Copiluti de mai-iunie 2005 (4)
Raspunsuri - Pagina 7
nelia spune:
Abia acum ne-am adunat de prin parcuri si balaceala. S-au distrat fetele de n-au mai putut, eu daca alergam atita printre tisnitorile alea, cred ca nu mai ridicam o saptamina din pat. Am si mincat in parc, acum dorm, dupa o baie si cite un masaj facut in colaborare cu tati. Le-a prins binisor soarele, cu toata tona de crema pusa pe ele.
Elisor, chiar voiam sa revin asupra mesajului cu coloratul... Asa este, sa nu faceti ca mine, ca nici eu nu as face (cred!) in casa mea. Dar acum stau cu chirie si imi permit. Si nu numai de asta, pentru ca tot noi locuim si mentin cit pot de curat apartamentul, dar aici blocurile astea cu chirie sint facute in asa fel incit sa se curete totul usor. Adica peretii sint vopsiti cu vopsea alba (nu zugraviti cu var, de pe care nu ati avea nici o sansa sa scoateti culorile), parchetul este bine lacuit, usile sint si ele vopsite... Cumpar numai carioci, culori, vopsele care ies la spalat si cind avem ora de colorat, fetele sint ori numai in chilotei, pantaloni scurti si pampers, ori le dau cite un tricou deja patat. Iarna am si niste sortulete speciale pentru asemenea activitati. In concluzie, dupa un dezastru de asemenea proportii, nu-mi ia mai mult de 30 de minute sa spal totul cu un burete si tix cu clor. Ieri am facut camera Agatei luna, am dat si parchetul cu niste ulei si nu mi-a luat mai mult de 20 de minute. Dar astazi am vazut ca in timpul in care eu am curatat peretii si parchetul din camera Agatei, Tudora a palmat o carioca albastra, cu care a pictat din razbunare ca am lasat-o dincolo din usa, cam tot ce a putut din restul casei.
Asa ca, luni iar smotru! Cind nu am chef de curatat, nu i le dau si gata.
Cloreta, Tudora are o infectie, cred ca virala, la ochisori, ii pun gentamicina, daca nu-i trece pina luni, mergem la doctor. Se poate sa fie de la apa de la tisnitori sau din piscina, ca e plina de clor si nu numai. Inainte de a adormi mi s-a parut ca aratau mai bine ochisorii ei, sper ca ii trece totusi fara o alta vizita la doctor.
Ma duc sa ma intind si eu un pic cit mai doarme casa (ca si tati doarme), ca ma iau apoi de odihnita toti.
CORNELIA, mami de AGATA si TUDORA
loreen spune:
Buna dimineatza...
Incepusem ieri un mesaj,dar intre doua crize de-ale Deliei si o plimbare nu l-am mai terminat...
Vroiam sa va zic ca am descoperit in gura la fii-mea masele,si nu una ci doua,pe mandibula...si cred ca le are de ceva vreme ca erau iesite bine...oricum asta nu-i explica crizele de isterie...Si cred ca ii mai apar (pe teava
)si jos doua ca are gingia umflata precum gogosile...
Ieri luasem niste capsuni si asta mica s-a servit din castron dupa care cand nu a vrut mi-a indesat mie in gura...cand nu am mai putut si eu i l-am luat si da-i crize de nervi cu tavalit pe jos si mai nou o tehnica noua pentru ea...isi da cu capul de parchet sau de gresie depinde de locul unde o apuca...am lasat-o sa-si faca numarul dupa care am racnit odata la ea si ca prin minune i-au disparut crizarile...
Aseara am fost evident in Mamaia unde ne-am intalnit cu Gabitza si a ei familie...astia mici au pufulit ca le-am dat de lucru cu o punga mare de pufuleti si asa am reusit si noi sa lingem cate-o inghetata...in schimb era un vant groaznic...ie una mi se facuse frig desi erau vreo 24 de garde afara...
Iar acuma se presupune ca trebuie sa merg la plaja...vai mama mea ce chef am trezita de la 6,30 insa pentru calciu lui fii-mea trebe...poate si o balaceala la fantanile lui Mazare...
Elisor ma gasesti ori pe mess,chiar daca-s la munca,ori la molecular... nici nu vreau sa ma gandesc ce chinul naibii este pentru voi cu trenul...vai vai...eu o singura data am fost cu trenul,dar in voiajul de nunta si de-atunci m-am jurat ca nu o mai fac...am avut peripetii o groaza si de-aia mi s-a taiat...dar cu Delia nici nu vreau sa-mi imaginez ce-ar insemna...
Cuscra che coza mai faci ca nu mai dai nici un semn de viatza...
Stefania si tu la fel...iar ai disparut asa de-o data...
Newmami sanatate multa ii dorim lui Patrick sa se faca sanatos repejor sa puteti pleca impacati...
Beatrice dar ce le-ati tras din scurt si voi...cu diareea stiu cum este,insa partile intime ciar nu-mipot imagina cat poate fi de greu eu neavand baiat...insa sanatate si voua de la noi sa fie bine...
Nelia ma faci sa rad cu coloratul pe pereti...ca si Bianca mi-a facut pocinogul asta,dar cand avea vreo 3 ani...cand am venit de la servici am dat sa fac stop la inima cand am vazut camera ei...cand am luat-o la intrebari ce si cum mi-a raspuns nonsalant ca femeia a pictat casa...ei bine i-am zis sa stea in camera in pat si sa mai iasa de-acolo cand imi spune cine a pictat peretii...inutil sa-ti spun ca pana seara cand am culcat-o nu mi-a spus...La Delia in schimb nu am sa fac greseala sa-i iau carioci de nici un fel...
Clara va plang de mila cu caldurile astea...si la ultimul etaj si cald...vai vai...
Cornelia asa telegrafic?!Noi cand ne ami intalnim?!Ca mi-e dor de Stefanu' si Mariuca
P.S. cat m-am dat eu in barci pe net fii-mea a subtilizat castronulcu capsuni si se juca cu ele pe canapeaua mea cea bej...este oribila acuma,iar Delia a fost la un pas de un macel...iar acuma mi-a aruncat un tricou in wc-ul de serviciu...noroc ca era inca in punga

P.S. Am reusit sa dau de Gusta pe mess si mi-a zis in felul urmator: are un fibrom uterin,ovarele pline de chisturi pe care le va trata cu anticonceptionale si canalul biliar lipit de unul din organe motiv pentru care avea si pozitia ovarului modificata.Ea a fost operata de fiere in tzara si cei de-acolo se intrebau daca acel canal era cusut...cam atat...ca a fost telegrafica din cauza de treaba...insa se simte mai bine...
Gata fug acuma sa ma gatesc de plaja...mai talk later...
P.S. nu am mai facut ciaturi...si rau facem macar o juma de oara acolo n-ar strica...
Loreen cu Bianca 15.10.96
si Delia 26.04.05
"Nu merge inaintea mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot urma; nu merge in urma mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot indruma; mergi alaturi de mine si fii prietenul meu"
monu spune:
Ola fetelor,
intru sa va zic ca sunt moarta de oboseala. ieri am stat toata ziua in picioare ca sa termin vinetele. si le-am terminat, dar si ele pe mine! recunosc ca ar fi super simplu sa le cumpar dar la bani ies mai ieftin daca le fac acasa.
Alexia a fost ok, s-a jucat, l-a strigat pe caine "bob"
si a mancat mici (nu am putut sa o conving sa nu pape ca e cu carne porc) cu mare pofta. si cand am ajuns acasa a facut crize de urlete ca ea nu vrea la nani.
Beatrie, imi pare rau ca Alex a avut probleme de sanatate. Drum bun spre casa si zbor usor pentru Alex.
Elisor, trimis reteta.
Gusta, multa sanatate.
Gata, ca ma cheama fii-mea. Mai nou nu mai vrea sa stea pe olitza si se ridica si se plimba in curul gol prin casa![]()
Ce pustiu pe aici! Am fost la tuns cu fata. A fost binisor. Cand a simtit masina de tuns pe cap a inceput sa tremure toata si sa planga de m-am speriat eu! Am luat-o in brate si in final am reusit sa o chelim. Saracuta ce iritata era in cap de la caldura. Dupa ce am plecat, in masina, a fost suparata pe noi ca nici nu a mai vrut sa vorbeasca sau sa faca figuri.
11+ si
Alexia Ioana (24 mai 2005)
babygirl spune:
Doaaaaaaaaaaaamne, Loreen, canapeaua aceea frumosa??? Brrrrrrrrrrr! Vai, vai...
Gabitzam, distractie frumoasa in continuare, la mare! Drum bun maine!
Monule, toata admiratia mea pt proviziile de iarna.N-am pus in viata mea nimic pe iarna, da' asa-mi place, cand mergem pe la diverse bunici, sa mananc paine cu vinete in miezul iernii..:)
Gusta, insanatosire grabnica!
Alex(Beatrice), sa te faci bine cat mai repede!
Despre creioane si carioci am citi cate4 ceva pe aici. Noi am fost intr-o vizita acum cateva zile la nasa noastra care are o fetita de 4 ani. Va dati seama ca in 10 min. toate jucariile erau in mijlocul camerei. Ei bine, pe Ema cel mai mult au pasionat-o cariocile. Asta probabil pt ca eu inca nu am lasat-o sa mazgaleasca. Un pic n-am fost atente la fete,iar Ema era toata albastra pe haine. Cand am mers la ea a inceput sa rada si am vazut ca si limba ii era albastra. O dr. recomanda parintilor sa lipeasca pe pereti coli mari de hartie ca sa deseneze pe ele. Geniala ideea daca nu cumva copilul nu rupe hartia de pe perete...Apoi mai sunt creioanele non-toxice, cariocile care ies la spalat si hainutele de sacrificiu, cum spunea Nelia. Oricum, accidente vor exista. Imi aduc aminte ca eu desenam pe pereti. Pana acum 7 ani, cand mai treceam pe langa fpsta noastra locuinta, intindeam gatul peste gard sa vad daca mai sunt desenele mele pe peretele de la intrare. Pana acum 7 ani mai erau desi noi ne mutasem in '90 de acolo.:)
Elisor, eu abia acum am vazut pozele de la 1 an. Minunata Bianca mai ales in rochita aceea colorata, cu floricele mici. Are niste ochi frumosi si zulufi dragalasi. Ea seamana cu tati, iar fratiorul cu tine, zic eu.
filmulete de la mare : www.dropshots.com/adinahrincu
omustata spune:
Buna fetelor!
Anca-iti doresc casncie fericita in continuare si sa va iubiti mereu la fel de mult cum cred ca va iubiti acum. Sunteti o familie fericita si se vede asta din poze.
Eli-si tie aceleasi urari de ani multi fericiti impreuna. Stiu ca maine poate nu poti sa intri pe forum si din cauza asta ti-am facut urarile azi.
babygirl-sper ca te simti bine in vacanta la Cluj. Tatal meu este de langa Dej si tare imi mai placea sa ma duc in vacante in Ardeal. De fapt tatal meu este acum chiar acolo.
Sa stii ca am gasit pana la urma un restaurant cu scaun pentru copii. Este vorba despre Trattoria "Il Calcio" din Herastrau. Ne-am simtit foarte bine acolo si era plin de copii. Ce-i drept, nu au decat 2 scaune dar noi am fost norocosi si am prins unul dintre ele.
Clara-asa de cald era la noi in casa unde locuiam anul trecut in State, asa ca inteleg perfect. Era ingrozitor. S-ar putea ca din cauza asta sa fie Teodora asa nervoasa. Nici la noi nu este prea racoare, 27 de grade in camera Mayei, dar stam mai mult pe afara.
Vacanta noastra a fost intr-adevar frumoasa. Cat despre relatia noastra, mi-e si frica sa spun ca merge destul de bine acum. Ce ne-a ajutat a fost venirea in Romania unde avem o multime de amintiri comune si care nu au nici o legatura cu respectiva. Dar sa vedem cum vom supravietui intoarcerii in orasul ala plin de amintiri urate. Bine ca ea nu mai este acolo si cu timpul poate se vor estompa. Oricum, stam acolo numai 3 saptamani si apoi vom petrece 3 luni undeva langa NY, deci poate si asta va ajuta. Acum sotul meu a plecat iar pentru 2 saptamani si sa vedem cum va fi dupa aceea.
monu-ai grija, mai si de tine ca nu cred ca-ti face bine asa o oboseala.
De maine vreau sa o intarc definitiv pe Maya si am emotii, mai ales ca suntem numai noi doua acasa. Sper sa nu am probleme, dar fiind faptul ca ea nu adoarme mancand, ci suptul era separat de dormit. Am corespondta putin si cu pediatra ei din State si mi-a zis ca atat timp cat mananca alte lactate, chiar daca nu bea lapte de vaca, nu ar trebui sa fie probleme. Vom vedea. Deocamdata s-a trezit de dimineata cu o stare subfebrila, 37.8. La cum ardea credeam ca are mai mult. Dar in afara de faptul ca este putin mai maraita ca de obicei, nu pare sa aiba nimic. Sper ca este de la caldura.
Va las ca astept sa se scoale si mergem la o verisoara in Baneasa sa stam si noi la aer curat.
Olga si Maya (28.05.2005)
Poze Maya
loreen spune:
Caldura mare ...si nu se mai termina si cu riscul ca primesc numai injuraturi de la cei veniti la mare,dar asa as vrea sa ploua vreo 3-4 zile poate se mai racoreste...
Am fost la plaja pana la urma nu am stat mult vreo ora jumate ca erau astia mici trezi de cu dimineatza si pe la 10 au pus de-o maraiala la comun,incat ne-am ridicat amsadele si am plecat.Eu ca deobicei,mai nou,iau aparatul cu mine dar nu verific starea bateriilor ,asa ca poate pune Gabitza pozele sa-i vedeti ce haiosi sunt...
Monu da chiar nu ai grija deloc de tine zau asa...si esti si la inceputul sarcinii...da-le-n doamne iarta-ma de vinete ca doar nu o stai acuma toata iarna sa mananci numa salata de vinete...sa nu-mi spui ca vrei sa pui si alte minuni pentru la iarna ...o sa ajungi sa nasti si sa fi mai obosita decat daca ai fi crescut gemeni mici...
Olguta din America intarcare usoara si cat mai putin traumatizanta pentru copil...
Clara voi mai respirati?!
Adina te invidiez din toate colturile inimii mele ca stai in Ardeal...acuma as lasa balta tot aici si m-as duce si eu...dar abia in septembrie voi reusi sa ajung,taman cand vin ploile...dar ce conteaza simt ca ma intorc la mine acasa...
Cu canapeaua am dres cat de cat problema,insa va trebui sa gasesc o varinata pe termen lung sa le protejez ca la mintea lui Delia ma pot astepta si la alte surprize cromatice...
Ma duc sa-mi termin mancarea care balteste pe foc...ca de chef ce-am avut azi m-am si ars la mana si ma doare de ma seaca...
si Delia 26.04.05
"Nu merge inaintea mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot urma; nu merge in urma mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot indruma; mergi alaturi de mine si fii prietenul meu"
Tdi spune:
Ciao fetele!
abia ne-am intors de la munte tura a 2a, azi am fost aproape de granita cu austria unde-s socrii in concediu, tare fain dar si obositor.
Alyssa are febra!
o fi de la dinti ca de la vaccin ma indoiesc sa mai fi facut a 3a zi dupa scripturi...
tocmai m-am conversat cu maica-mea pe ym si m-am enervat de nu mai pot, imi reproseaza des ca nu merg cu pitika sa mai stau si la ei (cica sa ma ajute
) si acum cand am reusit cu chiu cu vai sa ne organizam sa mergem pentru vreo 5 saptamani imi spune ca ea vrea sa vina la mare aici la sfarsitul lui august si apoi sa mai stea si la noi...
ma gandeam sa descarc pozele dar vad ca ma bombardeaza virusii din toate partile, inchid sa fac niste curatenie!
va pup!
Album Alyssa
ioanailincam spune:
Hello! Eram pe pagina 2
!
Acuma ne-am mai linistit si noi. AM plecat aseara la tara ca ne-au omorat caldurile si acolo era o idee mai bine. Dar bineinteles ca am plecat cu bagajul pe jumate facut, am uitat o gramada de chestii si a trebuit sa improvizam. Una peste alta, s-a terminat si week-endul asta si nu am inteles mare lucru din el. A, ba da, am dat ieri o tura in Europa sa vada si mama minunea, am gasit un magazin cu jucarii Tomy la preturi cuprinse intre 150.000 si nu stiu cat exact cat, cert e ca erau la mai putin de jumate de pret fata de ce am vazut la Diverta. I-am luat lui Mogaldea o masinuta in genul celei de la Chicco de mers, dar care are si remorca, care era plina cu materiale de constructii (a se citi cuburi care se imbina). Se pot trage/impinge separat sau impreuna si a fost numai 450.000. Mai aveau o mie de chestii, dar cum suntem in mare gaura financiara am amanat achizitiile.
Multumim de urari pentru apartament, pana la urma am luat cu 4 camere, dar a avut grija mama sa ne atraga atentia ca de fapt apartamentul e cat al nostru, doar ca mai are o camera in plus, adica nu e cu mult mai mare, asa cum am vrut noi. Cert e ca vom uni 2 dormitoare (sunt intre-adevar micute) ca sa facem un living mai mare, sufrageria actuala va deveni dormitor si va mai ramane un dormitor pentru Mogo. Si cu adevarat vin vremuri grele pentru ca trebuie renovat din temelii, ceea ce va dura multa vreme, daca e sa ma iau dupa experientele voastre. De bine de rau, avem unde sta si nu ne da nimeni afara, dar vad si cu ochii mintii cum va arata si mor de pofta sa ne mutam. Nu mai stiu cine intreba, e relativ aproape de Oraselul Copiilor, in sensul ca e aproape de City Mall, deci se poate intra pe la terenurile de tenis si pana la Orasel sunt 2 pasi.
Acuma stau si ma gandesc la apartamentul de 3 camere pe care lam pierdut ca nu ne-am hotarat mai repede si care ar fi necesitat mai putine renovari, dar cred ca imi fac sange rau degeaba, raul e consumat, mergem cu Dumnezeu inainte. In cel mai rau caz, daca nu ne place si nu place, vindem si ne mutam din nou
, ca vad ca a inceput sa ne placa.
Elisor - am vazut si eu pozele de la mot, cocheta foc Bulanita. Sa ii fie de bine!
Iar parintii tai nu vor putea cumpara teren pana nu mai trec vreo 7 ani de la integrarea in UE, cam asta e planul la ora actuala. Dar pot cumpara casa/apartament.
Am vazut si pozele Florentinei si m-am minunat din nou ce desteapta e Maya si cata putere de intelegere are.
OlgaM - succes cu intarcatul! Sa inteleg ca a acceptat biberonul pana la urma?
Teddy - am vazut si eu dansatoarea, si mie tot a heavy metal imi pare
. A achizitionat si Ana niste figuri noi, bate si din palme, dar nu prea sta la filmat.
Stiu precis ca mai voiam sa-i spun cuiva ceva, dar m-am sclerozat cu totul
. Dara daca am terminat cu nebunia cu casa poate imi revin si eu cu scrisul. Noapte buna si o saptamana si mai buna sa aveti, mai ales pentru cele care se (re)intorc la munca!
Ioana cu Ana (22.06.2005)
Ana - de la nastere pana la Revelion
Ana - dupa Revelion, in 2006
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=61984" target="_blank">Povestea nasterii
Ai grija ce iti doresti! S-ar putea sa se indeplineasca...
loreen spune:
Eheii cred ca trebuie sa vina toamna sa mai prindem viata ca tare molesite suntem...
Azi a fost cea mai tampita zi posibila de cand o am pe Delia...nu credeam ca voi avea parte de un copil atat de... nici nu stiu cum sa-i spun...ma uit acum la ea cu doarme ,la fatzuca de ingeras care o are acuma si nu-mi vine sa cred ce cosmar imi ofera zi de zi...Din orice se tavaleste pe jos si urla,afara face la fel daca cumva ma intrepun intre ea si tinta ei...nu mai vrea sa stea in carucior si cand ii dau drumul pe jos numai tampenii face...in masina tipa mai nou ceea ce va duce la tintuirea in centuri ca pana acuma statea cuminte si nu era nevoie...ce sa mai zic...un dezastru zilnic...ma si vad la Supernany in viitorul apropiat...noi suntem prea obositi cu munca si cu lipsa de ajutor,incat azi barbate-miu s-a luat de mine si m-a intrebat de ce mi-a trebui copil la varsta asta cand eram destul de bine si fara...Intr-un fel il inteleg pentru ca si eu ma simt depasita de situatie si in momentele mele de singuratate ma mai intreb ce-a fost in capul meu...nu mai avem chef de nimic,am inceput sa capatam obiceiuri de pensionari,sa nu mai vrem sa iesim din casa...eu una is satula pana-n gat si de parcuri si de Mamaia si de tot...
La Bianca a fost greu va eram singura,el fiind student,insa daca vroiam sa iesim undeva lasam copilul la mama...acuma vreau nu vreau trebuie sa ma car cu ea dupa mine ...
As pleca vreo 2 saptamani unde vad cu ochii ca nu mai am vlaga in mine...
Ioana ti-as spune ca merita efortul asteptarii insa nu-ti doresc decat sa ai parte de niste meseriasi cu obraz si bun simt...altfel vei ajunge sa-ti blestemi ziua in care te-ai gandit la schimbarea locuintei...io am stat 7 luni...
Nu ai cum sa salvezi cele doua dormitoare, in ideea in care ar mai aparea vreun membru nou?!Zic si eu ca noi din cauza asta a trebuit sa aterizam la 4 camere...altfel mai asteptam si ne mutam la casa...
Tdi sanatate micutei rockaritze...
Ma duc la nani ca-s franta...
Noapte buna la toata lumea...
si Delia 26.04.05
gabitzam spune:
Buna seara, fetelor!
Sint back in town. Am ajuns foarte bine de la Constanta, desi a fost drumul aglomerat s-a mers cursiv si fara blocaje. Am avut timp chiar sa bagam si un Carrefour, ca era frigiderul gol.
Cind am intrat in casa si am dat drumul la aer conditionat, arata senzorul lui ca sint in camera 32 de grade !! Nu vreau sa-mi imaginez cum ar fi fost fara AC.
Pe Andrei l-am tinut cuminte pe drum, pina a adormit, cu niste pufuleti. Nu credeam sa fie asa lesinat dupa pufuleti, daca nu adormea ar fi mancat toata punga pina la Bucuresti, si era una maaare.
Aseara cind eram cu Laura si Delia in Mamaia, se intreceau amandoi care maninca mai multi si mai repede. O sa-l vedeti pe Andrei intr-o poza cu doi pufuleti indesati in botic si inca doi in maini, sa nu cumva sa-i ia Delia. Azi la plaja au fost cam paraleli cea mai mare parte a timpului, pentru o scurta perioada au foast amandoi atrasi de aceeasi galetusa cu apa, moment pe care la fel o sa-l vedeti in poze. S-au unit amandoi doar cind i-a pocnit somnul si maraiala.
Vedeti aici poze cu Andrei si Delia.
Am facut si un www.dropshots.com/day.php?userid=142350&cdate=20060730&ctime=083116" target="_blank">filmulet, in citeva cadre de la inceput apar amandoi, in rest Andrei topaind prin apa.
Gabitza si nazdravanul
Andrei-Stefan (25.05.05)
Andrei 0-5luni | Andrei 6-10luni | Andrei 11-12luni