Copiluti de mai-iunie 2005 (4)
Raspunsuri - Pagina 25
monu spune:
Loreen, un pupic mare pentru Delia. Sa speram ca nu va mai face cucuie prea mari de acum incolo iar cu unghiuta sa se rezolve repede.
Denisa sustin ce au spus si fetele. Nu mai sta si du-te la dr. Poti rezolva situatia si fara asigurare.![]()
Noi acum ne-am intors din parc, maimutza e la papa cu tati si sper sa adoarma fara figuri. Astazi a fost ingrozitor de cald. Acum am crezut ca vine vreo furtuna ceva, ca se pusese pe vint puterbic afaar dar vad ca nu am noroc.
Cam atat de la noi.
pup si somn usor.
12+ si
Alexia Ioana (24 mai 2005)
gusta spune:
buna si de la noi.
Denisa daca esti asigurata inafara atunci sa stii ca asigurarile platesc uneori si interventiile din alte tari.Dar chiar daca nu eu zic sa nu stai ca nu e de gluma.
Eu m-am urnit sa imi fac bagajul si sa va zic ca plang ca vaca si am niste nervi pe olandoi de imi vine sa ii crap capul cu ceva ,din 2 cuvinte al 3 urlu la el .Am asa o ciuda pe el de nici eu nu imi pot explica.Poate e bine asa plecatul asta singura si sa ramana sa vada si el cum e fara mine .Ma duc sa continui si sa fac un dus si la nani ca la 5 trezirea.
Pup fetele si sper sa va scriu din vacanta.Ca asa imi zic toti ca ma duc in vacanta ,numai sufletul din mine stie ca asta nu e vacanta ,dar ce sa le explic lor ca si asa nu inteleg prea multe.
Miss Piggy mama lui Mara Augusta
omustata spune:
Gusta, Danelutza, Teddy-drum bun!
monu-eram aproape de parcul vostru cand te-am sunat. Cand am vazut ca nu raspunzi am facut stanga imprejur si m-am dus in parcul de langa noi. Acum imi pare rau ca nu mi-am dus initiativa pana la capat.
Denisa-ti-au zis si fetele. Ai grija de tine si in Romania nu-i nici o problema daca nu ai asigurare. Si cu si fara tot trebuie sa cotizezi.
Nelia-am vazut pozele si filmuletul si sunt tare dulci fetitele tale. Imi palce mult poza in care stau in pat cu tati si le citeste. Iar Agata nu mi se pare deloc grasa. Este bine proportionata.
M-am uitat si eu la niste poze cu mine cand eram mica si le-am comparat cu Maya (v-am zis ca este leita eu cand eram la varsta ei) si eu eram mult mai grasa decat ea si apoi am fost un copil foarte normal, niciodata nu am fost un copil grasut desi am mancat foarte bine. Nici slabanoaga nu am fost. Nu-i dau paine aproape deloc (desi tare mult ii place), si dulciuri foarte rar. Mananca mult iaurt si branza si are o masa consistenta de cereale pentru ca este singurul mod in care accepta laptele de vaca. Si trebuie sa fie mai groase, deci pun destul de multe cereale (7 linguri, cum scrie pe cutie si 200 ml lapte). Azi mi-am dat seama ca este inaltuta (mie nu mi-a mai masurat-o nimeni de pe la 9 luni). Statea langa o fetita de 2 ani si era cat aia de inalta. Si tot azi a inceput sa-si apere jucariile. Pana acum ii puneam jucariile langa ea si veneau alti copii si i le luau pe toate. Azi a fost prima data cand o fetita a vrut sa-i ia jucaria din mana si fii-mea s-a impotrivit. Nici nu stiu daca sa ma bucur pentru ca pe de alta parte nu-mi plac copii care nu vor sa imparta jucariile cu altii.
Hai ca mi-e somn si cum sunt singura cu maya maine ma ia de odihnita si eu sunt franta.
Week-end placut!
Olga si Maya (28.05.2005)
Poze Maya
Androix spune:
Va prezentam in premiera mondiala
poze facute cu aparatul cel bengos. www.dropshots.com/Androix" target="_blank">piciul bubos si mami balenutza sa mai aud eu pe vreuna din voi ca se plange ca e grasa 
Andreea mamica lui
Filip Stefan
Ada_74 spune:
Salutare
Eu tot pe la munca
, si Sergiu isi face de cap la plaja cu tati. Ei au plecat cica in parc, dar au ajuns la mare, urma sa cumpere Iuli un prosop si sa inchirieze o umbrela. Baieti descurcareti.
Androix, sa stapaniti sanatosi aparatul si sa prindeti cu el toate momentele fericite din viata. Nu mai fii suparata, sunt convinsa ca are o gramada de functii pe care o sa le descoperi pe parcurs. Probabil e ascunsa si data pe undeva, pe acolo.
Gusta si Danelutza, drum bun si concediu odihnitor. Poate reusiti sa prindeti un net si prin tara.
Denisa, mama, nu sta asa, ca asta nu-i raceala sa treaca singura. Iti risti sanatatea si viitoarea surioara a lui Cristi. Du-te la un cabinet particular si restul se aranjeaza cu doctorul, ca doar traim in Romania si se poate orice. Vezi si daca nu cumva este cum spune Gusta, sa fii acoperita de asigurarea din afara.
Olga, de unde a scos-o tanti aia ca Maya e grasa? Nu mi se pare deloc, si stai sa vezi cand or ajunge la varsta cand s-or inalta dintr-o data ce o sa ne plangem toate ca au slabit copiii. Cu jucariile nu-ti face probleme, toti trec prin faza asta. Sergiu nu se multumeste doar cu impotrivirea, trece si la atac cu unghiile si cu dintii, tot timpul trebuie sa am grija cand se apropie alti copii de el.
Monu, m-a anuntat fina mea (care e gravida in 18 sapt) ca la eco s-a vazut ca o sa aiba fetita. Si ghici cum o s-o cheme. Alesia Ioana
.
Nefertari, ai tuns frumusete de plete ???!!! Pune si poze, sa-i vedem noul look.
Va pupam,
Lili si Sergiu (11.05.2005)
monu spune:
Ola fetelor,
eu una lesin de cald! si astia tot ne amagesc ca vine racoarea si nimik. Azi noapte a plouat ceva dar nu se simte. Parca acumarde si mai si soarele. O sa devenim in curand desert!
Am fost azi in oras sa imi caut cica haine de gravi. Mai asa bataie de joc nu am vazut. Soldari la gravi nu veti vedea veci si in plus sunt niste preturi de-a dreptul nesimtite si exacerat de mari. Pe o bluzita de vara doar ca e pentru gravi 800.000!!! Pai mai bine ma duc la slabe
si o iau cu 400.000 ca si asa se poarta largi sau prinse sub piept. Si am venit si dezamagita ca mult trambitatele soldari sunt si nu prea. I-am luat la pitica o jucarie care se trage cu ata. Nici nu am ajuns bine acasa ca a inceput sa se dezmembreze
Si ma asteapta si o zi naspa de stat in bucatarie la gatit la o temperatura nu prea convenabila.
Ada super![]()
Loreen cum se simte Delia?
Androix dar Filip e bubos si pe fatza? Noi am avut acum iar o repriza de bube pe corp dara m reusit cat de cat sa scapam ieftin. Nu am mai dat-o cu Trixera, iar dupa baie o dadeam cu Advantan Milk. Ce e drept am dat-o mai mult de 5 zile, sper sa nu fie bai, dar cel putin nu mai este rana ca data trecuta.
12+ si
Alexia Ioana (24 mai 2005)
gabitzam spune:
Mama Doamne ce furtuna turbata a mai fost in Bucuresti !! Dimineata am fost la Waterpark, era frumos. Dupa prinz incet-incet s-a voalat soarele, au aparut norisori, nori mai mari si pe urma d'aia grosii. Cind am vazut, am luat-o din loc urgent. Pina am ajuns acasa ziceam ca s-a facut noapte, copacii se indoiau la pamant, mi-era o frica de faceam pe mine. La 10 munte dupa ce am ajuns acasa a inceput potopul. Asa ploaie nu stiu cind am mai vazut.
Acum e soare si s-a inseninat de parca n-a fost nimic. Cred ca iesim si in parc, sa inauguram tricicleta
I-a luat tati lui Andrei tricicleta, portocalie, de la Piciul. Sint curioasa cum o sa-i placa.
Gabitza si nazdravanul
Andrei-Stefan (25.05.05)
Andrei 0-5luni | Andrei 6-10luni | Andrei 11-12luni | Poze noi cu maimutzica ![]()
denisa73 spune:
Din pacate azi am fost la dr.(eu sunt din Ploiesti) si i-am cerut o fiola de metotrexat si nu a vrut sa-mi dea.Se poate rezolva cu metotrexat o singura fiola si ramane si trompa permeabila insa nu pot face rost nici cu spaga. E groaznic.De operat nici nu ma gandesc pt ca imi scoate trompa aici in Romania si alta nu as mai avea,ca am scos deja una.Offffffff daca as reusi sa fac rost de metotrexat poate as scapa
Cristian - 31 mai 2005 "CEL MAI DULCE PRINT"
Cristian din burtic pana la un anisor
Cristian mot si chelut,poze
patriciaRO spune:
Denisa, am si eu la Medicover (316.21.55) un medic ginecolog foarte bun... Dr. Hamid se numeste... Fa-ti o programare si intreaba-l. Mie mi-a salvat sarcina omul asta! Este extraordinar!
Beatrice, mami de
Alex pifos
www.dropshots.com/day.php?userid=117763&cdate=20060521&ctime=143705" target="_blank">