Mamici de iulie - august 2006 (77)
Raspunsuri - Pagina 19
mamaluidavid spune:
Am uitat!
Aseara am prins-o pe fii-mea treaza la baitza,daca vreti sa ii vedeti ochisorii de japonica http://community.webshots.com/myphotos?action=viewAllPhotos&albumID=552649905&security=VsSryJ
Ma oftic putin,copiii mei zici ca i-a facut barbatu-meu singur,amandoi seamana cu el 
Stefania,mamica de 2 ingerasi
Cristina_Ioana spune:
quote:
Originally posted by mamaluidavid
Am uitat!
Aseara am prins-o pe fii-mea treaza la baitza,daca vreti sa ii vedeti ochisorii de japonica http://community.webshots.com/myphotos?action=viewAllPhotos&albumID=552649905&security=VsSryJ
Ma oftic putin,copiii mei zici ca i-a facut barbatu-meu singur,amandoi seamana cu el
Auliuuuuu ce frumusica eeee...sa va traiasca, iubita

Cristina
lui Luca (21 jun 2006)http://pg.photos.yahoo.com/ph/cristina_mistodie/my_photos
mamaluidavid spune:
quote:
Originally posted by Cristina_Ioana
Anasia si io tanjesc dupa o cafea sau capucino, dar din pacate paana nu termin cu alaptatul nu ma risc
Apropos, aseara am mancat pepene rosu si Luca nu a avut nicio reactieuraaaa!!!!
Louisa, scuze de intarziere, am facut dexa cate o fiola jumate odata, din pacate nu mai stiu cate mg ca a trecut ceva timp...
Sabana, daca te muti acas' mai vb si cu noi?
Cristinalui Luca (21 jun 2006)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/cristina_mistodie/my_photos
Iubita mea sa stii ca noi primeam aproape zilnic la spital cafelutza cu gheatza si prajiturica.
Si acum beau zilnic cafelutza si bb nu are nimic impotriva.
Si noi am papat pepene si nu am avut nimic.De fapt eu mananc fructe fara restrictii si se pare ca Patricia nu se supara.
Muuh spune:
louisa eu tot cu rahi - epidurala am nascut si anestezista mi-a spus de 100 de ori ca daca simt ca ma sufoc sau intru in panica sa ii spun pentru ca starile astea se rezolva rapid, cu medicamente, in sala de operatii. Imi spunea tot timpul nu iti fie frica, respira daca ti se pare ca ceva nu e in ordine sa imi spui. Deci stai linistita in caz ca vei avea un atac de panica, te vor seda ei deci nici o problema. La mine operatia a durat 45 de minute de cand m-au dus in sala pana m-au trezit sa ma duca la reanimare. Alexei a venit dupa 25 minute si eu am fost treaza in perioada asta, am stat de vorba cu cei din sala si imi aduc chiar aminte ca ascultau Europa Fm. Nu te leaga nimeni de masa, ti se pun perfuzii intr-o mana si cealalta este conectata la tensiometru. Picioarele sunt libere iar tu esti acoperita cu campuri sterile astfel incat nu vezi mai nimic. Dupa ce am vazut copilul am simtit ca imi e somn si doctorul mi-a spus pai gata te poti culca putin daca vrei. Am adormit tun ca imi dadusera ei ceva. M-am trezit cand se termina tot. La anestezie nu am simtit nimic decat o mica piscatura apoi treptat efectul anestezicului. In timpul operatiei nu am simtit durere dar stiam ca se "lucreaza" acolo fara insa sa fie neplacut. Eu am nascut intr-un spital de stat deci iti dai seama ca la Euroclinic grija pentru pacienti este probabil si mai mare.
Miruna +
Alexei
Poze
MADYN spune:
Uff, burtici, nici eu n-am dormit toata noaptea. Mai intii am avut niste dureri asa ca la ciclu (a mai avut cineva?), pe care nu stiu daca sa le iau drept contractii sau nu, iar apoi BB s-a zbintuit pina spre dimineata. Cred ca n-am dormit mai mult de frica ca se apropie clipa cea mare! 
38+
my little treasure
Bebelica
anasia spune:
stefania, ce scumpica e!
dariana, adelapop, sunteti cam cumintele azi!nimic, nimic?
anasia 38+
Alessia
anasia spune:
madyn, ma regasesc perfect, la fel am simtit si eu; oare se apropie?
anasia 38+
Alessia
MADYN spune:
aoleu, anasia, se apropie??? Ca io am stat pina acum cam prea linistita si deodata ... O fi venit dr.?
38+
my little treasure
Bebelica
anasia spune:
madyn, tot ce se poate; dar astea sigur au fost contractii; eu le-am si cronometrat azi dimineata, erau cam la 30 min;dr ar fi bine sa fi venit, ca din cauza lui avem emotii
;
anasia 38+
Alessia
MADYN spune:
eu, mai nou de vreo doua seri, ma balonez f. tare, desi nu maninc kestii care sa provoace gaze. Deci zici ca si durerile astea sint contractii! Azi-noapte le-am experimentat serios pt. prima oara
. Mi-e frica pt la noapte. Nu stiu de ce, dar se pare ca la mine, noaptea apar! Si ce fac, il trezesc pe dr in miezul noptii? Poate are si el treaba
!
38+
my little treasure
Bebelica

uraaaa!!!!