Mamici de iulie - august 2006 (77)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns MissJJ spune:

Millikikifelicitari! Refacere rapida si bebe papacios si sanatos!
Fetele la noi ploua!!! In sfarsit chiar toarna cu galeata vai ce bine ar fi sa ploua si azi si maine sa se mai racoreasca.
Am vb azi cu Medeea si chiar azi a luat sotul ei coletul de la posta deci Infacolul a ajuns cu bine in ro. Cand o sa intre ea pe net va intelegi voi cum sa le primiti de la ea.
Eu am observat ca de aseara nu mai reusesc sa stau mult pe scaun si nici in pat nu imi mai e comod asa in sezut, numai daca stau intinsa e ok. Asa ca azi mai mult intinsa am stat si mai trec din cand in cand pe la calc sa vad ce ati mai scris.
M-am interesat pe net de niste clinici de infumusetare de aici sa vad cam cat m-ar costa niste tratamente anticelulita si pt vergeturi. Cam scump ca sunt pe baza de laser pt vergeturi si pt celulita cica e ceva numit endermologie care e cea mai eficienta. Oricum am sa il informez pe Flo de preturi. Stiu numai ce am gasit pe net pe site-ul lor dar am sa sun sa vad exact cat si cum. Am inteles mai ales ca in privintza vergeturilor e bine sa fie tratate cat sunt inca proaspete ca cica e mai eficient, deci daca e asa dupa controlul de la 6 sapt daca am unda verde de la medic am sa merg sa tratez mai intai vergeturile, iar celulita mai incolo.
Chiar daca e scump sa merg la salon as prefera sa dau un ban si sa tina ca oricum arunc o multimea de bani si pe creme dar alea nu prea au efecte asa mai de durata in genere dupa ce opresti tratamentul celulita revine iar pt vergeturi le mai estompeaza dar nu le face asa mai invizibile ca si laserul. Mai ales ca eu am si tenul masliniu si sigur se vor vedea urat ca raman albicioase.

------------------------
37+
Born free, now I'm expensive.
Lucrusoare baby

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns larissa_79 spune:

Fetelorr...eu is umflata de plans Bebelina mea a facut colici..plange si isi strange picoarele si le freaca unul de altul si nu mi-a dormit azi deloc. Doar in brate mai tace si leganata pe genunchi...nu stiu ce sa mai fac si ce sa ii mai dau sa nu mai planga. Partea proasta e ca aproape ca plang si eu odata cu ea si soacra imi zice sa incetez ca o sa stric laptele si cred ca are dreptate. Dar asa mi se rupe inima cum se chinuie ea mititica. Vad ca Sab-ul asta nu a avut nici un efect...am luat acum Debridat si incerc sa ii dau si asta. Acum a iesit 15 min afara la aer si dupa aia facem baita. Cert e ca ma asteapta o noapte alba si eu is deja varza de nesomn. Of...tare greu e cu colicii astia...ea saracuta incearca sa doarma...ca e moarta de somn...dar colicii raii nu o lasa...ii tot borboloseste burtica. V-am zis nu stiu ce sa mai fac.
Sunt f f suparata

Poze cu Alexia
http://pg.photos.yahoo.com/ph/gabyzv23/my_photos

Larisa si Alexia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns map spune:

Mada si la noi a plouat pe la doua si jumatate asa, rupea nu alta. Inainte sa ploua s-a racorit un pic, ma bucuram si eu ca-i bine. Dupa ce-a plouat torential, erau spume pe strada, vre-o juma de ora s-a facut o caldura de mori, nu stiu in ce sa mai stau imbracata in casa ca un costumas asa subtire si cu totul spurt pe care-l am il pun zilnic si-l spal, ii graoznic de umed Cel mai bine-i cand nu mai imbrac nimic, sincer. Eu is rea de caldura in general dar acum simt ca ma topesc nu alta.

Azi ma um moment dat era si bebe asa de agitat ca am crezut ca iese, parca fora in burta mea.

Monica si 36 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tweety7 spune:

Millikiki sa te bucuri de bebelina!

Larisa imi pare asa de rau sa aud ca ai probleme! Si inca si mai rau ca nu te pot ajuta. Pot doar sa-ti transmit cele mai calde imbratisari si multi multi !

http://photos.yahoo.com/ph/mirescuandra/my_photos
36+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dariana spune:

Eu nu mai pot, nu stiu cum suportati voi dar eu m-am saturat de burta asta si ma si doare cand se impinge copilasul, cred ca nici el nu mai are loc saracutul. Luni o sa-i zic lui T sa ma programeze cat mai repede la cezariana, poate chiar marti.

39+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emiliapop spune:

buna fetele,

Si eu nu mai pot de cald si sunt uda tot timpul asa curge apa pe mine, ma balacesc mereu la dus si tot astept sa vad vreun semn...ceva acolo...dar nimic si nici contractii nu am....
De picioare nu mai spun ca sunt umflate tot timpul, dimineata mainile si parca si fata un pic

am si eu o intrebare: m-a sfatuit o prietena sa iau la maternitate, un biberon si o suzeta si acum vreau sa le sterilizez. Cum sa fac ca eu deocamdata nu am cumparat sterilizator ca na sotul traieste cu gandul ca va curge lapte rauri, lacuri..... vede el dupa ca il pun la treaba .... sa le fiarba el ...si cum sa fac pun apa la fiert si cand fierbe bag biberonul desfacut, suzeta si le fierb 10 minute sau opresc focul si le las acolo ....ufff ce greu e cand nu stii ce sa faci....

contez pe ajutorul fetelor cu experienta.....

anagia ce faci ai fost la doctora de rezerva in recunostere si cum a fost?

emilia 38+ si scump si iubit

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;0;28/st/20060804/dt/7/k/90af/preg.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adelapop spune:

larissa eu am salvat ceau scris mamicile despre colici......deci nu stiu din proprie experienta
si fi tare - bebe are nevoie de tine puternica
* Gripe Water(apa contra colicilor) dar doar cea de la Pharmex, care are o girafa desenata pe ambalaj si eticheta. Si e 100% natural.

*Ia-o pe bebe in brate si canta-i incetisor. Stai cu ea intr-un leagan sau intr-un balansoar. Incalzeste un prosopel si pune-i-l pe burtica. Nu-i da sa manance foarte des (bebelusii au nevoie de cel putin 2 ore jumate pentru a digera lapticul de la o masa). Zi-i: "Stie mama ca te doare dar va trece, shhhh shhh". Incearca toate solutiile de picaturi. Dar nu in lapte sau in ceai, pune-le intr-o lingurita si da-i-le direct in gurita. Fa-o sarmaluta (fara sa o legi) intr-o paturica. Dar mai ales tine-o cat mai aproape de tine. Ea crede ca tu esti un fel de extensie a ei, ca o mana detasabila asa... ceva cald si moale, de care se poate lipi. Plimb-o mult. Aeriseste-i camera des. Nu tot ce spun eu e remediu contracolici dar e tot ce faceam noi pe vremea cand irina urla 20 h/zi.

*Noi luam de cand au inceput colicii Debridat la 8 ore 1 ml chiar daca o doare burtica sau nu. Ca un "tratament". Sincer nu stiu daca e bun flatulinul sau nu, dar cand o mai doare burta o dau cu crema si o pun pe burtica la nani.

*ceai de colici (Bonnisan,Sab Simpex sau altele) pe care poate sa il bea mamica(ca oricum se duce in laptic si nu il mai chinuim pe micut).

**********poti evita mare parte din problema daca o faci pe printzesa ta sa ragaie bine dupa masa (uneori poate sa dureze peste o jumatate de ora, asa ca incearca sa nu te descurajezi). David a avut colici (sau cel putin cred ca de aia plangea ca apucatul) si cand l-am ragait mai bine situatia s-a ameliorat. Bebelusul nu stie/nu poate sa ragaie pe cont propriu si nici sa faca partz (scuzati limbajul). Asa ca gazele din stomacel ii dau dureri ingrozitoare... Ajuta sa il tii pe burtica (dar sa nu o lasi sa doarma pe burtica, pt ca cica se poate sufoca ... din cauza ca nu isi poate misca gatul/capul singurica). O tii pe burtica ta ... si ori faptul ca este pe burta, ori faptul ca e aproape de mamica ei, o sa ajute.

*scutec ff cald pe burtica si il tin pe el pe burta mea

te pup si sper sa fie de ajutor. nu mai plange ca strici frumusete de ochi si cand o sa te poata vede fi-ta o sa fii incercanata
40+

quote:
Originally posted by larissa_79

Fetelorr...eu is umflata de plans Bebelina mea a facut colici..plange si isi strange picoarele si le freaca unul de altul si nu mi-a dormit azi deloc. Doar in brate mai tace si leganata pe genunchi...nu stiu ce sa mai fac si ce sa ii mai dau sa nu mai planga. Partea proasta e ca aproape ca plang si eu odata cu ea si soacra imi zice sa incetez ca o sa stric laptele si cred ca are dreptate. Dar asa mi se rupe inima cum se chinuie ea mititica. Vad ca Sab-ul asta nu a avut nici un efect...am luat acum Debridat si incerc sa ii dau si asta. Acum a iesit 15 min afara la aer si dupa aia facem baita. Cert e ca ma asteapta o noapte alba si eu is deja varza de nesomn. Of...tare greu e cu colicii astia...ea saracuta incearca sa doarma...ca e moarta de somn...dar colicii raii nu o lasa...ii tot borboloseste burtica. V-am zis nu stiu ce sa mai fac.
Sunt f f suparata

Poze cu Alexia
http://pg.photos.yahoo.com/ph/gabyzv23/my_photos

Larisa si Alexia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pitikot spune:

ANASIA,am gasit mai mult ce a scris Sabana, Ioana81 banuiesc ca nu s-a intors inca cu bebe,iar de la Amabella am citit destul de putin caci ea are numele scris cu caractere si mi-a fost destul de greu sa urmaresc.,.aici cred ca am eu o problemacu ochii
AdeLAPOP,merci mult pentru raspuns!
Daca mai stie cineva ceva despre Euroclinic,ma intereseza in special cezariana ma "trageti" si pe mine de-o ureche ?
Multumesc mult si pupicei !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adelapop spune:

pai ca sa o gasesti pe amabella fara sa te chiombesti apesi tastele ctl + f si dai cautare amabella si te duce direct la ea
ref cezariana e otul ok - daca iti convine tariful nu ai de ce sa iti faci probleme, doar sa citesti ce au zis fetele ca poti aduce de acasa ca sa nu le platesti acolo
te-as sfatui sa le faci o vizita - asa te vei convinge singurica
40+

quote:
Originally posted by pitikot

ANASIA,am gasit mai mult ce a scris Sabana, Ioana81 banuiesc ca nu s-a intors inca cu bebe,iar de la Amabella am citit destul de putin caci ea are numele scris cu caractere si mi-a fost destul de greu sa urmaresc.,.aici cred ca am eu o problemacu ochii
AdeLAPOP,merci mult pentru raspuns!
Daca mai stie cineva ceva despre Euroclinic,ma intereseza in special cezariana ma "trageti" si pe mine de-o ureche ?
Multumesc mult si pupicei !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pitikot spune:

Multumesc,Adelapop !Ma apuc chiar acum de cautat ! Bine ca m-ai scapat de chiombelit ca deja nu mai rezistam

Mergi la inceput