Copiluti de mai-iunie 2005 (4)

Raspunsuri - Pagina 26

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns denisa73 spune:

Multumesc mult patricia am sa sun,numai ca eu nu am timp te programare sarcina e in evolutie si ma apropi de 7 sapt. sa vedem poate m-o primi luni dupa amiaza.

Cristian - 31 mai 2005 "CEL MAI DULCE PRINT"
Cristian din burtic pana la un anisor
Cristian mot si chelut,poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Androix spune:

Denisa, pe Tutunaru l-ai sunat? Incearca sa iei legatura cu el ca eu zic ca daca e in tara te primeste imediat.

Andreea mamica lui Filip Stefan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Deci am inaugurat si tricicleta, i-a placut foarte mult lui Andrei. Mai ales claxonul si melodiile, ca are un buton pe care apesi si cinta mai multe melodii si face ca tot felul de animalute. Am facut mai multe www.dropshots.com/day.php?userid=142350&cdate=20060805" target="_blank">poze si filmulete dupamiaza in parc, cu tricicleta.

Gabitza si nazdravanul Andrei-Stefan (25.05.05)
Andrei 0-5luni | Andrei 6-10luni | Andrei 11-12luni | Poze noi cu maimutzica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns patriciaRO spune:

Mai Gabitz, dar esti mistoaca. Ai mai slabit.. Zau, esti superrr. Iar tricicleta e super. Am vrut sa-i luam si noi lui Alex dar nu aveam cum s-o aducem aici!

Beatrice, mami de Alex pifos

www.dropshots.com/day.php?userid=117763&cdate=20060521&ctime=143705" target="_blank">

MERG SINGUREL

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Beatrice, drept e ca am inceput sa slabesc, s-a dus un rind de colacei de la talie, s-a dus f.f.mult din celulita, dar mai e inca foarte mult sa ajung la formele mele dinainte de sarcina. Dar sper ca sint pe drumul cel bun.
Nu gasiti voi acolo o tricicleta faina pentru Pifos? Asta arata tare nostim, are culori vii, dar sper sa fie si cit de cit rezistenta. Este chinezeasca.

Gabitza si nazdravanul Andrei-Stefan (25.05.05)
Andrei 0-5luni | Andrei 6-10luni | Andrei 11-12luni | Poze noi cu maimutzica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cornelia spune:

Denisa, multa sanatate iti doresc! Incearca sa suni unul dintre medicii din Bucuresti recomandati, le spui de extrauterina si sigur te primesc de urgenta.

Sunt in urma rau cu somnul, din nou. Stefna se trezeste de nu stiu cate ori pe noapte, e bazait. O fi de la caldura, d ela dinti, nu stiu.

De mult vroiam sa il laud pe Stefan, ca sa stiti si voi ce baiat de casa am . Ce noroc pe viitoarea lui sotie! Baiatul meu nu sta locului toata ziulica... si are o goaza de treaba: matura, da cu aspiratorul, sterge praful, face mancare (cu vasele din bucataria Mariei sau cu ale mele ), mestereste cu trusa lui de scule (tot timpul gaseste ceva de reparat) si are grija de bebelusul lui (il leagana, ii canta, ii da sa mananace, il plimba cu caruciorul). Gaseste timp sa se dea si cu capul de pereti si sa se arunc epe scari, dar isi revine repede, ca, in fond, e tare responsabil .

Drum bun si vacante placute tuturor!

Constanta, sa nu ma uitati, daca va intalniti cu Elisor!!!

Va pup,
Cornelia, mami de Maria (2 iulie 2003) si Stefan (4 mai 2005)
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns omustata spune:

Gabitza-arati excelent! A facut toti banii tratamentul ala. Cat despre Andrei este un dragut si-l iubeste tati mult de tot.

Beatrice-am tot vrut sa-ti spun ca mi-a palcut tare mult videoclipul ala si pe urma l-am vazut si la TV. Draguta foc fetita aceea.

Androix-am vazut pozele cu Filip. Parca nu mai seamana deloc cu cel pe care il stiam. Fara plete arata complet diferit, dar tot dragut ramane.

De azi Maya a inceput si ea sa se tranteasca cu fundul de pamant cand nu-i convine ceva. Si a inceput sa nu prea mai vrea in carucior, ceea ce nu era cazul pana acum. Vin vremuri grele.

Daca mai vreti idei de gatit, azi am facut dovlecei umpluti cu branza la cuptor si a mancat Maya cot la cot cu sora mea. A mancat si lasagna facuta dupa reteta sotului Andreei, desi era putin mai condimentata decat sunt eu obisnuita sa-i dau. In schimb nu pune gura pe fructe. Nici macar nu le gusta. Ma intreb cum naiba stie ca sunt fructe, daca nici nu incearca. Ii face pofta pepenele, arata ca vrea sa-i dau si cand i-l duc la gurita se stramba si nici nu vrea sa se uite la el. Numai banana ii place si musca direct din ea.

Va spun noapte buna acum si poate maine suntem mai active, ca azi a fost tare slaba miscarea. vad ca au lipsit pana si Nelia si Laura.

Olga si Maya (28.05.2005)
Poze Maya

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loreen spune:

Buna dimineata...

Nu mai da domnu sa se racoreasca...iar de aglomeratie nu mai zic nimic...la mine in cartier,fiind si la un pas de mare nu ai loc nici sa respiri...
Iar eu am mai stat si in bucatarie sa ma dau mare si seara curgeau apele pe mine valuri valuri...
Delia este bine momentan...cucuiul ca si cand nu ar fi existat,a ramas doar rana care dupa ce-am dat-o cu betadina arata acuma mai urata decat ar fi...
Cu degetul am fost la dr sa-mi dea trimitere...si a fost dr atat de amabila ca m-am speriat.Mi-a complimentat-o pe Delia si am zis ca sigur e de la caldura.Asta a mea cand a vazut-o a tras un strigat de lupta si ma tragea de fusta sa plecam,iar dr imi spunea ca este foarte inteligenta...cred ca dupa tipat si-a dat seama...
Mi-a zis sa nu ma duc deocamdata la chirurg...oricum acuma cat este umflat nu-i va face nimeni nimic,iar dupa parerea ei este ca ar trebui sa mai astept ca va iesi unghia singura...
Deocamdata acuma arata mai bine,i-am pus oxa praf direct pe buba si s-a retras infectia aia nasoala...

Cuscra am patit ce-ai patit si tu cu laba piciorului...ma doare de ma seaca exact cum spuneai si tu...cand ai timp vara-mi si mie
un pm cu tratamentul dat poate da roade si la mine...abia stau in picioare de durere...
Iar pozele fii serioasa...tu poate ai alt standard de balene ca nu arati rau,nu stiu cum erai inainte,insa acuma mie-mi place...

Denisa sa gaseti repede rezolvarea ...nu stiu cum sunt altfel de sarcini dar din ceea ce am citit stiu ca nu-i de glumit...
La Tutunaru am apelat si eu on -line si a fost promt in raspunsuri...

Gabitza imi place tricicleta voastra...e scumpa?!

Stati asa ca Delia rupe casa-n doua...revin

Loreen cu Bianca 15.10.96 si Delia 26.04.05
"Nu merge inaintea mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot urma; nu merge in urma mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot indruma; mergi alaturi de mine si fii prietenul meu"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Androix spune:

Helou
Va saluta o poarca! Am dormit pana la 11:30 cu tot cu fi-miu. I-am facut laptele la 7 si apoi am dormit amandoi ca porcii. Nu stiu ce-o fi fost cu el, cu mine stiu. Ramasesem in urma cu somnul
Gabitza, si mie mi-a placut ce-am vazut in poze. Arati super bine, se vad rezultatele starvacului. Tine-o tot asa si o sa arati ca o domnisoara in scurt timp!
Loreen, mai esti draguta da nu te cred Nu mai am chiar mult sa ajung ca inainte de sarcina - 5 kilograme. Dar daca stau ca vaca fara sa fac nimic nu se vor da duse asa de la sine. SI apoi cand ajung la dimensiunile pre sarcina incep lupta cu alte kilograme pe care le aveam in plus inca de atunci. E mult de munca, dar de cand cu programul de ordine si disciplina saptamanala nu am mai avut timp si energie sa ma dau cu cracii in sus prin sufragerie. Oricum in conditiile in care nu am mai facut pilates si de mancat am mancat cam cum mananc eu de obicei faptul ca nu am pus un gram la loc este o mare realizare. Probabil organismul incepe sa-si revina si singur.
Pupam o Delie cu stea in frunte. Sper sa-i treaca repede si fara semne permanente. Apropo de stea in frunte: sunt fericita posesoare a unui astfel de semn inca din frageda pruncie, de pe la 7-8 luni, cand mama mea a gasit de bun sa ma scoata in curte pe unde avea ea treaba si in loc sa ma lase direct pe jos in cosuletul in care eram, ea a pus cosul ala pe niste pietroaie si am cazut cu fruntea de un pietroi d-ala. Asa ca sunt stelata
Despre tratament iti zic aici DETRALEX le zice la pastilele alea. Dar eu sunt dezamagita de ele. Au avut putin efect atunci la inceput, adik ma dureau picioarele mai putin, acum parca nici nu le-as lua. Deci e la fel ca inainte. Oricum poate la tine or avea efect. Dar se dau doar cu reteta, eu iti sugerez sa ceri totusi un sfat la medic inainte.
Olga, nici eu nu prea stiu ce sa mai gatesc. Azi ii dau piept de pui la gratar si vreau sa-l incerc cu niste rosie cruda. Ca eu am cam ocolit-o pana acum, mi-a fost teama sa nu se irite la fundulet. O sa mai intru in carticica noastra de retete de pici sa ma mai inspir.

Hai ca ma duc sa-mi hranesc pisicu' ca doar ati vazut ca ii atarna hainele pe el

Andreea mamica lui Filip Stefan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tdi spune:

Ciao!
plecam!...adica venim!
daca gasesc un net la indemana mai intru sa va salut din cand in cand. in principiu stam pana la jumatatea lunii septembrie eu si Alyssa daca se acomodeaza, tati se intoarce peste 2 saptamani ca incepe munca. o sa fim in arad si timisoara.
va pupam si va dorim multa sanatate si concediu placut la toti!

Album Alyssa

Mergi la inceput