Copiluti de mai-iunie 2005 (4)

Raspunsuri - Pagina 27

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns saryta spune:

Salut fetelor am primit de curind o carte "Intelege-ti copilul" de Kay Kuzma care e destul de interesanta, te invata cum sa fii un parinte bun si cum sa te porti cu copilul sau copii tai - chestia cu bataia-i rupta din rai nu tine, trebuie sa fim calmi si sa explicam copilului sa inteleaga nu sa tipam si sa batem.De obicei uitam toate astea si urlam pina nu mai putem si apoi mai alicam si-o bataita.Dar asta e mergem mai departe eu va recomand aceasta carte. http://www.clcromania.ro/a496/kay-kuzma.html

Mai vb.Pa.

Mariana - 24+ cu ANTONIA

Mamicuta de printese -ANDRA si SARA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loreen spune:

Cuscra nu din politete ti-am spus ca arati bine...mie una asa mi se pare...am vazut multe balene si vaci bipede unele de-a dreptul imi oripilau retina...atata timp cat ai comformatia uniforma,restul kg care sunt in plus numai conteaza...la asta se adauga si factorul genetic...ca daca esti programata sa ai un nr de kg asa va fi cu toate regimurile din lume...Conteaza sa-ti placa si tie si sa te simti bine cu ceea ce vezi...
Eu pana ajung la dr dureaza o vesnicie... uite ca nu retin nici sa ma bati...care-i cauza si diagnosticul la durerile astea?!

Iulia cum a fost petrecerea de mot a lui David...?!

Saryta multe ar trebui sa facem ca parinti...dar pe noi cine ne intelege?!Important este sa crestem niste copii care vor fi niste adulti responsabili cu principii bine stabilite...normal ca nu prin orice metode ca doar sunt si ei niste fiinte si trebuie respectate...Eu recunosc ca strig la fetele mele...stiu ca si asta este o forma de abuz dar cateodata chir u ma pot face inteleasa altfel...

Olguta din Canada nu ai primit rezultatele lui Tony?!

Tot uit sa va spun ca m-am intalnit cu Corni la o coada intr-o farmacie...Timeea a avut pojar cu tot cu vaccinul facut... spunea ca eruptia nu a fost asa violenta pe cat a fost febra de mare...in rest este in grafic ca ai nostrii,iar ei se chinuie sa termine casa sa se poata muta...

Loreen cu Bianca 15.10.96 si Delia 26.04.05
"Nu merge inaintea mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot urma; nu merge in urma mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot indruma; mergi alaturi de mine si fii prietenul meu"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Androix spune:

PENTRU PRIMA DATA DUPA CE AM NASCUT AM REUSIT SA INTRU IN BLUGII DE DINAINTE DE SI SA-I SI INCHID, CHIAR FARA EFORT AS ZICE!
Sunt foarte incantata, ca tot ajunsesem intr-o alta faza de platou, asta ma ambitioneaza s-o iau iar de la capat.

Cuscra, am postat in acelasi timp.
Pai aici e buba, ca nu sunt multumita de cum arat, d-aia ma agit eu aici ca o sticla de pepsi rasuflat. Imi aduc aminte si acum ce gagica bine eram in liceu, dar au trecut 10 ani peste mine de atunci. Si am inceput sa ma ingras incet incet. Ma invidiau toate colegele ca mancam cat si ce vroiam si nu puneam deloc pe mine.
Inca ma bantuie ideea ca nu voi reusi niciodata sa arat iar bine, ca voi fi mereu grasa. Sunt tot timpul la un pas de depresie. Pur si simplu in afara de Filip si slabit nu mi se intampla nimic. Fac zilnic acelasi lucru si ma gandesc secunda de secunda la aceleasi lucruri. A devenit obsesie.
De fapt nu vreau sa rup gura targului, dar vreau si eu sa imi gasesc haine frumoase care sa-mi vina. Ieri de exemplu am fost in mall ca sa-si cumpere Mihai niste pantaloni. Si cum erau reduceri peste tot nu m-am putut abtine sa nu bag si eu un ochi. Sa dea dreq ai zice ca suntem o natie de anorexice, numai masuri de schelet. Mi-au picat si mie in mana niste pantaloni masura 48 si nici nu i-am putut trage pe mine. Va dati seama? Port peste 50

Diagnosticul era circulatie periferica proasta. Dar nu este un diagnostic dovedit ci banuit. O sa cer acum cand termin tratamentul si merg sa-i zic cum a mers sa ma mai trimita la niscaiva analize, sa ma mai caut. Oricum am de gand cand vin la mare sa ma dau cu namol ca pensionarii. Sper ca mai vin tigani pe plaja cu "ia namolu', neamule!"

Andreea mamica lui Filip Stefan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andutzy spune:

Buna seara fetele! Am intrat si noi sa o complimentam pe Gabitza pentru rezultatele super vizibile, dar suuuuuperrr! . De asemenea felicitari lui Androix pentru victoria cu blugii, si eu am reusit sa intru o perioada dupa nastere in blugii de liceu(aia erau etalonul meu) dar in ultima perioada declarat nu mai am nici o sansa...
Denisa, tine-ne la curent cu ce rezolvi, doamne ajuta sa fie bine!
Loreen, ma bucur sincer ca Delia e mai bine! pupici de la noi!
Tdy, drum bun spre Romania si sa va fie bine aici!

Dragoselu mai nou e fan inrait Cleopatra Stratan, nici macar Baby Einstein (pe care am reusit sa il incarc o buna parte de pe odc) nu il fascineaza precum fetita aia pe care el o mai si acompaniaza in modul lui afon. BIne ca avem site-ul ala de la Bea, de fapt am tras si noi ulterior melodia, nu de alta dar se cer bis-uri si bis-uri si bis-uri....
Azi am achizitionat cateva borcanele, sa vedem de maine daca au vreun succes la Dragoselu, in traducere daca va trebui sa gatesc si la munte sau nu....
Azi in Cora ma tenta sa achizitionez pe langa aparatori de colturi si prize un capac din ala care se pune pe vasul de wc sa faca piticul la wc....Am zis insa sa vad si preturile la Metro si am fost super dexamagita..in Metro era aproape dublu...Asta e, data viitoare!

Pe mine fetelor de vreo 3 zile ma omoara niste greturi de imi vine sa lesin, ar fi insa cam ciudat sa apara de pe acum daca cumva o fi cu ochi, deoarece mai am vreo 10 zile pana ar trebui sa imi vina...si oricum ar fi devreme de un test, dar am o stare de de imi vine sa ma urc pe pereti. O fi si autosugestia dupa prima luna fara protectia de rogoare...
Va pupam, noapte buna!

Andra si Dragos Alexandru - 31.05.2005

Dragoselu si noi (familie, prieteni, etc)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns patriciaRO spune:

quote:
Originally posted by gabitzam

Nu gasiti voi acolo o tricicleta faina pentru Pifos? Asta arata tare nostim, are culori vii, dar sper sa fie si cit de cit rezistenta. Este chinezeasca.

Mai nu prea ca astia nu au auzit de din astea mistoace... Au alte prostii... Am vauzt in Constanta si nu i-am luat! Sa ma uit aici, desi ma indoiesc...

Noi azi fusaram plecati ba la plimbare in port, ba la cules de visine in spatele blocului ca sunt plini copacii si danezii se stramba cand intreaba ce sunt alea. Si vreau sa fac visinata! si sa pastrez in congelator pentru iarna de un compot, alea, alea...

Ieri fusaram la un raliu de masini mistoace din alea mici, vechi si antice si am prins si noi ceva imagini ca era intrarea extrem de scumpa si nu ne-am permis decat sa ne uitam prin gard la panoul mare instalat... Care sa zic drept era mare si se vedea super, mai bine decat daca as fi fost acolo in tribune...

Omustata, e o dulce Cleopatra cum canta cu Ghita al iei... Am facut rost si de mp3. Cine vrea ziceti pe messenger!

Beatrice, mami de Alex pifos

www.dropshots.com/day.php?userid=117763&cdate=20060521&ctime=143705" target="_blank">
MERG SINGUREL

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns patriciaRO spune:

Fetelor am reusit sa strang datele astea de nastere pana acuma!

Mygirl - 9.01.1978
Monu - 30.01.1975
Ioanailincam - 1.02.1978
Blackpanterro - 6.05.1982
Mercedes 12.06.1970
Tamar - 12.07.1976
Beatrice - 15.07.1975
Simona filipas - 20.09.1974
Nelia - 22.09.1968
Elisor - 7.10.1972
Gabitzam - 21.11.1967
Andutzy - 26.12.1978

Sa mai ziceti care mai vreti sa fiti in lista, care va fi afisata pe prima lista cu bebeii si sa mai verificati sa nu fie ceva gresit in datele care le am!

Beatrice, mami de Alex pifos

www.dropshots.com/day.php?userid=117763&cdate=20060521&ctime=143705" target="_blank">

MERG SINGUREL

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nelia spune:

Moamaaa, da' ce tinere mai sinteti, mai fetelor! Noroc cu Gabitzam, ca altfel imi luam jucariile si zau ca plecam acasa!

Noi ieri tot pe drumuri am fost, de aia nici nu am mai intrat. Dimineata la piscina, apoi la un gratar (nu nu sintem fani genul asta de fripturi, dar pe cuvint daca nu a iesit chiar buna aia de ieri), apoi am venit cu totii la noi in curte si am continuat distractia (am fost 3 familii de romani, fiecare cu plozii lui). A fost chiar placut! Acum tati si fetele sint prin parcuri, la balaceala, iar mami, teoretic ar trebui sa faca treaba. Ar trebui sa fac mincare pentru miine, apoi sa pregatesc haine pentru toti si ziceam ca ar merge si un aspirator. Dar mi-am facut o cafeluta slaba, pe care nu pot sa o beau decit cu voi.

Gabitzam, am vazut pozele, e super tricicleta, Andrei arata foarte bine, iar mami la fel. Felicitari pentru rezultate, se vad chiar si in poze! Cind voi ajunge si eu sa am o imagine acceptabila (deocamdata muncim de zor la ea), va voi arata si o poza facuta in februarie, cind m-am apucat prima data de munca si unde arat pur si simplu groaznic.
Androix, felicitari si tie! Si tine-o tot asa, pina arati asa cum iti place. De aceea nu ma duc eu la cumparaturi, port ce am, desi nu-mi place nimic. Primele si singurele haine cumparate in 5 ani, au fost acum doi ani, cind eram din nou bine dupa sarcina cu Agata (58!), haine pe care le-am purtat doar doua luni, pentru ca am ramas insarcinata cu Tudora si am inceput sa pun repede si bine. Haine de liceu??? In liceu aveam 47-49 de kilograme, cum as putea eu sa mai port vreodata asemenea dimensiuni... Daca as ajunge din nou la 57-58 s i as si lucra un pic corpul, eu zic sar'mina! Adevarul este ca nu ma simt deloc bine grasa, eu am fost slaba toata viata, am psihic de slaba, si ca atare nu ma simt bine acum in pielea mea! Lucru care conteaza foarte mult pentru atitudine...

Am uitat sa va spun (sau v-am spus?), ca mi-am propus si eu o luna de regim alimentar (fara chestii care ingrasa si portii mai mici de mincare) si mult mers pe jos. De aceea, nu mi-am luat abonament si toate drumurile la gradinita Tudorei si inapoi si pe unde mai am de mers le voi face pe jos, in ritm sustinut. Sper sa vad si ceva rezultate. Acusi se fac inscrierile pentru sesiunea toamna-vara la activitati de tot genul, si ma tot gindesc sa ma duc si eu la ceva, inot sau aerobica, acasa vad ca nu ma tin de treaba.

Apropo de activitati, de doua saptamini ma agit si inca nu i-am ales Agatei ce va face din toamna. Au ramas pe lista inot si patinaj, obligatoriu, dar vreau si dans, si pictura/desen/ceramica, si pian... tati o vrea si la el la sala, iar ea vrea de toate, nu ma ajuta deloc sa fac o alegere. Sint atit de multe, ametesti cind cauti. Acum mi se pare ca poate sa faca orice, numai banii sa ne ajunga, dar uit mereu ca vine iarna si atunci e mai greu sa o duc peste tot si mai uit ca timpul meu liber nu va mai fi acelasi... Inca mai sapam, abia astept sa creasca si sa-mi spuna ea cu gurita ei ce vrea sa faca. Nu mai spun ca eu inca nu stiu unde va merge copilul asta la scoala, nici nu am cu cine vorbi, toti sint in vacanta. Oricum, ceea ce stiu insa sigur, este ca din septembrie vom avea cu totii un alt program si trebuie sa ne adaptam treptat la el, acum lincezim ca sa ne odihnim... cica!

Ma duc totusi la treaba, poate imi vine si cheful dupa ce ma apuc. Am de calcat si impaturit tona de rufe, ca altfel umblu nebuna dupa ele dimineata, sa pregatesc ceva pentru cina si sa ma gindesc la ceva de mincare pentru miine, desi acum nu am nici o idee. Voi ce mai gatiti?
Miine o depun la gradinita pe Agata, pe la 9, apoi urc incet dealul pina la gradinita Tudorei si vom sta vreo doua ore pe acolo, de acomodare... iar dupa aceea ma duc la nasa ei la o cafea, de unde plecam spre gradinitele plozilor mari si apoi in parc cu totii. Asa ca abia pe seara, dupa ce culc familia, voi mai intra sa vad ce mai faceti! Va pup!

CORNELIA, mami de AGATA si TUDORA

www.nelia.photosite.com/" target="_blank">foto 1 – www.agatasitudora.photosite.com/" target="_blank">foto 2 – www.dropshots.com/Nelia/" target="_blank">foto 3 – www.dropshots.com/Aurice/" target="_blank">FILMULETE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loreen spune:

Buna dimineatza...

Nu am timp deloc deloc...insa am intrat sa va dau binete sa va urez o saptamana plina de racoare si relaxare psihica si fizica

Nelia azi ma gandesc la tine si iti sunt alaturi cu sufletul ...sa treaca ziua repede,sa-ti vezi puiul acasa ...sa faceti ca aceasta despartire provizorie sa fie benefica amandurora si cat mai putin traumatizanta...

Loreen cu Bianca 15.10.96 si Delia 26.04.05
"Nu merge inaintea mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot urma; nu merge in urma mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot indruma; mergi alaturi de mine si fii prietenul meu"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Androix spune:

Helou
Dezamagire mare cand am vazut ca de aseara nu mai scrisese nimeni nik. Dar Loreen a salvat situatia si a dat mesajul de dimineata. Pe care l-as fi vrut mai lung si mai savuros dar te inteleg, mamica in campul muncii.
Beatrice, am primit mail de la tine in care imi cereai data nasterii si am zis ca e pentru listuta noastra dar cand colo nu sunt in ea asa ca te rog sa ma pui si pi mini cu 27.04.1978
Andutzy, lasa greturile, esti gravida la cap, ca sa folosesc o expresie inventata la aspirante
Nelia, bafta cu gradinita!
OlgaT, tot am vrut sa-ti raspund si nush cum fac ca mereu uit Deci: Filip a stat la eco fara probleme. I-am facut eu maimutze si a stat cuminte. Nu merge sa te rogi de medici sa performeze si fara sa-i dea ceva sa-l linisteasca? Oricum pana acum vestile sunt bune si ma bucur ca nu e nimic grav.
Si am vazut mesaje si de la alte mamici care disparusera si ele tot in campul muncii: Nefe, Margott si Mika Pupici la piticutze si si la piticel, intrati si voi mai des macar asa cu doua trei vorbe. Valabil si pentru restul mamicilor care poate nu mai au vreme decat sa ne citeasca.
Gata, mai frunzaresc dc-ul pret de-o tigara ca sunt singura acasa si pot sa fumez la tastatura, si p-orma reiau programul groazei de smotru "ordine si disciplina" ca n-am prestat de sambata si se cunoaste deja

Andreea mamica lui Filip Stefan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioanailincam spune:

Apropo de fete disparute, ma inscriu si eu pe lista. Adevarul e ca timpul trece atat de repede ca nu stiu ce sa fac mai intai. Iar e luni, dar, slava Domnului, de azi in 2 saptamani pe vremea asta sunt in contzed (si tot cu ajutorul Domnului si Ana va fi la fel: ai mei s-au hotarat ca cel mai bine ar fi sa stea cu ea la tara, chiar daca nu au toate dotarile, dar asa mai fac si ei treaba - tata, ca mama va sta dupa fundul ei - si scgimba si mititica aerul. Iar noi, liberi ca pasarea cerului vom fi doar prima parte, ca apoi, daca reusim sa semnam actele pentru apartament vom fi pe 1.000 de drumuri sa rezolvam administrativele + sa prospectam piata materialelor de constructie ca trebuie sa ne apucam de renovari (daca imi spunea cineva acum 6 saptamani ca vom avea casa noua si de renovat as fi zis ca nu e sanatos la cap).
Altfel, Mogo e bine, destul de cuminte de fel, nu umbla prin dulapui si nu sparge, dar in schimb cum nu se tine inca foarte bine pe picioare, de oboseala cade si se loveste de numa'. Numai peste week-end a reusit sa-si faca 2 cucuie: unul pe pomete si unul fix in frunte (numai bine ca ii trecuse o ciupitura de tantar care o facea sa arate ca un cal breaz). Mi-e ciuda de mor, mai ales ca sunt la cap bubele, dar imi spun ca asta e, o sa mai vina si altele.
A invatat sa stea si ea in cap, ca Ema Adinei (moama, Ema facea chestia asta acum cateva luni bune) si avem probleme cu somnul de peste zi: fitze cat incape, e lupta nu alta.
Si inca o noutate: a inceput sa planga cand plecam, nu neaparat ca plecam, dar mai mult pentru ca nu pleaca ea. Asa ce prevad ca peste vreo 2-3 zile va trebui sa ne strecuram pe furis din casa, lucru la care speram sa nu se ajunga.

Teddy, Daniela, Gusta - petrecere frumoasa in concediu!

Nelia - acomodare rapida la gradi!

Androix/Gabitza - felicitari pentru performanetele legate de slabit! Eu plec la mare, dar vad ca nu am nici un gand sa fac un pic de pauza la mancare, sa mai salvez ce se poate macar in ultimul moment.

Gata, va las ca ma intorc la munca de jos, noroc ca am luat o cafea la bord si m-a mai remontat, ca altfel iar ma lua depresia (cea mare, de care ziceam in ultimele mesaje, s-a cam dus, dar ramane nostalgia). Pupici!

Ioana cu Ana (22.06.2005)
Ana - de la nastere pana la Revelion
Ana - dupa Revelion, in 2006
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=61984" target="_blank">Povestea nasterii

Ai grija ce iti doresti! S-ar putea sa se indeplineasca...

Mergi la inceput