Copiluti de mai-iunie 2005 (4)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Azi am terminat ultima sedinta de Starvac si am constatat ca pot sa dau blugii jos de pe mine fara sa ma deschei la nasture S-a dus destul de mult de la burtica, talie si colacei. Mai putin de pe coapse, ca centimetri, dar mult din celulita. I-am promis Ionelei ca-i fac reclama, asa ca cine e interesata de sedinte de Starvac furnizez nr. de telefon pe PM. Ea sta in zona Big Berceni, o recomand cu incredere, lucreaza cu simt de raspundere. Deocamdata lucreaza acasa, are aparat nou-noutz de Starvac, e in cautare de spatiu sa-si deschida cabinet de tratamente corporale. Eu sper sa ajung si de-acum incolo la ea, macar o data pe saptamana de-as reusi, de intretinere.

Ma apuc si eu acum de bagaje, dupamiaza plecam spre Constanta, poate acolo o fi mai respirabil. Azi efectiv mi-a venit sa lesin in maxi-taxi si a trebuit sa cobor intre statii. Caldura, nu era aer, plus o madama data cu un parfum ieftin ingrozitor... Nici acum nu mi-a coborit de tot stomacul la locul lui.

Gabitza si nazdravanul Andrei-Stefan (25.05.05)
Andrei 0-5luni | Andrei 6-10luni | Andrei 11-12luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elisor spune:

Teddy tinem pumnii lui Aly mic distrugator sa nu mai faca reactii la vaccin

OlgutaM eu am cuptor electric, cum sa fac vinetele, adik cat timp, ce temp., pe gratarul lui??? Pls, daca stii spune-mi!

Monule unde sunt filmuletele? Vreau sa vad si eu

Bianca's Birthday

Eli si puiutii: Bianca (13.06.2005) si Andreas (17.08.1998)
Albumele noastre: unu, doi , trei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monu spune:

http://www.dropshots.com/monu

11+ si Alexia Ioana (24 mai 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blackpanterro spune:

Buna fetele,

Cuscra, ce sa zic, mai bine ca l-ai dat ca decat sa fie pipi pe jucarii....Nasol ca va mutati, dar e super pt sotul tau si implicit pt familie.Pacat ca nu ne putem vedea, desi poate putem.O sa merg la Washington pt 1 sapt in noiembrie si poate putem face o escala.

Aidan e ok acum, s-a mai racorit, a turnat ieri cu galeata vreo jumate de ora.
Azi sa imi pice fatza, a urcat 5 scari!!!!!!!Nu pusesem poarta ca m-am dus sus in dormitor numai pt 2 min.Dar vad ca trebuie sa o pun tot timpul.
Ieri am fost la ziua fetitei de langa noi, si s-a distrat enorm cu jucariile lor si cu toti copiii, mai ales o fetita de vreo 2-3 ani
S-a apropiat de ea, a atins-o, mirosit-o, dar sa sti cuscra ca tot al Evei este
El e tare cumintel, nu da in copii, ii place sa fie in preajma lor si ii miroase pe toti

Adriana si Aidan Alexander(27.06.2005)

"Life isn't like a bowl of cherries...it's more like a jar of hot pepers.What you do today might burn your ass tomorrow."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danelutza spune:

Elisor am primit amindoua pm, multzumesc, am sa le incerc cind vin din concediu.
Tdy, Elisor multzumesc, sper sa nu fie nimic grav. In concediu plecam la sfirsitul saptaminii viitoare.
Tdy e frumos tare in Calabria, numai ca sint balene (a se citi pustoaice ) grase de 13-14 ani virsta, 80_90 de kile bucata
Monule pupici pentru harnicutza cea mica. Acum pricepui cine te ajuta sa coci toate vinetele

Gata, revin mai tirziu, se trezeste acushica motzata, si iar ma pun pe analizat kk, opera din sau de pe linga pampers.

Daniela si capsunica lu'mami
Ingerasul nostru, de la 6 la 10 luni, Isabella la un anishor
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Nasterea micutzei printese

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns OlgaTarziu spune:

Tdi si noi ii dam vaccinul de hepatita A doar ca aici a costat de m-a rupt. Il va face si el si taica-sau si nu sunt acoperite de asigurare. Noi ne-am hotarat sa-i facem ca intentionam sa mergem in Cuba in martie si cica e cam periculos pe acolo.

mstroie cateodata am senzatia ca "piticania" ta e mai motata ca a mea. Pe bune. Bine si al meu ma fugareste prin parc de-mi sar capacele si-mi mananca nervii pe paine pot sa zic, dar daca sunt copii in parc sta cu "gasca" lui si mai trece.

Vinete am suferit cand am venit in Canada si nu le mai puteam face la foc. Sunt in culmea extazului de cand ne-am cumparat casa ca am grill si sunt asa bune de mori. Nici nu se compara gustul.

Tu cand mergi danelutza saptamana viitoare ? Ca eu tot iti zic concediu lacut de nu stiu cand.

Restaurante cu scaun pentru copii Aici cam toate au. Si daca nu au fug peste drum si imprumuta, deci fac totul sa te simti confortabil. Acuma mai este o problema. In Romania se fumeaza in restaurante? Ca aici e interzis peste tot, deci poti merge cu bebele unde vrei fara sa-l expui la fum.

Si aici a inceput sa ploua azinoapte si o tine tarla. E bine ca se mai racoreste dar ce naiba fac cu Tony in casa toata ziua? Nici nu vreau sa ma gandesc.

Iar s-a trezit de 5 ori. Si in mod constant la trezirea de la ora 12.30 nu mai vrea sa doarma. Oricum tare ma bucur ca am "prieteni" foarte buni care nu inceteaza sa-mi spuna ca din cauza mea e asa ca nu l-am lasat sa planga. Si degeaba le spun ca l-am lasat si ca nu am rezolvat nimic ci chiar am stricat.

Ieri Tony a aruncat cu mancarica de fasole verde dupa mine. Era exact ca un barbat mitocan si nesatisfacut. Ce fain a fost cu pastaile in cap!

Olga

Si maine e o zi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sufletzica spune:

gabitza, da-mi si mie pe pm nr de telefon...
Elisor, vreau si eu retzeta, pliiiiiz...

revin mai tarziu...cu noutatzi..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simiena spune:

Gabitza , vreau si eu nr. de telefon, te rog mult!
Daca se poate sa-mi spui si cate sedinte ai facut si cat costa?
Multumesc
Mamicul lui Elian
povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns omustata spune:

Elisor-cuptoarele electrice din State au o chestie care se numeste broiler. Nu stiu daca al tau are. Ideea este ca le pui in cuptor foarte sus, aproape de "tavan" unde la cuptoarele astea exista niste chestii care se incalzesc extrem de tare si care au cam acelasi efect ca si gratarul. Nu cred ca am fost prea explicita. Temperatura trebuie sa fie foarte mare.

Dar mi-am mai amintit o varianta invatata tot de la romani plecati. Pui vinetele in cuptor in folie de aluminiu, la fel la temperatura mare si ar trebui sa aiba acelasi efect. Eu nu am incercat nici una din variante pana acum, deci daca nu-ti iese sa nu te superi pe mine.

Gabitza-felicitari pentru cm pierduti. Bravo tie! Si vad ca imediat ce ai pomenit de numarul de telefon si de tipa aceea au si aparut niste fete despre care nu mai auzisem de mult, Sufletzica si Simiena. Poate ne mai povestiti si despre voi si puii vostri. Sufletzica am mai scris, dar de Elian nu mai stim nimic de ceva vreme. Sau poate iar am citit eu pe diagonala.

Gusta-ce faci, cum au iesit rezultatele la biopsie?

Olga si Maya (28.05.2005)
Poze Maya

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns omustata spune:

Gabitza-uitasem, drum bun si week-end placut! Pupa constancentele si din partea mea.

Olga si Maya (28.05.2005)
Poze Maya

Mergi la inceput