Copiluti de mai-iunie 2005 (4)
Raspunsuri - Pagina 28
gabitzam spune:
Mai fete frumoase, multzam de complimente! Adevarul e ca arat mai bine in poza decit in realitate
Si daca va uitati, m-am ascuns olecutza in spatele tricicletei. Toate tratamentele acelea nu stiu cit efect au avut efectiv la fizicu' meu, dar psihicu' l-au remontat. Adica ma simt mai bine in pielicica mea si am incredere ca o sa ajung unde vreu eu cu slabitul. Mi-e mai usor si la servici fiind, ca n-am frigiderul aproape, nici dulapul cu goodies de acasa. Iar la prinz merg la bufet si pot manca gratar cu salata sau alte chestii usurele. Mai contribuie si pastilele de Heritage Elite ca-mi taie pofta de mancare si accelereaza arderile.
Aseara am fost la o terasa, la un restaurant de aici din cartier. De mult n-am mai facut chestia asta. Mi-era dor de prietenele mele, de stat la taclale, de ris si facut bancuri. S-a mai dus din farmecul de altadata, eram destul de des tentata sa vorbesc de copil, ele neavind si probabil ca nu prezinta acelasi interes ca pentru mine. Dar a fost bine totusi. Am facut cu rindul cu Costi cu distratuil copilului, care avea chef sa urce scari si sa bage mina in tot felul de chestii.
Gabitza si nazdravanul
Andrei-Stefan (25.05.05)
Andrei 0-5luni | Andrei 6-10luni | Andrei 11-12luni | Poze noi cu maimutzica ![]()
monu spune:
Ola fetelor,
Gabitza, Androix bravo pentru silueta
Nelia, bafta cu Tudora.
Tricicleta, am primit si noi una ieri si vreau sa spun ca a inceput sa se dezmembreze. Prima cazuta la datorie a fost o oglinda. Sa vedem ce mai urmeaza.
Maine avem toate sansele sa facem PRIORIX-ul. Si stau cu inima stransa sa nu faca febra sau alte cele deoarece tati ne lasa solo toata sapt viitoare.
In rest, timpul fuge groaznic de repede, iar seara iesim in parc si seduce toata ziua.
Bb2 sper ca este bine. Ma doare un pic burta si inca nu simt ca misca.
12+ si
Alexia Ioana (24 mai 2005)
elly_b spune:
Pupici multi la mamici si pitici!!!
Pai da am reusit si eu sa bag capul pe la voi. Cand vad cat si ce scrieti ma ia invidia
Va jur ca nu stiu cum de aveti timp. Eu ma declar depasita. Am incercat sa va citesc din urma si fara rezultat ca deja mi-a mancat juma’ de zi. Deci nu sunt la curent cu ce se mai intampla pe aici.
Am vazut cateva poze cu bubulasi si bubuline si …. Sa dea Dumnezeu sa ne traiasca la toate ca tare dulci si haiosi mai sunt. Zau ca am facut treaba buna
Noi stam tot in Cta si cum zicea si loreen mare aglomeratie pe metru patrat
Eu ma gandeam (de fapt, ma hotarasem) sa ma intorc la munca si in Buc in septembrie. Am zis sa se mai bucure si gaga mic de mare ca e disperata. Cand o iau in brate si vede marea pe geam chiuie si tipa din rasputeri ... apaaaaaa!!! Iar cand mergem pe plaja nu o mai scot din apa decat cu o demonstratie de forta. Sa nu va imaginati ca asa este si la dus. Cand o bag in cada ma stie tot blocul in fiecare seara de urlete si plansete.
Si ca sa revin la intorsul in Buc este tare greu ca asta ar insemna “moartea pasiunii” in relatia cu taticul din dotare
. Cunoscandu-ne pe amandoi este sinucirede curata. Dar si daca mai raman aici si nu ma ocup cu nimic altceva decat copil si casa imi tai venele cu pikamerul.
Deci, oricum o dau nu e bine
In scimb cu gaga mic totul e bine. Este, normal, cel mai dulce si minunat copil din lume
. Este vesela in permanenta si agitata de nu mai spun. Mai nou au apucat-o nervisorii si mai are putin si ne ia la bataie daca nu o bagam in seama sau nu ii dam jucaria care o vrea ea sau nu luam de la ea tot ce ne adduce de prin casa. Nu am avut probleme prea mari cu ea. Mananca bine, doarme bine. Nu avem decat patru dintisori. Primul i-a dat destul de tarziu, abia la 11 luni si fara mari probleme. Un pic de plansete, un pic de nervi, putina febra si gata. Am scapat usor pana acum zic eu. A fost de 2 ori racita dar nu prea grav.
Ma inscriu si eu in clubul fanilor lui Ghita (Cleopatra Stratan). Tipa de fericire de la primele acorduri, se trezeste din somn si se lipeste de televizor sau monitor, o acompaniaza cu “na, na, na, tga, bca, la, la …”, danseaza de mama focului dand din cap stanga dreapta ( o data s-a lovit cu capul de masa de tare ce dadea din el)
De mers a inceput sa mearga foarte devreme. La 7 luni primii pasi de manuta, la 8 primii singurica, iar la 9 deja bine. Acum iesim afara de manuta si ne plimbam de n-avem treaba. La aproape 10 luni, pe o terasa, niste mamici din Cta aproape m-au facut mincinoasa cand m-au intrebat de cand merge asa bine si eu le-am zis ca de 3 sapt. Au zis ca si ele au copii de varsta ei si ca nu se poate. Acum eu ce vina am ca mai are putin si pleaca singura de acasa!!!
In schimb, poate sunt eu nebuna, dar mi se pare ca nu “vorbeste” suficient. Zice mama, tata, apa, caca, ps (la pipi), baca (barca), papa, pa pa, na, da, nu si cam atat. In rest leaga tot felul de sunete si litere in combinatii haioase dar numai ea stie ce spune.
Stiu ca ea e cea mai mica din gasca, dar totusi bubulasii vostrii mai zic si altceva?
Hai ca am recuperat jumatatea de an in care nu am mai dat nici un semn.
Sper sa reusesc si eu sa intru mai des pe la voi si poate pun si niste poze cu gagutza.
.... tare mi-a fost dor de voi 
mami de
annelies(30.06.2005)
poze botez
gabitzam spune:
Eeeeelllyyyyyy, ce bine imi pare ca mai scrii pe la noi!!
Am fost de atitea ori in Constanta, s-au facut intalniri bucuresteni-constanteni in diverse combinatii, pacat ca nu ai fost si tu cu gaza ta.
Gabitza si nazdravanul
Andrei-Stefan (25.05.05)
Andrei 0-5luni | Andrei 6-10luni | Andrei 11-12luni | Poze noi cu maimutzica ![]()
andutzy spune:
Androix, nu da cu pietre, greturile sunt reale desi sunt constienta ca nu sunt de la o eventuala sarcina! Si mai am o stare de nervozitate, cred ca nu mai am rabdare cu plecarea la munte!
De asemenea ma declar "vinovata" de o totala lipsa de rabdare cu copilul meu, care parca in ultima vreme a devenit mai nesuferit ca or5icand, in sensul ca este marait si nimic din ce vrem noi nu vrea si el!
Zilele astea imi depun dosarul pt examenul auto!
Andra si Dragos Alexandru
- 31.05.2005
Dragoselu si noi (familie, prieteni, etc)
patriciaRO spune:

Androix, ala era un site care de ziua fiecaruia poti seta sa le vina in mod automat carduri si asa mai departe... Atata ca trebuie sa le ai in lista ta...
L-am gasit si eu sapt trecuta si mi-a placut!
Ma duc sa fac conopida cu smanatana si o ciorbita taraneasca de pui ca se cere!
Beatrice, mami de
Alex pifos
www.dropshots.com/day.php?userid=117763&cdate=20060521&ctime=143705" target="_blank">
Florentina G spune:
Bine v-am regasit!
Ne-am intors si noi azi-noapte de la Fagaras unde ne-am prelungit sederea cu inca o saptamana decat stabilisem initial sa stam
Elisor- prin Brasov am trecut doar si asta la ore nocturne ca nu m-am incumetat sa plec pe zi cu Maya sa ma calareasca tot drumul. Asa a dormit dusa mai tot timpul iar eu am calatorit confortabil cat de cat.
Mayei i-a mers foarte bine, e schimbata total, i-a revenit carnita pe pulpite, a facut falcute, e vesela si plina de viata. Se simte in largul ei acolo, e innebunita sa vada animalele, le recunoaste pe toate, a invatat sa le strige pe toate vecinele soacra-mii, mai putin pe ea!![]()
Bebe2 e de o energie uimitoare, nu ma lasa o clipa, tot timpul face salturi si tumbe, nu-mi vine sa cred cum mi se misca burta si este inca mic...... Miercuri merg la eco 4D, abia astept, am niste emotii..... de abia asteptam sa ajung in Bucuresti numai din motivul asta.
Elisor, sunteti doua frumoase si tu si Bianca. Arati super, sper sa vina si ziua cand ne vom cunoaste personal, pot sa-ti spun ca am reluat din nou ideea de a ne muta in Brasov, i s-a ivit o sansa sotului meu acolo si daca iese ar fi super pentru ca am avea si locuinta asigurata! Un inconvenient ar fi ca ar trebui sa ma lipsesc partial de ajutorul mamei, ceea ce nu va fi usor, mai ales cand vine celalalt bebe.
Vroiam sa va multumesc tuturor pentru aprecierile frumoase pe care le-ati facut la adresa noastra. Intr-adevar Maya este uimitoare cum s-a atasat de bebe din burtica desi nu intelege ea exact ce se intampla. Ori de cate ori vede reclama la apa minerala, cea cu bebelusul care innoata in pantecul mamei, ea vine si ma mangaie pe burta si sta cu urechea lipita cateva secunde de parca ar comunica intre ei si ar vrea sa se asigure ca bebe este acolo. Am urmat sfaturile Neliei si vorbesc tot timpul cu ea despre bebe, ne facem planuri despre cum o sa ne jucam impreuna si cum o sa avem grija de el desi nu este obligatoriu ca Maya sa fie la fel de dragastoasa si cand va veni bebelusul.
Filmuletul este aproape gata, nu ma pot hotari la melodia de fundal, de fapt nici nu prea am alternative..... Ajutati-ma si pe mine cu o idee, ceva, va rog!
Va pup si revin cat pot de repede! Am mult de recuperat din urma!
Tina
18+ si
Maya
Pozele noastre
Maya dupa 1 an
elly_b spune:
Gabitza, iti jur esti fenomenala
. Ma dai gata ca de fiecare data. Multumesc pentru primire ![]()
Zau ca mi-ar fi placut sa ajung la intalnirile astea. Dar crede-ma ca de cand am nascut nu ma mai recunosc. Imi place sa cred despre mine ca sunt o persoana sociabila, vesela si normala la cap. Cel putin eram. In schimb m-am inchis tare rau in casa si cred ca m-am “salbaticit”
. Daca nu ar trebui sa o scot zilnic pe gaga afara cred ca nu as iesi nici sa iau paine. Desi teoretic am chef sa fac o gramada de lucruri, practic … nu as misca nici un deget. Am mai vorbit cu Oana si am tot zis ca ne intalnim, ca facem, ca dregem … nimic. Am mai scris intr-o perioada la “Constanta, la apel”. Fetele au avut tot felul de intalniri … eu, nimic. Parca as trai pe alta planeta, eu cu mine, cu copilul si barbata-miu si atat
.
Probabil este de vina si singuratatea acuta de care ma lovesc in Cta de mai bine de un an. Nu stiu pe nimeni si nimic dar nici nu fac nimic in sensul asta. Si daca imi propune cineva ceva, fug mancand pamantul.
Si eu chiar eram o persoana activa la superlativ. Munceam zi si noapte si mai eram in stare si de iesiri, intalniri, petreceri etc … acum nu mai imi place nimic, nu ma multumeste nimic, nu ma bucur de nimic, nu am chef de nimic. Nu exista decat gaga mic si tot ce e legat de ea si de casa. Am cazut exact in extrema in care nu mi-as fi dorit sa cad niciodata.
Culmea este ca sunt constienta ca o iau razna dar nici nu pot sa fac nimic in privinta asta.
Na, ca mi-am varsat amarul. Are vreo logica ce-am scris?!?
Ooooofff, ce m-as intoarce la munca….
Dar nici nu vreau sa ma gandesc la momentul in care ar trebui sa o las cu un babysitter. Mi-e greu sa o las si cu ai mei (cand mai vin in Buc, rar ce-i drept, o las la ei marea majoritate a timpului). Desi pe cuvant ca sunt extraordinari si chiar enervanti cand ma intreaba de cinci ori daca au voie aia si sa faca aia, sau sa-i dea ailalta etc
Am mustrari de constiinta ca daca ii e dor de mine, daca ceva nu ii place, daca e ceva ce ai mei nu stiu si multi de daca.
In Cta am jurat ca imi gasesc un babysitter care sa stea cu ea seara sau in weekend ca sa incerc sa salvez ceva din relatia cu sotul aferent care cred ca a inceput sa scartaie un pic din motivele enumerate mai sus si consecintele lor. Imposibil. Am gasit o fata de varsta mea de care eram multumita si gaga la fel cred. Dupa 20 de tel pe seara ca sa ma asigur ca totul e bine, ma linisteam dupa ce adormea copilul. Si tot incercam sa ajung cat mai repede acasa sa ma asigur. Dupa ce a stat cu ea de 3 ori si se mira de cat de cuminte este copilul nu mi-a mai raspuns la tel. ma intreb de ce 
A mai stat o data o tanti de care nu am fost multumita si acum sunt iar in pana.
Am mai zis ca imi gasesc o femeie care sa ma ajute la curatenie. Sa vina macar o data pe sapt si sa faca treburile mai grele (geamuri, bucatarie, gresie, faianta) ca sa ma mai eliberez eu si sa am timp de mai multe lucruri. Am incercat sa caut si nimic.
So … sunt in galeta pana’n gat si nu stiu cum sa ies.
Hai ca v-am plictisit….
mami de
annelies(30.06.2005)
poze botez
mygirl spune:
salutare de la mare!
Revin si eu dupa o pauza cam lunga da am o scuza- a fost sotzul in concediu si am profitat din plin de el
. Nu va ganditi la prostii(numai
), dar am alergat cu el sa rezolvam probleme administrative, am facut plaja, ne-am plimbat... ca-n vacanta. L-am obosit tare ca saracul abia astepta sa se intoarca la serviciu
. Mai ales ca de 2 saptamani nu mai avem masina si a trebuit sa se obisnuiasca cu mersul pe jos sau in autobuze. Am fost la aqua magic cu Alex, i-a placut la nebunie, a inghitit o gramada de apa clorurata (s-a dezinfectat la stomac), s-a balacit de nu mai puteam s-o scoatem din apa. Ieri ne-am intalnit pe plaja cu Elinor si cu Lili, cu copii si sotii. Bianca e mai frumoasa decat in poze, o albastrita dulce de-ti vine s-o mananci. In seara asta avem stabilita adunarea in Mamaia la fantani, la ora 18.30. Asa ca Elly, Corni, va asteptam si pe voi.
Elly, nu mai am nr tau de telefon, te rog da-mi un PM cu el, poate reusim sa ne intalnim. Sa stii ca Annelies spune destul de multe cuvinte. Sunt intr-devar si copii mai vorbareti, dar Alex a mea spune doar mama, tata, piss (care inseamna pisu,kk, pisica, catel), pa si cam atat.
Oana,
de
Alexandra-Elena (18 mai 2005)
gabitzam spune:
Oana, ce as mai veni si eu la fantani in seara asta
Vreu poze cu fetele pe plaja, si cu Sergiu intre ele. Sa nu zici ca n-ai facut!
Elly, daca ai Yahoo Messenger mai vorbeste cu noi si pe yahoo, iti dau eu o lista de ID-uri daca te intereseaza. Du-te musai la intalnire cu fetele, o sa-ti placa f.f.mult, promit eu ca le stiu de acum.
Gabitza si nazdravanul
Andrei-Stefan (25.05.05)