Mamici de iulie - august 2006 (77)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns emiliapop spune:

Feteloooor am facut 39 de saptamani si binenteles ca n-am somn !! !
M-am apucat sa mananc piersici cu noaptea-n cap si astept poate ma ia somnicul mai tarziu ....

emilia 39+ si scump si iubit

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;0;28/st/20060804/dt/7/k/90af/preg.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adelapop spune:

pitikot mai poti gasi un mesaj de-al amabellei si poti merge pe numele ei - dai dublu click si te duce la ultimele subiecte unde a postat ea...si cum nu a postat mult o sa gasesti ce te intereseaza
dar mergi totusi pana la clinica sa vezi despre ce este vorba....e cel mai bine sa vezi cu ochii tai
40+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emiliapop spune:

adela vad ca nici tu nu ai somn

emilia 39+ si scump si iubit

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;0;28/st/20060804/dt/7/k/90af/preg.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cristina_Ioana spune:

Larisa, cum ti-a fost noaptea? a dormit bb? e fff nasol cu colicii astia, dar pe langa ce zicea Adelutza sa faci, e imp sa fii tu calma ca sa o linistesti si pe bebica, plus ca intr-adevar supararile iti afecteaza si lapticul.

Cristina lui Luca (21 jun 2006)

http://pg.photos.yahoo.com/ph/cristina_mistodie/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns larissa_79 spune:

adelapop, sar,na draguta pentru tot. Azi is un pic mai bine. Aseara i-am dat debridat am pus-o in patut am dat drumul la vibratii si muzica si a adormit. Ce bine cu patutul asta..ma tot felicit de aseara ca l-am luat. A dormit de la 10 la 2 si dupa aia de la 3 la 5:30. A luat apoi inca 1 ml de debridat....si a mai plimbat-o soacra prin casa si pe la 7 a adormit...dar tot pe vibratii si muzica...tre sa le lasi cam jum de ora..cum inchizi cum scartaie. Se duce azi tati sa cumpere o sacosa de baterii...Pup fata
amiss_zip, mersic de pontul cu Debridat..pare ca e un pic mai bine..tot o mai doare dar parca nu asa rau. La mine Sab Simplex nu a mers...am dat si preventiv si nimic. Debridatul asta in cat timp isi face efectul...atenueaza durerile.?..sau dipar?..please...mai spune-mi din experienta ta. Sa renunt la Sab daca dau debridat? Am luat si crema aia Flatulin dar nu am apucat sa o dau.
Doamne..ce m-as face eu fara voi...Va imbratisez!

Poze cu Alexia
http://pg.photos.yahoo.com/ph/gabyzv23/my_photos

Larisa si Alexia

Mergi la inceput

pai cum mai emiliapop!!!!!
doar suntem la termen, cum sa dormim pana la 10
nu stiu de ce dar noaptea ma ridic greu de tot din pat si mi se pare burta grea si nu ma odihnesc ff bine, insa ziua nu mi se mai pare asa mare si grea
dar recuperez eu mai tarziu putin....fac nani d,ala dulce
40+

Mergi la inceput

larisama bucur mult ca esti mai bine....are si ea zile si zile
referitor la patut - parca ai graco contour electra....ca si mine
spune-mi te rog pana la urma ce lenjerie ai cumparat??? ma refer la dimensiuni ca asta nu are dimensiunile standard si nu am luat inca decat o lenjerie care nu prea imi place dar e buna in lipsa de altceva....am luat-o ca sa pun doar cearceaful

nici eu nu stiu ce ne-am face una fara alta.... cred ca am dispera pediatrii, nici nu isi dau ei seama cat de scutiti sunt de frecus cu desprecopii............si eu nici nu am nascut
dar cred ca zilele urmatoare nu mai scap, daca nu iese bebe singur parca vad o inducere
40+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns larissa_79 spune:

adela, da am patut la fel ca si al tau. Am luat o lenjerie normala din Careffour..cu aparatori, perna, cearsaf, pilota. Aparatorile am reusit sa le prind cumva..ca are si patutul asta 2 gauri..si le-am indoit peste el. Vine ok...cearsaful la fel bagat sub salteluta..pernita e buna. Pilota inca nu o folosim ca e f cald. O sa fac o poza cu patutul sa iti arat cum am asezat..cat de cat.
Mai ai si tu putin si gata o sa tii bebelina in brate. Cum o sa o cheme?

Poze cu Alexia
http://pg.photos.yahoo.com/ph/gabyzv23/my_photos

Larisa si Alexia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anasia spune:

buna, fetele! woow, dar chiar n-ati avut somn deloc!
azi vine dr, asa ca sper ca bebica ma va asculta si ne va face o surpriza mai devreme, ca deja nu mai pot, si n-am burtica asa de mare,dar ma omoara caldura, cum suporta bebelusii?

anasia 38+ Alessia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns geliza spune:

buna dimineata...fetelor greu cu noaptea asta...m-a apucat ieri asa o durere in zona X ca am tratat-o pe rand cu nO-spa de 2 ori, scopantil si apoi si 1/4 gynipral...doar ultimul m-a linistit...si asa se freca bb ca aveam senzatia ca vrea sa iasa....pana la urma a venit noaptea si atrebuit sa ma culc....mare chin...n-am rezistat mai mult de 20 min pe cate-o parte...ba amorteam, ba ma durea cate ceva...si trebuia sa ma intorc...mare chin....si asa m-am sucit eu de 10000 ori de pe-o parte pe alta....plus ca m-a apucat iar durerea de ligamente...numai la un picior, la incheietura...greu deja....aaaaa, si nu mai zic ca din cauza caldurii transpir si ma mananca burta noaptea de mor....de dimineata m-a trezit sotul "cica nu te mai scarpina..."...dar eu dormeam....voi patiti asa?

m-am mai linistit ca azi vine dr T...si sa vedem totusi cine-l suna prima...Adelapop, Dariana, Anasia, Martta, Madyn, Lili....

Eliza 37+ cu Ilinca si Mara (24 ian 2002)
ticker bebe

"Tot ceea ce se petrece are un anumit sens"(Gabriel Garcia Marquez)

Mergi la inceput