Copiluti de mai-iunie 2005 (4)
Raspunsuri - Pagina 2
Oana C spune:
LA MULTI ANI, IULIANA!!!!
Fetelor, noi sintem bine. Eva e bine, a cam inceput sa faca mofturi la mincare, dar nu imi bat capul, ca daca ii e foame stie sa se faca auzita. Clampaneste toata ziulica in limba ei, spune si cuvinte intelese, arata cu degetele (aratatorul si mijlociul) si ne explica, parca noi am intelege ce ne spune ea, dar ne prefacem si noi ca o intelegem. Inca nu merge, abia s-a desprins sa mearga doar tinuta de o minuta. Noaptea doarme bine, ziua, cind si cum are chef, program nu mai are, ca in fiecare zi vrea altceva si avem alte activitati.
Creste bine, deja nu mai pot sa tin nimic pe mese si rafturi, ca le trage jos pe toate.
Inca nu i-am facut vaccinurile de 1 an; asteptam sa treaca 1 luna de la operatia de ochi (care s-a recuperat foarte bine) si o sa le facem atunci.
Numar zilele inapoi, pina vin parintii mei aici (pe 16 august); mama sper sa poata sta vreo 6 luni; tata o sa stea doar 2 luni.
La inceputul lui septembrie ne mutam cu mic, cu mare linga Philadelphia, ca sotului i s-a oferit un super-job acolo si l-a acceptat, asa ca ne cautam casa de cumparat sau ceva de inchiriat, pina gasim ce ne place noua.
Ieri, miercuri, a trebuit sa dam motanul pe care il avem de 9 ani, ca era f gelos pe Eva si incepuse sa faca pipi si kk peste tot in casa; am facut tot ce s-a putut: schimbat mocheta, pus parchet, instalat diferite portite prin casa, ca el sa circule bine si sa ajunga fara nici o problema la ladita lui cu nisip, dar tot linga jucariile Evei isi facea nevoile si incepuse sa puta in casa ca la buda, ca nu il prindeam cind facea pipi, ca sa stim unde sa curatam; am sperat ca isi va reveni, dar se pare ca era f gelos pe Eva, plus ca nu mai primea asa de multa atentie ca inainte de a se naste Eva. I-am dat sanse peste sanse sa isi revina, pina cind l-am prins marti dupa-amiaza facind pipi in fatza unei jucarii; atunci am hotarit (eu, ca sotul se hotarise de mai demult) ca nu mai poate sta cu noi. Am intrebat soacra daca vrea sa aibe grija de el, i-am oferit si bani, dar a spus ca nu il ia. Asa ca ieri, miercuri, l-a dus sotul la o casa de animale pt adoptie. Azi plingeam si il cautam, ca sa il aduc inapoi acasa; locul unde este el e inchis pina in weekend. Sotul nu-l vrea sub nici un chip inapoi (spune ca motanul nu ar rezista la mutat, ca e foarte fricos, si nici in cusca nu-l putem tine - e motan de casa, nu vrea afara deloc); mie mi se rupe sufletul de dor, cine stie pe unde va ajunge; ma tot gindesc sa-l aduc, sa nu-l aduc inapoi .... offff 
Pe linga asta, sotul prietenei mele a plecat de acasa (tot miercuri, dar aveau probleme de mai demult), s-a mutat in alta parte, nu mai vrea sa stea cu ea si cu baietelul lor de aproape 2 ani. Zilele astea am stat mai mult cu ea si cu baietelul, adica ei au fost la noi sau am fost in diferite locuri impreuna. Nici nu stiu ce sa fac, ce sa ii spun, cum sa o ajut; doar o ascult si i-am spus ca usa casei noastre ii e deschisa zi si noapte, ca poate sa vina sa stea cu noi (Eva e foarte bucuroasa sa se joace cu baietelul ei, sint prieteni f buni). Ma doare si mai mult ca noi o sa ne mutam si nu mai pot fi aici linga ea. Ma gindesc cum ar fi pentru noi, daca sotul ar pleca, ce tare m-ar durea sufletul, pentru Eva mai mult (multumesc DD ca ne intelegem bine) ... Asa e ea acum ...
Gata, ca sint incoerenta, si mi-e dor de motan 
Oana si
Eva (29 iunie 2005)
Poze cu Eva
Laura25 spune:
Oana vroiam sa iti spun ca am vazut ultimele poze cu Eva si e o domnisoara tare frumoasa. A crescut frumos si arata tare bine. Ma bucur ca iti vin parintii, ca stiu cat sufereai singura printre straini, macar un pic si tot o sa iti fie mai bine. Felicitari sotului pt job si cred ca o sa fie mai bine si pt ca va mutati mai departe de socrosenie
. Legat de motan, te inteleg. Si eu am unul, dar nu a fost nevoie sa il dau. Nu pare a fi gelos. Sa vad cum o sa scape din mainile copiilor cand o sa mearga cei mici, ca acum poate fugi de ei, dar cred ca o sa stea numai pe dulap si sub pat.
Sanatate multa Evei si pupici de la noi! 
Laura
de
Rares si
Bianca 13.06.2005
Fotografiile noastre
Filmulete cu shtrumphi
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=77878" target="_blank">Povestea noastra
monu spune:
Ola,
am venit si noi de afara si e groaznic de cald. deja!
cat despre vinete am gasit o varianta. le coc la curte pe o tabla. mai corect sotul le coace eu le curat![]()
Tocmai am avut senzatia ca imi tresare ceva in burtica. Cred ca a miscat bb!
11+ si
Alexia Ioana (24 mai 2005)
Danelutza spune:
Fetelor am si eu o intrebare de mama timpita 
Isabella de ieri a inceput sa faca kk des, tare, putzin, dar kk care are ca un fel de mucus. E posibil sa fi racit la burtica ? Intreb, ca-l controlez de fiecare data, dar acum mi se pare ciudat. Recunosc ca i.-am dat alataieri sa pape banana de la frigider, iar ieri i-am dat iar
, mama neghioaba ce sint
A mai patzit cineva asha ceva, sau sa sun la pediatru ?
Multzumesc
Sanatate la bebelushi
Sper sa nu aiba nimic de_a face cu medicii, ca altfel s-a dus vacantza noastra la mare 

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Nasterea micutzei printese
babygirl spune:
omustata, de 14 luni caut si eu restaurante cu scaune pt bb,dar in afara de pizza hut eu nu cunosc. adevarul este ca si eu sunt frustrata cand vreua sa ies si nu pot pt ca in loc sa stau la masa, sa mananc linistita, trebuie sa alerg dupa ema. daca gasesti unul spune-mi si mie, te rog
elisor spune:
Buna si de la munte!
Aseara a plouat cu galeata, dar caldura e iar prezenta.
Ieri am fost la McDonald's si mi-a facut un circ Bibi de am zis ca o lipesc de-o palma numa' sa stea locului, nu, ea vroia sa faca turul meselor, nu conta ca pe banci isi odihneau oamenii popourile (am stat afara la terasa), nu mi-a priit de nici o culoare iesirea, Andreas sa-mi puna capat nervilor ma stresa ca merge la ta-su sa se joace (are serviciul chiar langa Mc), OlgutaM in viziunea romanilor plozii raman acasa, mai destupati sunt cei de la Mc si KFC.
Daniela am executat un pemeu cu 2 cannelloni (unul de la Laura), cand ziceai ca pleci in vacanta?
Laura ma bucur ca ai reaparut, imi place sa te stiu aici...sarumana pentru oferta, sa vedem ce si cum facem, venim cu trenul ca masina noastra saraca nu mai are zile multe, sper sa mai traiasca vreun an doi, nu avem nici verificarea facuta, basca rovigneta, zilele trecute cica i-am ars neuronii masinii ca mi-a intrat fum...
A venit Bia? Ciudat circuit mai are si laptele asta, ai incercat cu transiberianul
?
OanaC te inteleg cu motanul ca asa am patit si eu cu birmaneza mea draga Shelly, cu o luna inainte sa vina pe lume Andreas a trebuit s-o dau ca toata lumea ma sacaia ca bb si pisoi nu pot convietui impreuna (desi am vazut la voi ca se poate) si am jelit dupa ea enorm. M-am consolat cat de cat ca am dat-o unor iubitori ca s-o duc la tara la bunica-mea am refuzat categoric ca nu era pisica de curte, desi acolo as mai fi vazut-o. Daca zici ca e jelos trebuia sa iei aceasta hotarare ca pe primul plan e Eva.
Nelia, OlgutaM
, multumim.
Ehee, nasa lui Bia e in Italia si probabil ii vom mai tine ziua si in august cand vin in tara, dar nu cred ca vom face cu tava si taieri de motz ca in Ardeal nu prea se poarta obiceiul asta, iar eu sunt fun lucruri simple (ma tenta sa trec la catolici tocmai din acest motiv), om vedea...
Laura25 am vazut ca ai fetita nascuta in aceeasi zi cu a mea si o cheama tot Bianca
Nelia, Oana voi poate aveti sanse sa se joace cu carucioarele si papusile, Bia pare atrasa mai mult de jucariile lui Andreas, desi le are si ea pe ale ei, eu de abia stept s-o vad jucandu-se cu papusi, cu bucataria, de-a mama si de-a tata, ia uitati ce-i place ei cel mai mult sa faca
Monule dar e prea repede sa miste samburelul...
Bianca's Birthday
Eli si puiutii: Bianca (13.06.2005) si Andreas (17.08.1998)
Albumele noastre: unu, doi , trei
Tdi spune:
Ciao fetele!
Daniela - stai linistita ca nu-i nici un bai, mucusul sigur e din gat si e prezent in mod normal in kk pentru ca nu se digera, acum ca facut mai tare ai reusit sa-l vezi. daca ar fi de la burtica (e nasol) ar avea dureri si mucus cu firisoare de sange.
cand plecati in vacanta, ca nu mai tin minte? tre sa fie tare fain la mare in calabria...lucky you! noi ne-am delectat pentru inceput cu riviera adriatica...apa mica si murdarica!![]()
Album Alyssa
Tdi spune:
of pisicii masii de viatza!
intrerupsesem mesajul dinainte pentru ca maimutza se dadea cu capul de perete ca sa vada cum suna, dupa 2 secunde ce credeti ca a facut?! a tras jos masca de lemn de la calorifer, ca prin minune a cazut langa ea ca altfel era nasol...nu stiu cum naiba a reusit ca era fixata, "lucra" de cateva saptamani la ea ca tot de acolo o luam cu circ, of, bine ca nu s-a lovit!
tocmai ne-am intors de la vaccinul anti-hepatita A, a fosttare cuminte si n-a plans deloc, sper sa nu-mi faca reactii ca mai tremur si acum dupa ce-am tras data trecuta.
azi noapte a fost horror
...a dormit de la 00.30 la 3.30 cand s-a trezit cu niste urlete de ti se ridica parul in cap si tot asa a tinut-o pana la 6, leganat in brate si urlete...la 7 a baut laptele si la 8 ne-am trezit sa mergem la vaccin. mah, vorba vine trezit ca am mai apucat o juma' de ora de agonie, in total am dormit si eu 3 ore adunate toata noaptea.
sa va dau si o veste buna...azi noapte A PLOUAT
...s-a mai racorit putin desi tot vreo 35 de grade sunt acum dar a mai spalat din poluarea atmosferica si nu mai e asa umezeala. Jur ca la iarna nu mai plang de frig!![]()
imi pare rau ca nu pot sa mai scriu si sa raspund dar trebuie sa stau cu okii pe butelia asta de belele ca cine stie ce mai combina
.
Album Alyssa
omustata spune:
Nelia-eu sunt inca in Romania si aici am copt vinete. In State am aragaz cu gaz si copt soacra mea asta vara direct pe flacara (mie asa imi plac), dar a inceput tampenia aia de alarma sa tipe ca naiba. Insa am prieteni care fac la broiler (deci la cuptor electric). Tu ai broiler la cuptor?
babygirl-chiar asa rau mai este aici? Nu au astia scaune de bb la restaurante? Imi vine sa-i strang de gat.
monu-spor la vinete, dar cum spunea si Laura se gasesc si congelate, romanesti. Eu am facut iarna si au iesit destul de bune. Sunt de la Casa taraneasca sau ceva de genul asta se numeste marca.
A, sa nu uit. Am vazut filmuletele cu Alexia si este mortala cum isi face ea treaba prin casa. 
Olga si Maya (28.05.2005)
Poze Maya
elisor spune:
Mstroie ia-ti in parc cat mai putine jucarii ca oricum ale celorlalti sunt mai interesante, eu asa fac, am grija sa am in carucior o lapatica si o forma, dar se joaca cu ce-i vine la mana, inclusiv nisip la greu in cap, spre disperarea mea.
Cum nu te lasa la tv? Ei, comedie, pai se poate?
i-a coboara militaria din pod sa stie ca si mami are rasfaturile ei...
Daniela nu stiu explicatia la consistenta kk Isei dar si eu zic ca Tdi sa stai linistita si sa vezi cum evolueaza, sper sa nu apara complicatii ca sa va bucurati de vacanta.
Fran vacanta placuta la mare, in Eforie stati?
Cornelia si eu vreau nr. tau, desi vom sta in Mamaia cine stie ce poate mai prelungim si la Eforie.
Gabitza si voua vechend placut la mare si sa fie cat mai lung...
Anca cum se mai simte Patrick?
Cumnata-mea de abia asteapta sa vina in tara sa manance romaneste, iar eu as manca numai bucatarie italiana, ca urmare ma bag in buca sa fac o lasagna si sa vad cum e blatul de pizza al Neliei si Teddy si poate ii fac lui Andreas o pizza ca prea ma roaga de cateva zile.
P.S. Fara scutec e mana cereasca pentru pielicica lor, si eu am inceput s-o mai las in pasa goala, pana acum am avut noroc...
Bianca's Birthday
Eli si puiutii: Bianca (13.06.2005) si Andreas (17.08.1998)
Albumele noastre: unu, doi , trei