi prins bine masina, dar cumva sa o fi teleportat-o, ca a intrat asa o frica in mine pe drumurile romanesti incat consider ca trenul e cel mai sigur mijloc de transport la ora actuala (parerea mea, evident). De cand ma stiu la mare am fost cu trenul, in Olanda asisderea, e drept ca la cuseta, si in general m-am invartit de mai multe locuri asa ca aveam la dispozitie extrabeduri (sa nu zic ca n-am si eu un avantaj cat de mic de la cfr).
Laura si Anca multumesc de urari, vi le intorc inzecit, sper sa avem o zi superba, nu iesim la restaurant ca nu am chef (sunt chiar culmea, dupa ce numai asta visez cand am ocazia nu profit) si nici timp ca mai sunt multe de facut pana la plecare, dar vom face amandoi tot posibilul sa ne simtim bine.

Va invit la

Cam atat am citit, merg sa recuperez si revin...

Bianca's Birthday

Eli si puiutii: Bianca (13.06.2005) si Andreas (17.08.1998)
Albumele noastre: unu, doi , trei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cornelia spune:

La multi ani fericiti impreuna, Elisor!

Alyssa, multa sanatate!

Fran, ati fost la mare week-end-ul asta?

Elisor, am notat!

Noi am fost la o nunta azi nopate, ca tot eram in urma cu somnul . Abia astept concediul si deja imi fac griji ca va trece prea repede.

Stefanul meu e tare neastamparat, e plin ce vanatai, julituri si cucuie. A reusit sa cada si de pe scara (la mama), nu se stie de cat de sus, dar presupun ca de sus de tot. E lovit si la burtica si la fundulet . Dar nu se potoleste. Pericolele reale nu le percepe, in schimb fuge de umbre si de zgomote. Zilele astea cu mitingul aviatic, m-a terminat cu urlatul, ca au trecut la elicoptere pe deasupra casei, de ziceai ca aici e spectacolul.

Nu prea reuseste el sa faca nici ce facea Maria la 10 luni , adica nu il pasioneaza cartile, cuburile etc. Ma surprinde insa cateodata cu cate un cuvant nou sau cine stie ce comportament si ma simt un pic vinovata, ca nu reusesc sa ma ocup de el, ca potential are .

Am dat un raport scurt, ca sa nu mai ziceti ca sunt telegrafica .

Va pup,
Cornelia, mami de Maria (2 iulie 2003) si Stefan (4 mai 2005)
poze

Mergi la inceput